PATRICK DE BRUYN & C0 INT. BVBA

Contactgegevens PATRICK DE BRUYN & C0 INT. BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PATRICK DE BRUYN & C0 INT. BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

PATRICK DE BRUYN & C0 INT. BVBA

Regio (region): BEERSEL, - 1653 - BELGIUM, België

Adres (address): Gravenhof 37, België

Telefoon (phone): +32 (61) 241-49-36 +32 (61) 241-49-36

Fax (fax): int+ 32 2 380 77 00 int+ 32 2 380 77 00

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PATRICK DE BRUYN & C0 INT. BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PATRICK DE BRUYN & C0 INT. BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PATRICK DE BRUYN & C0 INT. BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PATRICK DE BRUYN & C0 INT. BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PATRICK DE BRUYN & C0 INT. BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PATRICK DE BRUYN & C0 INT. BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PATRICK DE BRUYN & C0 INT. BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PATRICK DE BRUYN & C0 INT. BVBA
Products information PATRICK DE BRUYN & C0 INT. BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04109130859
Ondernemingsnummer: 1042572021
Hoofdstad (capital): 777,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 624,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in PATRICK DE BRUYN & C0 INT. BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PATRICK DE BRUYN & C0 INT. BVBA
(Get full report from official database of BE for PATRICK DE BRUYN & C0 INT. BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor PATRICK DE BRUYN & C0 INT. BVBA
Addition kinds of activities for PATRICK DE BRUYN & C0 INT. BVBA

356902. Brandbestrijding en aanverwante apparatuur | Firefighting and related equipment
20529903. Communie wafels | Communion wafers
24910204. Houthakkers, behandeld hout | Trestles, treated wood
30699914. Pompmouwen, rubber | Pump sleeves, rubber
30890219. Bakken, kunststoffen | Trays, plastics
32999903. Grind schilderij | Gravel painting
36459907. Tafellampen | Table lamps

Werken bij PATRICK DE BRUYN & C0 INT. BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PATRICK DE BRUYN & C0 INT. BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PATRICK DE BRUYN & C0 INT. BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PATRICK DE BRUYN & C0 INT. BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator voeding - 2 ploegen (HERFELINGEN)

    Regio: HERFELINGEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je krijgt een intensieve opleiding van 3 maand om jouw takenpakket volledig onder de knie te krijgen. Jouw taken als operator zien er als volgt uit:  aanvullen van de machine ombouwen van de lijn bij product wissels aanvullen van flesjes, stickers, deksels controles uitvoeren kleine storingen verhelpen Bedrijfsprofiel: Voor een succesvol familiebedrijf in de voedingssector, regio Herne, zijn we op zoek naar een operator, die bereid is om in twee ploegen te werken.      

  • Magazijnier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons gevestigd regio Kortrijk, gaan wij op zoek naar een MAGAZIJNIER. Onze klant is actief in zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompboilers, vloerverwarming en gasketels. uw taken bestaan uit: Het ontvangen van de bestellingen, Opbergen van materiaal in het magazijn, Magazijnbeheer.

  • Chauffeur C (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groothandel van fruit en groenten regio Evergem, zijn we op zoek naar een ervaren chauffeur. Je staat zelf in voor het laden en lossen, een goede fysieke conditie is een must. Nederlands beheersen om met de tablets te kunnen werken. Uurrooster : van maandag tot en met zaterdag van 00.00 tot +/- 10 à 11.00u. 5dagen stelsel - vrij op zondag en 1 vaste dag in de week

  • Metser (M/V) (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bekende speler in nieuwbouw en renovatieprojecten zijn wij op zoek naar metsers. Je taken bestaan uit: •Uitvoeren van metselwerken •Zowel nieuwbouw als renovatie •Zowel verlijmen als metsen met mortel •Je werkt vooral met kalk- en zandsteen blokken •Bekisten, ijzer vlechten en beton gieten Mogelijkheid tot onmiddelijk vast werk

  • Administratief bediende Operations-afdeling (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bedrijf uit de regio van Kortrijk zijn wij op zoek naar een administratief Operations Assistant: Als deel van de administratieve dienst binnen Operations, ondersteun je de afdelingen 'bulk', 'afval en inpak' en 'magazijn' omtrent alle taken rond dossierverwerking. Op termijn is het de bedoeling dat jij instaat voor de opleiding in verband met dossierverwerking. Je denkt mee aan optimalisaties van de dossierverwerkingen en werkt hiervoor samen met de betrokken diensten. Je staat in voor het uitvoeren van de reconciliatie, hierbij zal de Support Engineer jouw back-up zijn. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en controle van de productiedossiers. Daarnaast voer je ook allround administratieve taken uit en sta je in voor een correcte opvolging van offertes, bestellingen, stockbeheer,... .

  • Ervaren tuinman (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: t-interim Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit tuinbedrijf in volle groei zoekt een tuinman die zelfstandig kan werken en zal instaan voor de uitvoering van verschillende tuinwerken. Een tuinarbeider die zelfstandig op de baan kan en nog andere tuinarbeider(s) kan meenemen. Op vlak van tuinaanleg moet je als persoon in staat zijn om alles correct op te meten, zorgen voor een goede communicatie met de werkgever en volgens plan te werken. Nadien is het natuurlijk van belang om het project zelf op een efficiënte manier tot een goed einde te brengen door het werk goed te verdelen onder jezelf en de medewerkers. Op vlak van tuinonderhoud moet je kunnen inschatten welke werken er nog nodig zijn en, in overleg met de klant, de tuin in orde te brengen. Kennis en afleveren van kwaliteit is noodzakelijk! Je werkzaamheden bestaan uit: tuinen aanleggen volgens ontwerpplan uitvoeren grondwerken leggen terrassen en opritten plaatsen omheiningen snoeien van bomen, hagen, heesters,... maaien van gras algemeen onderhoud tuinen Bedrijfsprofiel: Dit tuinbedrijf werkt momenteel met 3 personen, en werkt zowel voor particuliere klanten als voor bedrijven. Door de continue groei is men op zoek naar een ervaren tuinman die mee kan leiding geven over een nieuwe ploeg in de toekomst.

  • Chauffeur CE m/v (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vertrekkende vanuit Dottenijs bestaat jouw hoofdtaak uit het beleveren van klanten Je belevert ook de andere vestigingen (intercompany). Het lossen van de goederen gebeurt met kooiaap (Manitou). Daarnaast sta je ook het team bij in het laden van andere vrachtwagens.

  • Dringend 2 huishoudhulpen gezocht regio De Panne Quality Time Dienstencheques (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: QUALITY SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens het stijgend aantal nieuwe klanten, zijn we alweer dringend op zoek naar gemotiveerde, ervaren en betrouwbare huishoudhulpen. Je staat in voor het onderhoud van de woning van de klant : schoonmaken, wassen en strijken, ramen, eventueel eten klaarmaken, behoren tot het takenpakket. Je werkt steeds bij dezelfde klanten op dezelfde dagen. Ervaring in het poetsen is een absolute must. Het poetsen kent geen geheimen meer voor jou!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Haasrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAASRODE)

    Regio: HAASRODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Commercieel studententalent gezocht! (Zaterdagwerk) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP OFFICE GENT

    Type: Studentenjob

    Centje bijverdienen op zaterdag? Houd je van telefoneren? Is sociaal contact je ding? Aarzel dan niet en lees verder! Stap in de wereld van commercieel klantencontact, ontdek én ontwikkel je verkoop skills! Je gaat dagelijks prospecten telefonisch contacteren om je product of dienst aan hen voor te stellen, je probeert hun interesse op te wekken door je natuurlijk enthousiasme en je weet een verkoop realiseren door je geweldige overtuigingskracht.

  • JOBSTUDENTEN VOOR MCDONALD'S BREDABAAN (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: MCDONALD'S

    Type: Studentenjob

    Heb je lesvrije dagen in de week of heb je tijd in de avond en ben je op zoek naar een leuke en uitdagende studentenjob? Aan de kassa ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de bediening van de klanten. Het bieden van een goede, snelle en vriendelijke service staat voor ons centraal. Verder staan onze kassapersonen ook in voor het goede verloop in het restaurant zelf: tafels afruimen indien nodig, vuilbakken ledigen, poetsen,... In de keuken ben je verantwoordelijk voor het bereiden van de verschillende soorten hamburgers, salades en andere kleine gerechten. Ook hier staat service centraal, samen met ordelijkheid en stiptheid. Andere taken die uitgevoerd moeten worden zijn onder andere het aanvullen van de stock, het bedienen van de klanten die via de drive-through het restaurant bezoeken, het controleren van de voorraden,...

  • Teamleader Beleggingen (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Connexis Gent

    Type: Vaste Job

    Sterke groei gekend de laatste 3 jaar Modern, ruim kantoor Goeie work-life balance Voor deze functie zoeken we iemand die gebeten is door het technische aspect van Beleggingen. Jouw takenpakket omvat: Jij bent de expert die een grote affiniteit heeft met beleggingen, maar ook beschikt over technische vaardigheden Je bent verantwoordelijk voor het ondersteunen van de Adviseurs Beleggingen verspreid over de 5 kantoren. Je fungeert dan ook als sparringpartner en draagt proactief ideeën aan om de processen te optimaliseren. Je beantwoordt alle complexe technische vragen.

Zoek naar antwoorden van PATRICK DE BRUYN & C0 INT. BVBA in sociale netwerken
Look for responds of PATRICK DE BRUYN & C0 INT. BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor PATRICK DE BRUYN & C0 INT. BVBA. Laat een reactie achter voor PATRICK DE BRUYN & C0 INT. BVBA. PATRICK DE BRUYN & C0 INT. BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PATRICK DE BRUYN & C0 INT. BVBA. Leave a respond for PATRICK DE BRUYN & C0 INT. BVBA. PATRICK DE BRUYN & C0 INT. BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PATRICK DE BRUYN & C0 INT. BVBA op de google maps. Adres en contacten PATRICK DE BRUYN & C0 INT. BVBA
Location of PATRICK DE BRUYN & C0 INT. BVBA on the google maps. Address and contacts of PATRICK DE BRUYN & C0 INT. BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come PATRICK DE BRUYN & C0 INT. BVBA PATRICK DE BRUYN & C0 INT. BVBA: Van Laer Dirk & Co BVBA | Cyclo-Shop | Call Center Academy & JLS Consult SA | Tech Data N.V. | VADEMECUM gcv

Other related companies as PATRICK DE BRUYN & C0 INT. BVBA: Van Laer Dirk & Co BVBA | Cyclo-Shop | Call Center Academy & JLS Consult SA | Tech Data N.V. | VADEMECUM gcv

PATRICK DE BRUYN & C0 INT. BVBA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio BEERSEL, - 1653 - BELGIUM, België. De volledige naam van het bedrijf is PATRICK DE BRUYN & C0 INT. BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04109130859. Het bedrijf PATRICK DE BRUYN & C0 INT. BVBA bevindt zich op het adres: Gravenhof 37. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 777,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 624,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in PATRICK DE BRUYN & C0 INT. BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PATRICK DE BRUYN & C0 INT. BVBA is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PATRICK DE BRUYN & C0 INT. BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PATRICK DE BRUYN & C0 INT. BVBA, openstaande posities, locatie van PATRICK DE BRUYN & C0 INT. BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PATRICK DE BRUYN & C0 INT. BVBA is a company, that was registered 2015 in BEERSEL, - 1653 - BELGIUM region, Belgium. Full name of company is PATRICK DE BRUYN & C0 INT. BVBA, company assigned to the tax number BE04109130859. The company PATRICK DE BRUYN & C0 INT. BVBA is located at the address: Gravenhof 37. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 777,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 624,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in PATRICK DE BRUYN & C0 INT. BVBA were not found.
The main activity of PATRICK DE BRUYN & C0 INT. BVBA is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PATRICK DE BRUYN & C0 INT. BVBA is not available. You also can look at reviews of PATRICK DE BRUYN & C0 INT. BVBA, open positions, location of PATRICK DE BRUYN & C0 INT. BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PATRICK DE BRUYN & C0 INT. BVBA, BEERSEL, - 1653 - BELGIUM: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PATRICK DE BRUYN & C0 INT. BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PATRICK DE BRUYN & C0 INT. BVBA, BEERSEL, - 1653 - BELGIUM: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PATRICK DE BRUYN & C0 INT. BVBA, employees, financial statistics.