Verzekeringskantoor Van Lede BVBA

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • Verzekeringskantoor Van Lede BVBA
Private companiesFood and Kindred Products • Verzekeringskantoor Van Lede BVBA

Contactgegevens Verzekeringskantoor Van Lede BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Verzekeringskantoor Van Lede BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Verzekeringskantoor Van Lede BVBA

Regio (region): Lede, België

Adres (address): Markt 32,9340, België

Telefoon (phone): 053 80 21 12 053 80 21 12

Fax (fax): 053 80 29 18 053 80 29 18

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Verzekeringskantoor Van Lede BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Verzekeringskantoor Van Lede BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Verzekeringskantoor Van Lede BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Verzekeringskantoor Van Lede BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Verzekeringskantoor Van Lede BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Verzekeringskantoor Van Lede BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Verzekeringskantoor Van Lede BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Verzekeringskantoor Van Lede BVBA
Products information Verzekeringskantoor Van Lede BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05168762207
Ondernemingsnummer: 9487213134
Hoofdstad (capital): 153,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 513,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Verzekeringskantoor Van Lede BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Verzekeringskantoor Van Lede BVBA
(Get full report from official database of BE for Verzekeringskantoor Van Lede BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Verzekeringskantoor Van Lede BVBA
Addition kinds of activities for Verzekeringskantoor Van Lede BVBA

8744. Faciliteiten ondersteunende diensten | Facilities support services
239903. Banners, wimpers en vlaggen | Banners, pennants, and flags
315199. Leren handschoenen en mittens, nec | Leather gloves and mittens, nec
461200. Ruwe aardoliepijpleidingen | Crude petroleum pipelines
36340511. Schoenpoetsers, elektrisch | Shoe polishers, electric
50740305. Stoomuitrusting | Steam fittings
51690802. Harsen, synthetisch rubber | Resins, synthetic rubber
56519900. Familie kleding winkels, nec | Family clothing stores, nec
62110302. Minerale royalties dealers | Mineral royalties dealers
94510401. Administratie van veteranen, federale overheid | Administration of veterans' affairs, federal government

Werken bij Verzekeringskantoor Van Lede BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Verzekeringskantoor Van Lede BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Verzekeringskantoor Van Lede BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Verzekeringskantoor Van Lede BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Varkensklasseerder (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen het team van de klasseerders (3 personen) sta je in voor: * Het klasseren van de varkens (toewijzen klassement en klant). * Het verwerken van de administratie rond het klasseren en de slachtgegevens. * Je kunt tevens ingeschakeld worden bij het klaarmaken van de bestellingen en de administratie van de logistieke organisatie.

  • Assistent operator / voltijds / regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Mol zijn wij op zoek naar een operator voor het voorbereiden van proefstukken. Jouw taken zijn: · Receptie en visuele controle van aangeleverde nieuwe proefstukken; · Polijsten van de zijvlakken van de proefstukken; · Dimensionele opmeting van de proefstukken; · Foto's nemen van de geteste proefstukken; · Proefstukken beschermen tegen oxidatie met een olielaag; · Proefstukken stockeren en aanvullen van de stockage lijst.

  • Vertegenwoordiger (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Begijnendijk zijn wij op zoek naar een technisch adviseur (M/V) Als technisch adviseur informeer je de klanten over de producten die jullie aanbieden.  Het bedrijf  streeft ernaar om het werk van hun klanten te vereenvoudigen, te verbeteren en verlenen steeds een technische en optimale service.  De producten ontwikkelen ze ZELF met zeer hoogwaardige kwaliteit en met een extreme duurzaamheid voor de professionele markt. Al hun producten hebben een duidelijke toegevoegde waarde, gecombineerd met de nodige aandacht voor mens en milieu.

  • HUISHOUDHULP REGIO Sint-Katelijne-Waver/ Mechelen (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! Eigen vervoer is een pluspunt maar niet noodzakelijk. www.group-f.be

  • STUDENT ZEB (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Zoek jij de ideale job als student richting FASHION. Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij zoeken studenten bij ZEB voor de vakanties ! Woensdagmiddag / Zaterdag / Zondag in een wisselend systeem. De klant staat voor jou centraal! Samen met jouw collega's vorm je een sterk team. Jullie gaan er samen hard tegenaan om de klant een TOPservice te bieden en jullie salesdoelstellingen te realiseren. Samen creëren jullie een plek waar al jullie klanten hun ultieme shoppingplezier beleven! Je garandeert de klant een warm welkom en een uitmuntende service in een stralende winkel. De plek waar jouw klant graag (terug)komt. Om volluit te genieten van jullie unieke fashion experience! Aan de paskamers geef je gepast advies, of het nu over DE jeans gaat, een nieuwe blouse of een geheel nieuwe look, jij weet als geen ander jouw klant te begeleiden bij de nieuwe aankoop Tegelijk combineer je de uitpak van de dagelijkse levering. Je verwerkt de nieuwe stukken in de rekken en nieuwe collecties zet je moeiteloos in beeld door jouw inzicht in visual merchandising! Dankzij jouw klantgerichte en geraffineerde aanpak aan de kassa verlaat de klant de winkel met een goed gevoel en kijkt de klant alvast uit naar een volgend shopmoment!

  • Student Vertegenwoordiger B2C Energie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: All Round

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar nieuwe vertegenwoordigers voor onze Energie campagne. Je taken zullen de volgende omvatten Zelfstandig werken Product aanbrengen aan prospecten Expert worden in de energie markt

  • Process Engineer (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Talentus Ieper

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit:  Je bent verantwoordelijk voor het besturen, opvolgen en optimaliseren van de verwerkingsprocessen. Dit gebeurt in nauw overleg met de plant manager. Je maakt een grondige analyse van onze scheidingsinstallaties en -processen met focus op storingsanalyse. Je waakt over de kwaliteit van de bekomen producten en doet verbetervoorstellen waar nodig, zowel op technisch, als op operationeel vlak. Je geeft vorm aan ons preventief onderhoudsbeleid en streeft naar 95% technische beschikbaarheid van het machinepark. Je overlegt met ons R&D-team zodat je bijblijft met trends en evoluties. Bedrijfsprofiel: Onze klant, een gevestigd bedrijf gelegen in regio Menen, is op zoek naar een proces ingenieur om hun dynamische team te versterken. 

  • Team leader magazijn (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: WEVER &DUCRE

    Type: Vaste Job

    Als team leader coördineer je de orderpicking. Door zelf actief mee te werken, geef je het goede voorbeeld en het werktempo aan. Je stuurt een team van 6-tal medewerkers aan in dagwerk, legt de nodige prioriteiten en garandeert een goeie werksfeer. Je staat in nauw contact en overlegt dagelijks met de team leader pack. Van nature hecht je belang aan kwaliteit, klantenservice en de veiligheid van je medewerkers is jouw bezorgdheid. Je garandeert de orde en netheid en bent de spreekbuis tussen bureau en magazijn. Je denkt mee over de optimalisatie van de werking van je afdeling en bespreekt deze met de warehouse manager die je in je dagelijkse werking ondersteunt. Op het einde van de dag ben je trots op het geleverde resultaat en de behaalde deadlines die je samen met jouw team bereikte.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste provincie West Vlaanderen Oostende (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons!

  • Healthcoach (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: HEALTH & BEAUTY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een grote interesse in welzijn (voeding, gezondheid en actieve levensstijl) Je werkt graag met mensen Je bent leergierig Je bent ondenemend Je wil graag je eigen agenda bepalen en/of werken van thuis uit

  • Zelfstandige verkoper kunst & design (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ANNETT HOFFMANN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandige verkoper van kunst & design ben je een gedreven verkoper met passie voor kunst & design. Resultaatgericht werken met oog voor de behoeftes van de klant staan in uw agenda geschreven! Verkopen ligt u in het bloed en u optimistische houding kan iedereen overtuigen! Art is Design! Design is Art!

  • Vivid Resourcing - Embedded Software Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our SME client based on the Leuven area are looking for an Embedded C/C++ engineer with some skills in Hardware/ electronics (FPGAs) to work within the AI industry.     Responsibilities Improving the performance of their existing optical systems. Involved in both the research and product development. Some work on the FPGA based design which is written in Verilog and VHDL. Working in close collaboration with the Hardware team. Primarily programming in C/C++.   Requirements Over 3 years' experience with Embedded systems. Great skills in C/C++. Knowledge of SoCs and FPGAs is beneficial. Any experience with robotics, mechatronics and automation is beneficial. Fluent English.   Salary Package Up to EUR5000 per month. Company car + fuel card. Group and health insurance. Flexible working hours.   If interested feel free to apply below!

Zoek naar antwoorden van Verzekeringskantoor Van Lede BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Verzekeringskantoor Van Lede BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Verzekeringskantoor Van Lede BVBA. Laat een reactie achter voor Verzekeringskantoor Van Lede BVBA. Verzekeringskantoor Van Lede BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Verzekeringskantoor Van Lede BVBA. Leave a respond for Verzekeringskantoor Van Lede BVBA. Verzekeringskantoor Van Lede BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Verzekeringskantoor Van Lede BVBA op de google maps. Adres en contacten Verzekeringskantoor Van Lede BVBA
Location of Verzekeringskantoor Van Lede BVBA on the google maps. Address and contacts of Verzekeringskantoor Van Lede BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Verzekeringskantoor Van Lede BVBA Verzekeringskantoor Van Lede BVBA: Gunco NV | Clarysse Electro BVBA | Breigoederenfabrieken Lucien De Poortere N.V. | Verheyden B.V.B.A. | De Coster

Other related companies as Verzekeringskantoor Van Lede BVBA: Gunco NV | Clarysse Electro BVBA | Breigoederenfabrieken Lucien De Poortere N.V. | Verheyden B.V.B.A. | De Coster

Verzekeringskantoor Van Lede BVBA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Lede, België. De volledige naam van het bedrijf is Verzekeringskantoor Van Lede BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05168762207. Het bedrijf Verzekeringskantoor Van Lede BVBA bevindt zich op het adres: Markt 32,9340. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 153,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 513,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Verzekeringskantoor Van Lede BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Verzekeringskantoor Van Lede BVBA is Food and Kindred Products, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Verzekeringskantoor Van Lede BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Verzekeringskantoor Van Lede BVBA, openstaande posities, locatie van Verzekeringskantoor Van Lede BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Verzekeringskantoor Van Lede BVBA is a company, that was registered 2006 in Lede region, Belgium. Full name of company is Verzekeringskantoor Van Lede BVBA, company assigned to the tax number BE05168762207. The company Verzekeringskantoor Van Lede BVBA is located at the address: Markt 32,9340. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 153,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 513,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Verzekeringskantoor Van Lede BVBA were not found.
The main activity of Verzekeringskantoor Van Lede BVBA is Food and Kindred Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Verzekeringskantoor Van Lede BVBA is not available. You also can look at reviews of Verzekeringskantoor Van Lede BVBA, open positions, location of Verzekeringskantoor Van Lede BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Verzekeringskantoor Van Lede BVBA, Lede: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Verzekeringskantoor Van Lede BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Verzekeringskantoor Van Lede BVBA, Lede: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Verzekeringskantoor Van Lede BVBA, employees, financial statistics.