DIAMOND NAIL'S

Contactgegevens DIAMOND NAIL'S: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIAMOND NAIL'S: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIAMOND NAIL'S

Regio (region): Brussel (Oudergem), België

Adres (address): Emile Steenostraat 29,1160, België

Telefoon (phone): 0477 72 57 87 0477 72 57 87

Fax (fax): 02 660 76 53 02 660 76 53

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIAMOND NAIL'S: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIAMOND NAIL'S"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIAMOND NAIL'S"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIAMOND NAIL'S, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIAMOND NAIL'S. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIAMOND NAIL'S, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIAMOND NAIL'S. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIAMOND NAIL'S
Products information DIAMOND NAIL'S

BTW identificatienummer (tax): BE01583923339
Ondernemingsnummer: 1512237548
Hoofdstad (capital): 110,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 671,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in DIAMOND NAIL'S zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIAMOND NAIL'S
(Get full report from official database of BE for DIAMOND NAIL'S)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIAMOND NAIL'S
Addition kinds of activities for DIAMOND NAIL'S

349601. Draad en geweven draadproducten | Wire cloth and woven wire products
20910201. Kruimels, bewaard of gehard | Clams, preserved or cured
22840304. Handbreedraad | Hand knitting thread
24110102. Kopbouten, hout: gekapt | Heading bolts, wood: hewn
44899901. Airboats | Airboats

Werken bij DIAMOND NAIL'S: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIAMOND NAIL'S: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIAMOND NAIL'S. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIAMOND NAIL'S. Looking for open vacancies in other companies

  • Kassamedewerker Voltijds (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Brakel zijn wij op zoek naar een kassamedewerker.

  • Postbode Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor bpost regio Aalst zijn we op zoek naar een postbode. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start tussen 4u en 7u 's morgens dus vroege uren kunnen werken is een must. Zaterdagwerk hoort ook bij deze job.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Hoeilaart (HOEILAART)

    Regio: HOEILAART

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Hoeilaart en omgeving

  • STUDENT HORECA (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak gelegen regio Mechelen zoeken wij meewerkende studenten. Taken: Je gaat op verplaatsing bij events (kleine) waar je instaat voor opdienen & afruimen, afwas, ...

  • Vertegenwoordiger Persoonlijke Beschermingsmiddelen - regio Oost-en West-Vlaanderen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO HR

    Type: Vaste Job

    Voor een dynamische firma regio Gent gaan wij op zoek naar een vertegenwoordiger die de verdere uitbouw van de bestaande relaties zal garanderen; Je bouwt enthousiast je klantenportefeuille uit en je ontwikkelt verdere relaties door promoties van de producten. Concreet sta je in voor volgend takenpakket: Het zoeken en in kaart brengen van projecten bij bestaande en nieuwe klanten met als doel meer verkoop te realiseren binnen jouw segment Het opmaken en opvolgen van offertes met als doel zo veel mogelijk verkoop te realiseren Het aangaan en uitbouwen van klantenrelaties door middel van klantencontact Je toetst de behoeftes af van je klant en je reikt oplossingen aan, je werkt enthousiast aan lange termijnrelaties met potentiële klanten Je beheert autonoom je agenda en je bezoekt klanten op hun vraag, maar vooral werk je proactief naar mogelijkheden en realisaties voor de toekomst Je werkt nauw samen met de andere verkoopsadviseurs van de overige segmenten en je plant duobezoeken in Je zal op dagelijkse basis rapporteren via een CRM-pakket

  • tijdelijk administratief medewerker (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: t-office West-Vlaanderen

    Type: Vaste Job

    behandelen van binnegekomen productiestalen en salessamples ongeveer 50% meetwerk : ruwe meting van een aantal productiestalen en opmeten van prototypes voor fitting pakjes maken en comments ingeven Bedrijfsprofiel: Deze organisatie is al jarenlang actief in het ontwerpen van modieuze kledij maar tevens ook in het herbergen van bestaande merken. Ze hebben verschillende vestigingen zowel nationaal als internationaal en ondertussen werken een 60-tal medewerkers dag in dag uit om de kledij tot bij de mensen te brengen. 

  • Chauffeur C / CE (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: QJOBS @WORK

    Type: Vaste Job

    Voor verschillende bedrijven zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en ervaren vrachtwagenchauffeur. -ADR attest is een plus -Code 95 is een must Flexibel naar uren ? Dan ben jij de chauffeur die we zoeken!

  • Mecanicien (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Mecanicien Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een Mecanicien; Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het wagenpark, bestaande uit kraanwagens, hoogtewerkers, liftwagens,... Zowel klein als groot onderhoud neem je voor je rekening; Je maakt de voertuigen keuringsklaar en bied deze aan bij de keuring ; Je voert herstellingen uit aan de kraan of hoogtewerker, lost olieverlies op door de dichting te vervangen, vervangt hydraulische leidingen,...; Je staat in voor de controle van de voertuigen die binnen staan (bandendruk, verlichting, remmen,...); Je vult werkrapporten in en bezorgt deze aan de juiste afdeling;

  • Chauffeur rijbewijs B rollend materieel - vast contract - interne opleiding (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

    Type: Vaste Job

    Konvert is op zoek naar operatoren die willen werken op de terreinen van Arcelor Mittal Gent. Jouw job zal bestaan uit het vervoeren van schroot. Je doet dit met behulp van een kraan of Terberg. Bijkomende taken zijn het reinigen van het voertuig en het proper houden van de werkoppervlakte. Je past jouw rijstijl aan naargelang het werfterrein. Heb je nog geen ervaring met rollend materieel? Geen enkel probleem, de firma biedt een interne opleiding aan!

  • Monteur mekanieker buitendienst (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als mekanieker monteur sta je in voor de eindconstructie en opbouw van onze diverse machines. Je werkt in ons atelier samen met collega's om deze machines op maat van de klant op een veilige manier tot in de puntjes in orde te brengen. Je taak bestaat in het assembleren van de onderdelen op voornamelijk mechanisch en hydraulisch vlak. Daarna sta je in voor de eindmontage, onderhoud en herstellingen bij de klant in binnen- en buitenland.

  • Schoonmaak - Housekeeping (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TURNHOUT CITY HOTEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als lid van ons gemotiveerde houskeeping team ben je mede verantwoordelijk voor het dagelijkse zuiver maken van onze hotelkamers en algemene ruimte's. - Schoonmaken kamers (vervangen linnengoed, afstoffen, stofzuigen, ...) - Schoonmaken Algemene ruimte's hotel -------------------------------------------------------------------------------------------------------- As a member of there housekeeping team, you'll be responsible for day cleaning of our guest rooms, public areas and assisting in the hotel laundry. Main duties: - Changing sheets - Vacuuming floors - Removing dust, swiping surfaces - Replacing used towels and changing toiletries such as soap and shampoos It's possible that you will do additional cleaning tasks in other parts of the Hotel. (hallways, lobbies, lounges, restrooms, corridors, elevators and stairways).

  • Simac - Medior / Senior Network Consultant (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    You will work as part of a team of consultants which is based at Brussels and will accomplish missions related to the Network area for a customer who is based in 1040 Brussels. The scope of the job will include, but will not be limited to the implementation and the support of Network based solutions.     Job description Discover and test new solutions, components or features Participate to trainings and obtain the required certifications Implement and maintain customized solutions to meet customer's needs Keep current on new technologies, standards and evolutions Resolve incidents and problems raised by the customer and eventually escalate to providers Participate to projects Document the customer's infrastructures and the implementations details   Knowledge, skills and experience  Mandatory: Good working knowledge of Ethernet and network protocols such as TCP/IP, as well as the network core services DHCP, IPAM, DNS Good experience in Layer 2 / Layer 3 technologies and with IP routing protocols: OSPF, BGP, EIGRP Experience in LAN and WLAN implementations Knowledge of Network Monitoring solutions (Zabbix)  Must have: Experience with Cisco networks (ACE, ASA, Switches, WLC...) You are able to adapt, you enjoy working as part of a team and you have obvious relational skills You have analytical and editorial skills and the ability to assess a situation You are proactive, accurate and aware of the importance of deadlines You have good verbal and written communications skills in French, Dutch and English You are able to constantly improve your knowledge to meet the industry requirements Experience: minimum 2-3 years in networking and security (daily operation) CCNA certified  Nice to have: You have recognized professional qualifications and certifications ( Cisco, HP, IBM...) CCNP certified Experience with other vendors like IBM, Avaya, HP, Aruba, Extreme Networks  Experience with VoIP or PABX Knowledge of ServiceDesk tool Omnitracker is a plus Certification in ITIL is a plus

Zoek naar antwoorden van DIAMOND NAIL'S in sociale netwerken
Look for responds of DIAMOND NAIL'S in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIAMOND NAIL'S. Laat een reactie achter voor DIAMOND NAIL'S. DIAMOND NAIL'S bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIAMOND NAIL'S. Leave a respond for DIAMOND NAIL'S. DIAMOND NAIL'S on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIAMOND NAIL'S op de google maps. Adres en contacten DIAMOND NAIL'S
Location of DIAMOND NAIL'S on the google maps. Address and contacts of DIAMOND NAIL'S

Andere gerelateerde bedrijven als come DIAMOND NAIL'S DIAMOND NAIL'S: Crémation schaerbeekoise M.P. sprl | R.G.F. | Belplastics | Scar-Face Design Agency | Van Hombeeck, Berry

Other related companies as DIAMOND NAIL'S: Crémation schaerbeekoise M.P. sprl | R.G.F. | Belplastics | Scar-Face Design Agency | Van Hombeeck, Berry

DIAMOND NAIL'S is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Brussel (Oudergem), België. De volledige naam van het bedrijf is DIAMOND NAIL'S, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01583923339. Het bedrijf DIAMOND NAIL'S bevindt zich op het adres: Emile Steenostraat 29,1160. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 110,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 671,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in DIAMOND NAIL'S zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DIAMOND NAIL'S is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIAMOND NAIL'S is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIAMOND NAIL'S, openstaande posities, locatie van DIAMOND NAIL'S op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DIAMOND NAIL'S is a company, that was registered 2008 in Brussel (Oudergem) region, Belgium. Full name of company is DIAMOND NAIL'S, company assigned to the tax number BE01583923339. The company DIAMOND NAIL'S is located at the address: Emile Steenostraat 29,1160. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 110,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 671,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in DIAMOND NAIL'S were not found.
The main activity of DIAMOND NAIL'S is Fishing, Hunting and Trapping, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DIAMOND NAIL'S is not available. You also can look at reviews of DIAMOND NAIL'S, open positions, location of DIAMOND NAIL'S on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIAMOND NAIL'S, Brussel (Oudergem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIAMOND NAIL'S, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIAMOND NAIL'S, Brussel (Oudergem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIAMOND NAIL'S, employees, financial statistics.