Tinant R (Ets) SA

Contactgegevens Tinant R (Ets) SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Tinant R (Ets) SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Tinant R (Ets) SA

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Kasteleinsstraat 8A,1000, België

Telefoon (phone): 02 640 90 08 02 640 90 08

Fax (fax): 02 649 95 34 02 649 95 34

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Tinant R (Ets) SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Tinant R (Ets) SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Tinant R (Ets) SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Tinant R (Ets) SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Tinant R (Ets) SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Tinant R (Ets) SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Tinant R (Ets) SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Tinant R (Ets) SA
Products information Tinant R (Ets) SA

BTW identificatienummer (tax): BE06585449218
Ondernemingsnummer: 6463226318
Hoofdstad (capital): 132,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 817,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Tinant R (Ets) SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Tinant R (Ets) SA
(Get full report from official database of BE for Tinant R (Ets) SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Tinant R (Ets) SA
Addition kinds of activities for Tinant R (Ets) SA

267905. Cadeauverpakking en nieuwigheden, papier | Gift wrap and novelties, paper
20649908. Granola en Muesli, bars en clusters | Granola and muesli, bars and clusters
28360502. venoms | Venoms
37280209. Pompen, propellerveren | Pumps, propeller feathering
38269913. Redox (oxidatiereductiepotentiaal) instrumenten | Redox (oxidation reduction potential) instruments
49240000. Verdeling van aardgas | Natural gas distribution

Werken bij Tinant R (Ets) SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Tinant R (Ets) SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Tinant R (Ets) SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Tinant R (Ets) SA. Looking for open vacancies in other companies

 • Gemotiveerde Verpakker in vaste shift (HOREBEKE)

  Regio: HOREBEKE

  Bedrijf: Go4jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je stuurt de verpakkingslijn aan: je stelt de printers en de wegers in en zorgt ervoor dat het correcte programma wordt gebruikt. Je pakt de producten in volgens de doorgekregen bestelling en stapelt ze nadien op de pallet (tussen de 5 en de 10kg per zak). Je houdt doorheen het productieproces alles proper zodat er geen contaminatie ontstaat. Je doet ook aan kwaliteitscontrole: Op geregelde tijdstippen voer je onderwater testen uit, je doet aan metaaldetectie, je meet de restwaarde van zuurstof en de sulfietwaarden. Vooraleer je alles naar expeditie stuurt, voer je ook nog een goede visuele controle uit.

 • Monteur Machinebouw (m/v) (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je kan volgens plan machines samenbouwen voor de automobielindustrie - Je hebt voldoende kennis van pneumatica -

 • Bandenmonteur vrachtwagens regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Konvert Interim Sint-Truiden

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Sint-Truiden zijn wij op zoek naar gemotiveerde bandenmonteurs voor vrachtwagens Je kan ingeschakeld worden in de garage voor het wisselen en uitlijnen van banden OF je gaat naar klanten en wisselt ter plekke de autobanden.

 • Commerciële binnendienst FRANKRIJK (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: MOVE INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je werkt op de Franse markt, in bijzonder FRANKRIJK - Verwerken en opvolgen van orders - Opvolging van problemen + aanreiken van oplossingen. - Offertes opmaken en opvolgen - Klachtenbehandelingen - Contacten met interne afdelingen

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Schaffen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHAFFEN)

  Regio: SCHAFFEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in 's Gravenwezel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! ('S GRAVENWEZEL)

  Regio: 'S GRAVENWEZEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp / Huishoudhulp (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: T-INTERIM LIER

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij Agilitas Home Services aan het juiste adres!! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Lier, Berlaar, Kessel Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Zin in een job als poetshulp met dienstencheques? Kom langs en we bespreken jouw opties!

 • Medewerker Kassa en Receptie (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Agilitas Hasselt

  Type: Studentenjob

  Als Medewerker Kassa & Receptie heb je een gevarieerde combinatiefunctie en kan je zowel op de afdeling Receptie als op de afdeling Kassa worden ingezet. Als Medewerker Receptie ben je verantwoordelijk voor het gastvrij ontvangen van bezoek. Tevens verricht je licht administratieve werkzaamheden. Als Caissière ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden op de afdeling Kassa & Receptie. Je zorgt voor een correcte verwerking van de artikelen die de klanten ter betaling aanbieden. Bedrijfsprofiel: Een grootwarenhuis specifiek voor horecazaken.

 • Bediener Zaagmachine (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

  Type: Studentenjob

  Konvert is dringend op zoek naar een bediener van de zaagmachine. Jouw taken: - plannen kunnen lezen - het juiste materiaal kiezen - de juiste lengte verzagen - eventueel hulp bij het lassen + laden en lossen van materialen

 • Jobstudent Back-office medewerk(st)er Aanbieders.be (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Aanbieders.be - Mesfournisseurs.be

  Type: Studentenjob

  Aanbieders.be / Mesfournisseurs.be is de grootste online prijsvergelijkingswebsite in België voor internet, energie en telecom. Via onze websites regelen wij elke dag voor honderden klanten hun aansluitingen/overstap voor energie / gsm en internet. Wij zoeken één of meerdere jobstudenten die ons willen helpen, in onze backoffice, bij het verwerken van deze bestellingen, en bij het opvolgen van onvolledige orders. Vanuit ons online klantenbeheersysteem (crm) dienen de bestellingen verwerkt te worden in de systemen van bedrijven zoals Electrabel, Luminus, Proximus, Telenet, etc. Natuurlijk krijg je hier eerst een training voor van onze vaste medewerkers.

 • Calculator (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Heb je een hogere opleiding bouwkunde gevolgd of heb je al enkele jaren ervaring als calculator in een bouwonderneming? Dan kom jij zeker in aanmerking om als calculator aan de slag te gaan bij onze klant, een bouwbedrijf uit regio Beringen. Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van kostprijsberekeningen in het kader van opmaak van offertes en aanbestedingsdossiers appartementen, industriële complexen, kantoorgebouwen, openbare werken, etc. Je verdiept je in lastenboeken, plannen en meetstaten en je controleert deze op hun volledigheid. Je staat in voor het opstellen van een kostprijsberekening rekening houdend met uitvoeringsmethoden en -termijn, werfinrichting en offertes en gevraagde gegevens. Je vraagt offertes op bij leveranciers en onderaannemers en controleert deze op de conformiteit met de lastenboeken. Je houdt hierbij rekening met de bestekken van studieburelen en openbare besturen en de wensen van de bouwheer. Je bent verantwoordelijk voor de samenstelling van de uiteindelijke offerte en de bijhorende documenten. Aan de hand van een professioneel calculatiepakket ondersteun je de salesafdeling technisch bij commerciële onderhandelingen.

 • Elektromechanieker (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: LOGI-TECHNIC

  Type: Vaste Job

  Logi-Technic, afdeling Zwijndrecht, is op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een aantal jaren ervaring als elektromechanieker. Met meer dan 500 klantgerichte top-techniekers is Logi-technic bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building; Je zal als elektromechanieker in opdracht van Logi-technic werken op locatie. Je waakt over de kwaliteit van het machinepark en je voert preventief onderhoud uit. Daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen. We bieden steeds projecten die passen bij jouw kennis, ervaring en verwachtingen. Je zal terechtkomen in een hecht team van HR coördinatoren, Account Managers, Techniekers, Safety Managers,…Zij zullen klaar staan om jou in alles te ondersteunen.

Zoek naar antwoorden van Tinant R (Ets) SA in sociale netwerken
Look for responds of Tinant R (Ets) SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Tinant R (Ets) SA. Laat een reactie achter voor Tinant R (Ets) SA. Tinant R (Ets) SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Tinant R (Ets) SA. Leave a respond for Tinant R (Ets) SA. Tinant R (Ets) SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Tinant R (Ets) SA op de google maps. Adres en contacten Tinant R (Ets) SA
Location of Tinant R (Ets) SA on the google maps. Address and contacts of Tinant R (Ets) SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Tinant R (Ets) SA Tinant R (Ets) SA: Hermans Bakkerij NV | PRAYON SA | Video House SPRL | PISCAER NV | PATRICK DE BRUYN & C0 INT. BVBA

Other related companies as Tinant R (Ets) SA: Hermans Bakkerij NV | PRAYON SA | Video House SPRL | PISCAER NV | PATRICK DE BRUYN & C0 INT. BVBA

Tinant R (Ets) SA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is Tinant R (Ets) SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06585449218. Het bedrijf Tinant R (Ets) SA bevindt zich op het adres: Kasteleinsstraat 8A,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 132,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 817,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Tinant R (Ets) SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Tinant R (Ets) SA is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Tinant R (Ets) SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Tinant R (Ets) SA, openstaande posities, locatie van Tinant R (Ets) SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Tinant R (Ets) SA is a company, that was registered 1998 in Brussel region, Belgium. Full name of company is Tinant R (Ets) SA, company assigned to the tax number BE06585449218. The company Tinant R (Ets) SA is located at the address: Kasteleinsstraat 8A,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 132,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 817,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Tinant R (Ets) SA were not found.
The main activity of Tinant R (Ets) SA is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Tinant R (Ets) SA is not available. You also can look at reviews of Tinant R (Ets) SA, open positions, location of Tinant R (Ets) SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Tinant R (Ets) SA, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Tinant R (Ets) SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Tinant R (Ets) SA, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Tinant R (Ets) SA, employees, financial statistics.