Profabel Semlex SA

Contactgegevens Profabel Semlex SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Profabel Semlex SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Profabel Semlex SA

Regio (region): Brussel (Ukkel), België

Adres (address): Brugmannlaan 384,1180, België

Telefoon (phone): 02 372 10 90 02 372 10 90

Fax (fax): +32 (10) 531-54-54 +32 (10) 531-54-54

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Profabel Semlex SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Profabel Semlex SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Profabel Semlex SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Profabel Semlex SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Profabel Semlex SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Profabel Semlex SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Profabel Semlex SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Profabel Semlex SA
Products information Profabel Semlex SA

BTW identificatienummer (tax): BE03206604003
Ondernemingsnummer: 9871734619
Hoofdstad (capital): 334,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 598,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Profabel Semlex SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Profabel Semlex SA
(Get full report from official database of BE for Profabel Semlex SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Profabel Semlex SA
Addition kinds of activities for Profabel Semlex SA

22730101. Vloerbekleding van vliegtuigen, met uitzondering van rubber of plastic | Aircraft floor coverings, except rubber or plastic
26210306. Filter papier | Filter paper
27619901. Autografische registratieformulieren, gedrukt | Autographic register forms, printed
35230303. Irrigatie apparatuur, zelfrijdend | Irrigation equipment, self-propelled
35410209. Lapping machines | Lapping machines
72170102. Stoffering op klantgebouwen | Upholstery cleaning on customer premises
89990202. Wenskaart schilderij met de hand | Greeting card painting by hand

Werken bij Profabel Semlex SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Profabel Semlex SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Profabel Semlex SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Profabel Semlex SA. Looking for open vacancies in other companies

 • Klusjesman 2 ploegen (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een industriële wasserij in Lokeren zijn wij op zoek naar een ervaren klusjesman. Je zal worden ingezet voor allerlei klusjes zoals lampen vervangen, monteren van rekken, eenvoudige herstellingswerken... Je zal in 2 ploegen werken maar soms ook zaterdagvoormiddag.

 • Technieker Media markt (GANSHOREN)

  Regio: GANSHOREN

  Bedrijf: Synergie Brussel Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant Media markt gelegen te Ganshoren zijn we op zoek naar een technieker die aanwezig is in de winkel. Deze persoon (M/V) moet kennis hebben van soft-en hardware van smartphones, computers en tablets. Het is de bedoeling dat je mensen verderhelpt die allerlei problemen hebben met deze appartatuur. We zijn op zoek naar iemand die gebeten is door hard-en software! Je begint met een interim contract met zicht op een vast contract.

 • Administratief Bediende Customs - DHL Aviation (BRUCARGO)

  Regio: BRUCARGO

  Bedrijf: Start People Zaventem GT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een administratieve duizendpoot en de komende 2 maanden beschikbaar ( en eventueel langer ) ? Is dynamiek, uitdaging en variatie zaken dat jij zoekt in een job? Perfect ! Dan ben jij wel misschien wel de "Administratief Bediende Customs bij DHL Aviation m/v" die wij zoeken ! Dit voor een internationale logistieke speler op Brucargo. Je zal ingeschakeld worden op de afdeling Customs ( Douane ) Takenpakket : Administratie rond zendingen Behandelen van import / export documenten Mails behandelen - Telefonisch aanspreek punt Opvolging in verschillende (bedrijfseigen) databases

 • Magazijnier (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: ASAP KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant te Deerlijk zijn wij opz oek naar een magazijnier. Je kan goed overweg met de computer. Je kan fysiek werk aan.

 • Huishoudhulp in Marke-Heule (MARKE)

  Regio: MARKE

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Huishoudhulp in Drongen (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden jou graag een deeltijdse of voltijdse job en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

 • Huishoudhulpen regio Haacht (HAACHT)

  Regio: HAACHT

  Bedrijf: HAPPI HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Haacht. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman, huishoudhulp ).

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Maldegem (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: De Zon, de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Thuiszorg De Zon is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Thuiszorg De Zon is de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw, een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Medewerkers jobstudenten fototeam (weekends en vakanties) (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Je bent verantwoordelijk voor het fotograferen van de bezoekers aan Plopsaland de Panne. De bezoekers worden bij binnenkomst met een karakter (Kabouter Plop, Megamindy etc.) op de foto gezet. Aan het eind van de dag ben je verantwoordelijk voor de verkoop van deze foto's. Ook kun je ingezet worden bij de verkoop van de foto's aan een van de attracties.

 • Plaatser veranda’s, ramen en deuren te Alken (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: PRES - ALL REEKMANS

  Type: Vaste Job

  Plaatsen van ramen, deuren en hoogwaardige veranda's plaatsen en assembleren. Schrijnwerkerelementen verzagen volgens het plan. Elementen plaatsen en vastzetten met haken, geleiders, hoekijzers,..Het glaswerk op een drager plaatsen en vastzetten (glaslatten, neopreendichtingen, kit, stutten,...). De waterdichtheid en de isolatie controleren. Het geheel van drager en frame waterdicht maken en dichtingen ed plaatsen.

 • Magazijnier (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: YGO Interieur en Accessoires

  Type: Vaste Job

  Jouw functie? Je bent verantwoordelijk voor het beheer van inkomende goederen: ontvangst, controle, registratie, labelen, .. Je staat in voor het stockbeheer, de verwerking van pickinglisten en de opvolging van herstelstukken en retours Je staat in voor het transfereren van goederen tussen onze verschillende vestigingen

 • MARKETING MANAGER (BE771638) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

  Type: Vaste Job

  Onze klant, gelegen in regio Gent realiseert als voedingsproducent en –distributeur een omzet van meer dan 45 miljoen €. Om de verdere groei van de onderneming te kunnen garanderen, zijn wij op zoek naar een (M/V): MARKETING MANAGER Strategische coach Functie Je formuleert en ontwikkelt de strategieën en beleidslijnen inzake Marketing en dit in lijn met de organisatiedoelstellingen en stelt deze aan de leden van het directiecomité. Je ontwikkelt een performante organisatie inzake Marketing waardoor je op een kostenefficiënte en kwaliteitsvolle werkwijze optimale resultaten voor de afdeling weet te behalen. Je beheert het budget van de afdeling, monitort de verschillende activiteiten van de afdeling en je weet je te organiseren om de resultaten te garanderen binnen de beleidslijnen van het financieel plan. Je beoordeelt de marktontwikkelingen op korte en middellange termijn voor het volledige productengamma binnen alle markten, speelt zo in op commerciële opportuniteiten. Je evalueert de verschillende marketingacties op hun effectiviteit en impact op de verkoop en uitwerken je werkt aangepaste oplossingen uit, ter effectieve ondersteuning aan Sales. Je selecteert de externe partners zoals reclamebureaus en marktonderzoekinstellingen, legt met hen de basis voor een lange termijnsamenwerking. Je bouwt aan een hecht marketingteam van hooggekwalificeerde experten en specialisten moedigt de samenwerking tussen hen aan. Je zorgt voor een vlot functionerende afdeling waarbij je oog hebt voor de competentie-ontwikkeling van je team, uitwisseling van informatie om zo de continuïteit van je afdeling te garanderen.

Zoek naar antwoorden van Profabel Semlex SA in sociale netwerken
Look for responds of Profabel Semlex SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Profabel Semlex SA. Laat een reactie achter voor Profabel Semlex SA. Profabel Semlex SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Profabel Semlex SA. Leave a respond for Profabel Semlex SA. Profabel Semlex SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Profabel Semlex SA op de google maps. Adres en contacten Profabel Semlex SA
Location of Profabel Semlex SA on the google maps. Address and contacts of Profabel Semlex SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Profabel Semlex SA Profabel Semlex SA: FloweringWorld.com | DELPO BVBA | Farinelle SPRL | Van Slembrouck Zakenkantoor BVBA | mdrw.org

Other related companies as Profabel Semlex SA: FloweringWorld.com | DELPO BVBA | Farinelle SPRL | Van Slembrouck Zakenkantoor BVBA | mdrw.org

Profabel Semlex SA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Brussel (Ukkel), België. De volledige naam van het bedrijf is Profabel Semlex SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03206604003. Het bedrijf Profabel Semlex SA bevindt zich op het adres: Brugmannlaan 384,1180. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 334,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 598,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Profabel Semlex SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Profabel Semlex SA is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Profabel Semlex SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Profabel Semlex SA, openstaande posities, locatie van Profabel Semlex SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Profabel Semlex SA is a company, that was registered 2009 in Brussel (Ukkel) region, Belgium. Full name of company is Profabel Semlex SA, company assigned to the tax number BE03206604003. The company Profabel Semlex SA is located at the address: Brugmannlaan 384,1180. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 334,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 598,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Profabel Semlex SA were not found.
The main activity of Profabel Semlex SA is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Profabel Semlex SA is not available. You also can look at reviews of Profabel Semlex SA, open positions, location of Profabel Semlex SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Profabel Semlex SA, Brussel (Ukkel): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Profabel Semlex SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Profabel Semlex SA, Brussel (Ukkel): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Profabel Semlex SA, employees, financial statistics.