Erfgoed Vlaanderen

Contactgegevens Erfgoed Vlaanderen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Erfgoed Vlaanderen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Erfgoed Vlaanderen

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Oude Beurs 27,2000, België

Telefoon (phone): 03 212 29 70 03 212 29 70

Fax (fax): 03 212 29 75 03 212 29 75

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Erfgoed Vlaanderen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Erfgoed Vlaanderen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Erfgoed Vlaanderen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Erfgoed Vlaanderen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Erfgoed Vlaanderen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Erfgoed Vlaanderen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Erfgoed Vlaanderen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Erfgoed Vlaanderen
Products information Erfgoed Vlaanderen

BTW identificatienummer (tax): BE04113525390
Ondernemingsnummer: 4861419677
Hoofdstad (capital): 803,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 531,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Erfgoed Vlaanderen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Erfgoed Vlaanderen
(Get full report from official database of BE for Erfgoed Vlaanderen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Erfgoed Vlaanderen
Addition kinds of activities for Erfgoed Vlaanderen

238500. Waterdichte buitenkleding | Waterproof outerwear
571999. Diverse huishoudelijke winkels, nec | Miscellaneous homefurnishings stores, nec
36630206. Televisie monitoren | Television monitors
39999925. Notenschelpen, slijpen, van gekochte noten | Nut shells, grinding, from purchased nuts
39999938. Tape maatregelen | Tape measures

Werken bij Erfgoed Vlaanderen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Erfgoed Vlaanderen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Erfgoed Vlaanderen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Erfgoed Vlaanderen. Looking for open vacancies in other companies

 • Customer Care Professional (WATERMAAL-BOSVOORDE)

  Regio: WATERMAAL-BOSVOORDE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zoeken we een 'customer care professional': Zo nauwkeurig en volledig mogelijk de vragen van klanten beantwoorden (telefonisch, e-mail of per post) Administratieve taken uitvoeren met betrekking tot de inschrijving van nieuwe klanten Programmatie en activatie van de verkoopterminals Kleine technische problemen oplossen De rekeningen van klanten nakijken en eventuele fouten rechtzetten  

 • Verpleegkundige projectstaffing Temse (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal tewerkgesteld worden in een woon- en zorgcentrum in regio Temse. Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten. Je zal de verpleegtechnische taken en de hygiënische zorgen toepassen die gelinkt zijn aan deze setting. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Bobijnopzetter (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is een textielfirma gelegen te Tielt. Men zoekt een bobijnopzetter 2-ploegen voor de tuft-afdeling. Taken: - u staat in voor het opzetten en afnemen van bobijnen - u staat af en toe in voor het lassen

 • Student dinsdag- en/of donderdagvoormiddag voor lossen containers (EERNEGEM)

  Regio: EERNEGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

  Type: Studentenjob

  Ben je op zoek naar een leuke studentenjob? Ben je hiervoor beschikbaar dinsdag- en/of dondervoormiddag? Dan stellen wij graag volgende vacature aan jou voor!Containers lossen Je staat in voor het manueel lossen van containers. Dit gaat om dozen van max 25 kg. Je stapelt deze op een pallet. Je houdt de laadkaai en het magazijn proper. Werkuren Je werkt op dinsdag- en donderdagvoormiddag 8u30-12u30.

 • Jobstudent customer care (iedere zondag) M/V (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in de regio Antwerpen zijn wij op zoek naar studenten die iedere zondag beschikbaar zijn. Als student zal je inkomde telefoons en e-mails beantwoorden. Je zal klanten verder helpen met het maken van een online afspraak. Bij klachten probeer je de klant zo goed mogelijk verder te helpen. Je kan klanten te woord staan in het Nederlands maar ook in het Frans is dit geen probleem voor jou.

 • REDDER (M/V) (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een reddersopdracht op 28 december 2018 (09:00-12:00/12:30-16:30) in Merelbeke zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

 • Studentenjob herfstvakantie (m/v) te Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: HUNKEMOLLER

  Type: Studentenjob

  Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

 • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: HAIREQUIPE

  Type: Studentenjob

  HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

 • Host/hostess jaarbeurs Roeselare (student) 1-11/11 (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Studentenjob

  Voor de jaarbeurs te Roeselare zoekt Randstad een communicatieve student om mee te helpen bij een standhouder. De standhouder is een gespecialiseerde groothandel in ICT en electromateriaal 1 tot 11 november telkens van 14.00h tot 19h. Donderdag 8 november tot 22h

 • Bediener Freesmachine - wegenbouw (LICHTERVELDE)

  Regio: LICHTERVELDE

  Bedrijf: MAES ADIEL

  Type: Vaste Job

  Je taken als bediener freesmachine: Je bedient de freesmachine om asfalt af te frezen. Je staat in voor het instellen van de freesmachine naar diepte & niveau. Je vertrekt dagelijks vanuit Lichtervelde naar onze werven.

 • Assistent Quality (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Vaste Job

  Als Quality Assistant Specifications maak je deel uit van ons Quality team en ondersteun je onze Quality Assurance Manager met de volgende taken: het opmaken en beheren van de productspecificaties in MiXit, rekening houdend met de voedings- en etiketteringswetgeving bij nieuwe producten en bij aanpassingen, het bij de leveranciers opvragen van grondstofspecificaties het aanpassen van de specificaties bij grondstof- en receptuurwijzigingen het beantwoorden van klant specifieke vragen m.b.t. specificaties en etikettering het stipt opvolgen van alle wijzigingen in de voedingswetgeving. Bij dit alles heb je niet alleen veelvuldig contact met jouw collega’s kwaliteit, maar ook met aankoop, productontwikkeling, sales en productie.

 • Zelfstandige uitbater binnenspeeltuin (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: SOVAGA NV

  Type: Zelfstandige activiteit

  De volledige zelfstandige uitbating van een binnenspeeltuin met eet-en drinkgelegendheid via een handelshuurcontract.

Zoek naar antwoorden van Erfgoed Vlaanderen in sociale netwerken
Look for responds of Erfgoed Vlaanderen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Erfgoed Vlaanderen. Laat een reactie achter voor Erfgoed Vlaanderen. Erfgoed Vlaanderen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Erfgoed Vlaanderen. Leave a respond for Erfgoed Vlaanderen. Erfgoed Vlaanderen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Erfgoed Vlaanderen op de google maps. Adres en contacten Erfgoed Vlaanderen
Location of Erfgoed Vlaanderen on the google maps. Address and contacts of Erfgoed Vlaanderen

Andere gerelateerde bedrijven als come Erfgoed Vlaanderen Erfgoed Vlaanderen: Cappoen C | Locat Jeep Renting BVBA | Uitgeversbedrijf Tijd N.V. | Herr Peusgen | Van Luyck

Other related companies as Erfgoed Vlaanderen: Cappoen C | Locat Jeep Renting BVBA | Uitgeversbedrijf Tijd N.V. | Herr Peusgen | Van Luyck

Erfgoed Vlaanderen is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is Erfgoed Vlaanderen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04113525390. Het bedrijf Erfgoed Vlaanderen bevindt zich op het adres: Oude Beurs 27,2000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 803,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 531,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Erfgoed Vlaanderen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Erfgoed Vlaanderen is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Erfgoed Vlaanderen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Erfgoed Vlaanderen, openstaande posities, locatie van Erfgoed Vlaanderen op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Erfgoed Vlaanderen is a company, that was registered 2008 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is Erfgoed Vlaanderen, company assigned to the tax number BE04113525390. The company Erfgoed Vlaanderen is located at the address: Oude Beurs 27,2000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 803,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 531,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Erfgoed Vlaanderen were not found.
The main activity of Erfgoed Vlaanderen is Wholesale Trade - Durable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Erfgoed Vlaanderen is not available. You also can look at reviews of Erfgoed Vlaanderen, open positions, location of Erfgoed Vlaanderen on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Erfgoed Vlaanderen, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Erfgoed Vlaanderen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Erfgoed Vlaanderen, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Erfgoed Vlaanderen, employees, financial statistics.