Kaba Belgium nv

Contactgegevens Kaba Belgium nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kaba Belgium nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kaba Belgium nv

Regio (region): Turnhout, België

Adres (address): Steenweg op Gierle 339F,2300, België

Telefoon (phone): 014 44 80 44 014 44 80 44

Fax (fax): 014 44 80 40 014 44 80 40

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kaba Belgium nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kaba Belgium nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kaba Belgium nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kaba Belgium nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kaba Belgium nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kaba Belgium nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kaba Belgium nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kaba Belgium nv
Products information Kaba Belgium nv

BTW identificatienummer (tax): BE07520660400
Ondernemingsnummer: 5224243164
Hoofdstad (capital): 718,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 148,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Kaba Belgium nv zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kaba Belgium nv
(Get full report from official database of BE for Kaba Belgium nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kaba Belgium nv
Addition kinds of activities for Kaba Belgium nv

075103. Schapendiensten | Sheep services
20230308. Gepoederde Karnemelk | Powdered buttermilk
22629901. Kalendering: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Calendering: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
35799911. Ticket tellen machines | Ticket counting machines
39990101. Stoelen, hydraulische, kapper en schoonheidssalon | Chairs, hydraulic, barber and beauty shop
47419903. Voorkool van fruit en groenten voor transport | Precooling of fruits and vegetables before transport
50120101. Autoverhuur | Automobile auction

Werken bij Kaba Belgium nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kaba Belgium nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kaba Belgium nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kaba Belgium nv. Looking for open vacancies in other companies

 • Logistiek/Administratief bediende Ieper (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groot, internationaal bedrijf in Ieper zijn we op zoek naar een logistiek/administratief bediende voor de supply chain afdeling. Het gaat om een contract van 1 jaar. Het bedrijf is actief in de voedingssector. Binnen de supply chain afdeling ben je specifiek verantwoordelijk voor de overzeese transporten. Je job is voornamelijk administratief, maar je hebt ook dagelijks contact (per telefoon en per mail) met heel wat interne (internationale) diensten, zoals de planners, de customer service, de magazijnen... Je komt terecht in een team van een 10-tal medewerkers. Je behandelt alle transportdocumenten en zorgt voor correcte, volledige dossiers. Je coördineert het transport tussen de haven, de lokale productiesites en de verschillende magazijnen. Je volgt frequent de stocks op in de verschillende magazijnen. Af en toe ga je mee ter plaatse in het magazijn. Je zorgt dat uitgaande goederen op tijd geleverd worden bij de klanten. Hiervoor sta je in nauw contact met (externe) transporteurs. Je bent ook verantwoordelijk voor alle facturatie die erbij komt kijken en eventuele klachtenbehandeling.

 • Technisch commercieel medewerker binnendienst (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bloeiende firma regio Kortrijk is Forum Office op zoek naar een technisch commercieel medewerker voor de binnendienst. Je bent het aanspreekpunt van de klanten alsook intern. Takenpakket: Je bezorgt de klant telefonisch advies op gebied van sluitsystemen, toegangscontroles en automatisatie. Je analyseert wat de klant zoekt en probeert op maat een totaaloplossing aan te bieden op basis van het productgamma. Daarnaast sta je in voor de administratieve opvolging daarvan zoals de orderverwerking en het opmaken van offertes.

 • Schoonmaak (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio groot-Gent, in Nevele, zijn wij op zoek naar een poetshulp (m/v) : Je poetst de burelen, het sanitair alsook een deel van de productieomgeving, Je zet de vergaderzalen klaar, Je werkt over verschillende vestigingen heen.  

 • heftruckchauffeur (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant regio Zottegem zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur met attest en dit binnen de houtindustrie. ?Je zal instaan voor het laden en lossen van producten e.d. ?Je staat ook in voor het in orde houden van het magazijn je zorgt ervoor dat de goederen steeds op de goede plaats worden gestockeerd ?Wegbrengen van de afgewerkte producten

 • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Niel (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: DIENSTENTHUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Je doet voornamelijk strijk- en poetswerk.

 • Persoonlijk assistent voor jongeman met autisme - weekend (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Randstad Medical

  Type: Studentenjob

  Onze klant is een dertiger met autisme en een licht mentale beperking. Tijdens de week gaat hij werken, maar op zondag en eventueel af en toe op vrijdag, is hij op zoek naar een toffe PAB-assistent die hem kan begeleiden. Hij kan redelijk zelfstandig leven, maar heeft nog begeleding nodig bij het koken, doen van activiteiten en uitstappen,... Je staat zelf in voor het bedenken van activiteiten en stemt deze af op wat onze klant leuk vindt. Werkuren: zondag van 14-17u (dit is niet elke zondag, maar zoveel mogelijk - af en toe komt hier ook een vrijdag bij indien je beschikbaar zou zijn). Locatie: Herentals of Nijlen (te bespreken)

 • Allround winkelmedewerker jobstudent (VRASENE)

  Regio: VRASENE

  Bedrijf: Konvert Interim Beveren

  Type: Studentenjob

  Voor een buurtwinkel in Vrasene zijn we op zoek naar jobstudent voor in het weekend en vakanties te werken. Omdat het gaat om een kleinere winkel sta je in voor een breed takenpakket: kassa, rekken aanvullen, charcuterie snijden, winkel schoonmaken, enz. We zijn voor de functie dus op zoek naar iemand die het fijn vindt om in een klein team nauw samen te werken. Bovendien kan ook je werken in het weekend. De ene week werk je zaterdag, de andere week zondag. Voel jij je hierdoor aangesproken? Contacteer ons snel en misschien is de job wel voor jou!

 • Jobstudent Administratief bediende aankoop (SINT-BAAFS-VIJVE)

  Regio: SINT-BAAFS-VIJVE

  Bedrijf: BALTA GROUP

  Type: Studentenjob

  Binnen onze afdeling aankoop zoeken wij een jobstudent die 2 à 3 dagen in de week vrij is om administratieve ondersteuning te bieden. Je volgt de aankoop op, van bestelling tot levering: opmaken, verzenden en verwerken van inkooporders. Tevens volg je leveringen op en doe je factuurcontrole, informeer je leveranciers, volg je klachten en aanvragen op,..

 • Kapper/kapster (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: KAPPERSSALON DIRK

  Type: Studentenjob

  Voor ons kapsalon te Halle zijn wij op zoek naar een jobstudent kapper of kapster voor juli en/of augustus. Je zal instaan voor wassen, kleuren, permanenten en brushen van de haren van onze klanten.

 • Hulpkok (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: BRAMEVA

  Type: Vaste Job

  Assisteren bij alle voorbereidingen, diensten en bestellingen in de keuken.

 • Zorgkundige te Wemmel (WEMMEL)

  Regio: WEMMEL

  Bedrijf: WZC Hestia (Armonea)

  Type: Werfreserve

  Onze groep is voor woonzorgcentrum Hestia te Wemmel op zoek naar een enthousiaste zorgkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, comfort,… Je werkt samen voor de paramedische zorgen (temperatuur nemen, wegen, hulp bij het nemen van de medicatie,…) Je geeft de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel en biedt hem/haar een luisterend oor in moeilijke momenten Je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen. Je rapporteert aan de hoofdverpleegkundige -

 • Vlogger/Blogger in 'Moestuinieren' (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: HPA

  Type: Flexijob

  Scava is actief in de productie en verkoop van moestuinbakken- & tafels en wij zoeken een gedreven FlexiJobber met pit, passie en durf die de wereld van tweets, likes en clicks kent als de beste, iemand die volledig autonoom kan werken en sterk uit de hoek komt. Jouw taak is het ontwerpen van creatieve communicatie voor onze klanten, gaande van nieuwsartikelen tot communicatie via allerlei Sociale Media. Jij wordt het nieuwe gezicht van onze afdeling en dankzij jou breng je mensen op een positieve manier aan het moestuinieren. Jou volgers zien in jou dan ook het voorbeeld hoe het anders en beter kan. Je bent vlot in de omgang & sympathiek. Een optimistisch persoon. Je weet wat commercieel ok is en je voelt de producten perfect aan. Je denkt mee en zoekt naar creatieve oplossingen.

Zoek naar antwoorden van Kaba Belgium nv in sociale netwerken
Look for responds of Kaba Belgium nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kaba Belgium nv. Laat een reactie achter voor Kaba Belgium nv. Kaba Belgium nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kaba Belgium nv. Leave a respond for Kaba Belgium nv. Kaba Belgium nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kaba Belgium nv op de google maps. Adres en contacten Kaba Belgium nv
Location of Kaba Belgium nv on the google maps. Address and contacts of Kaba Belgium nv

Andere gerelateerde bedrijven als come Kaba Belgium nv Kaba Belgium nv: De Roy Elektrotechniek BVBA | Labo Meditest | A BALLOON ADVENTURE & ADVERTIS | Transport Scherrens Callewaert Paletten NV | H.N.R.

Other related companies as Kaba Belgium nv: De Roy Elektrotechniek BVBA | Labo Meditest | A BALLOON ADVENTURE & ADVERTIS | Transport Scherrens Callewaert Paletten NV | H.N.R.

Kaba Belgium nv is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Turnhout, België. De volledige naam van het bedrijf is Kaba Belgium nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07520660400. Het bedrijf Kaba Belgium nv bevindt zich op het adres: Steenweg op Gierle 339F,2300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 718,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 148,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Kaba Belgium nv zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kaba Belgium nv is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kaba Belgium nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kaba Belgium nv, openstaande posities, locatie van Kaba Belgium nv op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Kaba Belgium nv is a company, that was registered 1986 in Turnhout region, Belgium. Full name of company is Kaba Belgium nv, company assigned to the tax number BE07520660400. The company Kaba Belgium nv is located at the address: Steenweg op Gierle 339F,2300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 718,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 148,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Kaba Belgium nv were not found.
The main activity of Kaba Belgium nv is Primary Metal Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Kaba Belgium nv is not available. You also can look at reviews of Kaba Belgium nv, open positions, location of Kaba Belgium nv on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kaba Belgium nv, Turnhout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kaba Belgium nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kaba Belgium nv, Turnhout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kaba Belgium nv, employees, financial statistics.