Van Slembrouck Zakenkantoor BVBA

Contactgegevens Van Slembrouck Zakenkantoor BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Slembrouck Zakenkantoor BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Slembrouck Zakenkantoor BVBA

Regio (region): Ieper, België

Adres (address): Diksmuidseweg 60,8900, België

Telefoon (phone): 057 20 12 42 057 20 12 42

Fax (fax): 057 20 09 75 057 20 09 75

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Slembrouck Zakenkantoor BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Slembrouck Zakenkantoor BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Slembrouck Zakenkantoor BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Slembrouck Zakenkantoor BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Slembrouck Zakenkantoor BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Slembrouck Zakenkantoor BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Slembrouck Zakenkantoor BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Slembrouck Zakenkantoor BVBA
Products information Van Slembrouck Zakenkantoor BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09120819091
Ondernemingsnummer: 6387145996
Hoofdstad (capital): 692,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 554,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Van Slembrouck Zakenkantoor BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Slembrouck Zakenkantoor BVBA
(Get full report from official database of BE for Van Slembrouck Zakenkantoor BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Slembrouck Zakenkantoor BVBA
Addition kinds of activities for Van Slembrouck Zakenkantoor BVBA

344800. Geprefabriceerde metalen gebouwen en componenten | Prefabricated metal buildings and components
20370102. Vruchten, snelvriezen en koude verpakkingen (bevroren) | Fruits, quick frozen and cold pack (frozen)
20990503. Gravy mengt, droog | Gravy mixes, dry
27910000. zetwerk | Typesetting
32910800. Schuurkorrels | Abrasive grains
50120302. Stacaravans | Motor homes
51360104. Veters, mannen en jongens ' | Mittens, men's and boys'
59489902. Bagage, behalve footlockers en koffers | Luggage, except footlockers and trunks
73380202. Openbare stenografen | Public stenographers
79991305. Loterij tickets, verkoop van | Lottery tickets, sale of

Werken bij Van Slembrouck Zakenkantoor BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Slembrouck Zakenkantoor BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Slembrouck Zakenkantoor BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Slembrouck Zakenkantoor BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegbaas/Monteur staalsconstructies (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor een bedrijf specialiseerd in het monteren van prefabbeton- en cellenbetonelementen en staalconstructies, zijn we op zoek naar een Ploegbaas/monteur. Als ploegbaas sta je in voor de montage van staalconstructies en prefabbeton.

  • Afweger van grondstoffen Estée Lauder Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als afweger voer je het voorbereidende werk uit van een compounder. Op basis van een productieorder pick je de nodige grondstoffen die hiervoor nodig zijn. Je zal de bevraagde hoeveelheid grondstof zeer nauwkeurig afwegen in een afgesloten ruimte, mobiele weegschaal, chemiekluis of shippingruimte. Wanneer je de weging met het ene product hebt uitgevoerd, reinig en ontsmet je al het hulpmateriaal. Als je product is afgewogen zal je dit samen met je volledig afgewerkt productieorder op locatie zetten. Je maakt daarvoor gebruik van een transpallet & scanner.

  • Verkoper showroom (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een geboren verkoper en heb jij enige theoretische kennis van verkoopstechnieken? Je hebt een goede kennis van Excel, Word en de taal Frans? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze klant gelegen in de regio van Genk zijn wij op zoek naar een verkoper voor de showroom. Hier zal jij onder andere instaan voor: Onthaal van klanten; Adviesverlening; Het volledige verkoopproces; Onderhandelingen voeren met overnemers.

  • Klantendienst Advisor regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Klantendienst advisor ga je inkomende oproepen van klanten met vragen betreffende bvb. niet correct adres domiciliëring facturatie betalingsuitstel ? beantwoorden en efficiënte en effectieve oplossingen aanbieden. Dit vooral voor het project Orange. Je zorgt voor het administratieve beheer de verwerking en opvolging van je oproepen. Je streeft altijd voor maximale klant tevredenheid.

  • Huishoudhulp Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: IMAS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor het onderhoud van verschillende woningen in de regio van Aalst en omstreken. Stof afnemen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen...behoren tot uw taken. Strijken en voorbereidingen van maaltijden zijn een must bij sommige klanten. In het bezit van eigen vervoer of brommertje.

  • Huishoudhulp Zoersel 15u/week (SINT-ANTONIUS-ZOERSEL)

    Regio: SINT-ANTONIUS-ZOERSEL

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jong gastgezin wonende te Zoersel zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 15u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het hun eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • particuliere huishoudhulp met dienstencheques m/v (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF OPGLABBEEK

    Type: Dienstenchequebaan

    Schoonmaak van particuliere woningen

  • Onderhoudmedewerker (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Hasselt zijn we op zoek naar een gemotiveerde onderhoudmedewerker. Je staat in voor de bewaking en onderhoud van sanitaire ruimtes. Je wordt ingeschakeld op momenten dat er evenementen plaatsvinden en je zal staat in de VIP-tent.

  • SAP BW on HANA Consultants (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CANGURU SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken nieuw en enthousiast geweld om ons team te vervoegen, onze groei te verzekeren en om onze klanten een topservice te blijven garanderen. We zijn een bedrijf gefocust op SAP consultancy en hebben sinds kort ook een Canguru Factory waar we software op maat van onze klant ontwikkelen. We kijken uit naar dé nieuwe collega, waar iedereen tijdens de lunch wil naast zitten. De energierijke Jumper die klaar is om samen de IT wereld in te springen. Canguru creëert de perfecte omgeving voor een nieuw professioneel avontuur waar ontwikkeling, bijleren en collegialiteit centraal staan! Wij zij er van overtuigd dat continu bijleren en uitbouw van je kennis de manier is om te toekomst te verzekeren. We investeren dan ook op verschillende manieren in delen van kennis (oa kennisdomeinen) en opleiding. We zijn op zoek naar verschillende soorten teamgenoten (het mag af en toe wat specialer zijn): JAVA Developers, technische wizards, SAP Cloud Consultants, SAP CRM Consultants, BO Consultants. Ben je bezig met Hybris, HANA, Fiori/UI5, C4C, C4C, BO, JAVA, SDK etc… dan willen we u zeker eens ontmoeten! Om onze expansie verder te ondersteunen en uit te breiden zijn we op zoek naar een SAP BW on HANA Consultants. Binnen ons BI team krijg je de kans om klanten te ondersteunen bij de introductie van de nieuwste SAP technologieën. Door overleg met de business verantwoordelijken bij de klant, definieer je de juiste specificaties. Op basis van deze requirements zet je data warehouses op en bouw je rapporteringen en dashboards. Kennis delen met andere teamleden en het op sleeptouw nemen van junior collega’s is een evidentie voor jou.

  • Technieker Gas met Staallas - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: FLUVIUS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Sint-Niklaas zoeken we momenteel een Technieker Gas met Staallas Sint-Niklaas Taken: Je zorgt voor de voorbereidende werken en de uitvoering van gasaansluitingen met staallas. Ook ben je verantwoordelijk voor het opzoeken van lekken, het herstellen en het in dienst stellen van gasaansluitingen en gasleidingen Je verricht interventies en voert schakelingen en drukregelingen uit in opdracht van de schakelverantwoordelijke Je voert alle taken uit nodig voor het behalen en het behouden van het lascertificaat (norm ISO9606-1) Je voert de administratieve taken uit die verbonden zijn aan de job, je beheert je eigen materiaal en gereedschap

  • Verkoopmedewerker Slagerij Zaterdag (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verkoopmedewerker voor de zaterdag moet je: Zelfstandig de winkel kunnen openhouden. Alle taken van een slagerij kunnen uitvoeren. Kassa correct kunnen bedienen. Veel belang hechten aan klantvriendelijkheid.

  • Flexijob kelner (M/V) (Blankenberge) (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SMASH CAFE

    Type: Flexijob

    We zoeken een gemotiveerde kelner of kelnerin die vlot kan omgaan met klanten. Je komt als extra onder het regime van flexijob ons team versterken op drukke momenten!!! Ervaring is een pluspunt!!

Zoek naar antwoorden van Van Slembrouck Zakenkantoor BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Van Slembrouck Zakenkantoor BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Slembrouck Zakenkantoor BVBA. Laat een reactie achter voor Van Slembrouck Zakenkantoor BVBA. Van Slembrouck Zakenkantoor BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Slembrouck Zakenkantoor BVBA. Leave a respond for Van Slembrouck Zakenkantoor BVBA. Van Slembrouck Zakenkantoor BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Slembrouck Zakenkantoor BVBA op de google maps. Adres en contacten Van Slembrouck Zakenkantoor BVBA
Location of Van Slembrouck Zakenkantoor BVBA on the google maps. Address and contacts of Van Slembrouck Zakenkantoor BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Slembrouck Zakenkantoor BVBA Van Slembrouck Zakenkantoor BVBA: Top Management Consultancy SA | B.M.B. Service BVBA | Turnhoutse Schrijn- en Bouwwerken NV | POWER OIL NV | Dibal België

Other related companies as Van Slembrouck Zakenkantoor BVBA: Top Management Consultancy SA | B.M.B. Service BVBA | Turnhoutse Schrijn- en Bouwwerken NV | POWER OIL NV | Dibal België

Van Slembrouck Zakenkantoor BVBA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Ieper, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Slembrouck Zakenkantoor BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09120819091. Het bedrijf Van Slembrouck Zakenkantoor BVBA bevindt zich op het adres: Diksmuidseweg 60,8900. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 692,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 554,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Van Slembrouck Zakenkantoor BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Slembrouck Zakenkantoor BVBA is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Slembrouck Zakenkantoor BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Slembrouck Zakenkantoor BVBA, openstaande posities, locatie van Van Slembrouck Zakenkantoor BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

Van Slembrouck Zakenkantoor BVBA is a company, that was registered 1988 in Ieper region, Belgium. Full name of company is Van Slembrouck Zakenkantoor BVBA, company assigned to the tax number BE09120819091. The company Van Slembrouck Zakenkantoor BVBA is located at the address: Diksmuidseweg 60,8900. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 692,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 554,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Van Slembrouck Zakenkantoor BVBA were not found.
The main activity of Van Slembrouck Zakenkantoor BVBA is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Slembrouck Zakenkantoor BVBA is not available. You also can look at reviews of Van Slembrouck Zakenkantoor BVBA, open positions, location of Van Slembrouck Zakenkantoor BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Slembrouck Zakenkantoor BVBA, Ieper: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Slembrouck Zakenkantoor BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Slembrouck Zakenkantoor BVBA, Ieper: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Slembrouck Zakenkantoor BVBA, employees, financial statistics.