ETABLISSEMENTS BOUWIR

Contactgegevens ETABLISSEMENTS BOUWIR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETABLISSEMENTS BOUWIR: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETABLISSEMENTS BOUWIR

Regio (region): Oupeye (Houtain-Saint-Siméon), België

Adres (address): Rue de l'Etat 5A,4682, België

Telefoon (phone): 04 377 56 47; 0495 25 26 66 04 377 56 47; 0495 25 26 66

Fax (fax): 04 360 77 13 04 360 77 13

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETABLISSEMENTS BOUWIR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETABLISSEMENTS BOUWIR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETABLISSEMENTS BOUWIR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETABLISSEMENTS BOUWIR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETABLISSEMENTS BOUWIR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETABLISSEMENTS BOUWIR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETABLISSEMENTS BOUWIR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETABLISSEMENTS BOUWIR
Products information ETABLISSEMENTS BOUWIR

BTW identificatienummer (tax): BE01291687011
Ondernemingsnummer: 4058868408
Hoofdstad (capital): 578,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 479,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in ETABLISSEMENTS BOUWIR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETABLISSEMENTS BOUWIR
(Get full report from official database of BE for ETABLISSEMENTS BOUWIR)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETABLISSEMENTS BOUWIR
Addition kinds of activities for ETABLISSEMENTS BOUWIR

1721. Schilderen en papier opknoping | Painting and paper hanging
344101. Vervaardigd constructiemetaal voor schepen | Fabricated structural metal for ships
47419903. Voorkool van fruit en groenten voor transport | Precooling of fruits and vegetables before transport
50130200. Apparatuur voor het onderhoud van auto's | Automotive servicing equipment
51990212. Houtsnijwerk | Wood carvings
60990101. Geautomatiseerde clearinghouses | Automated clearinghouses
92230400. Correctionele instellingen, niveau van overheid | Correctional institutions, level of government

Werken bij ETABLISSEMENTS BOUWIR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETABLISSEMENTS BOUWIR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETABLISSEMENTS BOUWIR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETABLISSEMENTS BOUWIR. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel Technisch Medewerker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U adviseert klanten over het totale machineverhuurassortiment (inclusief klein mechanische gereedschappen) en het gebruik van de machines en gereedschappen; U bent verantwoordelijk voor de afgifte en/of retourname van gehuurde artikelen; tevens maakt u de bijbehorende verhuurcontracten reserveringen etc.; U signaleert knelpunten en problemen; Daarnaast zorgt u samen met uw collega's voor een representatieve uitstraling in en rondom het filiaal; Proper maken van machines zal ook zeker tot uw takenpakket behoren

  • Boekhouder M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Asse zijn we momenteel op zoek naar een Boekhouder M/V. Je voornaamste taken zijn: - Fleetmanagement (40 wagens) - Personeelsadministratie - Encodage van de facturatiegegevens - Correspondentie - Algemene financiële en administratieve taken

  • Sales Promotors voor de Philips Airfryer (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de promotie van de Philips Airfryer zijn wij op zoek naar een enthousiaste demonstrator. Wil je op een amusante manier informatie overbrengen naar potentiële klanten? Reageer dan nu op deze unieke vacature!

  • Medewerker atelier m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bedient CNC-machines voor de bewerking van profielen Montage en assemblage volgens plan Lassen en opslijpen van raam- en deurgehelen Lassen: MAG en TIG Afwerking: rubbers plaatsen, beslag plaatsen, … Metaalbewerken: plooien, tappen, boren, slijpen, … Verpakken voor vervoer naar de werk Kwaliteitscontroles uitvoeren

  • Bediende Expediteur Import (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2100 Deurne zijn wij op zoek naar een Bediende Expeditie Import (m/v) Opvolgen en afwerken van import dossiers van A-Z. Verzorgen van de administratieve afhandeling van de dossiers en facturatie. Organiseren van weg-,zee-, en luchttransport. Verzorgen van contact met klanten, transporteurs, douane, rederijen, laad-en losplaatsen. Je verwerkt de dossiers in een geïntegreerd logistiek softwaresysteem. Je controleert inkomende en uitgaande facturen.

  • Orderpicker voeding met vaste nacht (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Aangekochte goederen sorteren per soort in de juiste frigocel - Bestellingen klaarzetten per klant voor ophaal van de transportfirma - Aanmaken van leveringsbonnen en productlabels op de PC - Algemeen onderhoud van de frigocel

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - regio Wondelgem (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENT (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ranst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Projectleider Metaalconstructies (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als projectleider behoud je het overzicht van jouw projecten. De commerciële contacten met de klant, de technische en de financiële opvolging vallen dan ook onder jouw verantwoordelijkheid. Je volgt de projecten op van A tot Z: offertes opstellen, opmetingen ter plaatse uitvoeren, ontwerp begeleiden, coördinatie naar productie, montage opvolging en facturatie. Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder.

  • Steller-operator m/v (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: PUNCH METALS

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een steller-operator in 2-ploegen. Je staat in voor de instellingen van diverse plaatbewerkingsmachines. 1000 ton, 500 ton, transfer persen. Je draagt zorg voor het afleveren van een kwalitatief product dat aan alle eisen moet voldoen. Instellen van de verschillende plaatbewerkingsmachines (persen). Houden van toezicht op de correcte uitvoering van de werkmethode en geven van instructies in dag- of ploegendienst mede onder leiding van de voorman. De steller is naast de voorman de aanspreekpersoon wanneer een productiemedewerker problemen ondervindt tijdens de uitvoering van zijn taken. Oplossen van kleine storingen. Bepalen a.d.h.v. de dagplanning welk werk op welke machine komt en mensen toewijzen (voornamelijk buiten de daguren). Is de eerste aanspreekpersoon van de productiemedewerkers. Zorgen voor de volledige inrichting van de werkplek. Dit houdt in dat alle benodigde materialen aanwezig en correct opgesteld zijn. Maken van de eerste producten bij het in productie nemen van een nieuwe order en het uitvoeren van de eerste productcontrole. Zorgen voor vrijgave van productie. Dit houdt in dat de productiesituatie voldoet aan de veiligheidsvoorschriften, de kwaliteitseisen zijn gewaarborgd, dat de arbeiders zijn geïnstrueerd i.v.m. het gebruik van de verschillende machines en het vervullen van de controlehandelingen. Activeren van de instelgegevens en instructiegegevens voortvloeiend uit de praktijk, dit in samenwerking met de voorman. Zorgen voor orde, netheid en veiligheid op de werkplek. Meewerken aan de optimalisatie van o.a.diverse gereedschappen, machines en werkmethodes.

  • Verkoopmedewerker Electro (LOVENJOEL)

    Regio: LOVENJOEL

    Bedrijf: DEMESMACRE

    Type: Vaste Job

    Als verkoper sta je in voor de verkoop van ons ruime assortiment. Je ontvangt de klanten, geeft uitleg bij de producten en services van onze winkel. Volgende taken behoren ook tot het pakket: Voorraad opvolgen; Producten en artikels voorbereiden en in de winkel plaatsen (etiketten, prijzen..); Goederen ontvangen en controleren; Klanten adviseren over juiste producten en diensten.

Zoek naar antwoorden van ETABLISSEMENTS BOUWIR in sociale netwerken
Look for responds of ETABLISSEMENTS BOUWIR in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETABLISSEMENTS BOUWIR. Laat een reactie achter voor ETABLISSEMENTS BOUWIR. ETABLISSEMENTS BOUWIR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETABLISSEMENTS BOUWIR. Leave a respond for ETABLISSEMENTS BOUWIR. ETABLISSEMENTS BOUWIR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETABLISSEMENTS BOUWIR op de google maps. Adres en contacten ETABLISSEMENTS BOUWIR
Location of ETABLISSEMENTS BOUWIR on the google maps. Address and contacts of ETABLISSEMENTS BOUWIR

Andere gerelateerde bedrijven als come ETABLISSEMENTS BOUWIR ETABLISSEMENTS BOUWIR: Sigma-Electronics | D'Heldt | ABC Interieur N.V. | Micro-Select S.C.R.L. | Dreamline

Other related companies as ETABLISSEMENTS BOUWIR: Sigma-Electronics | D'Heldt | ABC Interieur N.V. | Micro-Select S.C.R.L. | Dreamline

ETABLISSEMENTS BOUWIR is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Oupeye (Houtain-Saint-Siméon), België. De volledige naam van het bedrijf is ETABLISSEMENTS BOUWIR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01291687011. Het bedrijf ETABLISSEMENTS BOUWIR bevindt zich op het adres: Rue de l'Etat 5A,4682. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 578,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 479,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in ETABLISSEMENTS BOUWIR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ETABLISSEMENTS BOUWIR is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETABLISSEMENTS BOUWIR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETABLISSEMENTS BOUWIR, openstaande posities, locatie van ETABLISSEMENTS BOUWIR op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ETABLISSEMENTS BOUWIR is a company, that was registered 2004 in Oupeye (Houtain-Saint-Siméon) region, Belgium. Full name of company is ETABLISSEMENTS BOUWIR, company assigned to the tax number BE01291687011. The company ETABLISSEMENTS BOUWIR is located at the address: Rue de l'Etat 5A,4682. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 578,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 479,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in ETABLISSEMENTS BOUWIR were not found.
The main activity of ETABLISSEMENTS BOUWIR is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ETABLISSEMENTS BOUWIR is not available. You also can look at reviews of ETABLISSEMENTS BOUWIR, open positions, location of ETABLISSEMENTS BOUWIR on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETABLISSEMENTS BOUWIR, Oupeye (Houtain-Saint-Siméon): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETABLISSEMENTS BOUWIR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETABLISSEMENTS BOUWIR, Oupeye (Houtain-Saint-Siméon): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETABLISSEMENTS BOUWIR, employees, financial statistics.