Wormald NV

Contactgegevens Wormald NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Wormald NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Wormald NV

Regio (region): Dilbeek (Groot - Bijgaarden), België

Adres (address): Roekhout 45,1702, België

Telefoon (phone): 02 467 78 11 02 467 78 11

Fax (fax): 02 466 05 34 02 466 05 34

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Wormald NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Wormald NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Wormald NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Wormald NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Wormald NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Wormald NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Wormald NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Wormald NV
Products information Wormald NV

BTW identificatienummer (tax): BE08080688476
Ondernemingsnummer: 3076141357
Hoofdstad (capital): 478,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 250,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Wormald NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Wormald NV
(Get full report from official database of BE for Wormald NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Wormald NV
Addition kinds of activities for Wormald NV

204600. Nat maïs frezen | Wet corn milling
01310000. Katoen | Cotton
15219902. Voorafvervaardigde eengezinswoning | Prefabricated single-family house erection
20240302. Gelatinepoppen, bevroren | Gelatin pops, frozen
22111001. Crinoline | Crinoline
35829903. Strijkijzers, commerciële was- en droogreiniging | Ironers, commercial laundry and drycleaning
86419903. Milieubeschermingsorganisatie | Environmental protection organization

Werken bij Wormald NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Wormald NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Wormald NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Wormald NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Tijdelijke betonarbeider (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Konvert Interim Genk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Genk, werkzaam in de betonsector, zijn we op zoek naar een tijdelijke heftruckchauffeur (tot aan het bouwverlof - kan verlengd worden). Je taken zijn: - afvoer van de producten d.m.v heftruck naar stocklocatie - vrachten voorbereiden d.m.v pickbon en gelijktijdige kwaliteitscontrole van de te laden producten - totale vrachtcontrole na laden / lossen - aftekenen van de laadbon - orde en netheid op het terrein behouden - meewerken in de productie bij vermindering vrachtverkeer - in het bezit zijn van een geldig attest Zie je een tijdelijke job in daguren wel zitten? Stuur dan snel je CV naar [email protected]

 • Magazijnier - lader/losser - 2 ploegen (RUMST)

  Regio: RUMST

  Bedrijf: ASAP XL Cummins

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Cummins zijn we op zoek naar een lader/lossers met BT ervaring in een 2 ploegenstelsel. takenpakket: - inkomende bestellingen laden en lossen - je werkt vanop een BT en maakt zo de vrachtwagen leeg - gun systeem (handscanner) - producten op de dokken en kaaien zetten

 • Heftruckchauffeur (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Go4Jobs Evergem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - magazijnwerk - heftruck - manueel werk

 • POLYVALENT WINKELBEDIENDE GROOTWARENHUIS - ZONDAG THUIS (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je vlot in de omgang? Op zoek naar een job als winkelbediende? Ben je flexibel ingesteld? Aarzel dan niet langer, Forum Jobs heeft voor jou de geknipte job! Voor een grootwarenhuis zijn we op zoek naar een ervaren winkelbediende. Je maakt  gebruik van jouw uitgebreide kennis om de klanten te adviseren. Daarnaast sta je onder andere in voor het aanvullen van de voorraad en het opvolgen van de bestellingen. Je krijgt een interne opleiding en wordt all-round opgeleid. De werkuren liggen tussen 8u 's morgens en 20u 's avonds, je werkt ook op zaterdag. Op zondag ben je thuis!

 • DRINGEND Gemotiveerde Huishoudhulp (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: CVDO THUISHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Je zal huishoudelijke taken verrichten bij onze klanten thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, boodschappen doen, koken, ramen wassen, toezien op productvoorraad, enz.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Maldegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ADEGEM)

  Regio: ADEGEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

  Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Productie Manager (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: Go4jobs

  Type: Vaste Job

  Voor een groeiende KMO, gespecialiseerd in mechanische herstellingen op maat, zijn we op zoek naar een technisch sterke productie manager. Je wordt verantwoordelijk voor het hele operationele proces van A tot Z: vanaf het binnen komen van de order tot en met de dienst na verkoop. Je stuurt een 10-tal mensen aan die instaan voor het werk in de atelier en op de baan (service). Verder beheer je ook alle administratieve opvolging: werkbonnen, uurroosters, planning, contact met leveranciers en klanten, ... Je werkt nauw samen met de CEO, de zaakvoerder, de werkvoorbereider en de back office. Als operationeel verantwoordelijke steek je ook graag zelf de handen uit de mouwen. Je werkt mee met als doel het behalen van de deadlines en vlekkeloze kwaliteit van het afgeleverde product.

 • ADMINISTRATIEF-COMMERCIEEL BEDIENDE ● Communicatieve duizendpoot regio KORTRIJK (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: DE ROUCK & VERHELLEN : welkom op onze website : www.derouck.be

  Type: Vaste Job

  Onze opdrachtgever is een familiale KMO uit de regio Kortrijk, actief in de productie en verdeling van medische hulpmiddelen. Dankzij een klantgerichte service op maat en hoge kwaliteitsnormen zijn we uitgegroeid tot de top in ons vakgebied in België. Voor onze interne organisatie zoeken we dringend een (m/v): ADMINISTRATIEF-COMMERCIEEL BEDIENDE Communicatieve duizendpoot voor orderverwerking en all-round administratieve opvolging Functie: Na een grondige inwerkperiode word je verantwoordelijk voor de algemene administratie van onze organisatie. Je ontvangt en verwerkt orders, volgt deze verder op, je beheert de voorraden en verzorgt de facturatie. Hiertoe heb je dagelijks veelvuldige contacten met onze klanten en werk je nauw samen met de zaakvoerders.

 • Business Intelligence / SQL Specialist (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: ALSIC

  Type: Vaste Job

  ALSIC is op zoek naar een Business Intelligence / SQL specialist, voor nieuwe en reeds bestaande (uit te breiden) projecten. Wegens de projectmatige aanpak van ALSIC zijn wij op zoek naar mensen die conceptueel kunnen denken, een oplossing kunnen definiëren en mee kunnen helpen realiseren, in en samen met een team. U heeft ervaring met het ontwikkelen van ETL processen voor het extraheren van informatie uit verschillende type databronnen en bent in staat om conceptueel na te denken en het uitwerken van het datawarehouse (DWH) met eventueel bijhorende cubes. Termen zoals feitentabellen, cubes, OLAP, OLTP zijn je niet vreemd en behoren tot je basiskennis en worden dagdagelijks of frequent door je toegepast. ALSIC biedt de mogelijkheid om in te staan voor de ontwikkeling van het ganse traject van een project. Opstellen analyse (staging area, feitentabellen, cubes, e.d.), ETL processen ontwikkelen, cubes ontwikkelen, opstellen en uitwerken rapportering, enz. Het werken in een team spreekt jou aan, maar je kan tevens autonoom werken, in deze technisch gevarieerde en uitdagende omgeving.

 • Keukenadviseurs/keukenverkopers (groot Leuven) (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste verkoper die gebeten is door al wat met interieur te maken heeft en in het bijzonder keukendesign. Hierbij ligt de focus op hetbenaderen van de klant en hun behoeftes in kaart brengen. Na een grondige opleiding (technisch, commercieel, logistiek) zal je het volledig commerciële dossier beheren van a tot z. Deze vacature is met optie vast. Offertes opmaken Interieurbouw Adviseren klanten Particulieren Aanspreken klanten

 • Winkelmdewerker bij Panos Gent Zuid (voltijds) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: DELI GENT ZUID

  Type: Vaste Job

  -Je werkt als winkelmedewerker in de panos te Gent Zuid en staat in voor het bedienen van klanten , bereiden van verse producten, en bemannen van de kassa. -Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk. -Je ziet toe op HACCP je helpt bij de dogelijkse schoonmaak van de winkel, en waaktv over de kwaliteit van alle producten.

Zoek naar antwoorden van Wormald NV in sociale netwerken
Look for responds of Wormald NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Wormald NV. Laat een reactie achter voor Wormald NV. Wormald NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Wormald NV. Leave a respond for Wormald NV. Wormald NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Wormald NV op de google maps. Adres en contacten Wormald NV
Location of Wormald NV on the google maps. Address and contacts of Wormald NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Wormald NV Wormald NV: Hermès | Col-Vert (Immobilière Le) SPRL | Strand (Agence) | Theater De Kreet | Donsatelier NV

Other related companies as Wormald NV: Hermès | Col-Vert (Immobilière Le) SPRL | Strand (Agence) | Theater De Kreet | Donsatelier NV

Wormald NV is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Dilbeek (Groot - Bijgaarden), België. De volledige naam van het bedrijf is Wormald NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08080688476. Het bedrijf Wormald NV bevindt zich op het adres: Roekhout 45,1702. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 478,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 250,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Wormald NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Wormald NV is Depotinstellingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Wormald NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Wormald NV, openstaande posities, locatie van Wormald NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Wormald NV is a company, that was registered 2000 in Dilbeek (Groot - Bijgaarden) region, Belgium. Full name of company is Wormald NV, company assigned to the tax number BE08080688476. The company Wormald NV is located at the address: Roekhout 45,1702. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 478,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 250,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Wormald NV were not found.
The main activity of Wormald NV is Depository Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Wormald NV is not available. You also can look at reviews of Wormald NV, open positions, location of Wormald NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Wormald NV, Dilbeek (Groot - Bijgaarden): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Wormald NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Wormald NV, Dilbeek (Groot - Bijgaarden): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Wormald NV, employees, financial statistics.