SESAM DISTRIBUTION

Contactgegevens SESAM DISTRIBUTION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SESAM DISTRIBUTION: address, phone, fax, email, website, opening hours

SESAM DISTRIBUTION

Regio (region): Geraardsbergen, België

Adres (address): Gentsestraat 105 Bus 1B,9500, België

Telefoon (phone): 054 41 97 50 054 41 97 50

Fax (fax): 054 41 95 98 054 41 95 98

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SESAM DISTRIBUTION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SESAM DISTRIBUTION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SESAM DISTRIBUTION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SESAM DISTRIBUTION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SESAM DISTRIBUTION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SESAM DISTRIBUTION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SESAM DISTRIBUTION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SESAM DISTRIBUTION
Products information SESAM DISTRIBUTION

BTW identificatienummer (tax): BE08302886962
Ondernemingsnummer: 9979125976
Hoofdstad (capital): 990,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 330,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in SESAM DISTRIBUTION zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SESAM DISTRIBUTION
(Get full report from official database of BE for SESAM DISTRIBUTION)

Aanvulling soorten activiteiten voor SESAM DISTRIBUTION
Addition kinds of activities for SESAM DISTRIBUTION

017200. druiven | Grapes
204502. Deeg en beslag, van gekochte bloem | Doughs and batters, from purchased flour
281300. Industriële gassen | Industrial gases
725101. Schoenreparatiewinkels | Shoe repair shops
17439900. Terrazzo, tegel, marmer, mozaïekwerk, nec | Terrazzo, tile, marble, mosaic work, nec
35239900. Landbouwmachines en -uitrusting, nec | Farm machinery and equipment, nec
36459902. Kroonluchters, residentieel | Chandeliers, residential
36510000. Huishoudelijke audio- en videoapparatuur | Household audio and video equipment

Werken bij SESAM DISTRIBUTION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SESAM DISTRIBUTION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SESAM DISTRIBUTION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SESAM DISTRIBUTION. Looking for open vacancies in other companies

 • Teamleader contact center vestiging Gent (LEDEBERG)

  Regio: LEDEBERG

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Samen met je collega-teamleaders ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een 50 tal klantenadviseurs. Samen met je team streef je ernaar de vooropgestelde doelstellingen inzake bereikbaarheid, productiviteit en kwaliteit te behalen. Als aanspreekpunt is het coachen, begeleiden, motiveren en enthousiasmeren van je team de grootste tijdsbesteding. Je rapporteert rechtstreeks aan de operationeel manager.

 • customer service export (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als customer service export sta je in voor: de algemene dienstverlening opvolgen en controleren volgens de overeengekomen bepalingen voor jouw klanten de facturatie van het transport voorbereiden alle informatie verzamelen met betrekking tot de vrachtprijs en het transport alle nodige transporten regelen en opvolgen van de kaai opstellen en controleren van documenten en aan de klanten dienstverleners ... overhandigen de documenten voor de opvolging van de activiteiten invullen afwijkingen vaststellen en verbeteringen voorstellen klachtenbehandeling

 • Lasser/constructeur (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als lasser/constructeur behartig je van begin tot einde en project. Je staat in voor het samenstellen en monteren van machines of andere fijn-mechanische onderdelen.

 • Inpakker dagdienst met Heftruckattest (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: ADECCO ONSITE AGC

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  AGC in Mol zoekt tijdelijke inpakmedewerkers, die in het bezit zijn van een heftruckattest. Je zal de afgewerkte producten inpakken zodat het op een veilige wijze naar de klant kan verzonden worden. Het betreft een voltijdse opdracht voor ongeveer één maand

 • Mechanieker Bouw/Tuinmachines (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Heist op den Berg zijn wij op zoek naar een technieker van tuin- en industriële machines. Als onderhoudstechnieker werk je in een klein team en zorg je dat de machines die we verhuren steeds in onberispelijke staat verkeren. Dankzij jou , kan de klant rekenen op perfect onderhouden en dus veilige en uitstekend functionerende machines of apparaten. Dankzij jou, kan de klant zijn klussen probleemloos aan en denkt hij de volgende keer onmiddellijk weer aan onze klant. Dit is de droomjob voor een technieker die van aanpakken weet. Wat mag je allemaal doen je hoofdtaak is het onderhouden en herstellen van alle machines en apparaten die we verhuren. je brengt kleine verbeteringen aan die het de huurder makkelijker maken je helpt mensen bij het laden en lossen van de gehuurde voorwerpen je werkt onderhoudsschema's uit voor de verschillende materialen en voert deze nauwgezet uit je bestelt en beheert gereedschappen en materialen die nodig zijn voor het uitvoeren van de onderhouds- en herstelwerkzaamheden. sporadisch geef je mensen die een machine of apparaat komen huren professioneel advies zodat ze thuis meteen aan de slag kunnen. bij het terugbrengen van de gehuurde voorwerpen, controleer je deze op gebreken/ defecten en luister je naar de ervaringen van de klant.

 • Technieker garage M/V (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij op zoek naar een eerste job of kijk je uit naar een nieuwe uitdaging als technieker in een garage? Voor een gekende garage in regio Waregem zijn we op zoek naar een polyvalent technieker M/V Als technieker sta je in voor verschillende taken. Eerst ben je verantwoordelijk voor het stellen van een correcte en grondige diagnose. Daarnaast zal je instaan voor het onderhoud aan de wagens. Je voert verschillende herstellingswerken uit, dit kan zowel mechanisch als elektrisch zijn. Je zal daarna een grondige kwaliteitscontrole van de gedane werken uitvoeren. Indien nodig zal je ook instaan voor het bestellen van nodige onderdelen van de wagens.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Gorsem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GORSEM)

  Regio: GORSEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • studenten inkomende telefonie (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een contactcenter zoeken we werkwillige studenten die ondersteuning kunnen bieden op de facturatiedienst van een firma. Je helpt bestaande klanten verder en aan het einde van het gesprek maak je indien mogelijk een commerciële bocht. Je werkt op de dienst inbound, wat wil zeggen dat je inkomende oproepen zal behandelen. Je hoeft dus zelf niet uit te bellen naar mensen. Concreet zoeken we voor de divisie Gent een aantal jobstudenten die direct aan de slag kunnen gaan.

 • STUDENT communicatie management (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: STUSEND

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een studentenjob in de communicatie en marketing sector. Wil jij een team van presentatoren, communicatie-coaches en spraakmakende sprekers ondersteunen? De onderneming is op zoek naar iemand die het kan ondersteunen bij hun online activiteiten: inschrijvingen van evenementen, socia media, nakijken formulieren etc. Je moet niet naar de juiste woorden zoeken, want communicatievaardigheden zitten bij jou in je broekzak of handtas? Je studeert een bachelor/masterdiploma in de communicatie / marketing Je vlotte persoonlijkheid, communicatieve skills en commerciële flair werden je met de paplepel ingegeven. Jouw beste vriend(in) vindt jou een echt organisatietalent. Ervaring met beeldbewerking, beeldcreatie en social media marketing is een pluspunt Flexibele studentenjob, aantal werkuren en werkdagen zijn bespreekbaar

 • Sales Manager (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: CREADOMUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als Sales manager ben je verantwoordelijk voor de commercialisering van investeringsvastgoed. Dit doe je door: · Samen met de recruitment manager pro-actief te zoeken naar talent · Zorgen voor de juiste training voor jouw mensen · Voordoen van commerciële gesprekken · Organiseren van fieldcoaching, teammeetings en one-to-one’s die zinvol zijn van jouw mensen. · Opmaken en uitvoeren van jouw commercieel plan, bijhouden, analyseren en reageren op de vastgestelde ratio’s en KPI’s. · Samenwerken met de marketingafdeling om zo bij de juiste prospects te geraken · Doorgeven van alle fieldervaringen aan marketing, ontwikkeling, klantendienst, directie, ...

 • accountmanager-handelsvertegenwoordiger b2b (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: GRONICO TRADING CO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Verkopen van geschenkartikelen aan de bloemisten - geschenkenzaken in de provincies Namen, Luik en Luxemburg

 • Flexi-job winkelbediende slagerij (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Flexijob

  Voor een supermarkt in de regio van Tielt zoekt Konvert een flexi-job winkelbediende voor de slagerij. U staat in voor het bestellen van de klanten, snijden van charcuterie, inpakken van vlees en bereide gerechten, maken van belegde broodjes,...

Zoek naar antwoorden van SESAM DISTRIBUTION in sociale netwerken
Look for responds of SESAM DISTRIBUTION in social networks

Lees alle opmerkingen voor SESAM DISTRIBUTION. Laat een reactie achter voor SESAM DISTRIBUTION. SESAM DISTRIBUTION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SESAM DISTRIBUTION. Leave a respond for SESAM DISTRIBUTION. SESAM DISTRIBUTION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SESAM DISTRIBUTION op de google maps. Adres en contacten SESAM DISTRIBUTION
Location of SESAM DISTRIBUTION on the google maps. Address and contacts of SESAM DISTRIBUTION

Andere gerelateerde bedrijven als come SESAM DISTRIBUTION SESAM DISTRIBUTION: ETABLISSEMENTS BOUWIR | RASTIGNAC | Bloemenweelde BVBA | Relax-Gym Alysse | Wespin SA

Other related companies as SESAM DISTRIBUTION: ETABLISSEMENTS BOUWIR | RASTIGNAC | Bloemenweelde BVBA | Relax-Gym Alysse | Wespin SA

SESAM DISTRIBUTION is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Geraardsbergen, België. De volledige naam van het bedrijf is SESAM DISTRIBUTION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08302886962. Het bedrijf SESAM DISTRIBUTION bevindt zich op het adres: Gentsestraat 105 Bus 1B,9500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 990,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 330,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in SESAM DISTRIBUTION zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SESAM DISTRIBUTION is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SESAM DISTRIBUTION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SESAM DISTRIBUTION, openstaande posities, locatie van SESAM DISTRIBUTION op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SESAM DISTRIBUTION is a company, that was registered 2016 in Geraardsbergen region, Belgium. Full name of company is SESAM DISTRIBUTION, company assigned to the tax number BE08302886962. The company SESAM DISTRIBUTION is located at the address: Gentsestraat 105 Bus 1B,9500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 990,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 330,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in SESAM DISTRIBUTION were not found.
The main activity of SESAM DISTRIBUTION is Administration of Human Resource Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SESAM DISTRIBUTION is not available. You also can look at reviews of SESAM DISTRIBUTION, open positions, location of SESAM DISTRIBUTION on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SESAM DISTRIBUTION, Geraardsbergen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SESAM DISTRIBUTION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SESAM DISTRIBUTION, Geraardsbergen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SESAM DISTRIBUTION, employees, financial statistics.