A BALLOON ADVENTURE & ADVERTIS

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • A BALLOON ADVENTURE & ADVERTIS
Private companiesPrimary Metal Industries • A BALLOON ADVENTURE & ADVERTIS

Contactgegevens A BALLOON ADVENTURE & ADVERTIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A BALLOON ADVENTURE & ADVERTIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

A BALLOON ADVENTURE & ADVERTIS

Regio (region): Gent (Gentbrugge), België

Adres (address): Gustaaf Le Fèvere de Ten Hoveln 4,9050, België

Telefoon (phone): 09 232 46 48 09 232 46 48

Fax (fax): 09 232 46 49 09 232 46 49

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A BALLOON ADVENTURE & ADVERTIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A BALLOON ADVENTURE & ADVERTIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A BALLOON ADVENTURE & ADVERTIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A BALLOON ADVENTURE & ADVERTIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A BALLOON ADVENTURE & ADVERTIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A BALLOON ADVENTURE & ADVERTIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A BALLOON ADVENTURE & ADVERTIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A BALLOON ADVENTURE & ADVERTIS
Products information A BALLOON ADVENTURE & ADVERTIS

BTW identificatienummer (tax): BE06877960205
Ondernemingsnummer: 2467773437
Hoofdstad (capital): 173,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 202,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in A BALLOON ADVENTURE & ADVERTIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A BALLOON ADVENTURE & ADVERTIS
(Get full report from official database of BE for A BALLOON ADVENTURE & ADVERTIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor A BALLOON ADVENTURE & ADVERTIS
Addition kinds of activities for A BALLOON ADVENTURE & ADVERTIS

259900. Meubels en armaturen, niet inbegrepen | Furniture and fixtures, nec
17210000. Schilderen en papier opknoping | Painting and paper hanging
20859901. Applejack (alcoholische drank) | Applejack (alcoholic beverage)
35899904. Hogedrukreiniger | High pressure cleaning equipment
73891601. Koerier of messenger service | Courier or messenger service

Werken bij A BALLOON ADVENTURE & ADVERTIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A BALLOON ADVENTURE & ADVERTIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A BALLOON ADVENTURE & ADVERTIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A BALLOON ADVENTURE & ADVERTIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Operatoren M/V (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Olen  zijn we op zoek naar ervaren operatoren Heb je een eerste ervaring in de productie, heb je reeds gewerkt met Pc of  PLC is dit een grote meerwaarde. Je werkt met eenvoudig te bedienen machines Je bent gemotiveerd leergierig Je draagt veiligheid en kwaliteit hoog in vaandel.

  • Allround Technieker (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een Technieker die gepassioneerd is door ICT / Telecom. Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: -In eerste instantie ben je verantwoordelijk voor het aanleggen, afmonteren en testen van databekabeling en glasvezel op diverse werven en klantlocaties. -Nadien groei je door naar een functie als werfleider waarbij je ook de werven gaat opvolgen, de collega's en onderaannemers aanstuurt en de bestellingen van de nodige materialen uitvoert. -Daarnaast zal je ook ingezet worden voor de configuratie van actieve apparatuur bij zowel netwerk- als telefonieprojecten. Hierbij hoort uiteraard ook het bijhouden van de administratie en as-built dossiers.

  • Operator buigmachine (m/v) (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Actief Interim Heist

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Heist-op-den-Berg zijn wij op zoek naar een operator voor de buigmachine. - Aan de hand van de opdracht maak je een inschatting van aanpak en de nodige productietijd. - Je gebruikt je wiskundige kennis om de juiste parameters te bepalen voor machines (hiervan krijg je ook nog intern een opleiding) - Je stelt de machines in volgens de specificaties en controleert deze om er zeker van te zijn dat de machines de producten maken tot hoe de klant ze wenst. - Je bedient de verschillende machines en installaties die leiden tot een perfect gebogen eindproduct.

  • Poetsvrouw - poetsman dienstencheques (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF NEMEGHEER

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst graag en wil andere mensen plezieren om te helpen in het huishouden, dan bieden wij u de ideale job aan! U bent een fantastische hulp in het huishouden van de werkende mens (jong en oud). planning van 28 uren/week - woensdag hele dag thuis en vrijdagnamiddag thuis waardoor u me-time heeft ! U kan ook de kinderen van school halen op vrijdag ! U werkt in het kader van de dienstencheques en poetst in de privewoningen. Poetsen is uw grote passie en mensen helpen ook!. klantvriendelijke mensen waar u gewaardeerd wordt voor het gedane werk ! Kom gerust bij ons firma werken, u krijgt hier zeker geen spijt van!

  • +16 STUDENT magazijnmedewerker (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een grote logistieke speler zijn we op zoek naar mensen die graag willen werken in het magazijn. Het is geen alledaags magazijnsfunctie, aangezien je flexibel en dubbel inzetbaar verwacht te zijn. Enkel orderpicken ? Neen! Je zal ook instaan voor het re- labelen van de producten, alles in te pakken in zakken en dozen en je kan ook in aanmerking komen voor de transitzone waar je alles regelt voor het laden en lossen van de containers. Ben je dus heel flexibel in je werk, dan ben jij de persoon die wij zoeken! Ook de werkuren zijn verschillend. starten om 07u00 of om 08u00 zelfs starten om 09u00 is mogelijk. Je werkt 8uur per dag en kan dus week per week verschillend zijn.

  • QUALITY OPERATOR - ARBEIDERSFUNCTIE - (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: PROVIRON FUNCTIONAL CHEMICALS

    Type: Vaste Job

    Instaan voor de goede werking van het productieproces, de productie-installaties, de kwaliteit van het product en een nette en veilige werkomgeving. Afwijkingen hieraan constateren, interpreteren, melden via de gekende systemen en eventueel gepast ingrijpen; Uitvoeren, interpreteren en rapporteren van de vereiste labo-controles en –analyses; Op regelmatige tijdstippen de hem door de proces operator toegewezen werkingsparameters controleren en volgens de gekende systemen rapporteren; Instaan voor de goede werking van de analysetoestellen en gepast handelen bij defecten (zelf herstellen of melden via de gekende kanalen); Instaan voor de orde en netheid in het QC-labo; De proces operator assisteren/vervangen bij het controleren en (laten) bijsturen van het productieproces en rapporteren aan de proces operator, meestergast en/of productie-ingenieur;

  • Hands On Project Manager / COO (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: THE SAFE GROUP

    Type: Vaste Job

    Je houdt ten alle tijden het volledig overzicht over de operationele werking van het bedrijf. Je weet wie waar mee bezig is en kent de status van elk project. Je bepaalt samen met het het senior management de procesflow van de projecten Je zorgt voor een perfecte intake, operations en afsluiting van alle verschillende types projecten Lopende projecten worden rigoureus opgevolgd, het is jouw taak ervoor te zorgen dat alles on track blijft en er nooit iets vergeten wordt. Je houdt alle “stakeholders” van een project piekfijn op de hoogte

  • Dossierbeheerder Carrosserie (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: TAC

    Type: Vaste Job

    Je maakt afspraken met de klanten en ontvangt hen. Je zorgt voor een zorgvuldig opgebouwd dossier, waar je de communicatie verzorgt tussen de verzekeringsmaatschappij, verzekeringsmakelaar, klant en carrosserie. Je volgt elk dossier op, maakt afspraken voor de herstellingen, zorgt voor foto's en schadeopname, volgt betalingen op en behoud het overzicht over de lopende herstellingen.

  • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Calculator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

    Type: Vaste Job

    Onze klant is in 1989 gestart als algemeen bouwbedrijf en is vandaag uitgegroeid tot een bloeiende onderneming met ongeveer 30 werknemers. Waar de focus aanvankelijk lag op industriebouw, is de firma de laatste jaren steeds actiever in de openbare sector, waar zij uiteenlopende nieuwbouw- en renovatieprojecten uitvoert. Onze klant heeft ook de nodige ervaring met het coördineren van het volledige bouwproces van particuliere projecten. Jobomschrijving • Opmaken van kostprijscalculaties van algemene bouwprojecten met het oog op de opmaak van offertes voor openbare aanbestedingen t.e.m. erkenningsklasse 6. • Analyseren van bouwdossiers en ontleden van lastenboeken, plannen en meetstaten. • Uitvoeren van prijsaanvragen bij onderaannemers. • Vergelijken van offertes en nagaan of deze conform het lastenboek zijn. • Bekijken welke uitvoeringsmoeilijkheden zich kunnen voordoen en welke alternatieve uitvoeringsmethodes mogelijk zijn.

  • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

  • kinesitherapeut(e) (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: DIETER COUNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een jonge groepspraktijk die op zoek is naar een gemotiveerde, enthousiaste (pediatrisch) kinesitherapeut(e). De praktijk is gelegen net buiten het centrum van Leopoldsburg en vestigde zich een 5-tal jaren gelden in een nieuwe accomodatie. Momenteel werken wij met 1 osteopaat, 4 kinesitherapeuten en 1 pedriatische kinesitherapeute. De vacature betreft een volledige overname van een reeds lopend patiëntenbestand.

Zoek naar antwoorden van A BALLOON ADVENTURE & ADVERTIS in sociale netwerken
Look for responds of A BALLOON ADVENTURE & ADVERTIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor A BALLOON ADVENTURE & ADVERTIS. Laat een reactie achter voor A BALLOON ADVENTURE & ADVERTIS. A BALLOON ADVENTURE & ADVERTIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A BALLOON ADVENTURE & ADVERTIS. Leave a respond for A BALLOON ADVENTURE & ADVERTIS. A BALLOON ADVENTURE & ADVERTIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A BALLOON ADVENTURE & ADVERTIS op de google maps. Adres en contacten A BALLOON ADVENTURE & ADVERTIS
Location of A BALLOON ADVENTURE & ADVERTIS on the google maps. Address and contacts of A BALLOON ADVENTURE & ADVERTIS

Andere gerelateerde bedrijven als come A BALLOON ADVENTURE & ADVERTIS A BALLOON ADVENTURE & ADVERTIS: Debusscher Dominik | Asimex | Graffikka NV | Vanderhoydoncks Engema N.V. | Eric Van Renterghem

Other related companies as A BALLOON ADVENTURE & ADVERTIS: Debusscher Dominik | Asimex | Graffikka NV | Vanderhoydoncks Engema N.V. | Eric Van Renterghem

A BALLOON ADVENTURE & ADVERTIS is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Gent (Gentbrugge), België. De volledige naam van het bedrijf is A BALLOON ADVENTURE & ADVERTIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06877960205. Het bedrijf A BALLOON ADVENTURE & ADVERTIS bevindt zich op het adres: Gustaaf Le Fèvere de Ten Hoveln 4,9050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 173,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 202,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in A BALLOON ADVENTURE & ADVERTIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A BALLOON ADVENTURE & ADVERTIS is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A BALLOON ADVENTURE & ADVERTIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A BALLOON ADVENTURE & ADVERTIS, openstaande posities, locatie van A BALLOON ADVENTURE & ADVERTIS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A BALLOON ADVENTURE & ADVERTIS is a company, that was registered 2002 in Gent (Gentbrugge) region, Belgium. Full name of company is A BALLOON ADVENTURE & ADVERTIS, company assigned to the tax number BE06877960205. The company A BALLOON ADVENTURE & ADVERTIS is located at the address: Gustaaf Le Fèvere de Ten Hoveln 4,9050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 173,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 202,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in A BALLOON ADVENTURE & ADVERTIS were not found.
The main activity of A BALLOON ADVENTURE & ADVERTIS is Primary Metal Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A BALLOON ADVENTURE & ADVERTIS is not available. You also can look at reviews of A BALLOON ADVENTURE & ADVERTIS, open positions, location of A BALLOON ADVENTURE & ADVERTIS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A BALLOON ADVENTURE & ADVERTIS, Gent (Gentbrugge): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A BALLOON ADVENTURE & ADVERTIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A BALLOON ADVENTURE & ADVERTIS, Gent (Gentbrugge): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A BALLOON ADVENTURE & ADVERTIS, employees, financial statistics.