Dinant Aventure

Contactgegevens Dinant Aventure: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dinant Aventure: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dinant Aventure

Regio (region): Dinant, België

Adres (address): Place Baudouin I 2,5500, België

Telefoon (phone): 082 22 43 97 082 22 43 97

Fax (fax): 082 22 64 64 082 22 64 64

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dinant Aventure: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dinant Aventure"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dinant Aventure"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dinant Aventure, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dinant Aventure. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dinant Aventure, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dinant Aventure. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dinant Aventure
Products information Dinant Aventure

BTW identificatienummer (tax): BE03230224609
Ondernemingsnummer: 2273040771
Hoofdstad (capital): 815,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 897,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Dinant Aventure zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dinant Aventure
(Get full report from official database of BE for Dinant Aventure)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dinant Aventure
Addition kinds of activities for Dinant Aventure

5712. Meubelwinkels | Furniture stores
913104. Uitvoerend en wetgevend gecombineerd, niveau van overheid | Executive and legislative combined, level of government
20539904. Donuts, bevroren | Doughnuts, frozen
37310202. Landing van schepen, bouw en reparatie | Landing ships, building and repairing
50459900. Computers, randapparatuur en software, nec | Computers, peripherals, and software, nec

Werken bij Dinant Aventure: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dinant Aventure: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dinant Aventure. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dinant Aventure. Looking for open vacancies in other companies

 • Metaalarbeider (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een KMO regio Brugge zijn wij dringend op zoek naar een metaalarbeider. Dit gaat om een tijdelijke job vanaf begin mei t.e.m. eind juni. Je staat in voor aan elkaar plaatsen van metalen panelen.

 • Events & Office Assistant | Energie | Regio Tongeren (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: OFFICETEAM

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een gedreven en enthousiaste Office/Management Assistant voor een onderneming actief in duurzame energie gelegen in regio Tongeren. Wil jij terechtkomen in een tof team, waar de werknemer centraal staat en je kan genieten van een tal van voordelen zoals een strijkatelier, sportfaciliteiten en broodservice, … voor de werknemers. Je bent voornamelijk verantwoordelijk voor het organiseren van events. Je zorgt voor de volledige logistieke uitvoering, een grondige voorbereiding en stelt een draaiboek op; Je garandeert een professionele samenwerking met alle betrokken partijen en zorgt voor een duidelijke communicatie. Je staat ook in voor het office management en administratie. Je staat in voor het professioneel onthaal van klanten en leveranciers; Je bent verantwoordelijk voor het bestellen van kantoormateriaal; Je bent het aanspreekpunt van de werknemers in verband met het gebruik van de aangeboden diensten; Je ondersteunt de manager bij het opmaken van offertes, de facturatie en marketingtaken. Je werkt mee aan de interne en externe communicatie, zoals mededelingen op social media, video's, presentaties, … Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Dynamische Orderpicker m/v (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Start People Aalst

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Een grote fabricant in bankautomaten zoekt dynamische orderpickers (m/v) om het centrale magazijn te ordenen en bestellingen en onderdelen klaar te zetten. De onderstaande taken behoren tot jouw takenpakket: Aan de hand van een pickinglijst neem je de juiste materialen uit de rekken. Je helpt bij het laden en het lossen van vrachtwagens met de vaste magazijniers. Je stockeert de materialen op de juiste plaats, nadat je ze gecontroleerd hebt. Je staat in voor het herinpakken en terugzenden indien nodig. Je zorgt ervoor dat de bestelde goederen aan de aanvrager bezorgd worden.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 à 16u in regio Oostkamp/Hertsberge (HERTSBERGE)

  Regio: HERTSBERGE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Oostkamp en Hertsberge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en combineerbaar met andere aanvragen tot fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager, iemand die werk ziet en een eigen roulement in het huis kan steken. U bent een pietje precies! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES VOOR OOSTERZELE - VOLTIJDS (OOSTERZELE)

  Regio: OOSTERZELE

  Bedrijf: NET VOOR U

  Type: Dienstenchequebaan

  NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Oosterzele en omgeving.

 • POETSVROUW DIENSTENCHEQUES DESTELBERGEN - HEUSDEN (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: ABC CLEANING

  Type: Dienstenchequebaan

  Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto.

 • Poetshulp Wijgmaal (WIJGMAAL)

  Regio: WIJGMAAL

  Bedrijf: PUUUR HAACHT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • Projectleider Speciale Technieken (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant in Geel, actief in de industriële en particuliere sector en specialist op gebied van installatie, onderhoud en beheer van installaties voor verwarming, ventilatie, airco en sanitair, zijn we op zoek naar een Projectleider Speciale Technieken voor HVAC installaties. Als projectmanager heeft u de uiteindelijke eindverantwoordelijkheid over de projecten. U zorgt voor de goede opvolging en uitvoering van de projecten waarbij de volgende 3 criteria van belang zijn : planning, kwaliteit, budget. Uw taken omvatten onder meer ; -Bestuderen van het lastenboek en de offerte -Contacten en onderhandelingen met klanten tijdens de projectuitvoering -Selectie, onderhandeling en aankoop bij leveranciers en onderaannemers -Realisatie van projecten, door het bepalen van het projectteam, de werfbezetting, de middelen en methodes -Totaalbeheer van planning, kwaliteit en veiligheid

 • Medewerker tuinaanleg - verhardingen oprit en terras (KASTER)

  Regio: KASTER

  Bedrijf: TEMMERMAN BART

  Type: Vaste Job

  Om ons team uit te breiden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde collega voor: algemene tuinaanleg; aanleggen van verhardingen; uitvoeren van allerlei grondbewerkingen.

 • Schrijnwerker Brussel (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • Verpleegkundige WZC regio Landen (JETTE)

  Regio: JETTE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf.

 • Installateur centrale verwarming en schouwrenovatie (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: MEULEMANS MICHAEL

  Type: Leercontract

  Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen Defecte onderdelen vervangen of herstellen De materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen Een diagnose stellen van defecten of storingen aan een installatie (gas- of waterlek, …) Inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal, koper, PVC, polyethyleen, ...) Een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming, sanitair, …)

Zoek naar antwoorden van Dinant Aventure in sociale netwerken
Look for responds of Dinant Aventure in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dinant Aventure. Laat een reactie achter voor Dinant Aventure. Dinant Aventure bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dinant Aventure. Leave a respond for Dinant Aventure. Dinant Aventure on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dinant Aventure op de google maps. Adres en contacten Dinant Aventure
Location of Dinant Aventure on the google maps. Address and contacts of Dinant Aventure

Andere gerelateerde bedrijven als come Dinant Aventure Dinant Aventure: JAGUAR ANTWERP | Groupe d'Assurances Sociales ASD | Plan B | Parc à Gibier | one.point.zero

Other related companies as Dinant Aventure: JAGUAR ANTWERP | Groupe d'Assurances Sociales ASD | Plan B | Parc à Gibier | one.point.zero

Dinant Aventure is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Dinant, België. De volledige naam van het bedrijf is Dinant Aventure, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03230224609. Het bedrijf Dinant Aventure bevindt zich op het adres: Place Baudouin I 2,5500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 815,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 897,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Dinant Aventure zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dinant Aventure is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dinant Aventure is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dinant Aventure, openstaande posities, locatie van Dinant Aventure op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dinant Aventure is a company, that was registered 2005 in Dinant region, Belgium. Full name of company is Dinant Aventure, company assigned to the tax number BE03230224609. The company Dinant Aventure is located at the address: Place Baudouin I 2,5500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 815,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 897,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Dinant Aventure were not found.
The main activity of Dinant Aventure is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Dinant Aventure is not available. You also can look at reviews of Dinant Aventure, open positions, location of Dinant Aventure on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dinant Aventure, Dinant: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dinant Aventure, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dinant Aventure, Dinant: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dinant Aventure, employees, financial statistics.