ALPHA-STUDIEBURO LANDMEETKUNDIG-MILIEU-INGENIEURSBURO

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • ALPHA-STUDIEBURO LANDMEETKUNDIG-MILIEU-INGENIEURSBURO
Private companiesGeneral Merchandise Stores • ALPHA-STUDIEBURO LANDMEETKUNDIG-MILIEU-INGENIEURSBURO

Contactgegevens ALPHA-STUDIEBURO LANDMEETKUNDIG-MILIEU-INGENIEURSBURO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALPHA-STUDIEBURO LANDMEETKUNDIG-MILIEU-INGENIEURSBURO: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALPHA-STUDIEBURO LANDMEETKUNDIG-MILIEU-INGENIEURSBURO

Regio (region): Schoten, België

Adres (address): Taxanderlei 25-48,2900, België

Telefoon (phone): 03 658 87 14 03 658 87 14

Fax (fax): 03 680 14 27; 03 685 02 95 03 680 14 27; 03 685 02 95

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALPHA-STUDIEBURO LANDMEETKUNDIG-MILIEU-INGENIEURSBURO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALPHA-STUDIEBURO LANDMEETKUNDIG-MILIEU-INGENIEURSBURO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALPHA-STUDIEBURO LANDMEETKUNDIG-MILIEU-INGENIEURSBURO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALPHA-STUDIEBURO LANDMEETKUNDIG-MILIEU-INGENIEURSBURO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALPHA-STUDIEBURO LANDMEETKUNDIG-MILIEU-INGENIEURSBURO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALPHA-STUDIEBURO LANDMEETKUNDIG-MILIEU-INGENIEURSBURO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALPHA-STUDIEBURO LANDMEETKUNDIG-MILIEU-INGENIEURSBURO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALPHA-STUDIEBURO LANDMEETKUNDIG-MILIEU-INGENIEURSBURO
Products information ALPHA-STUDIEBURO LANDMEETKUNDIG-MILIEU-INGENIEURSBURO

BTW identificatienummer (tax): BE01395233154
Ondernemingsnummer: 6852966308
Hoofdstad (capital): 366,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 680,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ALPHA-STUDIEBURO LANDMEETKUNDIG-MILIEU-INGENIEURSBURO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALPHA-STUDIEBURO LANDMEETKUNDIG-MILIEU-INGENIEURSBURO
(Get full report from official database of BE for ALPHA-STUDIEBURO LANDMEETKUNDIG-MILIEU-INGENIEURSBURO)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALPHA-STUDIEBURO LANDMEETKUNDIG-MILIEU-INGENIEURSBURO
Addition kinds of activities for ALPHA-STUDIEBURO LANDMEETKUNDIG-MILIEU-INGENIEURSBURO

225903. Gordijnen en beddengoed, breien | Curtains and bedding, knit
386104. Fotografische film, plaat en papierhouders | Photographic film, plate, and paper holders
769920. Diensten aanpassen | Customizing services
864199. Civiele en sociale verenigingen, nv | Civic and social associations, nec
38290113. Spanningsindicatoren, vliegtuigmotor | Thrust power indicators, aircraft engine
72170101. Tapijt en meubilair schoonmaken op locatie | Carpet and furniture cleaning on location
76410101. Meubilair stoffering reparatie | Furniture upholstery repair
76991601. Gas reparatie service | Gas appliance repair service
96610404. Ruimteonderzoek en -technologie, lokale overheid | Space research and technology, local government

Werken bij ALPHA-STUDIEBURO LANDMEETKUNDIG-MILIEU-INGENIEURSBURO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALPHA-STUDIEBURO LANDMEETKUNDIG-MILIEU-INGENIEURSBURO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALPHA-STUDIEBURO LANDMEETKUNDIG-MILIEU-INGENIEURSBURO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALPHA-STUDIEBURO LANDMEETKUNDIG-MILIEU-INGENIEURSBURO. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator twee ploegen S&S (WESTROZEBEKE)

    Regio: WESTROZEBEKE

    Bedrijf: AGO Inhouse Greenyard Frozen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voorbereiden van uit te voeren opdrachten zodat gevraagde mengsels tijdig en zonder onderbreking kunnen worden toegeleverd aan de productielijn. Uitvoeren van het bereidingsproces op basis van vastliggende recepturen zodat producten worden klaargemaakt die beantwoorden aan de verwachte kwaliteitsspecificaties. Ordelijk en net houden van de werkomgeving, overeenkomstig de geldende veiligheids-, kwaliteits- en milieuregels. Alle afwijkingen die de kwaliteit en de veiligheid van het proces en het product nadelig kunnen beïnvloeden zelfstandig proberen oplossen en melden aan de bevoegde personen. Kennis opdoen en onderhouden van basishygiëneregels en allergenen teneinde een kwalitatieve productie die voldoet aan de hygiënevereisten te garanderen. Daarnaast vervangt u de ploegchef bij afwezigheden.

  • Orderpicker (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Beveren zijn wij op zoek naar orderpickers: Ben je op zoek naar een uitdagende job? Heb je ervaring als orderpicker, en voicepicking in het bijzonder? Ben je bereid om in een koude omgeving te werken tussen 4 en 7 graden? Dan is deze job misschien iets voor jou! Via voicepicking dien je je te verplaatsen van locatie A naar B, daar dien je de correcte goederen te nemen en plaats je zorgvuldig alles op een pallet. Dit alles gebeurt via een elektrische BT.

  • Senior EMEA Sales Operations Coördinator (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten gelegen te Wemmel zijn wij op zoek naar een tijdelijke Senior EMEA Sales Operations Coordinator voor een periode van minimum 2 maanden. Tot jouw takenpakket behoren - Administratief beheer van een verkooppijplijn, inclusief het openen en beheren van cases, uitzonderingen, escalaties naar andere afdelingen om efficiëntie binnen het verkoopteam te garanderen - Vaststellen en bijhouden van rapporten over de resultaten per verkoop en land - Screenen van deals, herzien geweigerde deals, evalueren, rapporteren en kwalificeren van kansen en prognoses - Beheersen en uitvoeren van de maandelijkse rapportagetijden, waar nodig contact onderhouden met de andere afdelingen - Managers up to date houden door samenvattingen van reguliere acties te consolideren, analyseren en doorsturen - Ondersteuning van de verkoopdirecteur bij zijn dagelijkse verantwoordelijkheden voor het plannen, implementeren en bewaken van verbeteringen binnen het directe verkoopteam - Beheer administratieve functies om een ​​vlotte en efficiënte werking van de organisatie te garanderen - Verantwoordelijk voor het voorbereiden van rapportage, budgettering en prognostische gegevens - Ondersteuning bieden bij de planning en organisatie van evenementen in coördinatie met het marketingteam

  • Elektrisch monteur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant , marktleider in de productie van bulk verpakkingsmachines, is op zoek naar een elektricien . Je doet voorbereidend werk aan elektrische kasten (bestukken van platen en bekabelen van de elektrische componenten in een elektrische kast). Daarnaast sta je in voor het aansluiten van de machines (voorbereiding voor het aansluiten van de elektrische kast aan de machine, je voorziet alle machinecomponenten die een elektrische aansluiting nodig hebben van de correcte kabels). Tenslotte sta je in voor de aansluiting van de elektrische kasten aan de machines en de aansluiting van motoren en detectie elementen bij volledige verpakkingslijnen.

  • betonmixchauffeur (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Accent Logistics Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    > U staat in voor het besturen van een betonmixer vrachtwagen > u zal steeds van werf naar werf rijden om de nodige lading beton te storten.

  • Quality Engineer | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat marktleider is in de toelevering van automotive producten zoeken we en kwaliteitsingenieur. Hierbij ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afgewerkte producten en streef je mee naar verbetering en optimalisatie. Verder neem je onderstaande taken op: * Je stelt alle werkinstructies, procedures, PPAP (production part approval process) en APQP (advanced product quality planning) op. * Je implementeert de kwaliteitsstandaarden en ziet erop toe dat deze door iedereen worden nageleefd. Je houdt de kwaliteitsstandaarden actueel. * Je analyseert en verdeelt klantenevaluaties en ondersteunt acties ter verbetering van de klantentevredenheid. * Je analyseert interne en externe kwaliteitsproblemen en werkt maatregelen uit ter voorkoming van gelijkaardige problemen. * Je vertegenwoordigt de klant binnen de organisatie m.b.t. kwaliteitsgerelateerde zaken. * Je initieert Supplier Non Conformity Reports naar de leveranciers toe in geval van kwaliteitsproblemen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Malle/Schilde/Zoersel/Brecht/Zandhoven/Lille/Wechelderzande (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Ekeren (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EVERGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Senior Redacteur Interactieve Media (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: METISELECT

    Type: Vaste Job

    Leidinggeven aan een team van redacteurs binnen de afdeling Interactieve Media. Het digitale bereik en kijkgedrag van de zenders en programma’s verhogen. Mee de inhoudelijke koers bepalen van de verschillende digitale kanalen. Het aanspreekpunt zijn voor andere afdelingen binnen het bedrijf en productiehuizen voor de digitale communicatie over programma’s. Het digitale contentbudget beheren.

  • Productieoperator vullijn dranken flessen (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EVIDEL

    Type: Vaste Job

    Bij de glaslijn krijgt werkt u samen met 2 collega's. In een flexibele opstelling bedient men met 2 personen alle machines (KRONES): inpakker, uitpakker, vuller, inspector, etiketmachine, spoelmachine, .. U werkt in een team van 3 collega's en dit in een vaste ploeg. U leert alle functionaliteiten van de diverse machines. U waakt over de goede werking van de machines, u leert alle details van de machine en kan deze zelf afstellen en ombouwen naar een ander flesformaat. U bent verantwoordelijk voor de werking en netheid van uw machine. Dagelijks bij het einde van de shift wordt er grondig gereinigd.

  • Vrachtwagenbestuurder - CE (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Lommel zoeken we een vrachtwagenchauffeur CE met ervaring. Je maakt zo'n 10 stops per dag bij klanten en hebt er geen problemen mee om midden in de nacht te vertrekken op het bedrijf.

Zoek naar antwoorden van ALPHA-STUDIEBURO LANDMEETKUNDIG-MILIEU-INGENIEURSBURO in sociale netwerken
Look for responds of ALPHA-STUDIEBURO LANDMEETKUNDIG-MILIEU-INGENIEURSBURO in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALPHA-STUDIEBURO LANDMEETKUNDIG-MILIEU-INGENIEURSBURO. Laat een reactie achter voor ALPHA-STUDIEBURO LANDMEETKUNDIG-MILIEU-INGENIEURSBURO. ALPHA-STUDIEBURO LANDMEETKUNDIG-MILIEU-INGENIEURSBURO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALPHA-STUDIEBURO LANDMEETKUNDIG-MILIEU-INGENIEURSBURO. Leave a respond for ALPHA-STUDIEBURO LANDMEETKUNDIG-MILIEU-INGENIEURSBURO. ALPHA-STUDIEBURO LANDMEETKUNDIG-MILIEU-INGENIEURSBURO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALPHA-STUDIEBURO LANDMEETKUNDIG-MILIEU-INGENIEURSBURO op de google maps. Adres en contacten ALPHA-STUDIEBURO LANDMEETKUNDIG-MILIEU-INGENIEURSBURO
Location of ALPHA-STUDIEBURO LANDMEETKUNDIG-MILIEU-INGENIEURSBURO on the google maps. Address and contacts of ALPHA-STUDIEBURO LANDMEETKUNDIG-MILIEU-INGENIEURSBURO

Andere gerelateerde bedrijven als come ALPHA-STUDIEBURO LANDMEETKUNDIG-MILIEU-INGENIEURSBURO ALPHA-STUDIEBURO LANDMEETKUNDIG-MILIEU-INGENIEURSBURO: Locus Lofts | CD Reclamestudio | MULTISERVE | DINGEMANS, LOUIS | underside

Other related companies as ALPHA-STUDIEBURO LANDMEETKUNDIG-MILIEU-INGENIEURSBURO: Locus Lofts | CD Reclamestudio | MULTISERVE | DINGEMANS, LOUIS | underside

ALPHA-STUDIEBURO LANDMEETKUNDIG-MILIEU-INGENIEURSBURO is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Schoten, België. De volledige naam van het bedrijf is ALPHA-STUDIEBURO LANDMEETKUNDIG-MILIEU-INGENIEURSBURO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01395233154. Het bedrijf ALPHA-STUDIEBURO LANDMEETKUNDIG-MILIEU-INGENIEURSBURO bevindt zich op het adres: Taxanderlei 25-48,2900. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 366,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 680,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ALPHA-STUDIEBURO LANDMEETKUNDIG-MILIEU-INGENIEURSBURO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALPHA-STUDIEBURO LANDMEETKUNDIG-MILIEU-INGENIEURSBURO is Algemene Merchandise Stores, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALPHA-STUDIEBURO LANDMEETKUNDIG-MILIEU-INGENIEURSBURO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALPHA-STUDIEBURO LANDMEETKUNDIG-MILIEU-INGENIEURSBURO, openstaande posities, locatie van ALPHA-STUDIEBURO LANDMEETKUNDIG-MILIEU-INGENIEURSBURO op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALPHA-STUDIEBURO LANDMEETKUNDIG-MILIEU-INGENIEURSBURO is a company, that was registered 2007 in Schoten region, Belgium. Full name of company is ALPHA-STUDIEBURO LANDMEETKUNDIG-MILIEU-INGENIEURSBURO, company assigned to the tax number BE01395233154. The company ALPHA-STUDIEBURO LANDMEETKUNDIG-MILIEU-INGENIEURSBURO is located at the address: Taxanderlei 25-48,2900. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 366,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 680,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ALPHA-STUDIEBURO LANDMEETKUNDIG-MILIEU-INGENIEURSBURO were not found.
The main activity of ALPHA-STUDIEBURO LANDMEETKUNDIG-MILIEU-INGENIEURSBURO is General Merchandise Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ALPHA-STUDIEBURO LANDMEETKUNDIG-MILIEU-INGENIEURSBURO is not available. You also can look at reviews of ALPHA-STUDIEBURO LANDMEETKUNDIG-MILIEU-INGENIEURSBURO, open positions, location of ALPHA-STUDIEBURO LANDMEETKUNDIG-MILIEU-INGENIEURSBURO on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALPHA-STUDIEBURO LANDMEETKUNDIG-MILIEU-INGENIEURSBURO, Schoten: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALPHA-STUDIEBURO LANDMEETKUNDIG-MILIEU-INGENIEURSBURO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALPHA-STUDIEBURO LANDMEETKUNDIG-MILIEU-INGENIEURSBURO, Schoten: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALPHA-STUDIEBURO LANDMEETKUNDIG-MILIEU-INGENIEURSBURO, employees, financial statistics.