AGIFOR-LA PLAINE CHASSART SPRL

Particuliere bedrijvenAdministratie van Human Resource Programs • AGIFOR-LA PLAINE CHASSART SPRL
Private companiesAdministration of Human Resource Programs • AGIFOR-LA PLAINE CHASSART SPRL

Contactgegevens AGIFOR-LA PLAINE CHASSART SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AGIFOR-LA PLAINE CHASSART SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

AGIFOR-LA PLAINE CHASSART SPRL

Regio (region): Fleurus (Wagnelée), België

Adres (address): Rue Haute 99,6223, België

Telefoon (phone): 071 81 21 22 071 81 21 22

Fax (fax): 071 81 24 02 071 81 24 02

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AGIFOR-LA PLAINE CHASSART SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AGIFOR-LA PLAINE CHASSART SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AGIFOR-LA PLAINE CHASSART SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AGIFOR-LA PLAINE CHASSART SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AGIFOR-LA PLAINE CHASSART SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AGIFOR-LA PLAINE CHASSART SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AGIFOR-LA PLAINE CHASSART SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AGIFOR-LA PLAINE CHASSART SPRL
Products information AGIFOR-LA PLAINE CHASSART SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06984252929
Ondernemingsnummer: 8773651123
Hoofdstad (capital): 540,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 344,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in AGIFOR-LA PLAINE CHASSART SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AGIFOR-LA PLAINE CHASSART SPRL
(Get full report from official database of BE for AGIFOR-LA PLAINE CHASSART SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor AGIFOR-LA PLAINE CHASSART SPRL
Addition kinds of activities for AGIFOR-LA PLAINE CHASSART SPRL

3586. Pompen meten en afleveren | Measuring and dispensing pumps
358501. Airconditioning apparatuur, compleet | Air conditioning equipment, complete
34449907. Stapel schelpen, plaatwerk | Pile shells, sheet metal
50850303. Ventielen en toebehoren | Valves and fittings
61419900. Persoonlijke kredietinstellingen, nv | Personal credit institutions, nec

Werken bij AGIFOR-LA PLAINE CHASSART SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AGIFOR-LA PLAINE CHASSART SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AGIFOR-LA PLAINE CHASSART SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AGIFOR-LA PLAINE CHASSART SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Corrigerend onderhoud van het productiemateriaal - Behandeling van onderhoudsaanvragen volgens : - De wekelijkse planning - Het technisch actieplan - Onvoorziene omstandigheden (pannes van machines etc.) - Het beheer van het materiaal : - Onderdelen voor interventieaanvragen voorzien - Bijvullen van de stock - Het administratief beheer van de interventies: registratie van de interventies in een ERP pakket - Erop toezien dat het machinepark en de technische installaties in het bedrijf goed functioneren: - Zorgen voor het geplande preventieve onderhoud - De storingen en afwijkingen uit het verleden opnieuw onderzoeken en afstellen - Assisteren in de productie op het vlak van het materiaal

  • Verkoper Personenwagens (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    het onthaal van klanten en bezoekers; het analyseren van de specifieke behoeften van de klant en een prijsofferte op maat maken; het verkopen van zowel nieuwe wagens als occasies; het verkopen van personenwagens en lichte vrachtwagens aan professionele klanten; het inspelen op de fleetbehoeften van de klant en het realiseren van langetermijnrelaties, het opmaken van offertes en het opstellen van verkoops-en financieringsovereenkomsten\r\n het verkopen van aanverwante producten en diensten; het verzorgen van de eigen verkoopsadministratie; het organiseren van commerciële acties in samenwerking met de cel marketing; het opvolgen van offertes aan klanten; het opvolgen van prospecties; het opvolgen van leveringstermijnen van wagens in bestelling; het overbrengen en doorgeven van informatie aan het magazijn en de naverkoop.

  • Schrijnwerk(st)er - houtbewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een houthandel te Brugge zijn wij op zoek naar een schrijnwerker. Iemand die zelfstandig kan werken, ervaring heeft met laminaat en parketten leggen, deuren kan plaatsen, herstellingen aan parketten kan uitvoeren.

  • projectleider (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gespecialiseerd in dakwerken zijn hiervoor op zoek naar 2 projectleiders  Je staat in voor de technische voorbereiding van projecten. Je organiseert en coördineert de werven op het vlak van mensen en middelen met het oog op kwaliteit, veiligheid en rendabiliteit. Dit alles binnen de afgesproken deadlines. Je stuurt de onderaannemers aan en lost eventuele problemen op Je voert de nodige werfbezoeken uit om de technische uitvoering te waarborgen Je waakt over de correcte toepassing van alle procedures en voorschriften inzake veiligheid. Je bezorgt gegevens betreffende de uitgevoerde werken aan de administratie, kijkt de aankoopfacturen na en maakt indien nodig duidelijke afspraken op papier met opdrachtgevers en onderaannemers. Je controleert nauwgezet de budgetten en staat in voor de nacalculatie van projecten.

  • Commercieel administratief bediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: TEXTIEL TROCH

    Type: Vaste Job

    U bezoekt onze fabrieken in Europa en Tunesië en helpt de problemen op te lossen met onze textielafdelingen. Kleefweefsels, watten en mousse hebben voor jou geen geheimen.

  • Allround Administratief Bediende (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Vaste Job

    Allround Administratief Bediende gezocht voor een internationaal bedrijf gelegen in Hulshout. Ben je administratief sterk en communicatief in het Nederlands, Engels en Frans? Hou je van een gevarieerd takenpakket en werk je graag in een team? Ben je organisatorisch en detailgericht? Solliciteer online via www.adecco.be ! Klik rechtsonder op de knop solliciteren en vergeet niet je sollicitatie te bevestigen. Of stuur uw recente CV door naar [email protected] Je bent verantwoordelijk voor: ondersteuning van de sales- order- en stockadministratie, bestellingen correct en stipt verwerken, opvolging van de vrije voorraad i.f.v. de lopende salescontracten opvolging palletbeheer + stock bij externe opslagplaatsten meewerken aan de implementie van een ERP-systeem op de verkoopafdeling, vermarkten van onze nieuwe producten, offertes uitwerken + opvolgen,

  • New Product Developer (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MEDIX LABORATOIRES

    Type: Vaste Job

    Heb je een ‘neus’ voor de smaak, geur en textuur van voedingsmiddelen? Ben je gefascineerd door (sport -en dieet)voeding en gezondheidsproducten? Wil je mee werken aan de ontwikkeling en optimalisering van innovatieve voedingssupplementen? Dan ben jij de persoon die we zoeken om ons team te vervoegen! - Wie zijn we? Medix Laboratoires nv is een jong, dynamisch bedrijf en is internationaal actief als private label producent van voedingssupplementen, dieetvoeding en sportvoeding. Onze productiemogelijkheden bevatten capsules, poeders en een ruime waaier aan verpakkingsmogelijkheden waaronder een breed aanbod aan jars, big bags, zakken, pouches en kartonnen dozen. Ons fabrieksgebouw kan, met zijn 10.000 m², beschouwd worden als één van de modernste productiesites van Europa. Hierdoor garanderen wij de nieuwste productietechnieken en software. Via ons traceringsysteem kan er worden uitgegaan van de juistheid van de formules, productieplanningen en doseringen. Daarnaast zorgt onze inhouse R&D en labo voor innovatieve concepten en exclusieve adviesverlening op maat van de klant. Met zijn 48 werknemers is 'Medix' een klein, maar bruisend, KMO. Als een grote familie kent iedereen elkaar en wordt er nauw samengewerkt naar uitdagende gezamenlijke doelen met ruimte voor zelfstandigheid en zelfontwikkeling van ieder individu. - Als Product Developer bij Medix... Werk je hands-on mee aan de (smaak)ontwikkeling van nieuwe producten voor verschillende klanten. - Je verantwoordelijkheden: Je werk actief mee in het labo aan de ontwikkeling van nieuwe formulaties Je maakt van deze formulaties samples op maat van de klant Je zorgt voor een optimale smaakbeleving van de producten en proeft zelf op dagelijkse basis de producten Je verleent product technisch advies aan het salesteam en de klanten (ENG+FR pluspunt) Je bent mee verantwoordelijk voor een vlotte toestroom van producten vanuit het labo tijdens een klantenbezoek (georganiseerde proefsessies) Je test je producten in productie ( upscaling capsules en poeders) Je staat mee in voor het beheer en onderhoud van het labo Je geeft formules door voor prijsberekening Je behartigt mee de R&D administratie - De eerste maanden is een opleiding voorzien voor o.a.: De afweging van ingrediënten Leren kennen van grondstoffen Smaken van de producten Osmolaliteit bepaling

  • Bouwkundig Administratief Bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Viavera - Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je draagt de verantwoordelijkheid over de administratieve verwerking van bouwprojecten in zeer brede zin. Je krijgt een divers administratief takenpakket in een ondersteunende functie naar architecten, bouwkundige ingenieurs en projectcoördinatoren toe. Takenpakket: nacalculatie, administratieve verwerking bestekken, offertes, contracten, verzamelen van allerhande informatie, controle van juridische documenten en plannen,... Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiend, dynamisch, stijlvol en stabiel bedrijf in het centrum van Antwerpen.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Menen-Wevelgem)

    Regio: Regio Menen-Wevelgem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Medische pedicure (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: RESPIRO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de voetverzorging van onze klanten. Je beheerst alle technieken van medische pedicure en/of je kan podologische technieken toepassen. Je luistert naar de problemen van de klant en geeft professioneel advies aangaande huidverzorging, voetzorg, schoeisel en nagelverzorging.

  • Zelfstandig Thuisverpleegkundige Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: POLET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als thuisverpleegkundige op zelfstandige basis in een groepering van zelfstandige verpleegkundigen Je verzorgt de mensen met oog voor detailzorg en voert dit uit wanneer nodig. Je staat in voor de wondzorg, inspuitingen, perfusies, bloednames, ... Wegens continue groei zijn we op zoek naar gedreven en enthousiaste collega's die ons team in de regio Antwerpen komen versterken.

Zoek naar antwoorden van AGIFOR-LA PLAINE CHASSART SPRL in sociale netwerken
Look for responds of AGIFOR-LA PLAINE CHASSART SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor AGIFOR-LA PLAINE CHASSART SPRL. Laat een reactie achter voor AGIFOR-LA PLAINE CHASSART SPRL. AGIFOR-LA PLAINE CHASSART SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AGIFOR-LA PLAINE CHASSART SPRL. Leave a respond for AGIFOR-LA PLAINE CHASSART SPRL. AGIFOR-LA PLAINE CHASSART SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AGIFOR-LA PLAINE CHASSART SPRL op de google maps. Adres en contacten AGIFOR-LA PLAINE CHASSART SPRL
Location of AGIFOR-LA PLAINE CHASSART SPRL on the google maps. Address and contacts of AGIFOR-LA PLAINE CHASSART SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come AGIFOR-LA PLAINE CHASSART SPRL AGIFOR-LA PLAINE CHASSART SPRL: Gigatek Electronics | De Mol | J P DELATTE | PALAIS DES CONGRES | De Wandeler N.V.

Other related companies as AGIFOR-LA PLAINE CHASSART SPRL: Gigatek Electronics | De Mol | J P DELATTE | PALAIS DES CONGRES | De Wandeler N.V.

AGIFOR-LA PLAINE CHASSART SPRL is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Fleurus (Wagnelée), België. De volledige naam van het bedrijf is AGIFOR-LA PLAINE CHASSART SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06984252929. Het bedrijf AGIFOR-LA PLAINE CHASSART SPRL bevindt zich op het adres: Rue Haute 99,6223. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 540,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 344,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in AGIFOR-LA PLAINE CHASSART SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AGIFOR-LA PLAINE CHASSART SPRL is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AGIFOR-LA PLAINE CHASSART SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AGIFOR-LA PLAINE CHASSART SPRL, openstaande posities, locatie van AGIFOR-LA PLAINE CHASSART SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AGIFOR-LA PLAINE CHASSART SPRL is a company, that was registered 2001 in Fleurus (Wagnelée) region, Belgium. Full name of company is AGIFOR-LA PLAINE CHASSART SPRL, company assigned to the tax number BE06984252929. The company AGIFOR-LA PLAINE CHASSART SPRL is located at the address: Rue Haute 99,6223. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 540,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 344,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in AGIFOR-LA PLAINE CHASSART SPRL were not found.
The main activity of AGIFOR-LA PLAINE CHASSART SPRL is Administration of Human Resource Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AGIFOR-LA PLAINE CHASSART SPRL is not available. You also can look at reviews of AGIFOR-LA PLAINE CHASSART SPRL, open positions, location of AGIFOR-LA PLAINE CHASSART SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AGIFOR-LA PLAINE CHASSART SPRL, Fleurus (Wagnelée): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AGIFOR-LA PLAINE CHASSART SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AGIFOR-LA PLAINE CHASSART SPRL, Fleurus (Wagnelée): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AGIFOR-LA PLAINE CHASSART SPRL, employees, financial statistics.