MIELE - MEULDERS

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • MIELE - MEULDERS

Contactgegevens MIELE - MEULDERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MIELE - MEULDERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MIELE - MEULDERS

Regio (region): Antwerpen (Berchem), België

Adres (address): Diksmuidelaan 208,2600, België

Telefoon (phone): 03 230 67 00; 03 321 86 99; 03 321 86 89 03 230 67 00; 03 321 86 99; 03 321 86 89

Fax (fax): 03 321 86 99 03 321 86 99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MIELE - MEULDERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MIELE - MEULDERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MIELE - MEULDERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MIELE - MEULDERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MIELE - MEULDERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MIELE - MEULDERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MIELE - MEULDERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MIELE - MEULDERS
Products information MIELE - MEULDERS

BTW identificatienummer (tax): BE09242492675
Ondernemingsnummer: 3558990478
Hoofdstad (capital): 703,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 369,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in MIELE - MEULDERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MIELE - MEULDERS
(Get full report from official database of BE for MIELE - MEULDERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MIELE - MEULDERS
Addition kinds of activities for MIELE - MEULDERS

3496. Diverse vervaardigde draadproducten | Miscellaneous fabricated wire products
6321. Ongeval- en ziektekostenverzekering | Accident and health insurance
204799. Honden- en kattenvoer, nec | Dog and cat food, nec
208601. Iced thee en fruitdrankjes, gebotteld en ingeblikt | Iced tea and fruit drinks, bottled and canned
23960102. Linnen, kleding: gemaakt van aangekochte materialen | Linings, apparel: made from purchased materials
32810601. Curbing, graniet of steen | Curbing, granite or stone
39520206. Canvas, voorbereid op frames: artiesten ' | Canvas, prepared on frames: artists'

Werken bij MIELE - MEULDERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MIELE - MEULDERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MIELE - MEULDERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MIELE - MEULDERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie arbeider bij Colruyt Group (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productie arbeider word je ingezet in het productieproces van basis- tot afgewerkt product. Aanbrengen van goederen potjes op de machine zetten het klaar maken van de goeden op de machine, snijden, vriezen maken traiteurbereidingen (spaghettisaus, stoofvlees, vol au vent,…) maken van salades (krabsla, vleessla,…) verpakken etiketteren … Dat zijn de verschillende taken van een productie arbeider.

  • Inpakoperator | vroege/late | voltijds | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in de regio Herentals zijn wij op zoek naar operators voor de inpaklijn. Jouw takenpakket kan er als volgt uitzien: instellen en ombouwen van de machines controle aan de inpaklijn kwaliteitscontrole van het verpakte product meewerken aan een goed verloop van het inpakproces

  • Metser (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Actief Construct Wetteren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Muren zetten door draagelementen te metselen - Mortel, vulmiddel, etc. klaarmaken en aanbrengen - Isolatiemateriaal plaatsen - Afbraakwerkzaamheden uitvoeren - Prefabelementen plaatsen en vastzetten - Openingen maken in bestaand metselwerk

  • Bediende verkoper Colruyt Sint-Andries (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Operator Slitter(M/V) (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het correct versnijden van de producten. Je zorgt voor het afwerken van het eindproduct. Je bent verantwoordelijk voor het instellen en ombouwen van de machines. Je zorgt voor het invoeren van de correcte parameters. (samenstellingen, verpakkingen en schoonmaken van de machine)

  • Recruiter Arbeidersprofielen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Geel dat gespecialiseerd is in renovatie- en restauratiewerken zijn wij op zoek naar een gedreven Recruiter voor Arbeidersprofielen. Jouw verantwoordelijkheden: Je gaat actief en intensief op zoek naar geschikte arbeidersprofielen voor het bedrijf. Je gebruikt hierbij de standaardkanalen (VDAB, jobsites, LinkedIn, etc), maar je bent zelf ondernemend en gebruikt alle middelen ter jouw beschikking om arbeidersprofielen te vinden. Je spreekt af met geschikte kandidaten en toont hen het bedrijf en de verschillende afdelingen. Je screent de kandidaten, houdt testings, neemt referenties af en plant vervolgafspraken in. Je bent heel creatief ingesteld. Je bedenkt nieuwe manieren om kandidaten aan te trekken, en een goede kandidaat laat je niet zomaar los. Uiteraard neemt je de administratieve opvolging ook voor jou rekening. Je rapporteert aan de HR Manager.

  • Huishoudhulp (M/V) regio Tielt-Winge- Bekkevoort -Binkom-Lubbeek (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Haacht - Tielt-Winge - Bekkevoort Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Student grootwarenhuis Tervuren (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Studentenjob

    Ben je student? En wil je graag iets bij verdienen tijdens de weekends? Heb je interesse om te werken in een supermarkt in Tervuren? Lees dan zeker verder! Voor onze klant gelegen in Tervuren zijn wij op zoek naar 2 studenten om te werken tijdens het weekend, zaterdag en/of zondag. Je takenpakket zal bestaan uit kassawerk en aanvullen van rekken.

  • VERKOOP/BEDIENDE (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ABCIS

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijke voor de verkoop en organisatie van een kleinhandel. Je doet de nodige bestellingen en controleert deze ook. Hiernaast doe je ook de nodige administratie zoals - de boekhouding - klantenbeheer - Stockbeheer - uurrooster - algemene administratie Op termijn sta je ook in voor de vertegenwoordiging van de zaak (klanten bezoeken).

  • Receptionist(e) (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: BUDGET IBIS

    Type: Studentenjob

    Ibis budget Leuven is op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste student om haar jong en dynamisch team te vervolledigen. Als aanspreekpunt van de gasten binnen het hotel wordt er van u verwacht dat u klantvriendelijk bent ingesteld. Door uw onthaal krijgt de gast een aangenaam gevoel bij zijn verblijf. Indien u flexibel bent, niet bang bent om verantwoordelijkheid te nemen, verschillende talen beheerst en van variatie houdt, dan is deze job zeker voor u ! Wij werken met een 3-ploegenstelsel volgens volgende uren: 7u - 15u / 15u - 23u / 23u - 7u

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Zemst (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten Je bent in staat om een goede service te verlenen Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

  • Lunch Garden: Polyvalent student (8u-15u)- Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: LUNCH GARDEN HASSELT

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant in Hasselt, zijn we op zoek naar studenten! Voel je je aangetrokken tot alles wat met restauratie te maken heeft? Ben je dynamisch, klantvriendelijk en contactvaardig? Hou je van werken in teamverband en kan je je flexibel opstellen (weekendwerk en feestdagen)? Perfect combinatie met de studies. Met ander woorden, als je zin hebt om plezier te beleven terwijl je werkt, stuur ons vandaag nog je C.V. met motivatiebrief en foto via [email protected] Wij bieden u Afwisselend werk Een aangename werksfeer in een dynamische ploeg. Een opleiding voorzien door het bedrijf. Voor meer informatie kunt u zich wenden tot een verantwoordelijke van het restaurant zelf op het nummer 011 21 58 05

Zoek naar antwoorden van MIELE - MEULDERS in sociale netwerken
Look for responds of MIELE - MEULDERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MIELE - MEULDERS. Laat een reactie achter voor MIELE - MEULDERS. MIELE - MEULDERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MIELE - MEULDERS. Leave a respond for MIELE - MEULDERS. MIELE - MEULDERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MIELE - MEULDERS op de google maps. Adres en contacten MIELE - MEULDERS
Location of MIELE - MEULDERS on the google maps. Address and contacts of MIELE - MEULDERS

Andere gerelateerde bedrijven als come MIELE - MEULDERS MIELE - MEULDERS: Raats W | Beneens BVBA | Deynique Relaxcenter | Taxi Philippe | HERMANNS Vincent

Other related companies as MIELE - MEULDERS: Raats W | Beneens BVBA | Deynique Relaxcenter | Taxi Philippe | HERMANNS Vincent

MIELE - MEULDERS is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Berchem), België. De volledige naam van het bedrijf is MIELE - MEULDERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09242492675. Het bedrijf MIELE - MEULDERS bevindt zich op het adres: Diksmuidelaan 208,2600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 703,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 369,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in MIELE - MEULDERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MIELE - MEULDERS is Transportuitrusting, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MIELE - MEULDERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MIELE - MEULDERS, openstaande posities, locatie van MIELE - MEULDERS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MIELE - MEULDERS is a company, that was registered 1996 in Antwerpen (Berchem) region, Belgium. Full name of company is MIELE - MEULDERS, company assigned to the tax number BE09242492675. The company MIELE - MEULDERS is located at the address: Diksmuidelaan 208,2600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 703,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 369,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in MIELE - MEULDERS were not found.
The main activity of MIELE - MEULDERS is Transportation Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MIELE - MEULDERS is not available. You also can look at reviews of MIELE - MEULDERS, open positions, location of MIELE - MEULDERS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MIELE - MEULDERS, Antwerpen (Berchem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MIELE - MEULDERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MIELE - MEULDERS, Antwerpen (Berchem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MIELE - MEULDERS, employees, financial statistics.