Securitel SPRL

Contactgegevens Securitel SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Securitel SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Securitel SPRL

Regio (region): Herstal, België

Adres (address): Rue Pierre-Joseph Antoine 111,4040, België

Telefoon (phone): 04 240 34 34 04 240 34 34

Fax (fax): 04 240 22 39 04 240 22 39

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Securitel SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Securitel SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Securitel SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Securitel SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Securitel SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Securitel SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Securitel SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Securitel SPRL
Products information Securitel SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07983734130
Ondernemingsnummer: 1510314941
Hoofdstad (capital): 280,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 711,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Securitel SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Securitel SPRL
(Get full report from official database of BE for Securitel SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Securitel SPRL
Addition kinds of activities for Securitel SPRL

01759911. Quince Orchard | Quince orchard
20990400. Geurstoffen en kruiden | Seasonings and spices
23870000. Kleding riemen | Apparel belts
38260200. Analytische optische instrumenten | Analytical optical instruments
73229900. Aanpassings- en verzameldiensten, niet inbegrepen | Adjustment and collection services, nec
73490104. Wachttijd, contract basis | Janitorial service, contract basis

Werken bij Securitel SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Securitel SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Securitel SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Securitel SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoper Food (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Verkoper/ verkoopster gezocht met passie om te werken in een warenhuis regio Zottegem. Je zal voornamelijk ingezet worden op de drankenafdeling en de kassa.

 • Zorgkundige Interne-Geriatrie 6B (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ZNA

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Vacaturenummer: 5813 Locatie: ZNA Jan Palfijn in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Interne-Geriatrie 6B Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent zorg op het gebied van ADL-behoefte (Activiteiten van het Dagelijks Leven) van een patiënt onder toezicht van een verpleegkundige. Onder de term patiënt wordt verstaan: patiënt, cliënt, resident, familie of andere betekenisvolle personen voor de patiënt. Je bent mede verantwoordelijk voor de hotelfunctie en het comfort van de patiënt naargelang zijn noden en dit zonder onderscheid van geslacht, ras, godsdienstige of filosofische overtuiging. Je verleent zorg op het gebied van ADL-behoeften (Activiteiten Dagelijks Leven) van een patiënt onder toezicht van een verpleegkundige. Je presteert wisselende diensten: vroege, late, weekends en feestdagen. Je zorgt voor het vervoer en het begeleiden van patiënten die geen specifieke observatie vereisen. Je geeft observaties met betrekking tot de patiënt mondeling en schriftelijk door aan de leidinggevende of verantwoordelijke van de zorgomgeving. Je bewaakt de kwaliteit van de jouw toevertrouwde taken. Je voert de huishoudelijke taken op de afdeling uit. Je volgt opleidingen en bijscholingen. Je werkt mee aan de door de instelling over overheid opgelegde taken (registraties, … ). Je voert de gedelegeerde administratieve taken uit. Je ontvangt leiding van het (vervangend) afdelingshoofd van de afdeling. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer HR rekrutering ZNA op 03 217 79 90. Meer weten over de functie? Contacteer Mieke Massy, Verpleegkundig Hoofd Interne verpleging Jan Palfijn, op 03 800 61 34. Zie je dit 100% zitten?

 • Ploegbaas (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Temse zijn we op zoek naar een Teamleader service (m/v):   Je vertrekt met je ploeg vanuit onze hoofdkantoren naar de klant. Daar kan je voor heel diverse uitdagingen staan: herstellingen, revisies, shut-downs, industriële verhuis, droogijs-reinigen, onderhoud…. aan het mechanisch gedeelte van werktuigen en installaties. Je coördineert de werken, helpt mee met de uitvoering ervan en staat in voor een veilige en efficiënte oplevering. Je zorgt ervoor dat op einde van de werkdag de wagen en het werkmateriaal weer tiptop in orde staan om de volgende dag opnieuw te vertrekken. Je motiveert en coacht jouw team en zorgt ervoor dat de klant steeds tevreden is.

 • bottelaar M/V (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: ASAP KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Naast het zorgvuldig opvolgen van het vulproces sta je ook in voor kwaliteitscontroles van het bier. Volle flessen worden in bakken geplaatst om vervolgens te sorteren op paletten. Afhankelijk van de biersoort pas je de machine aan.

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Tisselt M/V (TISSELT)

  Regio: TISSELT

  Bedrijf: Strong at home

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Hamme – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Stevoort, 26 uur per week (STEVOORT)

  Regio: STEVOORT

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 26 uren per week, te presteren in 4 à 5 dagen, voor 2 gastgezinnen wonende te Stevoort. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Bij het opmaken van de plannen houden we uiteraard rekening met jouw planning. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • huishoudhulpen te Maldegem (deeltijds / voltijds) (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor verschillende gezinnen uit Maldegem en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen,... worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • LEERKRACHTEN VOOR ALGEMENE STUDIEBEGELEIDING REGIO OUDENAARDE (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ICREATE

  Type: Zelfstandige activiteit

  DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Oudenaarde. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar leerkrachten en studiebegeleiders die dagelijks instaan voor het begeleiden van jongeren bij hun huiswerk. Onder andere het overlopen van de agenda, het begeleiden bij het maken van huiswerk, leren-leren, het overbrengen van studietips,... staan centraal in deze functie. De bedoeling is om oefeningen en praktische taken voor leerlingen op te stellen en hun kennis erover te evalueren (testen, examens, huiswerk, ...). Ook vragen we om leerlingen op te volgen en te adviseren bij de organisatie van hun persoonlijke taken.

 • zelfstandige logopedist (m/v) (MEEUWEN-GRUITRODE)

  Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

  Bedrijf: STEMINA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt op zelfstandige basis als logopedist binnen een multidisciplinaire praktijk in nauwe samenwerking met de betrokken verwijzers en collega's. Je organiseert individuele logopedische begeleiding van aanmelding tot afronding en kan testgegevens verwerken tot een logopedisch bilan. Je kan de aard van de moeilijkheden vaststellen (leer-, taal en spraakstoornissen, neurologische aandoeningen, ruimere ontwikkelingsmoeilijkheden, ...) en hierbij de gepaste begeleiding bespreekbaar maken.

 • LEERCONTRACT HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN BRUSSEL (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: BUBBLES AT HOME

  Type: Leercontract

  gepassioneerd en enthousiast klanten informeren over onze huidverzorgingsproducten en dit vlot in het nederlands, frans en engels winkel aanvullen, proper houden en op orde houden stock bijhouden afrekenen aan kassa werken in weekends en op feestdagen Invallen indien nodig in winkels te Gent en Brugge.

 • KELNER BRASSERIE (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: MEZZANINE

  Type: Flexijob

  Zaal (bediening) en toog in brasserie (centrum Leuven)

Zoek naar antwoorden van Securitel SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Securitel SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Securitel SPRL. Laat een reactie achter voor Securitel SPRL. Securitel SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Securitel SPRL. Leave a respond for Securitel SPRL. Securitel SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Securitel SPRL op de google maps. Adres en contacten Securitel SPRL
Location of Securitel SPRL on the google maps. Address and contacts of Securitel SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Securitel SPRL Securitel SPRL: FTP Belgium | Traject 2 | Francoise de RENESSE | HUYGENS, CHRISTOPHE | wakkoland

Other related companies as Securitel SPRL: FTP Belgium | Traject 2 | Francoise de RENESSE | HUYGENS, CHRISTOPHE | wakkoland

Securitel SPRL is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Herstal, België. De volledige naam van het bedrijf is Securitel SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07983734130. Het bedrijf Securitel SPRL bevindt zich op het adres: Rue Pierre-Joseph Antoine 111,4040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 280,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 711,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Securitel SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Securitel SPRL is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Securitel SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Securitel SPRL, openstaande posities, locatie van Securitel SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Securitel SPRL is a company, that was registered 1987 in Herstal region, Belgium. Full name of company is Securitel SPRL, company assigned to the tax number BE07983734130. The company Securitel SPRL is located at the address: Rue Pierre-Joseph Antoine 111,4040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 280,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 711,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Securitel SPRL were not found.
The main activity of Securitel SPRL is Chemicals and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Securitel SPRL is not available. You also can look at reviews of Securitel SPRL, open positions, location of Securitel SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Securitel SPRL, Herstal: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Securitel SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Securitel SPRL, Herstal: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Securitel SPRL, employees, financial statistics.