STAS GEERT BVBA

Contactgegevens STAS GEERT BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STAS GEERT BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

STAS GEERT BVBA

Regio (region): Lubbeek, België

Adres (address): Gellenberg 121,3210, België

Telefoon (phone): 016 62 28 81 016 62 28 81

Fax (fax): 016 62 28 81 016 62 28 81

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STAS GEERT BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STAS GEERT BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STAS GEERT BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STAS GEERT BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STAS GEERT BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STAS GEERT BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STAS GEERT BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STAS GEERT BVBA
Products information STAS GEERT BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01458679199
Ondernemingsnummer: 5175079345
Hoofdstad (capital): 696,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 131,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in STAS GEERT BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STAS GEERT BVBA
(Get full report from official database of BE for STAS GEERT BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor STAS GEERT BVBA
Addition kinds of activities for STAS GEERT BVBA

20260202. Bakkerskaas | Bakers' cheese
20960202. Tortilla chips | Tortilla chips
32950104. Magnesiet, ruw: grond, gecalcineerd of verbrand | Magnesite, crude: ground, calcined, or dead-burned
38610502. Reproductie machines en apparatuur voor Brownprint | Brownprint reproduction machines and equipment
73190100. Transit reclame diensten | Transit advertising services
96410403. Regulering van de landbouwmarketing, provincie overheid | Regulation of agricultural marketing, county government

Werken bij STAS GEERT BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STAS GEERT BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STAS GEERT BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STAS GEERT BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • VERANTWOORDELIJKE TOONBANKBEDIENDE SELF-SERVICE RESTO GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER HORECA & EVENTS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit horecabedrijf heeft onder andere een vestiging in Gent. Je bent medeverantwoordelijk voor de organisatie van de keuken in combinatie met de buffetbediening. Je zorgt dat de gerechten tijdig aangeleverd worden aan het buffet. Je zorgt dat het buffet er verzorgd uit ziet. Je zorgt dat de apparatuur in het buffet goed werken tijdens het service. je kijkt erop toe dat de medewerkers hygienisch zijn en werken. Afhankelijk van de drukte spring je bij in het service. Bij afwezigheid van de verantwoordelijk, ben jij eindverantwoordelijk voor het reilen en zeilen . je zorgt ervoor dat het team de klant op zijn wenken bedient.

  • Metser (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Renovatie-en restauratiemetselwerker - Regio Oosterzele Je bent als metser tewerkgesteld binnen de afdeling restauratie, renovatie en speciale technieken je bent verantwoordelijk voor het opmetsen van massieve muren, herstel / ( in)metsen van plaatselijke stenen in bestaande muren en (in)metsen van natuursteenelementen. werven : renovatieprojecten.

  • LASROBOTBEDIENER (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer sterk groeiend bedrijf regio Gullegem actief in de metaalsector zijn we op zoek naar een lasrobotbediener die de kennis heeft om complexere stukken aan de robot te bedienen. U kan zeer goed zelfstandig werken en kan planlezen. U werkt in dag, kan daarna overgaan naar een 2-ploegenstelsel (5-13h / 13-21h). Geen seriewerk! U kan zelfstandig een machine ombouwen.

  • BEDIENDE MET KENNIS VERZEKERINGEN (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Ieper zijn wij op zoek naar een bediende op de administratieve afdeling. Jouw taken: Openen en beheren van nieuwe schadedossiers (brand, familiale en auto) - van A tot Z. Het verwerken van schadeaangiftes. Schadevergoedingsprocedures opstarten en opvolgen. Indexeren van digitale post van een verzekeringsmaatschappij.

  • Studentenjob - orderpicker - Beveren-Leie (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf in regio Waregem ben ik op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde studenten die willen werken als orderpicker tijdens de herfstvakantie en/of kerstvakantie. Volgende taken worden door jou uitgevoerd: Je maakt de bestellingen klaar aan de hand van picklijsten met behulp van een scanner. Werkuren: 8u30 tot 16u18!  Loon: 11.3409 Tewerkstelling vindt plaats in Waregem. Interesse? Ik ontvang graag jouw CV en jouw data van beschikbaarheid op het volgende mailadres: [email protected]   Bedrijfsprofiel: Onze klant heeft meer dan 150 jaar ervaring in logistieke opslag en transport. De firma stockeert voornamelijk kledij en toebehoren. In West-Vlaanderen hebben zij twee vestigingen; Beveren-Leie en Kruishoutem. Hun andere vestigingen situeren zich over de hele wereld. 

  • Junior purchaser (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Als Assistant Purchaser werk je in teamverband met een Purchaser en ben je verantwoordelijk voor ondersteuning en planning van jouw productgroepen binnen Merken of Eigen Merken: Je volgt de Belgische retailsector op en houdt markt- en prijsontwikkelingen in de gaten; Je beoordeelt het assortiment in al zijn facetten, en bepaalt verkoopsprijzen; Je onderbouwt de onderhandelingen met analyses van resultaten en sterke argumenten; Je bouwt lange termijnrelaties uit met verschillende interne en externe stakeholders; Je bewaakt de gemaakte afspraken met leveranciers en in samenwerking met hen streef je elke dag naar optimalisatie in kwaliteit; Je zoekt proactief mee naar opportuniteiten in de markt en ontwikkelt mee producten; Je ondersteunt de inkoper in de dagdagelijkse werking; Je houdt contact met de distributiecentra en coördineert de aanleveringen.

  • TECHNISCHE VERTEGENWOORDIGER (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: 7 D'ARMOR

    Type: Vaste Job

    Technishe vertegenwoordiger met minstens 2 jaar ervaring in de verkoop van technische maintenance producten. B TO B. Baanwerk en prospectie. Tweetalig Nederlands - Frans

  • teamcoördinator - payroll services (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Als teamcoördinator - payroll services stuur je een team van klantenadviseurs - payroll services aan. Samen met je team sta je garant voor een correcte en vlotte service met een tevreden klant als resultaat. Je waakt erover dat de principes van Partners for Life “Ken je klant” worden toegepast om zo een goede klantenrelatie op te bouwen, te behouden en te verbeteren. Je voert centraal aangestuurde commerciële acties in samenwerking met de kantoormanager uit. Je ondersteunt de kantoormanager bij de praktische organisatie van het kantoor. Aan de functie van teamcoördinator - payroll services worden specialisaties toegewezen. Je neemt de verantwoordelijkheid van minstens één onderwerp en bent hiervoor het aanspreekpunt in de zone.

  • CHAPPELEGGER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ANMAPA CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar ervaren chappers. Je kunt zelfstandig chappen. Verder doe je de voorbereiding van de werkvloer en afwerking bij particulieren.

  • Kinesist/Kinesiste - Fysiotherapeut/Fysiotherapeute (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ViZiT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt op zelfstandige basis in de groepspraktijk, waar je deel uitmaakt van ons paramedisch team. Je staat in voor de kinefysiotherapeutische behandeling van chronische klachten en voor kinefysiotherapeutische behandelingen in het kader van revalidatie. Je verzorgt de administratie van je eigen patiënten. Er is reeds een bestaand patiëntenbestand, maar er is ruimte om zelf nieuwe patiënten aan te brengen.

  • Klinisch psycholoog (m/v) (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: PSYCHOLOGISCH CENTRUM TEMSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psychologisch Centrum Temse is een groepspraktijk in volle ontwikkeling van erkende psychologen voor kinderen, jongeren en volwassenen. Meer info over onze praktijk kan je vinden op www.psychologischcentrumtemse.be Als klinisch psycholoog zal je instaan voor het ondersteunen en begeleiden van volwassenen. Je geeft individuele begeleiding, maar er is ook de mogelijkheid om groepstrainingen of workshops (thema's worden onderling besproken) te geven. Daarnaast zal je ook deelnemen aan het teamoverleg en de intervisie. Op die manier zal je meehelpen aan de uitbouw van onze praktijk.

  • BIS-stage Winkel medewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ECOSO

    Type: Leercontract

    Ecoso heeft het volgende aanbod: Je krijgt een unieke kans om een werk- en leerervaring op te doen Je krijgt bij Ecoso een opleiding op jouw maat als winkel medewerker. Je doet je BIS-stage/opleiding met een op maat gemaakt opleidingsplan Het opleidingsplan werd goedgekeurd door de VDAB Je krijgt ondersteuning van een ervaren begeleider Je taken om te leren: Je leert de kassa te bedienen Je leert de kassa te controleren en af te sluiten Je leert de dienst na verkoop; garantie, terugbetaling enzovoort Je leert hoe je de producten in de winkel moet plaatsen Je leert de voorrraad van de goederen op peil te houden Je leert wanneer je artikelen in en uit de winkel moet halen Je leert hoe je de winkel netjes en proper kunt houden Je leert omgaan met klanten en collega´s Je leert samen te werken Je leert beveiligingen aan te brengen en deze bij de afrekening terug te verwijderen Je leert klant gericht te werken Je krijgt kennis van de waarde van goederen Je leert goederen te prijzen en juist te sorteren voor de winkel

Zoek naar antwoorden van STAS GEERT BVBA in sociale netwerken
Look for responds of STAS GEERT BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor STAS GEERT BVBA. Laat een reactie achter voor STAS GEERT BVBA. STAS GEERT BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STAS GEERT BVBA. Leave a respond for STAS GEERT BVBA. STAS GEERT BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STAS GEERT BVBA op de google maps. Adres en contacten STAS GEERT BVBA
Location of STAS GEERT BVBA on the google maps. Address and contacts of STAS GEERT BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come STAS GEERT BVBA STAS GEERT BVBA: Ide Gent-Zwijnaarde NV | Jean Box SA | CLINIQUES UNIVERSITAIRES DE MO | Savelkoul NV | ALPHA-STUDIEBURO LANDMEETKUNDIG-MILIEU-INGENIEURSBURO

Other related companies as STAS GEERT BVBA: Ide Gent-Zwijnaarde NV | Jean Box SA | CLINIQUES UNIVERSITAIRES DE MO | Savelkoul NV | ALPHA-STUDIEBURO LANDMEETKUNDIG-MILIEU-INGENIEURSBURO

STAS GEERT BVBA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Lubbeek, België. De volledige naam van het bedrijf is STAS GEERT BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01458679199. Het bedrijf STAS GEERT BVBA bevindt zich op het adres: Gellenberg 121,3210. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 696,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 131,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in STAS GEERT BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STAS GEERT BVBA is Algemene Merchandise Stores, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STAS GEERT BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STAS GEERT BVBA, openstaande posities, locatie van STAS GEERT BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

STAS GEERT BVBA is a company, that was registered 2006 in Lubbeek region, Belgium. Full name of company is STAS GEERT BVBA, company assigned to the tax number BE01458679199. The company STAS GEERT BVBA is located at the address: Gellenberg 121,3210. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 696,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 131,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in STAS GEERT BVBA were not found.
The main activity of STAS GEERT BVBA is General Merchandise Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of STAS GEERT BVBA is not available. You also can look at reviews of STAS GEERT BVBA, open positions, location of STAS GEERT BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over STAS GEERT BVBA, Lubbeek: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STAS GEERT BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STAS GEERT BVBA, Lubbeek: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STAS GEERT BVBA, employees, financial statistics.