Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA

Particuliere bedrijvenAdministratie van Human Resource Programs • Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA
Private companiesAdministration of Human Resource Programs • Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA

Contactgegevens Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA

Regio (region): Dinant, België

Adres (address): Place Baudouin I 2,5500, België

Telefoon (phone): 082 22 43 97 082 22 43 97

Fax (fax): 082 22 64 64 082 22 64 64

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA
Products information Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA

BTW identificatienummer (tax): BE02053863525
Ondernemingsnummer: 6577758789
Hoofdstad (capital): 671,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 287,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA
(Get full report from official database of BE for Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA
Addition kinds of activities for Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA

201102. Varkensproducten, van varkens geslacht ter plaatse | Pork products, from pork slaughtered on site
364600. Commerciële verlichtingsinrichtingen | Commercial lighting fixtures
38610110. Fotopapier en doek, alle soorten, nec | Photographic paper and cloth, all types, nec
75380101. Dieselmotor reparatie: auto | Diesel engine repair: automotive
93110202. Controllers 'kantoor, overheid | Controllers' office, government

Werken bij Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator 2 ploegen (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Persoon werkt als productie-operator.

 • Allround bediende Sint-Lenaarts m/v (SINT-LENAARTS)

  Regio: SINT-LENAARTS

  Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een handel in bouwmaterialen en gereedschappen in Sint-Lenaerts, zijn wij op zoek naar een vlotte allround bediende. Je bent verantwoordelijke voor het verwerken van magazijnbons en facturen. Ook volgende taken behoren tot je takenpakket: het prijzen van de artikels, het opmaken van leverbonnen, ingeven van artikels, klaarmaken van bestellingen,aanvullen van rekken,... Ook sta je aan de snelkassa. Hier sta je in voor een vlotte dienstverlening naar de klanten: zowel vakmensen, professionelen als particulieren. Je verkoopt uit het uitgebreid gamma aan gereedschappen, machines, bouwmaterialen,...

 • Gemotiveerde poetsdames/-heren Regio Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio GEEL Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als huishoudhulp maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel een fiets? We bekijken graag samen de mogelijkheden

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Kuringen (KURINGEN)

  Regio: KURINGEN

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Bonheiden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BONHEIDEN)

  Regio: BONHEIDEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij laten jou schitteren ! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

 • Huishoudhulpen DEELTIJDS Brugge centrum (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Brugge zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Jobstudent(e) gezocht voor verkoop kledij in weekend en schoolvakanties (RIJKEVORSEL)

  Regio: RIJKEVORSEL

  Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Rijkevorsel zijn we dringend op zoek naar een enthousiaste gemotiveerde jobstudent(e) die zich tijdens de weekends en/of schoolvakanties kan vrijmaken om ons verkoopteam te komen versterken. Jouw takenpakket: - Begroeten, klanten ontvangen en adviseren, helpen aan de paskamers ; - Kassa ; - Orde en netheid van de winkel.

 • zaalbediening weekend-hulp student of flexie-job (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: DE OUDE NOTELAAR

  Type: Studentenjob

  zaalbediening weekend-hulp student of flexie-job

 • Kapper/kapster te Topsalon Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: HAIR ZOERSEL

  Type: Vaste Job

  Je werkt in het KREATOS kapsalon in Herentals. Je werkt in een top kapsalon voor dames, heren en kinderen. We zijn op zoek naar een toffe collega voor ons team. Je hebt ervaring en kan vlot mee werken in ons KREATOS kapsalon.

 • Chauffeurs C + CE (LANDEN)

  Regio: LANDEN

  Bedrijf: V.T.V.

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar enthousiaste chauffeurs (Nationaal / Internationaal). De lading die je vervoert is zeer gevarieerd, je staat naast het vervoer ook in voor het laden en lossen. Je vertrekt en eindigt je rit steeds op ons bedrijventerrein te Landen.

 • Dossierbeheerder voor kantoor in volle bloei Ieper (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Tot deze groep behoren een aantal kantoren, waarvan 1 dat ongeveer 3 jaar geleden werd geopend in Ieper. Vandaag de dag zijn er al 15 medewerkers actief, wat wijst op een goede, gezonde groei. De medewerkers zijn een mix van ervaren en minder ervaren mensen. Volgens dit kantoor zorgt een goede balans in ervaring voor een aanhoudende continuïteit. Indien het verwerven van extra kennis en ervaring behoren tot je prioriteiten, dan zit je bij dit kantoor goed. Door de evenwichtige aanwezigheid van verscheidene bekwaamheden staat er steeds iemand voor je klaar wanneer je hulp nodig hebt. Op jouw beurt kan ook jij mensen bijstaan wanneer nodig. DOSSIERBEHEERDER/ACCOUNTANT OPDRACHT Je beheert dossiers van A-Y: een takenpakket dat gaat van inboekwerk tot en met afsluitingen. Je staat in contact met klanten en helpt hen verder met al hun vragen en problemen. Je vormt dus het centraal aanspreekpunt. Op termijn is het uiteindelijk wel de bedoeling dat je besprekingen doet met klanten en dat je doorgroeit tot een volwaardige A-Z dossierbeheerder.

 • Kinderpsychiater (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

  Type: Zelfstandige activiteit

  Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Momenteel zijn wij op zoek naar een kinderpsychiater voor diagnostisch onderzoek en begeleiding van minderjarigen. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

Zoek naar antwoorden van Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA in sociale netwerken
Look for responds of Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA. Laat een reactie achter voor Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA. Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA. Leave a respond for Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA. Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA op de google maps. Adres en contacten Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA
Location of Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA on the google maps. Address and contacts of Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA: Pantek BVBA | DEMAREZ KURT | Interieurateljee Theys-Voet M | Metalon N.V. | Duquesnoy Michel

Other related companies as Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA: Pantek BVBA | DEMAREZ KURT | Interieurateljee Theys-Voet M | Metalon N.V. | Duquesnoy Michel

Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Dinant, België. De volledige naam van het bedrijf is Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02053863525. Het bedrijf Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA bevindt zich op het adres: Place Baudouin I 2,5500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 671,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 287,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA, openstaande posities, locatie van Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA is a company, that was registered 1998 in Dinant region, Belgium. Full name of company is Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA, company assigned to the tax number BE02053863525. The company Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA is located at the address: Place Baudouin I 2,5500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 671,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 287,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA were not found.
The main activity of Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA is Administration of Human Resource Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA is not available. You also can look at reviews of Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA, open positions, location of Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA, Dinant: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA, Dinant: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lesse Kayaks Descente de la Lesse SA, employees, financial statistics.