Interieurateljee Theys-Voet M

Particuliere bedrijvenAdministratie van Human Resource Programs • Interieurateljee Theys-Voet M
Private companiesAdministration of Human Resource Programs • Interieurateljee Theys-Voet M

Contactgegevens Interieurateljee Theys-Voet M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Interieurateljee Theys-Voet M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Interieurateljee Theys-Voet M

Regio (region): Herselt, België

Adres (address): Aarschotsesteenweg 191,2230, België

Telefoon (phone): 016 69 89 04 016 69 89 04

Fax (fax): 016 69 63 54; 016 68 02 93 016 69 63 54; 016 68 02 93

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Interieurateljee Theys-Voet M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Interieurateljee Theys-Voet M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Interieurateljee Theys-Voet M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Interieurateljee Theys-Voet M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Interieurateljee Theys-Voet M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Interieurateljee Theys-Voet M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Interieurateljee Theys-Voet M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Interieurateljee Theys-Voet M
Products information Interieurateljee Theys-Voet M

BTW identificatienummer (tax): BE03280761718
Ondernemingsnummer: 5689788818
Hoofdstad (capital): 674,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 623,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Interieurateljee Theys-Voet M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Interieurateljee Theys-Voet M
(Get full report from official database of BE for Interieurateljee Theys-Voet M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Interieurateljee Theys-Voet M
Addition kinds of activities for Interieurateljee Theys-Voet M

2951. Asfalt plaveisel mengsels en blokken | Asphalt paving mixtures and blocks
357703. Schijf- en disketteapparatuur, behalve schijven | Disk and diskette equipment, except drives
24310503. Trappen en trappen, hout | Staircases and stairs, wood
38290220. Windrichtingaanwijzers | Wind direction indicators
42260100. Vloeistofopslag | Liquid storage
46190000. Pijpleidingen, nec | Pipelines, nec
50440205. Micrografische apparatuur | Micrographic equipment
50830204. Maaiers, kracht | Mowers, power

Werken bij Interieurateljee Theys-Voet M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Interieurateljee Theys-Voet M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Interieurateljee Theys-Voet M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Interieurateljee Theys-Voet M. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnmedewerker | 3 ploegen | Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kontich zijn we op zoek naar logistieke medewerkers. Je zal zeer divers ingepland worden in het magazijn en taken afhandelen als sorteren en laden en lossen. Hiervoor krijg je een rondleiding in het magazijn zelf. Ervaring is dus ondergeschikt aan motivatie en leergierigheid. Je kan werken in 3 shiften.

  • INDUSTRIEEL REINIGER MET RIJBEWIJS C (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Antwerpen zijn we op zoek naar een INDUSTRIEEL REINIGER MET RIJBEWIJS C met volgend takenpakket: * Met hogedruk- en ander gespecialiseerd materieel voer je dagelijks reinigingswerken uit op industriële installaties * Je reinigt riolen, kelders, opslagtanks, silo’s, pijpleidingen, enz. en bij heel wat klanten voer je ruimingswerken uit * Je voert deze taken uit op wisselende locaties en je werkt tijdens wisselende uren

  • Grondwerker (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als grondwerker bij onze klant t ben je gedreven. Je takenpakket zal bestaan uit: ?Samen met jouw collega's sta je in voor grondwerken; ?Het opbreken van wegbestrating; ?Het graven en dichten van sleuven en putten (machinaal en manueel); ?Je staat in voor plaatsing renovatie onderhoud en uitbreiding van drukleidingnetwerken en riolenstelsels; ?Buizen die aangelegd worden zijn voor afvoer van rioolwater aanvoer van drinkwater en aardgas; ?Ook pijpleidingen voor transport van gassen en vloeistoffen; ?Tot allerhande industriële leidingen

  • Beenhouwer (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als beenhouwer/ beenhouwerij medewerker fulltime Genoot je bij voorkeur een opleiding als slager of gelijkgesteld door ervaring. Vaardigheden Je bent hygiënisch en net ingesteld. Je hebt geen angst voor vlees en andere voedingswaren. Je kan omgaan met de geurhinder die je af en toe kan ervaren. Je beschikt over de nodige vakkennis. Werken in het weekend en op feestdagen schrikt jou niet af. Je kan omgaan met het werkblad en alle gereedschap dat in deze job vereist is. Je kan naast snijden en bereiden ook uitbenen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO KNOKKE-HEIST (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Brecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Thuisverpleegkundige regio Knokke (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: THUISVERPLEGING BOND MOYSON WEST-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor algemene geneeskundige verzorging van patiënten aan huis. Je doet wondverzorging, geeft inspuitingen, toedienen dagelijkse toiletten, ...

  • Expert Buyer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ETHIAS VERZEKERINGEN HASSELT

    Type: Vaste Job

    Standaard inkoopstrategieën uitrollen, rekening houdend met externe markttrends, feedback van de business, best practices, onderlinge koppelingen met Group Procurement en afstemming op interne initiatieven Beheren en faciliteren van het end-to-end inkoopproces voor aanvragen met hoge waarde en strategische categorieën: identificatie van leveranciers, due diligence, beheer van aanbestedingsprocedures, onderhandelingen, voorbereiding van SLA’s en contracten, gunning van contracten en juridische ondertekening, prestatiemeting, risicobeheer, voortdurende verbetering, enz. Communiceren over categoriestrategie, doelstellingen en prestatiedoelstellingen binnen Procurement (aankoopdepartement) De presentaties van leveranciers op het vlak van portfolioprestaties en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen monitoren Toezicht houden op het beheer van de contractendatabank, anticiperen op toekomstige verlengingen en dienovereenkomstig handelen Onderhandelen en uitvoeren van contracten voor strategische categorieën Toezicht houden op juridische aspecten & contracten en ervoor zorgen dat deze worden nageleefd De presentaties van leveranciers op het vlak van portfolioprestaties en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen monitoren De Category Owner ondersteunt de Inkoopverrichtingen bij het oplossen van complexe inkoopproblemen De Category Owner verwijst naar de Juridische afdeling voor contract- en risicobeheer Plannen en beheren van strategische inkoopactiviteiten voor de categorie Voortdurend de leveranciersmarkt monitoren en opportuniteiten identificeren die voortvloeien uit nieuwe productaanbiedingen en/of marktverschuivingen Beslissen om een catalogus aan te maken in het systeem De inhoud van catalogi bezitten en goedkeuren Communicaties over catalogi beheren en bezorgen aan lokale leveranciers Assisteren bij het organiseren van leveranciersbijeenkomsten met uitleg over catalogusactiviteiten

  • Chauffeurs CE Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RENEWI NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze site in Gent zijn we op zoek naar Chauffeurs met rijbewijs CE. Je staat in voor het inzamelen van bedrijfsafval en/of afvalstromen (papier, folie, etc) als bestuurder en belader van containers van een inzamelvrachtwagen. Samen met je collega’s zorg je voor het afwerken van de opgegeven routes. Je houdt je aan de rij- en rusttijden en de verkeersregels. Je staat in voor de orde en netheid van de vrachtwagen en je voert het eerste lijnsonderhoud uit. Je werkt op een veilige en- milieubewuste manier. Je rapporteert dagelijks je prestaties via een dagrapport.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) - Regio Antwerpen (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1549795-inline.html?cid=Partner_VDAB ‘’Ik ben een echte ondernemer. Mijn vaardigheden en expertise, die heb ik gekoppeld aan de strategische en tactische kracht van Beobank’’   Beobank heeft mijn commerciële ervaring, enthousiasme, loyaliteit en integriteit geanalyseerd. Na enkele ontmoetingen hebben ze mijn drijfveren en mijn wil om een succesvolle carrière op te bouwen geëvalueerd. En uiteindelijk hebben ze mij de functie van ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) voorgesteld. Mijn missie? Mijn agentschap uitbouwen met behulp van mijn organisatorische vaardigheden, mijn grondige marktkennis en proactieve visie ten dienste van mijn klanten, zowel particulieren als professionals (individuele ondernemers en kmo’s). Mijn rol? Hun dagelijkse leven verbeteren met oplossingen op maat. En waken over hun economische belangen en de verwezenlijking van hun projecten. Mijn job? Met veel dynamiek een team leiden en stimuleren, om onze kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken. Samen met mijn medewerkers breng ik de mogelijkheden in mijn regio in kaart en ontwikkel ik een commercieel plan om de optimale groei van mijn agentschap te verzekeren.

  • Laborant m/v (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    Yes!Talents Aalst is op zoek een laborant m/v voor onze klant regio Aalst.

Zoek naar antwoorden van Interieurateljee Theys-Voet M in sociale netwerken
Look for responds of Interieurateljee Theys-Voet M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Interieurateljee Theys-Voet M. Laat een reactie achter voor Interieurateljee Theys-Voet M. Interieurateljee Theys-Voet M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Interieurateljee Theys-Voet M. Leave a respond for Interieurateljee Theys-Voet M. Interieurateljee Theys-Voet M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Interieurateljee Theys-Voet M op de google maps. Adres en contacten Interieurateljee Theys-Voet M
Location of Interieurateljee Theys-Voet M on the google maps. Address and contacts of Interieurateljee Theys-Voet M

Andere gerelateerde bedrijven als come Interieurateljee Theys-Voet M Interieurateljee Theys-Voet M: Denecker Transport | Louis C | AGIFOR-LA PLAINE CHASSART SPRL | DENOO LUC-KBC VERZEKERINGEN | RainbowGlobe.com

Other related companies as Interieurateljee Theys-Voet M: Denecker Transport | Louis C | AGIFOR-LA PLAINE CHASSART SPRL | DENOO LUC-KBC VERZEKERINGEN | RainbowGlobe.com

Interieurateljee Theys-Voet M is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Herselt, België. De volledige naam van het bedrijf is Interieurateljee Theys-Voet M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03280761718. Het bedrijf Interieurateljee Theys-Voet M bevindt zich op het adres: Aarschotsesteenweg 191,2230. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 674,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 623,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Interieurateljee Theys-Voet M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Interieurateljee Theys-Voet M is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Interieurateljee Theys-Voet M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Interieurateljee Theys-Voet M, openstaande posities, locatie van Interieurateljee Theys-Voet M op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Interieurateljee Theys-Voet M is a company, that was registered 1991 in Herselt region, Belgium. Full name of company is Interieurateljee Theys-Voet M, company assigned to the tax number BE03280761718. The company Interieurateljee Theys-Voet M is located at the address: Aarschotsesteenweg 191,2230. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 674,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 623,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Interieurateljee Theys-Voet M were not found.
The main activity of Interieurateljee Theys-Voet M is Administration of Human Resource Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Interieurateljee Theys-Voet M is not available. You also can look at reviews of Interieurateljee Theys-Voet M, open positions, location of Interieurateljee Theys-Voet M on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Interieurateljee Theys-Voet M, Herselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Interieurateljee Theys-Voet M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Interieurateljee Theys-Voet M, Herselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Interieurateljee Theys-Voet M, employees, financial statistics.