Vertronics Security bvba

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • Vertronics Security bvba
Private companiesGeneral Merchandise Stores • Vertronics Security bvba

Contactgegevens Vertronics Security bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vertronics Security bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vertronics Security bvba

Regio (region): Gavere, België

Adres (address): Onderstraat 11,9890, België

Telefoon (phone): 09 384 44 77 09 384 44 77

Fax (fax): +32 (83) 600-58-78 +32 (83) 600-58-78

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vertronics Security bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vertronics Security bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vertronics Security bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vertronics Security bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vertronics Security bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vertronics Security bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vertronics Security bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vertronics Security bvba
Products information Vertronics Security bvba

BTW identificatienummer (tax): BE01845123291
Ondernemingsnummer: 9682495117
Hoofdstad (capital): 747,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 722,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Vertronics Security bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vertronics Security bvba
(Get full report from official database of BE for Vertronics Security bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vertronics Security bvba
Addition kinds of activities for Vertronics Security bvba

508408. Materialenverwerking machines | Materials handling machinery
753400. Banden retreading en reparatie winkels | Tire retreading and repair shops
20849901. Wijnkelders, gebonden: bezig met mengende wijnen | Wine cellars, bonded: engaged in blending wines
23890301. Lodge kostuums | Lodge costumes
34950102. Gunveren, precisie | Gun springs, precision
34960101. Cilinderdraad doek | Cylinder wire cloth
89990101. Artiest | Artist

Werken bij Vertronics Security bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vertronics Security bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vertronics Security bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vertronics Security bvba. Looking for open vacancies in other companies

 • Enthousiaste medewerker technische dienst (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: [email protected] bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je werkt samen met de verantwoordelijk van de technische dienst. Je doet het preventief onderhoud van de machines. Je slijpt messen en je helpt met kleine aanpassing- en herstellingswerken en technische klussen.

 • CNC DRAAIER - FREZER (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: ASAP WILRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant legt zich toe op maintenance activiteiten, revisie van pompen, onderhoud van roterende machines en verspanning. Onze activiteiten worden georganiseerd vanuit onze werkplaatsen én on site bij klanten verspreid over heel België. De onderhoudsprojecten worden uitgevoerd door werknemers met zeer specifieke technologische kennis.

 • Inpak- en ompakmedewerker m/v (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: Start People

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar inpak- en ompakmedewerkers. Hierbij sta je in voor o.a. het inpakken van goederen per aantal en/of per maat, het aanbrengen van labels, het controleren van barcodes, kwaliteitscontrole,... .

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Middelkerke (MIDDELKERKE)

  Regio: MIDDELKERKE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Bertem (BERTEM)

  Regio: BERTEM

  Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Bertem en omgeving

 • Deeltijds receptionist(e) te Brussel (omgeving Louisalaan) (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: ELIGIO

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant te Brussel zijn we op zoek naar een collega die het receptiegebeuren op een professionele manier kan verzorgen. Het takenpakket is zeer boeiend en gevarieerd: beheer van telefonische communicaties ontvangen van de bezoekers beheer van inkomende en uitgaande post beheer van inkomende en uitgaande aangetekende zendingen beheer van inkomende en uitgaande express zendingen bestellen van taxi's bestellen van lunches beheer van vergaderzalen ondersteuning in de organisatie van events Je werkt van maandag tot en met vrijdag, van 16h tot 19h.

 • HULPKOK TRAITEURZAAK (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: TRAITEUR JEURISSEN

  Type: Vaste Job

  Helpen bij het bereiden van verfijnde gerechten in moderne keuken onder leiding van chef/kok. Ook helpen bij het bereiden van desserts en patisserie. Mee op verplaatsing gaan naar bedrijfsfeesten of feesten voor particulieren.

 • Projectleider elektrische installaties (m/v) (PLOEGSTEERT)

  Regio: PLOEGSTEERT

  Bedrijf: CERATEC ELECTROTECHNICS

  Type: Vaste Job

  Voor de afdeling Elektrische installaties in Ploegsteert, Olsene en Doornik Je ontwerpt, berekent en begroot elektrotechnische installaties. Je verzorgt en bewaakt de noodzakelijke planningen, het kostenbudget en de werfopvolging. Je adviseert en overlegt met klanten, en onderhoudt contact met leveranciers, onderaannemers en de werkvloer.

 • Werfopvolger (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: KEMPISCH TEHUIS

  Type: Vaste Job

  · Coördineren en opvolgen van bouw- en renovatieprojecten; · Opvolgen technische klachten tussen voorlopige en definitieve oplevering; · Samenwerken met de architect, aannemer en veiligheidscoördinator; · Opvolgen van de werfadministratie, met ondersteuning van secretariaatsmedewerkers; · Maken van prijsvragen voor grote bestellingen; · Geven van technische toelichting aan eigen arbeiders bij bouwfysische problemen; · Bijdragen tot het optimaal gegevensbeheer binnen de dienst, ondersteunend aan het diensthoofd; · Inventariseren van het patrimonium via conditiemeting en assisteren bij de renovatieplanning. · Ondersteunen van het diensthoofd met algemene taken binnen de dienst en vervangen indien nodig; · Rapporteren aan het diensthoofd.

 • Payroll Consultant - Antwerpen (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: PARTENA-SOCIAAL SECRETARIAAT VOOR W

  Type: Vaste Job

  De Payroll Services van Partena bieden oplossingen aan onze klanten voor de complexiteit van het sociaal beheer van hun medewerkers. Als payroll consultant sta je in voor de verwerking van de lonen en je verzorgt de administratieve opvolging. Welke is de uitdaging? Als Payroll Consultant: Zorg je voor het goede verloop van het berekeningsproces van de lonen in functie van de inlichtingen die de werkgever doorgeeft. Verzorg je de administratieve opvolging van de aanvragen van de klanten en de officiële instanties. Houd je je kennis van de sociale wetgeving op peil om onze klanten de beste dienstverlening te garanderen. Identificeer je de noden van de klanten om ze optimaal te beantwoorden en je bouwt een vertrouwensrelatie op met de klant. Om deze vertrouwensrelatie te versterken, onderneem je fideliseringsacties. Dankzij je kennis van de diensten en producten van Partena, stel je je klanten aangepaste oplossingen voor.

 • Hoofdarts (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als lid van het directiecomité geeft u mee vorm aan de missie en de visie van het ziekenhuis. U neemt de organisatie en coördinatie van de medische activiteiten voor uw rekening met oog voor kwaliteit en samenwerking. U neemt initiatieven om de ziekenhuisartsen te betrekken bij een geïntegreerde werking via effectieve medische stafwerking. U werkt mee aan de uitbouw van het ziekenhuisnetwerk Oost-Vlaams-Brabant, en de verdere uitbouw van de transmurale zorg naar de eerstelijnszone. U werkt samen met alle belanghebbenden een regionaal zorgstrategisch plan uit. U ontwikkelt een duidelijke visie op de gezondheidszorg en denkt mee op strategisch niveau. Als lid van het directiecomité bent u nauw betrokken bij de voorbereidingen en realisatie van het nieuwbouwziekenhuis. U rapporteert aan de algemeen directeur.

 • FLEXIJOB keuken (OOSTDUINKERKE)

  Regio: OOSTDUINKERKE

  Bedrijf: ISLANDIA

  Type: Flexijob

  Voornaamste taak meehelpen met de voorbereidingen in de keuken en afwassen. Af en toe op zaterdagavond van 19h tot 22h en zondagmiddag van 12h tot 15h.

Zoek naar antwoorden van Vertronics Security bvba in sociale netwerken
Look for responds of Vertronics Security bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vertronics Security bvba. Laat een reactie achter voor Vertronics Security bvba. Vertronics Security bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vertronics Security bvba. Leave a respond for Vertronics Security bvba. Vertronics Security bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vertronics Security bvba op de google maps. Adres en contacten Vertronics Security bvba
Location of Vertronics Security bvba on the google maps. Address and contacts of Vertronics Security bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come Vertronics Security bvba Vertronics Security bvba: Mobil-Tronics | STAS GEERT BVBA | Stichting Kunstboek BVBA | Focus-Stores | romans-latin.net

Other related companies as Vertronics Security bvba: Mobil-Tronics | STAS GEERT BVBA | Stichting Kunstboek BVBA | Focus-Stores | romans-latin.net

Vertronics Security bvba is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Gavere, België. De volledige naam van het bedrijf is Vertronics Security bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01845123291. Het bedrijf Vertronics Security bvba bevindt zich op het adres: Onderstraat 11,9890. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 747,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 722,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Vertronics Security bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vertronics Security bvba is Algemene Merchandise Stores, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vertronics Security bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vertronics Security bvba, openstaande posities, locatie van Vertronics Security bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vertronics Security bvba is a company, that was registered 1995 in Gavere region, Belgium. Full name of company is Vertronics Security bvba, company assigned to the tax number BE01845123291. The company Vertronics Security bvba is located at the address: Onderstraat 11,9890. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 747,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 722,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Vertronics Security bvba were not found.
The main activity of Vertronics Security bvba is General Merchandise Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Vertronics Security bvba is not available. You also can look at reviews of Vertronics Security bvba, open positions, location of Vertronics Security bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vertronics Security bvba, Gavere: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vertronics Security bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vertronics Security bvba, Gavere: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vertronics Security bvba, employees, financial statistics.