BELPRINT BVBA

Contactgegevens BELPRINT BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BELPRINT BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BELPRINT BVBA

Regio (region): Beveren (Beveren-Waas), België

Adres (address): Kasteeldreef 66-1,9120, België

Telefoon (phone): 03 775 71 05 03 775 71 05

Fax (fax): 03 755 33 49 03 755 33 49

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BELPRINT BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BELPRINT BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BELPRINT BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BELPRINT BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BELPRINT BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BELPRINT BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BELPRINT BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BELPRINT BVBA
Products information BELPRINT BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05905944824
Ondernemingsnummer: 8848907470
Hoofdstad (capital): 825,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 852,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in BELPRINT BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BELPRINT BVBA
(Get full report from official database of BE for BELPRINT BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BELPRINT BVBA
Addition kinds of activities for BELPRINT BVBA

336901. Lood, zink en wit metaal | Lead, zinc, and white metal
369100. Oplaadbatterijen | Storage batteries
509904. Kinderwagens, kinderwagens, en zithouders | Children's carriages, strollers, and restraint seats
514400. Pluimvee en pluimvee producten | Poultry and poultry products
738401. Fotografische diensten | Photographic services
17510201. Garage deur, installatie of erectie | Garage door, installation or erection
28191011. Fosfaten, behalve meststoffen: ontlucht en ammoniair | Phosphates, except fertilizers: defluorinated and ammoniated
34499903. Aangepaste rol gevormde producten | Custom roll formed products
50510408. Zink | Zinc
50720103. klinknagels | Rivets

Werken bij BELPRINT BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BELPRINT BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BELPRINT BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BELPRINT BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechniekers (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: NV LOGI-TECHNIC

    Type: Vervanging brugpensioen

    Als onderhoudstechnieker word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten korte en lange termijn. Bij de klant ben je verantwoordelijk voor allerhande mechanische/elektrische werken. Door je te beroepen op je brede kennis en ervaring kun je iedere uitdaging tot een goed eind brengen Je waakt over de kwaliteit van het machinepark en voert preventief onderhoud uit. Daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen (motoren, sensoren, uitlezen PLC sturingen, …).

  • VERKOOPSMEDEWERKER - MECHELEN - VOLTIJDS (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een winkel in Mechelen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker verkoop. Je staat in voor: het verkopen van producten (speelgoed, decoratiemateriaal, schoolspullen,...) en het adviseren van klanten. kassawerk aanvullen van de winkel/rekken ordelijk houden van de winkel ondersteuning in magazijn (vb. met stock) Je werkt voltijds en werkt elke zaterdag. Je hebt dan een vrije dag tijdens de week. Op zondag is de winkel niet open, dus hoef je niet te werken.

  • Credit Control (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Jouw taken: • Administratief beheer van de klantenportefeuilles en klantenbinding • Maningsproces van A tot Z • Gerechtelijke dossiers voorbereiden en opvolgen bij deurwaarder en advocaat • Pro-actief evalueren van klanten naar kredietwaardigheid en solvabiliteit • Contacten met kredietverzekering en diefstalverzekering • Contacten met advocaat en deurwaarder • Contacten met curator. Ook om materieel dat bij dubieuze klanten 'verdwijnt', te kunnen recupereren • Beheer aankoop bureelmateriaal + magazijn

  • KOELTECHNIEKER (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een opleiding koeltechniek genoten Europese erkenning/certificaat is een pluspunt Je bent op zoek naar een zeer afwisselende job Je kan koelinstallaties installeren en herstellen Je bent bereid productscholing te volgen Kan je nauwkeurig werken

  • Ploegbaas Metser (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Olen zijn we op zoek naar een PLOEGBAAS METSER. Je mag leiding geven aan een ploeg van 3 à 4 medewerkers, en zorgt ervoor dat de werven gestructureerd verlopen volgens de regels van de kunst. Plannen lezen, gebouwen uitzetten… hebben voor u geen geheimen. Heb je interesse, mail dan je CV naar [email protected].

  • Customer service medewerker (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jobomschrijving: Voor de regio van Mechelen zijn wij op zoek naar Customer Service medewerkers. De Customer Service medewerker is de onmisbare administratieve en commerciële schakel in de klantenrelatie. Jouw takenpakket kan in de functie van customer service medewerker dan ook zeer gevarieerd zijn: - Opvolgen van bestellingen - Fungeren als contactpunt voor de klanten en behandelen van de vragen door klanten - Verzorgen van een optimale dienstverlening - ... Kan jij je vinden in bovenstaande eigenschappen? Reageer dan zeker vandaag nog!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Pauwels – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-PAUWELS)

    Regio: SINT-PAUWELS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Huishoudhulp regio Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: WORK@HOME TESSENDERLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Credit manager te Sint-Niklaas (ref. 1659) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: TRIPLE A SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Heeft Credit Management geen geheimen meer voor jou? Ben je klaar om je kennis te delen en een Credit-afdeling in goede banen te leiden? Deze leuke en uitdagende job kan je niet laten schieten! Online shopping, een booming business. Bij verkoop op afstand -met de mogelijkheid tot kopen op krediet- is het heel belangrijk dat de betalingen goed gemanaged worden. Dat beseft ook onze klant, actief in de verkoop van artikelen voor woning en vrije tijd. Daarom zijn ze op zoek naar een Credit Manager om alles in goede banen te leiden. Als Credit Manager ben je verantwoordelijk voor het operationeel management van de afdeling. Wat houdt dat allemaal in? analyse van Credit Management processen om ze te optimaliseren; implementatie van projecten rond het commercialiseren en rentabiliseren van de Credit activiteiten; beheer van processen voor de acceptatie van kredietaanvragen; opvolging van openstaande vorderingen; beheer van risico’s verbonden aan de kredietportefeuille; communicatie naar klanten i.v.m. openstaande dossiers en invorderingen; coaching van een team van medewerkers; rapportage aan de directie.

  • STUKADOOR - PLAATSER GYPROC (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: BUILD M.E.

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de binnenbepleistering van muren en plafonds zowel in nieuwbouwwoningen als verbouwingen, hoofdzakelijk in particuliere woningbouw. Verder doe je ook de buitenbepleistering van gevels en het plaatsen van gyprocwanden en -plafonds. De verschillende werven zijn gelegen in de regio Leuven-Aarschot-Diest.

  • Administratief medewerker boekhouding op zelfstandige basis (M/V/X) (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: ACT Academie

    Type: Zelfstandige activiteit

    je bent verantwoordelijk voor de facturatie en opvolging van betalingen van deelnemers en cliënten (hierbij let je ook op betalingen via de kmo-portefeuille en opleidingscheques van de VDAB); je beantwoordt telefoons van cliënten en klanten omtrent betalingen, facturen, betaald educatief verlof en opleidingcheques je houdt het kasboek grondig bij; je houdt de boekhouding bij van inkomende facturen en elk kwartaal dien je hiervoor een btw-aangifte in; je brengt alle documenten voor betaald educatief verlof en opleidingscheques in orde.

  • Ingenieur HVAC en/of Electriciteit (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een ingenieur met ervaring in het ontwerpen van HVAC & Electrische installaties. U ontwerpt, controleert en beheert uw projecten die zich afspelen in HVAC en/of laagspanning, voornamelijk in (grote) kantoorgebouwen en technische lokalen. Ook het begeleiden van het project behoort tot uw taak.: - aansturen tekenaars, - aankopen, - planning, - werfplanning, - vergaderingen, - contact met derden, studiebureau, aannemers, ... Dit is een functie op een studiebureau.

Zoek naar antwoorden van BELPRINT BVBA in sociale netwerken
Look for responds of BELPRINT BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BELPRINT BVBA. Laat een reactie achter voor BELPRINT BVBA. BELPRINT BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BELPRINT BVBA. Leave a respond for BELPRINT BVBA. BELPRINT BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BELPRINT BVBA op de google maps. Adres en contacten BELPRINT BVBA
Location of BELPRINT BVBA on the google maps. Address and contacts of BELPRINT BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come BELPRINT BVBA BELPRINT BVBA: Incotech BVBA | Juvenesco | Kleine Drukker (De) | Jamboree | georges wittner

Other related companies as BELPRINT BVBA: Incotech BVBA | Juvenesco | Kleine Drukker (De) | Jamboree | georges wittner

BELPRINT BVBA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Beveren (Beveren-Waas), België. De volledige naam van het bedrijf is BELPRINT BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05905944824. Het bedrijf BELPRINT BVBA bevindt zich op het adres: Kasteeldreef 66-1,9120. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 825,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 852,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in BELPRINT BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BELPRINT BVBA is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BELPRINT BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BELPRINT BVBA, openstaande posities, locatie van BELPRINT BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BELPRINT BVBA is a company, that was registered 2006 in Beveren (Beveren-Waas) region, Belgium. Full name of company is BELPRINT BVBA, company assigned to the tax number BE05905944824. The company BELPRINT BVBA is located at the address: Kasteeldreef 66-1,9120. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 825,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 852,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in BELPRINT BVBA were not found.
The main activity of BELPRINT BVBA is Administration of Human Resource Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BELPRINT BVBA is not available. You also can look at reviews of BELPRINT BVBA, open positions, location of BELPRINT BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BELPRINT BVBA, Beveren (Beveren-Waas): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BELPRINT BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BELPRINT BVBA, Beveren (Beveren-Waas): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BELPRINT BVBA, employees, financial statistics.