Circuits Brabant-Hainaut

Contactgegevens Circuits Brabant-Hainaut: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Circuits Brabant-Hainaut: address, phone, fax, email, website, opening hours

Circuits Brabant-Hainaut

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Akenkaai 2BIS,1000, België

Telefoon (phone): 02 203 64 05 02 203 64 05

Fax (fax): 02 203 07 09 02 203 07 09

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Circuits Brabant-Hainaut: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Circuits Brabant-Hainaut"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Circuits Brabant-Hainaut"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Circuits Brabant-Hainaut, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Circuits Brabant-Hainaut. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Circuits Brabant-Hainaut, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Circuits Brabant-Hainaut. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Circuits Brabant-Hainaut
Products information Circuits Brabant-Hainaut

BTW identificatienummer (tax): BE09702819824
Ondernemingsnummer: 5333282470
Hoofdstad (capital): 586,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 189,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Circuits Brabant-Hainaut zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Circuits Brabant-Hainaut
(Get full report from official database of BE for Circuits Brabant-Hainaut)

Aanvulling soorten activiteiten voor Circuits Brabant-Hainaut
Addition kinds of activities for Circuits Brabant-Hainaut

4493. jachthavens | Marinas
829904. Voertuig rijschool | Vehicle driving school
09190102. Walvis vleesproductie | Whale meat production
22210801. Duvetyn, synthetische vezel en zijde | Duvetyn, manmade fiber and silk
32510104. Vloersteen, klei | Flooring brick, clay
32720708. Spoelen, beton | Joists, concrete
35940202. Motoren: hydraulisch, vloeibaar vermogen of lucht | Motors: hydraulic, fluid power, or air
38250207. Diode en transistor testers | Diode and transistor testers

Werken bij Circuits Brabant-Hainaut: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Circuits Brabant-Hainaut: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Circuits Brabant-Hainaut. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Circuits Brabant-Hainaut. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur C - distributie voeding - goede loonsvoorwaarden! (VLAMERTINGE)

  Regio: VLAMERTINGE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je hebt een werkweek van maandag tot vrijdag, maximaal tussen 7u30en 18u30. De nadruk ligt op dinsdag tot donderdag. Je bedient regio zuid West-Vlaanderen. Veurne, Diksmuide, Ieper, Poperinge, Heuvelland, Wervik, Roeselare. Soms is er een tweede man mee op baan, soms alleen. Dat is afhankelijk van de rit/klanten. Er zijn enkel Nederlandstalig klanten. De chauffeur helpt aan het einde van de werkdag zelf bij het laden en lossen van de vrachtwagen, wel met de hulp van de magazijniers. Geld ontvangen is zeer beperkt.

 • Heftruckbestuurder (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Aan de hand van mondelinge, schriftelijke of elektronische opdrachten: - Grondstoffen, afgewerkte producten, afvalstoffen naar de juiste locatie brengen - Correct scannen van de goederen, zodat producten traceerbaar blijven en correct in- en uit het voorraadsysteem gaan. - Deze functie hoofdzakelijk uitvoeren met een heftruck en in sommige gevallen met een rolbrug.

 • Huishoudhulp regio Hamont (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

  Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

  Bedrijf: Itzu Home

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OORDEGEM (OORDEGEM)

  Regio: OORDEGEM

  Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Oordegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • BAKKERSHULP NACHT BRUGGE (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  Als bakkershulp nacht Brugge : werk start je om 19/20u. ervaring in de bakkerij is een pluspunt willen werken is een must ben je bereid full-time of part-time te werken

 • Jobstudent(e) telefonist(e) (m/v) (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Sint-Truiden zoeken we een jobstudent(e) voor het nabellen van offertes.

 • JOBSTUDENT Buffetmedewerker - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

  Regio: ZILLEBEKE

  Bedrijf: COREX

  Type: Studentenjob

  “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste buffetmedewerkers die zich tijdens het weekend en/of tijdens de week kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: meehelpen aan het buffet : je bent verantwoordelijk voor het verzorgen / opstellen van de gerechten. Je zet de gerechten uit en zorgt voor een mooie decoratie ervan. Je zult de artikelen ook verwerken : afdekken / in de frigo's plaatsen / bijwerken voor de voglende dag. Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

 • Verkoper/Medewerker Gamma - Regio Limburg (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: METALEUVEN

  Type: Vaste Job

  Jouw functie Als verkoper/medewerker binnen Gamma Maasmechelen zijn dit jouw uitdagingen: Je adviseert onze klanten bij het aankoopproces waarbij je hun wensen kan vertalen naar passende producten. Je vindt het een uitdaging om er voor te zorgen dat klanten onze winkel tevreden verlaten zodat ze hun klus thuis volledig kunnen klaren. Je staat garant voor een complete verkoop. Je draagt er mee zorg voor dat onze winkel er op elk moment van de dag ordelijk en net bij staat zodat onze klanten snel en vlot de juiste producten kunnen terugvinden. Je zorgt ervoor dat er voldoende voorraad in de rekken aanwezig is. Je laat onze promoties in het oog springen door goed ingerichte promotiepresentaties. Indien nodig sta je je collega’s bij aan de kassa en de goederenontvangst.

 • Acupuncturist (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: IN HARMONIE

  Type: Zelfstandige activiteit

  In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

 • Onderzoeker/ster Klantentevredenheid (SINT-JANS-MOLENBEEK)

  Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

  Bedrijf: CERTUP

  Type: Zelfstandige activiteit

  Een tweetalige deeltijdse onderzoeker/ster met interesse voor klantentevredenheid en de markt van opleiding & consulting. Je functie - Autonoom telefonische kwaliteitsonderzoeken uitvoeren, volgens het Qfor-kwaliteitsmodel met ClientScan bij organisaties die diensten aanbieden op vlak van opleiding en consulting. - Een tevredenheidsonderzoek op basis van het Qfor-kwaliteitsmodel betekent concreet: een kwalitatief open en gestructureerd telefoongesprek, waarin de tevredenheid van de klant in kaart wordt gebracht; online registratie van de onderzoekinformatie en de resultaten; briefing aan de kwaliteitsauditor. De ideale kandidaat is hoger opgeleid. een professional, al dan niet met ervaring in klantentevredenheidsonderzoeken of telefonische enquêtes. perfect tweetalig en vlot communicatief. luistervaardig en objectief. flexibel, met een gezonde nieuwsgierigheid en een open geest. zelfstandig en respecteert deadlines. werkt vlot met een pc. onmiddellijk beschikbaar tijdens de werkuren.

 • Zelfstandig bankagent Regio Vlaams-Brabant (Provincie Vlaams-Brabant)

  Regio: Provincie Vlaams-Brabant

  Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als zelfstandig agent (vennoot of medevennoot) neem je een bestaande AXA bankportefeuille in jouw regio over. Je runt jouw eigen zaak als een ware ondernemer en je mikt daarbij op duurzame klantenrelaties en commerciële groei. Het is jouw opdracht om de lokale verankering verder te bestendigen en jouw kantoor onder de aandacht te houden als serviceverlener en kenniscentrum. Verder ben je een people manager die zich weet te omringen met een gemotiveerd en performant team van adviseurs. Het is jouw doel om samen met je team de uitbouw van de klantenportefeuille te realiseren d.m.v. gerichte acties. Om dit te faciliteren, zorg je voor een efficiënte kantoororganisatie, waar de taakverdeling, doelstellingen en verwachtingen voor iedereen duidelijk zijn.

 • Stage consultant/psycholoog (SCHAARBEEK)

  Regio: SCHAARBEEK

  Bedrijf: ASCENTO LEUVEN

  Type: Leercontract

  Wij hebben stageplaatsen in onze kantoren te Brussel. Binnen het domein Rekrutering en Selectie bestaan je dagelijkse taken uit onder andere het opstellen van competentieprofielen, cv’s zoeken in databanken, cv’s screenen, deelname aan selectie-interviews, rollenspelen en assessment centers, rapporten schrijven voor klanten, meegaan op intake- of feedback gesprek bij de klant, deelname aan jobbeurzen, … In het kader van Outplacementbegeleiding kan je een aantal sessies mee volgen en op termijn zelf oefeningen geven. Als kennismaking met het domein Talent & Performance Management bestaat de mogelijkheid om trainingen te observeren en mee te ontwikkelen. Projecten Je krijgt als stagiair(e) een project toegewezen dat je zelfstandig afwerkt. De inhoud van het project hangt af van de noden binnen Ascento op het moment van jouw stage en wordt in overleg bepaald.

Zoek naar antwoorden van Circuits Brabant-Hainaut in sociale netwerken
Look for responds of Circuits Brabant-Hainaut in social networks

Lees alle opmerkingen voor Circuits Brabant-Hainaut. Laat een reactie achter voor Circuits Brabant-Hainaut. Circuits Brabant-Hainaut bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Circuits Brabant-Hainaut. Leave a respond for Circuits Brabant-Hainaut. Circuits Brabant-Hainaut on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Circuits Brabant-Hainaut op de google maps. Adres en contacten Circuits Brabant-Hainaut
Location of Circuits Brabant-Hainaut on the google maps. Address and contacts of Circuits Brabant-Hainaut

Andere gerelateerde bedrijven als come Circuits Brabant-Hainaut Circuits Brabant-Hainaut: Sanglier | Vandewalle NV | BIJOUTERIE DE PAEPE SA | Euromut-Onafhankelijk Ziekenfonds | Amo-Bihl NV

Other related companies as Circuits Brabant-Hainaut: Sanglier | Vandewalle NV | BIJOUTERIE DE PAEPE SA | Euromut-Onafhankelijk Ziekenfonds | Amo-Bihl NV

Circuits Brabant-Hainaut is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is Circuits Brabant-Hainaut, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09702819824. Het bedrijf Circuits Brabant-Hainaut bevindt zich op het adres: Akenkaai 2BIS,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 586,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 189,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Circuits Brabant-Hainaut zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Circuits Brabant-Hainaut is Holding and Other Investment Offices, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Circuits Brabant-Hainaut is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Circuits Brabant-Hainaut, openstaande posities, locatie van Circuits Brabant-Hainaut op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Circuits Brabant-Hainaut is a company, that was registered 2002 in Brussel region, Belgium. Full name of company is Circuits Brabant-Hainaut, company assigned to the tax number BE09702819824. The company Circuits Brabant-Hainaut is located at the address: Akenkaai 2BIS,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 586,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 189,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Circuits Brabant-Hainaut were not found.
The main activity of Circuits Brabant-Hainaut is Holding and Other Investment Offices, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Circuits Brabant-Hainaut is not available. You also can look at reviews of Circuits Brabant-Hainaut, open positions, location of Circuits Brabant-Hainaut on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Circuits Brabant-Hainaut, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Circuits Brabant-Hainaut, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Circuits Brabant-Hainaut, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Circuits Brabant-Hainaut, employees, financial statistics.