Dries Attractieverhuur

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • Dries Attractieverhuur
Private companiesTransportation by Air • Dries Attractieverhuur

Contactgegevens Dries Attractieverhuur: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dries Attractieverhuur: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dries Attractieverhuur

Regio (region): Zoersel (Halle), België

Adres (address): Gestelsebaan 2,2980, België

Telefoon (phone): 03 385 85 33; 0494 24 84 52 03 385 85 33; 0494 24 84 52

Fax (fax): 03 288 52 81 03 288 52 81

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dries Attractieverhuur: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dries Attractieverhuur"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dries Attractieverhuur"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dries Attractieverhuur, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dries Attractieverhuur. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dries Attractieverhuur, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dries Attractieverhuur. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dries Attractieverhuur
Products information Dries Attractieverhuur

BTW identificatienummer (tax): BE06984527587
Ondernemingsnummer: 7324829101
Hoofdstad (capital): 148,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 338,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Dries Attractieverhuur zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dries Attractieverhuur
(Get full report from official database of BE for Dries Attractieverhuur)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dries Attractieverhuur
Addition kinds of activities for Dries Attractieverhuur

832202. Kindergerelateerde sociale diensten | Child related social services
16299903. Opruimingscontractant | Land clearing contractor
28420402. Desinfectiemiddelen, huishoudelijke of industriële planten | Disinfectants, household or industrial plant
36519900. Huishoudelijke audio- en videoutrusting, niet inbegrepen | Household audio and video equipment, nec
38430207. Lijm, tandheelkunde | Glue, dental
49530000. Afvalsystemen | Refuse systems

Werken bij Dries Attractieverhuur: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dries Attractieverhuur: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dries Attractieverhuur. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dries Attractieverhuur. Looking for open vacancies in other companies

  • BETONHERSTELLER (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In de regio Geel zijn we op zoek naar een betonhersteller voor Historische gebouwen voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: je kan zowel in team als zelfstandig werken je kan slechte delen van beton verwijderen/herstellen je kan nieuwe verschillende muren opnieuw bouwen je kan betonpleistering herstellen op constructieve en esthetische manier je kan het nodige werkmateriaal inschatten en tijdig een bestelling plaatsen bij het interne magazijn je kan goed werken met de machines op de werf je zorgt voor een goed basisonderhoud van de machines je kan uitgevoerde werken meten volgens de instructies van de werfleider/projectleider

  • Operator voeding op oproepbasis | Kaulille | 2 ploegen (KAULILLE)

    Regio: KAULILLE

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kaulille zoeken we operator in de voedingssector. Je zal instaan voor het draaiende houden van jouw lijn.

  • Sales talent (m/v) gezocht regio Wevelgem (1292004) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een uitdagend loonpakket? That's what you certainly get! • Je denkt mee met de klant ikv hun bestellingen & mogelijkheden; • Je kan de noden van de klant goed aanvoelen en geeft advies over het assortiment; • Je staat in nauw contact met de collega's van external sales; • Je volgt de bestellingen van de klanten nauwgezet op; • Je bent in het bezit van een eigen klantenportefeuille en bouwt een goede relatie uit met de klant.

  • CHAUFFEUR CE: PART TIME (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als part time chauffeur Ce zoeken wij iemand die wenst bij te werken/verdienen dit 2 dagen per week. Je rijdt de trekkers en opleggers naar de keuring. Je helpt met kleine reparaties in de garage.

  • Huishoudhulp Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Temse. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

  • Huishoudhulpen regio Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor huishoudelijk werk bij particulieren in de ruime regio van Brasschaat: voornamelijk poetsen maar ook strijken, boodschappen doen, koken en eventueel kleine naaiwerkjes. Je kan rekenen op een uurrooster naar eigen wensen en tal van andere voordelen. Bovendien begeleiden we je persoonlijk vanaf de eerste kennismaking met de klanten.

  • Huishoudhulp Meeuwen-Gruitrode (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Student gezocht regio Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak regio Eeklo zoeken wij een gemotiveerde student om te werken op zaterdag en in verschillende vakanties.

  • student schoonmaak regio Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: ARONIA

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Turnhout zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die zich kunnen vrijmaken in de periode tussen 29 oktober en 9 november. U zal ingeschakeld worden voor de reiniging van een bedrijfspand na werken. De tewerkstelling betreft voltijdse dagen van ongeveer 7,5u/dag. U zal samenwerken in team onder begeleiding van onze ploegverantwoordelijke. Hierdoor kunnen wij u een degelijke begeleiding garanderen in de uitvoering van uw taak.

  • Account Manager Vlaanderen (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: BSC

    Type: Vaste Job

    Als account manager heb je een afwisselende en uitdagende job. Je benadert de markt proactief door middel van prospectie naar nieuwe projecten & het bezoeken van studiebureaus en installateurs. Lange termijn relaties opbouwen is een must.

  • Developers (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: WE FIX-IT

    Type: Vaste Job

    Als developer (IT consultant) bij WE FIX-IT, heb je een passie voor jouw job en zeker en vast voor IT. Je vindt het belangrijk om jezelf bij te scholen voor jouw job. Je bent ambitieus en werkt hard om doelen te realiseren en je ben enthousiast over de projecten waaraan je werkt. Door te werken bij WE FIX-IT zal je een persoonlijke groei ervaren. Jouw toekomst bij het bedrijf hangt af van wat je wilt bereiken in jouw carrière. In samenspraak met het management kan WE FIX-IT jou sturen in de richting dat jij wilt gaan. Als Developer: · zal je werken voor klanten in België en/of Europa; · ga je uitdagingen aan die jouw richting uitkomen; · vertegenwoordig je WE FIX-IT bij haar klanten; · leer je veel nieuwe mensen kennen en vind je het niet moeilijk om hier mee om te gaan; · begrijp je de noden van de klant en los je gemotiveerd eventuele problemen op.

  • Hersteller Smartphones (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: QUICK REPAIR

    Type: Werfreserve

    Je zal instaan voor het repareren van smartphones. Concreet houdt dit in: Klanten verwelkomen en verder helpen Problemen vaststellen en een diagnose maken De smartphones repareren Het klantencontact afronden (o.a. betalingen ontvangen)

Zoek naar antwoorden van Dries Attractieverhuur in sociale netwerken
Look for responds of Dries Attractieverhuur in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dries Attractieverhuur. Laat een reactie achter voor Dries Attractieverhuur. Dries Attractieverhuur bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dries Attractieverhuur. Leave a respond for Dries Attractieverhuur. Dries Attractieverhuur on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dries Attractieverhuur op de google maps. Adres en contacten Dries Attractieverhuur
Location of Dries Attractieverhuur on the google maps. Address and contacts of Dries Attractieverhuur

Andere gerelateerde bedrijven als come Dries Attractieverhuur Dries Attractieverhuur: Cultuurcentrum Ter Vesten | DBR DESIGN nv KOELTECHNIEK | EUROSPEAK NV | Idesca sa | ksv oudenaarde

Other related companies as Dries Attractieverhuur: Cultuurcentrum Ter Vesten | DBR DESIGN nv KOELTECHNIEK | EUROSPEAK NV | Idesca sa | ksv oudenaarde

Dries Attractieverhuur is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Zoersel (Halle), België. De volledige naam van het bedrijf is Dries Attractieverhuur, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06984527587. Het bedrijf Dries Attractieverhuur bevindt zich op het adres: Gestelsebaan 2,2980. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 148,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 338,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Dries Attractieverhuur zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dries Attractieverhuur is Vervoer per lucht, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dries Attractieverhuur is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dries Attractieverhuur, openstaande posities, locatie van Dries Attractieverhuur op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dries Attractieverhuur is a company, that was registered 2001 in Zoersel (Halle) region, Belgium. Full name of company is Dries Attractieverhuur, company assigned to the tax number BE06984527587. The company Dries Attractieverhuur is located at the address: Gestelsebaan 2,2980. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 148,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 338,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Dries Attractieverhuur were not found.
The main activity of Dries Attractieverhuur is Transportation by Air, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Dries Attractieverhuur is not available. You also can look at reviews of Dries Attractieverhuur, open positions, location of Dries Attractieverhuur on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dries Attractieverhuur, Zoersel (Halle): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dries Attractieverhuur, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dries Attractieverhuur, Zoersel (Halle): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dries Attractieverhuur, employees, financial statistics.