LIV TOM 2 VZW

Contactgegevens LIV TOM 2 VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIV TOM 2 VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIV TOM 2 VZW

Regio (region): Heusden-Zolder (Zolder), België

Adres (address): Begonialaan 21,3550, België

Telefoon (phone): +32 (51) 270-47-87 +32 (51) 270-47-87

Fax (fax): 02 263 01 44 02 263 01 44

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIV TOM 2 VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIV TOM 2 VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIV TOM 2 VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIV TOM 2 VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIV TOM 2 VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIV TOM 2 VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIV TOM 2 VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIV TOM 2 VZW
Products information LIV TOM 2 VZW

BTW identificatienummer (tax): BE06716461181
Ondernemingsnummer: 8375122070
Hoofdstad (capital): 313,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 433,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in LIV TOM 2 VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIV TOM 2 VZW
(Get full report from official database of BE for LIV TOM 2 VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIV TOM 2 VZW
Addition kinds of activities for LIV TOM 2 VZW

0111. Tarwe | Wheat
3861. Fotografische apparatuur en benodigdheden | Photographic equipment and supplies
5812. Eten plaatsen | Eating places
735909. Verhuur van muziekinstrumenten | Musical instrument rental services
02599901. Duck boerderij | Duck farm
22690300. Decoratieve afwerking van smalle stoffen | Decorative finishing of narrow fabrics
39530109. Textielmarkeringen, hand: rubber of metaal | Textile marking stamps, hand: rubber or metal
67329903. Religieus vertrouwen management | Religious trust management

Werken bij LIV TOM 2 VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIV TOM 2 VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIV TOM 2 VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIV TOM 2 VZW. Looking for open vacancies in other companies

 • Tijdelijk Bidcenter medewerker (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor ons kantoor te Berchem zijn we op zoek naar een Bidsupport medewerker die ons team komt versterken voor 4 - 8 weken, met mogelijkheid tot verlenging. Je hebt de natuurlijke aanleg om effectief te werken in een specialistische rol binnen een gestructureerde omgeving. Je hebt een positieve voorliefde naar zeer nauwkeurige en gedetailleerde taken. Je kan een ondersteunende rol in een team vervullen en je bezit de capaciteit om te reageren op een soms afwisselend, soms routinematige werkdruk. •Je werkt zelfstandig een volledige offerte uit in samenwerking met de Accountmanager; •Je zal publicaties op internet beoordelen en doorsturen naar de accountmanager; •Je werkt bij grote en complexe offerte trajecten samen met de Bidmanager aan het opstellen van de offerte documenten; •Je kwalificeert de aanvraag (RFP, aanbesteding, offerte aanvraag,…); •Je zorgt dat het overzicht aankondiging & opvolging ingevuld en up-to-date blijft. •Je verzorgt het concept voorstel bij offerte trajecten; je maakt het raamwerk voor het voorstel en beantwoordt vragen waar mogelijk; •Je bestudeert de aanvraag goed of de manier van indienen helder is en formuleert vragen om te stellen aan opdrachtgever; •Je stelt het selectiedossier samen voor in de offerte; •Je verzamelt de stalen, fiches, attesten en certificaten en verwerkt deze in het dossier; •Aanmaken/updaten/corrigeren van standaard documenten, brieven, … •Je verwerkt volgens planning de aangeleverde input; •Je communiceert conceptversie volgens planning naar de projectgroep; •Je verzorgt de afronding van het voorstel; •Je vraagt tijdig nieuwe verklaringen aan.

 • Intercultureel bemiddelaar Arabisch (Modern Standaard en Marokkaans) (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ZNA

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Vacaturenummer: 5790 Locatie: uitvalbasis ZNA Stuivenberg in Antwerpen, overkoepelend werken Afdeling/ Bedrijfseenheid: Interculturele bemiddeling Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur 1 jaar Kan jij je vlot uitdrukken in het Arabisch en Nederlands? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je bemiddelt binnen ZNA voor patiënten die Modern Standaard Arabisch spreken; concreet voor: Modern Standaard Arabissch tolken via video conferentie of triadisch tolken; de patiënt ondersteunen in zijn zorgtraject in het ziekenhuis (uitleg geven bij procedures, administratie, onderzoeken, ….); psycho sociale begeleiding; bemiddelend optreden bij conflicten. Je bent samen met de collega’s Interculturele Bemiddeling verantwoordelijk voor een goede afsprakenplanning en de uitvoering hiervan. Je neemt deel aan het afdelingsoverleg. Je neemt, in overleg met collega’s, deel aan projectmatige initiatieven (video conferentie, google hangouts, interne vorming rond culturele verschillen,...) en vervult aldus een voorlichtingsfunctie. Je voert allerhande administratieve taken uit. Je rapporteert aan het afdelingshoofd Interculturele Bemiddeling. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Joeri De Munck, manager Patiëntenbegeleiding, op [email protected] Herken je jezelf hierin?

 • Chauffeur CE containers (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Tessenderlo zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Je plaatst en haalt containers met o.a. bouwpuin, hout, gemengd afval. Je staat zelf in voor het afbachen van de containers. Je rijdt hiervoor naar particulieren, bedrijven en (bouw)werven. Je start meestal rond 6u en rijdt in de regio's Limburg, Kempen, Luik, Vlaams-Brabant en Antwerpen. Langdurige opdracht, optie vast contract.

 • VERKOPER/VERKOOPSER BAKKERIJ (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bakkerij in Mechelen zijn we op zoek naar een deeltijds verkoper M/V voor in de winkel te staan. (24uur per week) Je staat in voor de vriendelijke bediening van klanten.

 • Monteur met kennis Hydraulica (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Veurne zijn wij op zoek naar een monteur met goede kennis hydraulica (m/v) Je staat in voor het monteren en aansluiten van hydraulische, elektrische, pneumatische,.. componenten 

 • ELEKTRICIEN KOELTECHNIEKEN (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is gespecialiseerd in koeltechnieken op industriële schaal en is op zoek naar een elektricien: Je staat in voor het kableren van koeltechnische centrales, koelcellen en koelmeubels, ook op locatie Je staat in voor het maken van elektrische schakelkasten, klein en groot

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Turnhout (POPPEL)

  Regio: POPPEL

  Bedrijf: POETSHULP & WERK

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

 • Student decoratiewinkel 31/10 (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: ADECCO AALTER

  Type: Studentenjob

  Voor een internationale winkelketen met een vestiging in Eeklo zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent(e) om te werken op woensdag 31/10 van 9u30-18u! Je helpt de klanten aan de kassa op een verantwoordelijke en punctuele manier. Je geeft de klanten een warm welkom, laat hen thuis voelen en adviseert hen in ons breed aanbod van producten. Je maakt deel uit van het team, waar we altijd zorg dragen voor elkaar. Je zorgt voor een aantrekkelijke presentatie van de producten volgens onze richtlijnen. Voor jou is ook het werk achter de schermen belangrijk. Dit betekent dat je de voorraad- en personeelsruimte ordelijk houdt.

 • Student Administratief bediende (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

  Type: Studentenjob

  Voor een winkel regio Geraardsbergen zoeken wij een student die wekelijks 3 tot 4 dagen kan helpen in de administratie. Hierbij zal je inputwerk verrichten & kom je in contact met de website.

 • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding - vrijdag (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: LA GARDE-ROBE

  Type: Studentenjob

  Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

 • Informanten Autosalon 2019 (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: Think and Go

  Type: Studentenjob

  Altijd al willen werken op het autosalon? Dan is dit JOUW KANS! Voor onze klant Renault zijn we op zoek naar tweetalige informanten die enthousiasme uitstralen en commerciële feeling hebben! Als informant ben je verantwoordelijk voor het informeren van klanten over de verschillende Renault en Dacia voertuigen. Denk jij dat je de geschikte kandidaat bent? Laat dat vandaag nog jou gegevens na! Taken Potentiële klanten benaderen met de nodige informatie om aan hun behoeften te voldoen. Leads genereren Zorgen voor een super sfeer in het Renault en Dacia team! Profiel Je hebt interesse en affiniteit met wagens Je bent in het bezit van een rijbewijs Je bent perfect tweetalig (NL/FR) Je bent een echte teamplayer Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent klantgericht, commercieel, communicatief vaardig, enthousiast en proactief Je bent vrij voor een training tijdens de eerste weken van Januari (3-5 dagen)  Alsook alle dagen beschikbaar van het autosalon (17 tot 27 januari) Wij bieden jou Een onvergetelijke werkervaring! Een zeer aantrekkelijk loon Betaalde opleidingsdagen Km-vergoeding Dagelijks: ontbijt, heerlijke lunch én avondeten (nocturnes) Een outfit die je nadien ook nog kan aantrekken

 • Stagair motion designer video animatie (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: FILMFIRMA

  Type: Leercontract

  Put things in motion, with Flan Caramel! Flan Caramel heeft reeds meerdere jaren ervaring in video animatie. De voorbije jaren werkten we voornamelijk samen met overheden, maar sinds kort mikken we ook op de privé markt. Zo hebben we al enkele mooie referenties opgebouwd bij bedrijven zoals Arcelor Mittal, Vivaldis, Unilever, NMBS,... Met Flan Caramel zijn we op zoek naar een stagair die ons kan bijstaan bij onze animatie producties. Je komt in een jong en dynamisch team terecht, en wordt betrokken bij de productie van verschillende video animaties. Je zet de scenario’s die de Art Director uitschrijft om in leuke, originele animaties. Hierbij zorg je in overleg met de klant voor een leuke look en feel, dat past bij de huisstijl en zorg je voor de verdere uitwerking van de video. Dit houdt onder meer in dat je mee de grafische voorbereiding bepaalt, de motion design en de afwerking. (audio design, ondertitels, correcties,...) Meer info vind je op onze website: http://www.flancaramel.be

Zoek naar antwoorden van LIV TOM 2 VZW in sociale netwerken
Look for responds of LIV TOM 2 VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIV TOM 2 VZW. Laat een reactie achter voor LIV TOM 2 VZW. LIV TOM 2 VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIV TOM 2 VZW. Leave a respond for LIV TOM 2 VZW. LIV TOM 2 VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIV TOM 2 VZW op de google maps. Adres en contacten LIV TOM 2 VZW
Location of LIV TOM 2 VZW on the google maps. Address and contacts of LIV TOM 2 VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come LIV TOM 2 VZW LIV TOM 2 VZW: Capelleman BVBA | Dries Attractieverhuur | De Schrijver | POISSON M | Mendez S.A.

Other related companies as LIV TOM 2 VZW: Capelleman BVBA | Dries Attractieverhuur | De Schrijver | POISSON M | Mendez S.A.

LIV TOM 2 VZW is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Heusden-Zolder (Zolder), België. De volledige naam van het bedrijf is LIV TOM 2 VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06716461181. Het bedrijf LIV TOM 2 VZW bevindt zich op het adres: Begonialaan 21,3550. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 313,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 433,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in LIV TOM 2 VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIV TOM 2 VZW is Vervoer per lucht, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIV TOM 2 VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIV TOM 2 VZW, openstaande posities, locatie van LIV TOM 2 VZW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LIV TOM 2 VZW is a company, that was registered 1991 in Heusden-Zolder (Zolder) region, Belgium. Full name of company is LIV TOM 2 VZW, company assigned to the tax number BE06716461181. The company LIV TOM 2 VZW is located at the address: Begonialaan 21,3550. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 313,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 433,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in LIV TOM 2 VZW were not found.
The main activity of LIV TOM 2 VZW is Transportation by Air, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LIV TOM 2 VZW is not available. You also can look at reviews of LIV TOM 2 VZW, open positions, location of LIV TOM 2 VZW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIV TOM 2 VZW, Heusden-Zolder (Zolder): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIV TOM 2 VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIV TOM 2 VZW, Heusden-Zolder (Zolder): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIV TOM 2 VZW, employees, financial statistics.