CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE
Private companiesFood and Kindred Products • CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE

Contactgegevens CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE

Regio (region): e de la Chapelle 30, België

Adres (address): ERVIERSIMA,,, België

Telefoon (phone): 4800 4800

Fax (fax): Verviers Verviers

E-Mail: 087 35 57 03

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE
Products information CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE

BTW identificatienummer (tax): BE04868835449
Ondernemingsnummer: 7600860595
Hoofdstad (capital): 798,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 485,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE
(Get full report from official database of BE for CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE
Addition kinds of activities for CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE

14559904. Papier klei mijnbouw | Paper clay mining
20260202. Bakkerskaas | Bakers' cheese
23110202. Overjassen en topcoats: mannen, jongeren en jongens | Overcoats and topcoats: men's, youths' and boys'
23539907. Helmen, jungle doek: wol gevoerd | Helmets, jungle cloth: wool lined
38430114. Ovens, laboratorium, tandheelkunde | Furnaces, laboratory, dental
54619902. Brood | Bread
59630404. Huishoudelijke verkoop, huis-naar-huis | Houseware sales, house-to-house

Werken bij CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE. Looking for open vacancies in other companies

 • Werken als huishoudhulp Ramsel (RAMSEL)

  Regio: RAMSEL

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Huishoudhulp Dienstencheques regio Borgerhout (BORGERHOUT)

  Regio: BORGERHOUT

  Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

  Type: Dienstenchequebaan

  Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

 • Werken als huishoudhulp Hallaar (HALLAAR)

  Regio: HALLAAR

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Poetshulp Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: PUUUR HAACHT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • productiemedewerker - voeding (LENDELEDE)

  Regio: LENDELEDE

  Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Ben je op zoek naar een job in de productie met een goede verdienste? Wij zijn voor deze periode tot en met 31 december op zoek naar de geschikte personen voor deze job! Werken in 2 ploegen is geen probleem? Lees dan snel verder! Dit is een familiebedrijf die aperitiefhapjes produceert op grote schaal. Je zal helpen met het vullen, garneren en inpakken van deze hapjes. Zij produceren hapjes en worstenbroodjes voor winkels zoals Aldi, Colruyt,… Je dient er rekening mee te houden dat je in contact zal komen met voedingswaren (varkensvlees EN vis). Dit wil zeggen dat je hiervoor eerst zal moeten langsgaan bij jouw huisdokter voor een attest dat aangeeft dat je geschikt bent om in de voeding te werken. Het aantrekkelijke loon wordt bovendien nog aangevuld door je ploegenpremie. Hoe ziet jouw werkdag als student - productiemedewerker eruit? We zijn op zoek naar zowel mensen die de hapjes helpen opvullen en garneren als naar personen voor de inpak van de hapjes. Voor beide taken zal je een hoog werktempo moeten aanhouden, en geassisteerd worden door een machine.

 • Jobstudent: parkeerwachter / Stewards (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Studentenjob

  Jouw taken: Je staat in voor: - Beheer van parking  op verschillende events in regio Groot Gent. ( vb Ghelamco Arena, Flanders Expo,...) - Beheer VIP Parking Dit alles met de nodige aandacht voor hosipitality...

 • Beenhouwer (WUUSTWEZEL)

  Regio: WUUSTWEZEL

  Bedrijf: DE GROENE BOERDERIJ

  Type: Vaste Job

  Je zorgt mee voor het verwerken van vlees vanaf het uitbenen van het karkas tot afgewerkte, verkoopsklare producten. Ook de verkoop van het vlees in de winkel behoort eventueel tot de taken. We verwachten dat je zelfstandig, punctueel en hygiënisch kan werken.

 • *** Plaatsers zonnepanelen/dakwerkers bij Go-Solar te Brecht*** (BRECHT)

  Regio: BRECHT

  Bedrijf: GO-SOLAR

  Type: Vaste Job

  Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Heb je enige ervaring op het dak en zeker geen hoogtevrees? ga jij de uitdaging met ons aan? JA? Perfect! Aarzel dan niet en contacteer ons! Als plaatser van zonnepanelen/dakwerker ben je het sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks werk je bij particuliere klanten of KMO's en zorg je voor de realisatie van hun droom: "het besparen op hun energiefactuur." Dit door het plaatsen van zonnepanelen waar ze al weken naar uit kijken!

 • Commerciële Binnendienst Medewerker Export (MARKE)

  Regio: MARKE

  Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

  Type: Vaste Job

  De functie bestaat erin om voor een deel van de klantenportefeuille: · De sales manager te ondersteunen door het aanleveren van de nodige informatie voor zijn klantenbezoeken (omzetgegevens, prijzen,…); deze gegevens zijn vlot beschikbaar via het SAP systeem · Het aanmaken, coördineren en opvolgen van de offertes aan de klanten in samenspraak met de salesmanager (prijzen, stalenmateriaal, folders, leveringsvoorwaarden,…) · Orderintake (inbrengen in het SAP systeem), up-to-date houden van de klantenfiches, controle van de stockposities, orderbevestiging aan de klant · Het opvolgen van de leveringstermijnen · Het checken van de openstaande vorderingen · Het geven van instructies aan de dienst verzendingen voor transport · Alle communicatie met de klant over zijn orders, eventuele klachten en vragen Je volgt de klanten op, verwerkt de orders en staat borg voor een vlotte samenwerking met externe verkoop, productieplanning, transportafdeling en credit control. Je volgt een klantenportefeuille op van A tot Z, maar bent ook back-up voor jouw collega’s bij afwezigheid.

 • Klusjesman West-Vlaanderen Regio Ieper - Poperinge - Wervik (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

  Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • 3D-ICT - Business Architect (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Beschrijving team en projecten Als Security Management team bij onze klant werk je nauw samen met het Vakcentrum Informatieveiligheid, als team zijn ze verantwoordelijk voor het implementeren en uitbaten van de nodige tooling, processen en governance die bijdragen tot het realiseren van de beleid -en werkkaders op vlak van informatieveiligheid. In kader daarvan is onze klant opzoek naar: 1 Business Architect Momenteel werken ze aan volgende projecten: Authentication Doel: Implementeren van een future proof oplossing (front-end en back-end) die de klant toelaat om veilig en efficiënt te authentiseren op onze systemen. Scope & output: Implementeren van de nodige technische oplossingen Oplossing voor oa. WebSphere, Drupal, Mainframe, SharePoint, Web services, ... Integratie met legacy logon methodes Onderzoek en positionering van On Premise tov Cloud oplossingen Implementeren van werkinstructies naar software ontwikkelaars Vastleggen van architectuur standaarden Opzetten van centrale governance Electronic Signature Platform Doel: Opzetten van een Electronic Signature Platform, de nodige processen en governance, die het elektronisch tekenen van documenten mogelijk maakt. Scope & output: Selecteren en implementeren van een marktconforme oplossing Uitwerken en implementeren van de nodige processen Opzetten van centrale governance Rapportering Als piloot uitrollen naar een aantal OU's Identity Management Doel: Identity Management is een groepsproject waarbij ze het beheer van de verschillende identiteiten (personeelsleden, leveranciers, zelfstandige ondernemers) willen centraliseren. Daarbij willen ze het concept van Role Based Access Control (RBAC) introduceren zodoende ze eenvoudig de effectieve toegangen van een gebruiker kunnen bepalen en toekennen. In de huidige fase van het project zijn ze bezig met het uitwerken van een delegated management oplossing voor leveranciers en gaan ze starten met de implementatie van rollen en verantwoordelijkheden binnen de business. Scope & output: Uitwerken van een Delegated Management oplossing binnen het Sailpoint IIQ pakket. Migratie van data uit legacy applicaties naar Sailpoint IIQ Opzetten van piloot met een aantal leveranciers en de teams die hiervoor verantwoordelijk zijn Verdere rollout naar alle andere leveranciers Opzetten van processen en werkinstructies voor de ondersteunende diensten. Taakomschrijving Opdracht: Als business Architect zal je: Aan onze business partners ondersteuning en advies geven om processen voortdurend te verbeteren. Samen met de business partners behoeften, ideee?n en problemen (pro)actief scherpstellen. De marktevoluties opvolgen en aan onze business partners strategisch advies geven over (toekomstige) opportuniteiten. Kennis en expertise binnenbrengen binnen het security domein Waken over de uitwerking en realisatie van een oplossing die in lijn ligt met de verwachtingen van de business, de IT-architectuur en de strategische doelstellingen. Samenwerken met solution analisten, IT-architecten, ontwikkelaars... Verwachte output: Uitbouwen van netwerk bij de business partners, zodoende ze noden en opportuniteiten kunnen capteren en kunnen rapporteren over de ...

 • Interim Verpleegkundige ANTWERPEN (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Reflex Healthcare People

  Type: Werfreserve

  Voor regio Antwerpen zijn we op regelmatige basis op zoek naar verpleegkundigen die willen bijwerken in verschillende woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. Je kiest daarbij zelf de dagen/shiften die je wenst te werken.

Zoek naar antwoorden van CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE in sociale netwerken
Look for responds of CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE. Laat een reactie achter voor CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE. CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE. Leave a respond for CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE. CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE op de google maps. Adres en contacten CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE
Location of CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE on the google maps. Address and contacts of CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE: Verzekeringskantoor Van Lede BVBA | Austim NV | Aarque Repro Belgium NV | Daems A | DESMEDT CARL

Other related companies as CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE: Verzekeringskantoor Van Lede BVBA | Austim NV | Aarque Repro Belgium NV | Daems A | DESMEDT CARL

CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio e de la Chapelle 30, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04868835449. Het bedrijf CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE bevindt zich op het adres: ERVIERSIMA,,. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 798,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 485,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE is Food and Kindred Products, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE, openstaande posities, locatie van CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie 087 35 57 03

CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE is a company, that was registered 2013 in e de la Chapelle 30 region, Belgium. Full name of company is CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE, company assigned to the tax number BE04868835449. The company CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE is located at the address: ERVIERSIMA,,. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 798,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 485,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE were not found.
The main activity of CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE is Food and Kindred Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE is not available. You also can look at reviews of CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE, open positions, location of CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE on the map. For more information, write us to email 087 35 57 03

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE, e de la Chapelle 30: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE, e de la Chapelle 30: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTRE TOURISTIQUE DE LA LAINE ET DE LA MODE, employees, financial statistics.