BENELUX REDERIJ-BENELUX CATERING

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • BENELUX REDERIJ-BENELUX CATERING
Private companiesTransportation Equipment • BENELUX REDERIJ-BENELUX CATERING

Contactgegevens BENELUX REDERIJ-BENELUX CATERING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BENELUX REDERIJ-BENELUX CATERING: address, phone, fax, email, website, opening hours

BENELUX REDERIJ-BENELUX CATERING

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Recollettenlei 32,9000, België

Telefoon (phone): 09 225 15 05 09 225 15 05

Fax (fax): 09 233 11 57 09 233 11 57

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BENELUX REDERIJ-BENELUX CATERING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BENELUX REDERIJ-BENELUX CATERING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BENELUX REDERIJ-BENELUX CATERING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BENELUX REDERIJ-BENELUX CATERING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BENELUX REDERIJ-BENELUX CATERING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BENELUX REDERIJ-BENELUX CATERING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BENELUX REDERIJ-BENELUX CATERING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BENELUX REDERIJ-BENELUX CATERING
Products information BENELUX REDERIJ-BENELUX CATERING

BTW identificatienummer (tax): BE09599273681
Ondernemingsnummer: 2539184570
Hoofdstad (capital): 798,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 790,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in BENELUX REDERIJ-BENELUX CATERING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BENELUX REDERIJ-BENELUX CATERING
(Get full report from official database of BE for BENELUX REDERIJ-BENELUX CATERING)

Aanvulling soorten activiteiten voor BENELUX REDERIJ-BENELUX CATERING
Addition kinds of activities for BENELUX REDERIJ-BENELUX CATERING

22810305. Wool garen, gesponnen | Wool yarn, spun
26210601. Bedrijfsformulier papier | Business form paper
27119900. Kranten, nec | Newspapers, nec
35890207. Stofzuigers en veegmachines, elektrisch: industrieel | Vacuum cleaners and sweepers, electric: industrial
39490104. Golfkarretjes, hand | Golf carts, hand
59630300. Encyclopedieën en publicaties, directe verkoop | Encyclopedias and publications, direct sales

Werken bij BENELUX REDERIJ-BENELUX CATERING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BENELUX REDERIJ-BENELUX CATERING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BENELUX REDERIJ-BENELUX CATERING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BENELUX REDERIJ-BENELUX CATERING. Looking for open vacancies in other companies

 • Junior bachelors voor hoofdzetel bank (ETTERBEEK)

  Regio: ETTERBEEK

  Bedrijf: Start People Call Brussels /Bruxelles

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb je recent je bachelordiploma behaald en wil je graag je carrière in de bancaire sector starten? Solliciteer dan snel! Voor een grote bank zijn we op zoek naar verschillende young graduates om als administratief medewerker op departementen zoals Sales, Marketing, Budget control, Legal, Collections etc. te werken. In principe start je als tijdelijke medewerker voor +- 1 jaar, maar indien je goed werk levert, zijn er zeker mogelijkheden om nadien andere functies te bekleden. Uit ervaring is gebleken dat heel wat tijdelijke medewerkers uiteindelijk een vast contract hebben gekregen.

 • Afvalophaler (HOUTHALEN)

  Regio: HOUTHALEN

  Bedrijf: ADECCO VGW HOUTHALEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Renewi in Houthalen zijn we op zoek naar afvalophalers. Je start altijd om 5u30 en 6u. Je haalt verschillende afvalsoorten op: restafval, PMD, papier en karton, groenafval, etc

 • Ervaren heftruckchauffeur (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor onze klant regio Schoten zijn we op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur.  Je zal werken in daguren en tijdelijk ingeschakeld worden met kans op verlenging.  Heb je de nodige ervaring dan zijn we op zoek naar jou!  Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

 • METAALCONSTRUCTEUR (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Platen en programma’s selecteren Platen op de lasersnijmachine op- en afleggen via heftruck, rolbruggen Ordenen en beheer van stock van de laserplaten Diverse plaatbewerkingen indien er tijd over is, zoals: - Plooien - Slijpen - Zagen - Boren

 • Helpdeskmedewerker regio Zaventem (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als helpdeskmedewerker geef je technische ondersteuning aan de gebruikers van computers en informaticatoepassingen. Zowel voor hardware, algemene software als voor onze eigen programma’s. Je probeert daarbij in eerste instantie zelf een oplossing voor de klant te vinden, zorgt voor een gepaste doorverwijzing of, indien noodzakelijk, voor het sturen van een technieker ter plaatse. De probleemmeldingen of calls worden meestal telefonisch of per e-mail door de klant overgemaakt en telefonisch beantwoord.

 • HUISHOUDHULP VOOR ZWIJNAARDE (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Zwijnaarde.

 • Huishoudhulp regio Asse (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: THUISHULP BRABANT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Asse, Opwijk, Merchtem, Dilbeek en Wemmel Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

 • student poetsmedewerker (PULDERBOS)

  Regio: PULDERBOS

  Bedrijf: PNIEL

  Type: Studentenjob

  Poetsen van kamers, gemeenschappelijke ruimten en toiletten Uitdelen van warme maaltijd en afruimen van tafels. Inzetten van afwas in afwasmachien.

 • Jobstudent (m/v) Lochristi (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

  Type: Studentenjob

  Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

 • Melexis zoekt 2 techniekers twee ploegen (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Konvert Interim Ieper

  Type: Vaste Job

  Samen met Melexis, een groeiend elektronicabedrijf in Ieper, zoeken we 2 techniekers. Je zorgt ervoor dat alle machines blijven werken door zorgvuldig onderhoud als er een defect is. Je garandeert een correcte technische set-up van nieuwe loten/nieuwe temperaturen. Je geeft technische ondersteuning aan andere afdelingen bij nieuwe opstart of veranderingen aan bestaande producten. Je garandeert constante verbeteringen in kwaliteit en productiviteit door actief input te geven aan de kwaliteitsafdeling en de ploegleider.

 • Bouwkundig Tekenaar (Revit) (BORGERHOUT)

  Regio: BORGERHOUT

  Bedrijf: NOVA Engineering

  Type: Vaste Job

  Je voorziet het ontwerp en uittekenen van plannen, van het voorontwerp tot en met de as-built fase. Hierbij gaat het over industriebouw, distributiecentra; al dan niet met bijhorende opslag -en koelsystemen. Je maakt de plannen op voor de bouwaanvragen en de aanbestedingen. Je maakt gebruik van diverse CAD-programma's; waaronder Revit. Je werkt nauw samen met collega tekenaars en projectleiders zoals bij het maken van de meetstaten. Bedrijfsprofiel: Voor een bouwkundig ingenieurs -en studiekantoor in Antwerpen zijn wij op zoek naar een Revit Tekenaar (m/v).

 • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio Oost-Vlaanderen (Provincie Oost-Vlaanderen)

  Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

  Bedrijf: BELIVERT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk Oost-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

Zoek naar antwoorden van BENELUX REDERIJ-BENELUX CATERING in sociale netwerken
Look for responds of BENELUX REDERIJ-BENELUX CATERING in social networks

Lees alle opmerkingen voor BENELUX REDERIJ-BENELUX CATERING. Laat een reactie achter voor BENELUX REDERIJ-BENELUX CATERING. BENELUX REDERIJ-BENELUX CATERING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BENELUX REDERIJ-BENELUX CATERING. Leave a respond for BENELUX REDERIJ-BENELUX CATERING. BENELUX REDERIJ-BENELUX CATERING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BENELUX REDERIJ-BENELUX CATERING op de google maps. Adres en contacten BENELUX REDERIJ-BENELUX CATERING
Location of BENELUX REDERIJ-BENELUX CATERING on the google maps. Address and contacts of BENELUX REDERIJ-BENELUX CATERING

Andere gerelateerde bedrijven als come BENELUX REDERIJ-BENELUX CATERING BENELUX REDERIJ-BENELUX CATERING: VERDOODT LUC | Credazur | Logos Consulting | VAN MULEM DIRK | MIELE - MEULDERS

Other related companies as BENELUX REDERIJ-BENELUX CATERING: VERDOODT LUC | Credazur | Logos Consulting | VAN MULEM DIRK | MIELE - MEULDERS

BENELUX REDERIJ-BENELUX CATERING is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is BENELUX REDERIJ-BENELUX CATERING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09599273681. Het bedrijf BENELUX REDERIJ-BENELUX CATERING bevindt zich op het adres: Recollettenlei 32,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 798,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 790,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in BENELUX REDERIJ-BENELUX CATERING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BENELUX REDERIJ-BENELUX CATERING is Transportuitrusting, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BENELUX REDERIJ-BENELUX CATERING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BENELUX REDERIJ-BENELUX CATERING, openstaande posities, locatie van BENELUX REDERIJ-BENELUX CATERING op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BENELUX REDERIJ-BENELUX CATERING is a company, that was registered 1999 in Gent region, Belgium. Full name of company is BENELUX REDERIJ-BENELUX CATERING, company assigned to the tax number BE09599273681. The company BENELUX REDERIJ-BENELUX CATERING is located at the address: Recollettenlei 32,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 798,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 790,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in BENELUX REDERIJ-BENELUX CATERING were not found.
The main activity of BENELUX REDERIJ-BENELUX CATERING is Transportation Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BENELUX REDERIJ-BENELUX CATERING is not available. You also can look at reviews of BENELUX REDERIJ-BENELUX CATERING, open positions, location of BENELUX REDERIJ-BENELUX CATERING on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BENELUX REDERIJ-BENELUX CATERING, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BENELUX REDERIJ-BENELUX CATERING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BENELUX REDERIJ-BENELUX CATERING, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BENELUX REDERIJ-BENELUX CATERING, employees, financial statistics.