ANTVERPIA REDERIJ

Contactgegevens ANTVERPIA REDERIJ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANTVERPIA REDERIJ: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANTVERPIA REDERIJ

Regio (region): ANTWERPEN, België

Adres (address): ELZASWEG,2030, België

Telefoon (phone): +32 (71) 846-98-10 +32 (71) 846-98-10

Fax (fax): +32 (57) 810-44-12 +32 (57) 810-44-12

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANTVERPIA REDERIJ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANTVERPIA REDERIJ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANTVERPIA REDERIJ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANTVERPIA REDERIJ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANTVERPIA REDERIJ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANTVERPIA REDERIJ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANTVERPIA REDERIJ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANTVERPIA REDERIJ
Products information ANTVERPIA REDERIJ

BTW identificatienummer (tax): BE03573272705
Ondernemingsnummer: 1694335937
Hoofdstad (capital): 714,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 809,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ANTVERPIA REDERIJ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANTVERPIA REDERIJ
(Get full report from official database of BE for ANTVERPIA REDERIJ)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANTVERPIA REDERIJ
Addition kinds of activities for ANTVERPIA REDERIJ

349501. Precisieveren | Precision springs
14990202. Ozokeriet mijnbouw | Ozokerite mining
32290401. Fiber optics strengen | Fiber optics strands
41110302. Luchthavenvervoer, regelmatige route | Airport transportation services, regular route
51120302. Looseleaf bindmiddelen | Looseleaf binders
51929902. Tijdschriften | Magazines
79410102. Basketbalclub | Basketball club

Werken bij ANTVERPIA REDERIJ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANTVERPIA REDERIJ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANTVERPIA REDERIJ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANTVERPIA REDERIJ. Looking for open vacancies in other companies

 • 3 heftruckbestuurders met pin (laden/lossen) - 2 ploegen (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb je reeds magazijnervaring? Kan je rijden met de heftruck met pin (doorn)? Ben je in het bezit van een heftruckattest? Tot slot ben je ook nog onmiddellijk beschikbaar? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Voor een textiel bedrijf in Lokeren zijn we dringend op zoek naar heftruckbestuurders die in het bezit zijn van een heftruckattest en ervaring hebben met een doorn.

 • HALFAUTOMAAT LASSER (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Halfautomaat - lasser (m/v) gezocht voor onze klant te Zedelgem! Tewerkstelling in 2-ploegensysteem Onze klant is de N°1 in de Benelux wat betreft tractoren en oogstmachines. Ze produceert zo'n 2400 maaidorsers per jaar en hebben afdelingen over de hele wereld. Een bedrijf met internationale uitstraling! Als halfautomaat - lasser in de lasafdeling sta je in voor het handmatig lassen van stukken volgens het technisch plan. Je bedient af en toe de automatisch lasrobots. Hier ga je in de wachttijden ook handmatig laswerk verrichten.

 • Contact Center Agent (SINT-PIETERS-LEEUW)

  Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Contact Center Agent sta je in voor een professionele (inbound, outbound, mondelinge en schriftelijke) communicatie met onze klanten. Je bent ambassadeur van het bedrijf en hebt op die manier heb een directe en essentiële impact op de tevredenheid en de trouw van de klanten.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Zelzate (ZELZATE)

  Regio: ZELZATE

  Bedrijf: PARTENA

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Gullegem (GULLEGEM)

  Regio: GULLEGEM

  Bedrijf: HULP IN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een flexibele job waarbij je het aantal uren zelf kan kiezen? Ben je op zoek naar een tof bedrijf met leuke collega's? Ben je op zoek naar een job met heel veel voordelen? Kies dan nu voor een job als huishoudhulp met dienstencheques bij HULP IN HUIS. Jouw werk wordt gewaardeerd door ons EN door onze klanten. Altijd voldoening om klanten te laten thuis komen/voelen in een proper huis.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds in Torhout (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 3 gastgezinnen wonende in Torhout. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen tot een fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • HUISHOUDHULP (M/V) DAMME (DAMME)

  Regio: DAMME

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Student (+18) | Laden en lossen | Herentals | 14/9 - 19/9 (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die instaan voor het laden en lossen van goederen bij een firma in Herentals. Voor dit logistieke bedrijf zal je instaan voor het laden en lossen van de vrachtwagens die toekomen en vertrekken. De magazijniers zetten de goederen voor jou klaar en jij staat in voor alles correct in te laden voor vertrek. Je werkt in daguren vanaf 8.00 - 15.30 uur, in de periode van vrijdag 14/9 tot en met woensdag 19/9. Je kan enkele lossen dagen laden en lossen en een extra centje bijverdienen.

 • Jobstudent bakkerij (SINT-MARTENS-LEERNE)

  Regio: SINT-MARTENS-LEERNE

  Bedrijf: ADECCO DEINZE

  Type: Studentenjob

  Ben je op zoek naar een studentenjob in het weekend? Kan je u vrij maken op zaterdag of zondag? Lees dan snel verder! Voor een bakkerij in Sint-Martens-Leerne zijn we op zoek naar studenten die instaan voor het bedienden van de klanten. Je bedient de klant en rekent af en dit allemaal met een glimlach.

 • Ervaren fotolasser industrie (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Talentus Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het aan elkaar hechten van diverse componenten van industriële installaties, vooral pijpleidingsystemen. Hierbij gebruik je vooral TIG en elektrode. Je werkt hierbij veilig, nauwkeurig en stelt kwaliteit voorop. Bedrijfsprofiel: De onderneming is een dynamisch bedrijf in volle expansie met 45 werknemers, dat gespecialiseerd is in piping, constructies, vatenbouw, plaatbewerking, enz. in diverse materiaalsoorten (hoofdzakelijk inox en koolstofstaal). 

 • Zelfstandig kantoorhouder in arrondissement Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.? Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta.? Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

 • Regionale Account Manager (OVERIJSE)

  Regio: OVERIJSE

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1655152-inline.html?cid=Partner_VDAB Menssana levert fruitmanden op het werk en is verdeler van Zummo® citruspersen, Pine-OMatic, ® ananas slicers, en Soup-Server® soepautomaten in België en Frankrijk. Om ons team uit te breiden zijn wij op zoek naar een Account Manager op zelfstandige basis (freelance) voor de regio’s Antwerpen/Limburg en Oost-Vlaanderen/Vlaams-Brabant. Je prospecteert actief in jouw regio en weet je potentiële klanten te overtuigen om tekiezen voor onze merken. Je bent verantwoordelijk voor de opvolging en de uitbouw van onze bestaande klantenportefeuille. Je bent de gesprekspartner voor je klanten en helpt ze o.a. wanneer zij vragen hebben met betrekking tot de werking van de toestellen. Je commerciële gedrevenheid zorgt ervoor dat de vastgestelde verkoop – en omzetdoelstellingen worden gerealiseerd. Je werkt nauw samen met de directie en de collega’s van de technische dienst. Je bent verantwoordelijk voor het updaten van de CRM met alle nodige correcte informatie, o.a. m.b.t. de wekelijkse fruitleveringen.

Zoek naar antwoorden van ANTVERPIA REDERIJ in sociale netwerken
Look for responds of ANTVERPIA REDERIJ in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANTVERPIA REDERIJ. Laat een reactie achter voor ANTVERPIA REDERIJ. ANTVERPIA REDERIJ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANTVERPIA REDERIJ. Leave a respond for ANTVERPIA REDERIJ. ANTVERPIA REDERIJ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANTVERPIA REDERIJ op de google maps. Adres en contacten ANTVERPIA REDERIJ
Location of ANTVERPIA REDERIJ on the google maps. Address and contacts of ANTVERPIA REDERIJ

Andere gerelateerde bedrijven als come ANTVERPIA REDERIJ ANTVERPIA REDERIJ: ABSO | Pyfferoen BVBA | Vanhove Vastgoed | A.A.A. THE COLOR REVOLUTION | Arte Verte

Other related companies as ANTVERPIA REDERIJ: ABSO | Pyfferoen BVBA | Vanhove Vastgoed | A.A.A. THE COLOR REVOLUTION | Arte Verte

ANTVERPIA REDERIJ is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio ANTWERPEN, België. De volledige naam van het bedrijf is ANTVERPIA REDERIJ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03573272705. Het bedrijf ANTVERPIA REDERIJ bevindt zich op het adres: ELZASWEG,2030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 714,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 809,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ANTVERPIA REDERIJ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANTVERPIA REDERIJ is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANTVERPIA REDERIJ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANTVERPIA REDERIJ, openstaande posities, locatie van ANTVERPIA REDERIJ op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ANTVERPIA REDERIJ is a company, that was registered 1995 in ANTWERPEN region, Belgium. Full name of company is ANTVERPIA REDERIJ, company assigned to the tax number BE03573272705. The company ANTVERPIA REDERIJ is located at the address: ELZASWEG,2030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 714,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 809,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ANTVERPIA REDERIJ were not found.
The main activity of ANTVERPIA REDERIJ is Eating and Drinking Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ANTVERPIA REDERIJ is not available. You also can look at reviews of ANTVERPIA REDERIJ, open positions, location of ANTVERPIA REDERIJ on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANTVERPIA REDERIJ, ANTWERPEN: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANTVERPIA REDERIJ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANTVERPIA REDERIJ, ANTWERPEN: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANTVERPIA REDERIJ, employees, financial statistics.