Ommegang Brussels Events ASBL

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • Ommegang Brussels Events ASBL
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • Ommegang Brussels Events ASBL

Contactgegevens Ommegang Brussels Events ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ommegang Brussels Events ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ommegang Brussels Events ASBL

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Huidevettersstraat 180,1000, België

Telefoon (phone): 02 512 19 61 02 512 19 61

Fax (fax): 02 502 68 35 02 502 68 35

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ommegang Brussels Events ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ommegang Brussels Events ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ommegang Brussels Events ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ommegang Brussels Events ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ommegang Brussels Events ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ommegang Brussels Events ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ommegang Brussels Events ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ommegang Brussels Events ASBL
Products information Ommegang Brussels Events ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE02098632812
Ondernemingsnummer: 4419769287
Hoofdstad (capital): 663,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 136,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Ommegang Brussels Events ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ommegang Brussels Events ASBL
(Get full report from official database of BE for Ommegang Brussels Events ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ommegang Brussels Events ASBL
Addition kinds of activities for Ommegang Brussels Events ASBL

2394. Canvas en aanverwante producten | Canvas and related products
311105. Garment leather | Garment leather
25110205. China kasten | China closets
28190410. Natriumsulfiden | Sodium sulfides
36470101. Automotive verlichtingsinrichtingen, nec | Automotive lighting fixtures, nec
50740208. Verwarming apparatuur en panelen, zonne-energie | Heating equipment and panels, solar
59419910. Speciaal sportbenodigdheden, nec | Specialty sport supplies, nec
59999918. Razors, elektrisch | Razors, electric
62119902. Wederzijdse fondsen, verkopen door onafhankelijke verkoper | Mutual funds, selling by independent salesperson
92220102. District advocatenkantoor | District attorneys' office

Werken bij Ommegang Brussels Events ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ommegang Brussels Events ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ommegang Brussels Events ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ommegang Brussels Events ASBL. Looking for open vacancies in other companies

 • Nederlandstalige customer service medewerkers in Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Start People Call Antwerpen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je beantwoordt courante vragen en behandelt vaak voorkomende klachten. Hiervoor onderhoud je telefonische en schriftelijke contacten. Je registreert elke telefonische oproep Je let er steevast op dat de gegevens correct weergegeven worden. Je houdt je kennis up-to-date, door opleidingen te volgen of door zelfstudie. Waardevolle informatie die kan bijdragen tot een betere service, geef je door aan je teamleader. Onze strikte regels rond confidentialiteit en fraudegevoeligheid komen bij jou steeds op de eerste plaats.

 • Verkoopmedewerker beenhouwerij (38u/week) (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: Konvert Interim Lier

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, regio Heist-Goor, zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker voor de beenhouwerij. Uw taken: - Als verkoopmedewerker werkt u full time (38u/week) in één van de verkooppunten. - U staat in voor het verkopen van vlees, vleeswaren (charcuterie), kaas en traiteurproducten. - Het bedienen en adviseren van de klanten is uw voornaamste verantwoordelijkheid. - Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job. - Ook het bereiden of voorverpakken van producten kan tot uw taken behoren.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Tongeren (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Engelmanshoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ENGELMANSHOVEN)

  Regio: ENGELMANSHOVEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • POETSHULP VOOR THUISZORG (Regio Mechelen) (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: SOWEL

  Type: Dienstenchequebaan

  Je zal werken als poetshulp. Je staat in voor het onderhoud van woning in de regio van Mechelen, dit zowel bij jonge gezinnen als oudere en/of hulpbehoevende personen.

 • Katoen Natie Gent - Fulltime beschikbare jobstudenten (ma-vr) (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

  Type: Studentenjob

  Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die gedurende van maandag tot en met vrijdag fulltime beschikbaar zijn om te werken. Ook jobstudenten die één of meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken, zijn welkom. Geef ons jouw beschikbaarheid door, en wij plannen u in. Uren: Dagshift van 8 tot 16u30 of van 10 tot 18u 2 ploegen: vroege ploeg van 6 tot 14u en late ploeg van 14 tot 22u Verschoven late ploeg: 16u t.e.m. 24u Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en je streeft er steeds naar om goed werk te leveren. Je bent gemotiveerd en weet van aanpakken. Na elke tewerkstelling volgt een evaluatie. Jobstudenten met een positieve evaluatie worden uiteraard opnieuw ingepland op nieuwe opdrachten. Het takenpakket houdt allerhande magazijnswerk in: orderpicking, packing, kitting, receiving, overstapelen, laden en lossen, labelen, ... De firma is zowel met de wagen als met de fiets bereikbaar. Een speciale busverbinding vanaf Gent Dampoort is ook mogelijk. Hiervoor dien je steeds contact op te nemen met Konvert Interim. Ben jij de jobstudent die wij zoeken? Of ken jij jobstudenten die nog op zoek zijn naar een studentenjob? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected]

 • Commerciële student (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: t-interim Gent

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in het centrum van Gent zijn we opzoek naar studenten met Commercieel talent. Ben je student en opzoek naar een vaste studentenjob voor elke zaterdag, waarbij je je talenten ten volle kan benutten? Dan is dit misschien wel de job voor Jou.

 • Product Engineering Manager (HOUTHALEN)

  Regio: HOUTHALEN

  Bedrijf: ENGINITY

  Type: Vaste Job

  De Product Engineering Manager is verantwoordelijk voor de industrialisatie en het continue verbeteringsproces van de sensoren productfamilie voor HEN wereldwijd. De Product Engineering Manager rapporteert aan de General Manager HEN en maakt deel uit van het managementteam van de Plant. Taken en verantwoordelijkheden De Product Engineering Manager leidt de 3 Product Engineering teams van de product familie sensoren in de realisatie van de industrialisatie van nieuwe producten die in de markt geïntroduceerd worden, product/proces verbeteringen en behandeling van klantenklachten. Verantwoordelijk voor het volledig beheer van de industrialisatie van nieuwe producten en dit van concept/studie fase tot uitvoering en product lancering en dit in nauwe samenwerking met de R&D afdeling. Zorgen voor het continue verbeteringsproces door afvalvermindering, productie-efficiëntie en optimalisatie, verbetering van materialen en materiaalstromen. Verhoging van de productiviteit door middel van ‘zero defect’ denken, processen en technologie verbeteringen. Zorgt voor een pro-actieve borging van de kwaliteit van de producten door toepassen en optimaliseren van het FMEA-proces. Gedreven door feiten & cijfers en solide beslissingen kunnen nemen. Geeft sturing aan de lopende product & procesverbeteringen om alzo kwaliteit vereisten, productie doelen en kosten efficiëntie te bereiken. Geeft sturing en ondersteuning waar vereist om product & proces problemen op te lossen en klantenklachten op een efficiënte en doeltreffende manier op te lossen. Hij heeft een overzicht over de verschillende productgroepen, evalueert resultaten en gaat voor resultaatsgerichte oplossingen om de producten continu te verbeteren. Verantwoordelijk voor het gelijktijdig beheren van meerdere verbeteringsprojecten. Coördinatie van bovenstaande verantwoordelijkheden voor HEN wereldwijd.

 • VRACHTWAGEN MECANICIEN (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: Forum Jobs Aalst

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een grootspeler in België op vlak van onderhoud en herstellingen van vrachtwagens en machines, zijn we op zoek naar een vrachtwagenmecanicien. Een greep uit jouw takenpakket: Onderhouden van vrachtwagens en machines Herstellen van vrachtwagens en machines Testen en afstellen van vrachtwagens en machines

 • Adviseur in Health & Beauty - Extra inkomen eigen regio (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

  Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

  Bedrijf: OYEN MARCO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Je bent bereid jouw eigen structuur uit te bouwen en de mensen in jouw structuur dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. EN vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. Wij zijn actief in de sector Health & Beauty: gezondheid en schoonheid. Wij brengen kwalitatief hoogwaardige producten op de markt waardoor iedereen er goed uitziet en ook gezonder leeft.

 • Zelfstandig logopediste (BAVIKHOVE)

  Regio: BAVIKHOVE

  Bedrijf: LOGOPEDIE EMILY

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Van vermoedelijk 26 november 2018 tot 17 februari 2019 - Graag, indien mogelijk, de week ervoor (van 19 tot 23 november) patiënten meevolgen - +/-25-tal uren, met mogelijkheid tot uitbreiding - Behandelingen gaan door in de praktijk te Bavikhove, op school en aan huis (rijbewijs noodzakelijk) Ook enkele uren in Meulebeke - Administratieve en inhoudelijke ondersteuning (administratieprogramma Logosmart) - Ervaring is een pluspunt, maar pas afgestudeerden zijn zeker ook welkom - Kan je slechts een deeltje overnemen, neem dan zeker ook contact op. Dan bekijken we samen wat er mogelijk is. Solliciteren kan met CV en motivatiebrief via [email protected]

 • Adviseur watercoolers (SINT-KRUIS)

  Regio: SINT-KRUIS

  Bedrijf: ECO-SERV

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn een dynamisch bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring, actief op de dienstenmarkt. Als sales organisatie bieden we onze verkopers de mogelijkheid een carrière uit te bouwen in die diensten sector, zowel het B2B als B2C segment. Als erkend partner van een Belgisch bedrijf dat actief is op de markt van watercoolers, zijn we op zoek naar gedreven medewerkers over gans Vlaanderen om deskundig advies op maat te verlenen aan nieuwe klanten, zowel gezinnen als bedrijven. Je toont hen de vele voordelen & mogelijkheden van dit topproduct met bijgaande all-in-service formule. Je werkt op zelfstandige basis, wij bieden alle nodige opleidingen, een zeer sterke verloning naar prestaties, en ook heel wat extra's. Ben je een gedreven vlotte onderhandelaar, en ga je geen enkele uitdaging uit de weg? Ben je commercieel & klantgericht ingesteld, dan is dit zeker een job op je lijf geschreven! Stuur je gegevens door per mail of bel ons! 0475 29 19 90 - [email protected]

Zoek naar antwoorden van Ommegang Brussels Events ASBL in sociale netwerken
Look for responds of Ommegang Brussels Events ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ommegang Brussels Events ASBL. Laat een reactie achter voor Ommegang Brussels Events ASBL. Ommegang Brussels Events ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ommegang Brussels Events ASBL. Leave a respond for Ommegang Brussels Events ASBL. Ommegang Brussels Events ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ommegang Brussels Events ASBL op de google maps. Adres en contacten Ommegang Brussels Events ASBL
Location of Ommegang Brussels Events ASBL on the google maps. Address and contacts of Ommegang Brussels Events ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come Ommegang Brussels Events ASBL Ommegang Brussels Events ASBL: JOHNSON CONTROL BELGIQUE SA | DIAMOND NAIL'S | Angelo Morreale | all thermic solutions S.A | pandora nv

Other related companies as Ommegang Brussels Events ASBL: JOHNSON CONTROL BELGIQUE SA | DIAMOND NAIL'S | Angelo Morreale | all thermic solutions S.A | pandora nv

Ommegang Brussels Events ASBL is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is Ommegang Brussels Events ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02098632812. Het bedrijf Ommegang Brussels Events ASBL bevindt zich op het adres: Huidevettersstraat 180,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 663,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 136,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Ommegang Brussels Events ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ommegang Brussels Events ASBL is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ommegang Brussels Events ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ommegang Brussels Events ASBL, openstaande posities, locatie van Ommegang Brussels Events ASBL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ommegang Brussels Events ASBL is a company, that was registered 1994 in Brussel region, Belgium. Full name of company is Ommegang Brussels Events ASBL, company assigned to the tax number BE02098632812. The company Ommegang Brussels Events ASBL is located at the address: Huidevettersstraat 180,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 663,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 136,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Ommegang Brussels Events ASBL were not found.
The main activity of Ommegang Brussels Events ASBL is Fishing, Hunting and Trapping, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Ommegang Brussels Events ASBL is not available. You also can look at reviews of Ommegang Brussels Events ASBL, open positions, location of Ommegang Brussels Events ASBL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ommegang Brussels Events ASBL, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ommegang Brussels Events ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ommegang Brussels Events ASBL, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ommegang Brussels Events ASBL, employees, financial statistics.