Dreamline

Contactgegevens Dreamline: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dreamline: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dreamline

Regio (region): maasmechelen, 3630 - BE, België

Adres (address): Riksweg 406, België

Telefoon (phone): 32.89.771886 32.89.771886

Fax (fax): 32.89.773416 32.89.773416

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dreamline: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dreamline"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dreamline"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dreamline, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dreamline. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dreamline, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dreamline. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dreamline
Products information Dreamline

BTW identificatienummer (tax): BE06626922607
Ondernemingsnummer: 3691101074
Hoofdstad (capital): 329,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 736,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Dreamline zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dreamline
(Get full report from official database of BE for Dreamline)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dreamline
Addition kinds of activities for Dreamline

615302. Factoring diensten | Factoring services
01799910. Koffieboerderij | Coffee farm
09219900. Vissuikerijen en conserven, nec | Fish hatcheries and preserves, nec
10210100. Koperertsmijnen en -bereiding | Copper ore mining and preparation
86610115. Bisschoppelijke kerk | Episcopal church

Werken bij Dreamline: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dreamline: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dreamline. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dreamline. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende regio Izegem (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als administratief bediende zal je instaan voor volgende taken: - Opmaken van offertes - Briefwisseling - Kopieerwerk - Contact met sociaal bureau, alle sociale documenten in orde brengen van het personeel - Klassement - ...

  • Kok (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de horeca? Wij zoeken een enthousiaste en gedreven kok die een keukenteam kan versterken in een hedendaags restaurant/feestzaal. Het restaurant en de feestzaal zijn al jaren een vaste waarde in Lokeren voor "smaakvolle" en unieke belevenissen.  Onder leiding van de chef sta je in voor allerhande keukenwerkzaamheden oa mise en place, bereiden en garneren van gerechten zowel in de koude als de warme keuken.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie: Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Jobstudent Buurtslagers Smatch Tienen (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Studenten met een passie voor mode (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten (m/v) met een passie voor mode! Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat! Verschillende taken (kassawerk, klantenservice, leveringen verwerken, poetsen, enz…) schrikken je niet af en je bent in staat deze af te werken aan een hoog tempo.

  • VERZEKERINGSSPECIALIST REGIO WILLEBROEK (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Vaste Job

    je bent in het bezit van een bachelorsdiploma of een master diploma in een economische richting bijvoorbeeld: financie- en verzekeringswezen of een master TEW. een eerste ervaring in de banksector en met verzekeringen is een vereiste; zowel met BOAR als met leven. je hebt een open persoonlijkheid en verleent graag advies op maat je neemt Initiatief beschikt over een commerciële ingesteldheid en communiceert vlot; autonoom en resultaat gericht u werkt graag in teamverband.

  • Office manager (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: vind!

    Type: Vaste Job

    Haal je energie uit het vooropstellen van doelstellingen en het coachen van mensen? Tevreden kandidaten en bedrijven geven ons energie! Elke dag zorgen we ervoor dat kandidaten met de betere regionale bedrijven in zee gaan. Wil je ook deze adrenaline voelen? En voor veel mensen het verschil maken? Kom dan werken bij vind! Wat je in het weekend aan vrienden vertelt dat je doet “Ik laat medewerkers groeien en maak ambassadeurs binnen mijn netwerk.” Wat je echt doet Zelfstandig uitbouwen van een rendabel kantoor, waarbij je steeds te rade kan gaan bij collega’s. Alle medewerkers binnen jouw team engageren om de kantoordoelstellingen te bereiken. Een commercieel plan op maat van jouw kantoor uitwerken, uitrollen en bijsturen waar nodig. Het werkgeversmerk mee op de kaart zetten door actief klanten te benaderen op netwerkevenementen. Mee technische talenten vinden, screenings houden en stabiel matchen aan de betere bedrijven. Jouw kennis over sociale wetgeving (verder) uitbouwen om ook hier onze kwaliteit te blijven garanderen.

  • Process / Production Engineer (kunststof) (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Process / Manufacturing Engineer : ontwikkel je nieuwe plastic preforms en flessen in de pilot plant verwissel je proefmatrijzen en start je de testmachines op verbeter je de processen qua efficiëntie, kost, betrouwbaarheid,... controleer je de proefseries en valideer/rapporteer je de nieuwe processen assisteer je bij onderhoud en de introductie van nieuwe technologieën Bedrijfsprofiel : Bedrijf in kunststof te Brecht met een 110-tal vaste medewerkers

  • Chauffeur CE Walking Floor DAG met camionnette (m/v) (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    Voor deze functie kijken we uit naar een ervaren chauffeur CE walking floor. Qua werkuren zijn dit dagritten. Je vertrekt tussen 5u30 en 7u30 's morgens.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Antwerpen, Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons.

  • Mystery Shopper (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

  • Vliegende Chefs/Koks, Vast, FL of Flexijob - REGIO GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Flexijob

    Ben jij een echte “foodie” en is je werkdag pas geslaagd als iedereen kon genieten van je uitstekende kookkunsten? Je snapt dat jij en je team het verschil maken in onze branche en vindt het leuk om telkens bij een andere topper aan de slag te gaan? Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega. Kitchenstaff is een groeiend dienstverlenend bedrijf. We zijn een onafhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars/eventkantoor/ restaurant/bedrijfskeukens) ondersteunen op momenten van grote drukte. Je krijgt de kans om op zeer uiteenlopende plaatsen te werken en mee events te ondersteunen. Van VIP-catering op AA Gent , KV Mechelen, OHL, Club Brugge en Oostende , events met Peter Goossens, Sergio Herman, Benoit Dewitte, Jeroen Meus tot bedrijfskeukens, Tomorrowland & Rock Werchter. Dit kan zowel in vast dienstverband bij ons, zelfstanding/fl of als flexi-job !

Zoek naar antwoorden van Dreamline in sociale netwerken
Look for responds of Dreamline in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dreamline. Laat een reactie achter voor Dreamline. Dreamline bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dreamline. Leave a respond for Dreamline. Dreamline on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dreamline op de google maps. Adres en contacten Dreamline
Location of Dreamline on the google maps. Address and contacts of Dreamline

Andere gerelateerde bedrijven als come Dreamline Dreamline: Guarda La Fotografia-Filip Naudts | BELPRINT BVBA | Ardennes Wood SPRL | Van De Velde André & Zn | Sud Charpentes Lamcol S.A.

Other related companies as Dreamline: Guarda La Fotografia-Filip Naudts | BELPRINT BVBA | Ardennes Wood SPRL | Van De Velde André & Zn | Sud Charpentes Lamcol S.A.

Dreamline is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio maasmechelen, 3630 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Dreamline, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06626922607. Het bedrijf Dreamline bevindt zich op het adres: Riksweg 406. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 329,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 736,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Dreamline zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dreamline is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dreamline is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dreamline, openstaande posities, locatie van Dreamline op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dreamline is a company, that was registered 1999 in maasmechelen, 3630 - BE region, Belgium. Full name of company is Dreamline, company assigned to the tax number BE06626922607. The company Dreamline is located at the address: Riksweg 406. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 329,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 736,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Dreamline were not found.
The main activity of Dreamline is Administration of Human Resource Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Dreamline is not available. You also can look at reviews of Dreamline, open positions, location of Dreamline on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dreamline, maasmechelen, 3630 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dreamline, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dreamline, maasmechelen, 3630 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dreamline, employees, financial statistics.