A.A.A. THE COLOR REVOLUTION

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • A.A.A. THE COLOR REVOLUTION
Private companiesEating and Drinking Places • A.A.A. THE COLOR REVOLUTION

Contactgegevens A.A.A. THE COLOR REVOLUTION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.A.A. THE COLOR REVOLUTION: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.A.A. THE COLOR REVOLUTION

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Londenstraat 28-30,2000, België

Telefoon (phone): 03 205 60 60 03 205 60 60

Fax (fax): 03 205 60 69 03 205 60 69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.A.A. THE COLOR REVOLUTION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.A.A. THE COLOR REVOLUTION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.A.A. THE COLOR REVOLUTION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.A.A. THE COLOR REVOLUTION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.A.A. THE COLOR REVOLUTION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.A.A. THE COLOR REVOLUTION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.A.A. THE COLOR REVOLUTION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.A.A. THE COLOR REVOLUTION
Products information A.A.A. THE COLOR REVOLUTION

BTW identificatienummer (tax): BE09801422119
Ondernemingsnummer: 7206176757
Hoofdstad (capital): 231,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 495,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in A.A.A. THE COLOR REVOLUTION zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.A.A. THE COLOR REVOLUTION
(Get full report from official database of BE for A.A.A. THE COLOR REVOLUTION)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.A.A. THE COLOR REVOLUTION
Addition kinds of activities for A.A.A. THE COLOR REVOLUTION

2261. Afwerking planten, katoen | Finishing plants, cotton
4111. Lokale en voorstedelijke doorvoer | Local and suburban transit
07210302. Gewasstoftoestellen | Crop dusting services
24991501. Bungs, hout | Bungs, wood
28999905. Koolstof verwijderend oplosmiddel | Carbon removing solvent
35560104. Homogeniserende machines: zuivel, fruit, groente | Homogenizing machinery: dairy, fruit, vegetable
35990303. Machinebouw, werk en reparatie | Machine shop, jobbing and repair
37430204. Trackless trolleybussen | Trackless trolley buses
80110201. Ambulant chirurgisch centrum | Ambulatory surgical center

Werken bij A.A.A. THE COLOR REVOLUTION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.A.A. THE COLOR REVOLUTION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.A.A. THE COLOR REVOLUTION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.A.A. THE COLOR REVOLUTION. Looking for open vacancies in other companies

  • Industriële schoonmaak (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Hasselt zijn wij opzoek naar een industrieel schoonmaakmedewerker in de nachtpost voor 32u per week te presteren op 4 nachten. Je zal instaan voor het poetsen van de productiehallen, gemeenschappelijke ruimtes, ... Vermits dit voor een bedrijf in de voedingssector is, is het uitermate belangrijk dat je heel nauwkeurig en grondig te werk gaat.

  • CE Rolkraanchauffeur regio Gent - Brussel - Antwerpen (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant bij Asap, zijn wij op zoek naar rolkraanchauffeurs CE. - Als chauffeur staat u in voor het vervoeren van bouwmaterialen (o.a. klinkers / buizen / betonelementen/bekistingmateriaal/tuinelementen/bigbags/DHZ-materialen). U dient deze op verschillende locaties met de kraan te leveren. - Je uren zijn flexibel d.w.z start- en einduur: soms om 03.00 beginnen, soms 04.00, soms 05.00,… en einduur is nooit op voorhand te voorspellen. - Het kan is gebeuren dat je s nachts gaat werken

  • Machine operator weekend of vaste nacht (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je controleert, stuurt bij, herstelt, onderhoudt en reinigt het machinepark en plein. Je bevoorraadt de machines met de heftruck/wiellader - De machines voorzien van materiaal. Je stemt de hoeveelheid materiaal en productie af op de opdracht. - Je houdt toezicht op de doorstroom en de voortgang van de producten aan het begin van de productielijn. - Je merkt storingen, afwijkingen of de nood aan preventief onderhoud ter plaatse op. - Je verwijdert producten die niet voldoen aan de voorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de registratie van het werk op de werkfiches en het doorgeven van de juiste info aan je collega's bij de shiftwissel. Je werkt volgens de veiligheids- en productievoorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkomgeving. Je doet het basisonderhoud van de heftruck/wiellader. Je intervenieert op verzoek van de operator controlekamer in het machinepark en op het plein. Je rapporteert aan de Plant Manager.

  • Plaatser buitenschrijnwerk (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als plaatser buitenschrijnwerk regio Lubbeek krijg je heel wat taken toegewezen. Onderstaande werkzaamheden zal jij uitvoeren: je bent verantwoordelijk voor renovatiewerken en nieuwbouw; je plaatst ramen in verschillende materialen (PVC/aluminium/fineer); je plaatst deuren in verschillende materialen (PVC/aluminium/fineer); je plaatst veranda's; je voert kleine voorbereidende grond- en graafwerken uit; je voert kleine metsel- en funderingswerken uit; je zorgt ook mee voor een perfecte afwerking; je bent bereid samen met je collega's ook ander buitenschrijnwerk te plaatsen (zoals glas rolluiken garagepoorten zonneweringen).

  • Teamleader nacht (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar een teamleader voor in de nacht. Als teamleader sta je in voor het aansturen van een ploeg van 20 à 30 mensen over verschillende afdelingen. Je staat in voor de picking voor te bereiden en aan te sturen. Je gaat hierbij telkens motiverend te werk. Daarnaast zal je ook zelf fysiek werk verrichten. Als teamleader rapporteer je steeds aan de ploegchef

  • HUISHOUDHULP LICHTAART (LICHTAART)

    Regio: LICHTAART

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Lichtaart zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Heist-Op-Den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

  • MONTEUR / RIGGER (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het uitvoeren van diverse montage- en demontage werkzaamheden (montages en uitlijnen van motoren, pompen en leidingen) Je zal werkbonnen invullen en deze bezorgen aan de administratiedienst Je zorgt ervoor dat het benodigde materiaal tijdig aanwezig is Je zal eventuele defecten en gebreken rapporteren     Bedrijfsprofiel: Onze klant is een Vlaamse multinational en wereldwijd gekend, gespecialiseerd in het verplaatsen van lasten met uitzonderlijke afmetingen en gewicht. Ter versterking van het team is het bedrijf op zoek naar een Monteur / Rigger.

  • Allround Administratief Bediende (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Vaste Job

    Allround Administratief Bediende gezocht voor een internationaal bedrijf gelegen in Hulshout. Ben je administratief sterk en communicatief in het Nederlands, Engels en Frans? Hou je van een gevarieerd takenpakket en werk je graag in een team? Ben je organisatorisch en detailgericht? Solliciteer online via www.adecco.be ! Klik rechtsonder op de knop solliciteren en vergeet niet je sollicitatie te bevestigen. Of stuur uw recente CV door naar [email protected] Je bent verantwoordelijk voor: ondersteuning van de sales- order- en stockadministratie, bestellingen correct en stipt verwerken, opvolging van de vrije voorraad i.f.v. de lopende salescontracten opvolging palletbeheer + stock bij externe opslagplaatsten meewerken aan de implementie van een ERP-systeem op de verkoopafdeling, vermarkten van onze nieuwe producten, offertes uitwerken + opvolgen,

  • Mecanicien van heftrucks & klein rollend materiaal (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Als mechanieker sta je in om preventief en curatief onderhoud te doen van heftrucks en ander klein rollend materiaal (kleine graafkranen e.d.). Na verloop van tijd word je ook ingeschakeld om depannages bij klanten uit te voeren. Je staat klanten te woord op technisch vlak en handelt problemen af.

  • Full Stack Developer Java / Angular (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake and Partners is looking for a Freelance Senior Java Back-End Developer for a partner operating in the logistic sector. Company Our partner is an International company operating in the logistic industry. The company is doing the reshape of their Web application. Job Description Reshape of the Web Application Full Cycle Development You will work on the latest technologies such as Spring, Docker etc The project is vital to the core business of our partner English Environment because the other Development team in in UK The work organisation will be in Agile, Scrum Profile Java, Angular, Hibernate, TypeScript, Spring, Boot, Core, Agile, Jenkins, Maven, Scrum... You speak Fluently English and French / Dutch You have an analytical mind You are a perfectionist you are flexible Offer Full time On Site 6 months contract renewable longue visibility Possibility to work in an innovative atmosphere Possibility to learn the latest technologies

  • Vivid Resourcing - Lead Java Developer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    I am working directly with a client based in Bruges who is looking for a lead Java developer for a 12-month freelance contract with extensions.     Role To take a leading role in the development of a new application You will be expected to collaborate with architects and technical analysts You will be asked to help with coaching more Junior developer when necessary   Requirements  Several years' experience working as a Java developer Experience with SpringBoot and Hibernate Experience working with architects and analysts would be beneficial Good knowledge of Angular framework is desirable - version 5 if possible Knowledge of Web Services (SOAP/Rest) is desirable Dutch is mandatory English would be a bonus   Details   Location: Bruges   Duration: 12 Months+ Start Date: ASAP     If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.

Zoek naar antwoorden van A.A.A. THE COLOR REVOLUTION in sociale netwerken
Look for responds of A.A.A. THE COLOR REVOLUTION in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.A.A. THE COLOR REVOLUTION. Laat een reactie achter voor A.A.A. THE COLOR REVOLUTION. A.A.A. THE COLOR REVOLUTION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.A.A. THE COLOR REVOLUTION. Leave a respond for A.A.A. THE COLOR REVOLUTION. A.A.A. THE COLOR REVOLUTION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.A.A. THE COLOR REVOLUTION op de google maps. Adres en contacten A.A.A. THE COLOR REVOLUTION
Location of A.A.A. THE COLOR REVOLUTION on the google maps. Address and contacts of A.A.A. THE COLOR REVOLUTION

Andere gerelateerde bedrijven als come A.A.A. THE COLOR REVOLUTION A.A.A. THE COLOR REVOLUTION: BELLOY & ZN BVBA | BOND MOYSON THUISZORG BRUGGE | A.M.D sprl | Dorian Leslie | Geropa Sport nv

Other related companies as A.A.A. THE COLOR REVOLUTION: BELLOY & ZN BVBA | BOND MOYSON THUISZORG BRUGGE | A.M.D sprl | Dorian Leslie | Geropa Sport nv

A.A.A. THE COLOR REVOLUTION is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is A.A.A. THE COLOR REVOLUTION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09801422119. Het bedrijf A.A.A. THE COLOR REVOLUTION bevindt zich op het adres: Londenstraat 28-30,2000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 231,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 495,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in A.A.A. THE COLOR REVOLUTION zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.A.A. THE COLOR REVOLUTION is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.A.A. THE COLOR REVOLUTION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.A.A. THE COLOR REVOLUTION, openstaande posities, locatie van A.A.A. THE COLOR REVOLUTION op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.A.A. THE COLOR REVOLUTION is a company, that was registered 2013 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is A.A.A. THE COLOR REVOLUTION, company assigned to the tax number BE09801422119. The company A.A.A. THE COLOR REVOLUTION is located at the address: Londenstraat 28-30,2000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 231,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 495,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in A.A.A. THE COLOR REVOLUTION were not found.
The main activity of A.A.A. THE COLOR REVOLUTION is Eating and Drinking Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of A.A.A. THE COLOR REVOLUTION is not available. You also can look at reviews of A.A.A. THE COLOR REVOLUTION, open positions, location of A.A.A. THE COLOR REVOLUTION on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.A.A. THE COLOR REVOLUTION, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.A.A. THE COLOR REVOLUTION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.A.A. THE COLOR REVOLUTION, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.A.A. THE COLOR REVOLUTION, employees, financial statistics.