Dyna Chains BVBA

Contactgegevens Dyna Chains BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dyna Chains BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dyna Chains BVBA

Regio (region): Gent (Zwijnaarde), België

Adres (address): Industriepark-Zwijnaarde 1,9052, België

Telefoon (phone): 09 243 73 73 09 243 73 73

Fax (fax): 09 221 56 03 09 221 56 03

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dyna Chains BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dyna Chains BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dyna Chains BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dyna Chains BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dyna Chains BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dyna Chains BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dyna Chains BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dyna Chains BVBA
Products information Dyna Chains BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04179443359
Ondernemingsnummer: 8144134521
Hoofdstad (capital): 306,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 731,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Dyna Chains BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dyna Chains BVBA
(Get full report from official database of BE for Dyna Chains BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dyna Chains BVBA
Addition kinds of activities for Dyna Chains BVBA

2514. Metaal huishoudelijke meubels | Metal household furniture
28610104. Methanol, natuurlijk (houtalcohol) | Methanol, natural (wood alcohol)
34960104. Fourdrinier draaddoek | Fourdrinier wire cloth
39990500. Sigaret- en sigaraproducten en accessoires | Cigarette and cigar products and accessories
50840703. Meet- en testapparatuur, elektrisch | Measuring and testing equipment, electrical

Werken bij Dyna Chains BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dyna Chains BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dyna Chains BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dyna Chains BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief medewerker sociaal verhuurkantoor Woondienst JOGI (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: SVK WOONDIENST JOGI

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Woondienst JOGI is een sociaal verhuurkantoor en heeft als hoofdopdracht het huren van woningen op de private huurmarkt en deze door te verhuren aan gezinnen met beperkte financiële mogelijkheden. SVK Woondienst JOGI verhuurt woningen in Jabbeke, Oudenburg, Gistel, Ichtegem en Torhout. Taakomschrijving: Als administratief medewerker ondersteun je de dienst zodat een optimale interne werking en klantgerichte dienstverlening tot stand komt. Zelfstandig uitvoeren en controleren van diverse administratieve werkzaamheden. Administratieve ondersteuning door middel van invoeren administratieve gegevens en controle hiervan, o.a. huuropvolging, facturatie, boekhoudkundige verrichtingen. Instaan voor verzenden, verspreiden, klasseren, archiveren en kopiëren. Uitvoeren van administratieve taken in opdracht van de leidinggevende. Telefonisch onthaal en onthaal aan de balie. Informeren en correct doorverwijzen.

 • Bediende verkoper Colruyt Sint-Andries (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

 • Installateur sanitair verwarming & ventilatie (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor de montage en de installatie van sanitair centrale verwarming & ventilatie. Je doet vooral nieuwbouwprojecten: appartementsgebouwen en woningbouw. Je legt bv. vloerverwarming plaatst verwarmingstoestellen. Je legt buizen en leidingen en maakt de aansluitingen. Dagelijks vertrek je vanuit het magazijn de werven bevinden zich voornamelijk in West-Vlaanderen.

 • Productiearbeider afvuller - dagdienst regio Tielt (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Tijdens het productieproces sta je in het etiketteren van potten en afwegen van chemische producten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het correct stapelen van deze producten. Je werkt van maandag tot en met vrijdag in dagdienst (7.45 - 16.30 uur).

 • Metaal: perser hydrauliek - mooie daguren (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Metaalsector Onze klant is marktleider in zijn sector en kijkt uit naar gespecialiseerd arbeider om hun team te versterken. Als je hier aan de slag gaat, kies je voor werkzekerheid, mooie daguren en een job met verantwoordelijkheid. Afwisselende job Je staat in voor het persen van hydraulische slangen. Dit houdt in: persmachine instellen programma selecteren machine bevoorraden kwaliteitscontrole controleformulieren invullen gebruik maken van computer noteren in logboek Jouw uren: Je werkt van 8u42-17u.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Temse (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Enthousiaste THUISHULP/HUISHOUDHULP te Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • After Sales Trainer (KONINGSHOOIKT)

  Regio: KONINGSHOOIKT

  Bedrijf: VAN HOOL Afdeling Bedienden

  Type: Vaste Job

  · U staat in voor de organisatie en coördinatie van het opleidingsgebeuren voor onze klanten. · U verzorgt voortdurend de trainingssessies zodat en klanten en eigen medewerkers op de hoogte zijn van de technische nieuwigheden. · U geeft les als technisch instructeur aan de voertuig-techniekers van onze klanten. · U coördineert de opleidingsactiviteiten voor andere disciplines, hiervoor doet u beroep op vakmensen van ons bedrijf.

 • Foodcornermedewerker bij het one-stop-shop tankstation te Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: CELEKO

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant met verschillende vernieuwde tankstations in Limburg zijn we opzoek voor hun vestiging in Sint-Truiden naar 2 foodcorner medewerkers.1 Foodcorner medewerker gaat meer ingezet worden aan de "KASSA", & de andere hoofdzakelijk aan het "FOODGEDEELTE". Je takenpakket bestaat o.a.. uit: - taken: het maken van broodjes/pizza's, het bedienen van dranken/gerechten ( foodgedeelte) & verschillende taken aan de kassa, aanvullen, carwash, ... Heb je al ervaring in de sector, dan is dit natuurlijk een pluspunt. Indien geen ervaring en/of je komt uit een heel andere sector, dan ben je ook een geschikte kandidaat want bij deze werkgever krijg je een grondige opleiding & begeleiding op de werkvloer !

 • MEDEWERKER KINDERVERZORGING (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: MINI-CRECHE "KWAAKKWAAK"

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze crèche zijn wij op zoek naar een enthousiaste kinderverzorg(st)er. Je verzorgt kindjes van 3 maanden tot 3 jaar. Je verschoont de pampers en helpt de kindjes bij het eten. Verder ben je creatief bezig en knutsel je met hen. Je onderhoudt goede contacten met de ouders en zorgt ervoor dat de lokalen opgeruimd en gepoetst worden.

 • TAALTRAINER IN BEDRIJVEN (NAMEN)

  Regio: NAMEN

  Bedrijf: CALLINWEST

  Type: Zelfstandige activiteit

  WENS JE NEDERLANDS TE ONDERWIJZEN ? GENOOT JE EEN BACHELOR OF MASTEROPLEIDING ? DAN KAN JIJ MISSCHIEN ONZE PLOEG TAALTRAINERS VERVOEGEN : WE ZOEKEN TRAINERS DIE ZICH KUNNEN VERPLAATSEN MET DE AUTO

 • flexi job (ZUIENKERKE)

  Regio: ZUIENKERKE

  Bedrijf: DE GROTE STOVE

  Type: Flexijob

  poetsen van het restaurant en de feestzaal

Zoek naar antwoorden van Dyna Chains BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Dyna Chains BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dyna Chains BVBA. Laat een reactie achter voor Dyna Chains BVBA. Dyna Chains BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dyna Chains BVBA. Leave a respond for Dyna Chains BVBA. Dyna Chains BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dyna Chains BVBA op de google maps. Adres en contacten Dyna Chains BVBA
Location of Dyna Chains BVBA on the google maps. Address and contacts of Dyna Chains BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Dyna Chains BVBA Dyna Chains BVBA: Grosjean J Ets SC | Crevits BVBA | Costers-Rasschaert | Goffin Meyvis Belgium N.V. | Borzee, Sven

Other related companies as Dyna Chains BVBA: Grosjean J Ets SC | Crevits BVBA | Costers-Rasschaert | Goffin Meyvis Belgium N.V. | Borzee, Sven

Dyna Chains BVBA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Gent (Zwijnaarde), België. De volledige naam van het bedrijf is Dyna Chains BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04179443359. Het bedrijf Dyna Chains BVBA bevindt zich op het adres: Industriepark-Zwijnaarde 1,9052. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 306,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 731,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Dyna Chains BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dyna Chains BVBA is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dyna Chains BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dyna Chains BVBA, openstaande posities, locatie van Dyna Chains BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dyna Chains BVBA is a company, that was registered 2003 in Gent (Zwijnaarde) region, Belgium. Full name of company is Dyna Chains BVBA, company assigned to the tax number BE04179443359. The company Dyna Chains BVBA is located at the address: Industriepark-Zwijnaarde 1,9052. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 306,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 731,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Dyna Chains BVBA were not found.
The main activity of Dyna Chains BVBA is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Dyna Chains BVBA is not available. You also can look at reviews of Dyna Chains BVBA, open positions, location of Dyna Chains BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dyna Chains BVBA, Gent (Zwijnaarde): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dyna Chains BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dyna Chains BVBA, Gent (Zwijnaarde): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dyna Chains BVBA, employees, financial statistics.