KABA BELGIUM NV

Contactgegevens KABA BELGIUM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KABA BELGIUM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

KABA BELGIUM NV

Regio (region): Turnhout, België

Adres (address): Steenweg op Gierle 339F,2300, België

Telefoon (phone): 014 44 80 44 014 44 80 44

Fax (fax): 014 44 80 40 014 44 80 40

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KABA BELGIUM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KABA BELGIUM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KABA BELGIUM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KABA BELGIUM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KABA BELGIUM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KABA BELGIUM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KABA BELGIUM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KABA BELGIUM NV
Products information KABA BELGIUM NV

BTW identificatienummer (tax): BE08537445068
Ondernemingsnummer: 5685119628
Hoofdstad (capital): 958,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 147,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in KABA BELGIUM NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KABA BELGIUM NV
(Get full report from official database of BE for KABA BELGIUM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor KABA BELGIUM NV
Addition kinds of activities for KABA BELGIUM NV

17819900. Waterputboren, nec | Water well drilling, nec
30690402. Ballonnen, metalen folie gelamineerd met rubber | Balloons, metal foil laminated with rubber
31720104. portefeuilles | Wallets
37140403. Richting signalen, motorvoertuig | Directional signals, motor vehicle
50840200. Textiel- en leermachines | Textile and leather machinery
52110504. Kalk en gips | Lime and plaster

Werken bij KABA BELGIUM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KABA BELGIUM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KABA BELGIUM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KABA BELGIUM NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Quality Assistant met technische kennis! (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Quality Assistant ben je verantwoordelijk voor het controleren en functioneel testen van alle producten die worden verstuurd naar klanten, subcontractors en field service mensen en dit aan de hand van klanteisen en specificaties teneinde de klanttevredenheid te garanderen. Je zorgt voor: - Het controleren en testen van de geproduceerde producten. - Het Controleren en/of testen van bepaalde niet intern geproduceerde producten/goederen. - Het opstellen en up to date houden van werkinstructies voor quality assurance - Het registreren van vastgestelde fouten. - Het terugsturen van defecte producten naar productie voor reparatie. - Het zorgt steeds voor het naleven veiligheidsregels.

 • Productiemedewerkers gezocht VOLVO TRUCKS ! (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als productiemedewerker bij Volvo sta je in voor de montage en assemblage van de vrachtwagens. Je werkt in teamverband en houdt je daarbij aan de veiligheidsinstructies.

 • Mechanicien (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een textiel bedrijf in de regio van Ronse zijn wij op zoek naar een mecanicien. Functie: Je staat in voor het zelfstandig opsporen en herstellen van mechanische defecten aan productiemachines. Je zorgt voor de uitvoering van preventieve nazichten en optimaliseert de onderhoudsschema's.

 • Customer Service Agent (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: T-OFFICE SINT-NIKLAAS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Customer Service Agent ben je binnen het team het centrale aanspreekpunt voor de klant(en) voor wie je de logistieke dienstverlening vlekkeloos aanstuurt en opvolgt:  Je bewerkt en verdeelt alle documenten naar de juiste persoon en/of diensten.  Je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders, in nauw overleg met de transport- en douaneafdeling, evenals de loodsmedewerkers;  Track and Tracing van zendingen bij Integrators.  Je bereidt de facturatie voor, signaleert onduidelijkheden en bedenkt oplossingen.  Je legt prioriteiten in samenspraak met je klant en collega's.  Je bent tevens verantwoordelijk voor het up-to-date houden van je procedures en werkinstructies. 

 • STRIJKSTER (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: DOMOCURA

  Type: Dienstenchequebaan

  Strijken zit je in het bloed, je bent klantvriendelijk én werkt graag in een familiale sfeer? Wil je graag een job waar het evenwicht tussen werk en gezin mooi in evenwicht is? Dan hebben wij de ideale job voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste én ervaren strijkster! (combinatie met poetsen kan zeker).

 • Persoonlijk assistent voor jongeman met autisme - weekend (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Randstad Medical

  Type: Studentenjob

  Onze klant is een dertiger met autisme en een licht mentale beperking. Tijdens de week gaat hij werken, maar op zondag en eventueel af en toe op vrijdag, is hij op zoek naar een toffe PAB-assistent die hem kan begeleiden. Hij kan redelijk zelfstandig leven, maar heeft nog begeleding nodig bij het koken, doen van activiteiten en uitstappen,... Je staat zelf in voor het bedenken van activiteiten en stemt deze af op wat onze klant leuk vindt. Werkuren: zondag van 14-17u (dit is niet elke zondag, maar zoveel mogelijk - af en toe komt hier ook een vrijdag bij indien je beschikbaar zou zijn). Locatie: Herentals of Nijlen (te bespreken)

 • Hostess: kinderanimatie Suske en Wiske (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: XTRA INTERIM

  Type: Studentenjob

  Xtra is op zoek naar 2 studenten die in de huid van Suske en Wiske willen kruipen. - Op 27/10/18 (10:30u-18:00u) en 28/10/18 (10:00u-17:30u) organiseert de standaard uitgeverij signeersessies. - Je zult per dag op drie verschillende locaties aanwezig moeten zijn. Het is belangrijk dat een van de studenten een auto heeft. - Een Suske of Wiske pak dragen (dit pak krijg je ter plaatsen ter beschikking) - Animatie met kinderen

 • Service technieker M/V (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: ADECCO BOOM

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf in Wilrijk zijn we op zoek naar een service technieker (m/v) die tewergesteld zal worden te Willebroek. Jouw taken: Je verricht onderhoud en herstellingen aan een breed assortiment magazijntrucks Je voert keuringen uit en lost storingen op Je bent verantwoordelijk voor de administratie van je uitgevoerde werken Je gaat gerecupereerde bestanddelen en vloeistoffen sorteren en naar de behandelings- of opslagzones brengen (batterijen, koolwaterstoffen, smeermiddelen, ...) Je bepaald de aard van de interventie op basis van technische dossiers en aanwijzingen van deskundigen en klanten Je doet een preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen Je gaat de defecte onderdelen vervangen of herstellen (onderdelen van motoren, thermische of hydraulische installaties, pompen, regelorganen, ...) Je zal werken aan motoren: Elektrisch Je gaat de opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst Je zal de werkzaamheden plannen volgens de behoeften of bestellingen van klanten Je zal de werking van de uitrusting en de conformiteit van hydraulische en pneumatische circuits controleren en technische oplossingen bepalen voor de herstelling Je gaat de uitrusting onderhouden (motoren, hydraulische installaties, mechanismen, ...) Ook werken aan materieel: Hef-, laad- en losmaterieel (heftruck, autoporteur, telescopische arm, hoogwerker, kraan, rolbrug, ...) behoren tot jouw takenpakket

 • Polyvalent magazijnier (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: VIND Torhout

  Type: Vaste Job

  Jouw takenpakket is divers: Het doen van verschillende taken met PC. Je plaatst bestellingen bij onze leveranciers. Je controleert de toegekomen leveringen. Je stockeert en klasseert de goederen in ons magazijn. Je zorgt dat het magazijn op orde staat, eigen inbreng van klassement/ordening stellen we zeker op prijs. Je zet het materiaal klaar voor de techniekers en helpt met het laden en lossen.

 • Technical Specialist (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Talentus Aalst

  Type: Vaste Job

  • Je bent verantwoordelijk voor zowel het preventief als het curatief onderhoud van de machines: je staat in voor het nazicht van de machines en voor de analyse bij storingen. • Je speelt zowel in op werkorders van je directe leidinggevende als op dringende oproepen vanuit productie. • Je analyseert problemen-mechanisch,elektrisch,plc,hydraulisch,pseumatisch-en onderneemt zo snel mogelijk actie. • Je rapporteert over de voortgang en/of bijzonderheden zowel mondeling als schriftelijk aan je directe leidinggevende.

 • Freelance jobcoach (ITEGEM)

  Regio: ITEGEM

  Bedrijf: K-onsult

  Type: Zelfstandige activiteit

  K-onsult werd in 2007 opgericht door Karine van Oosterbos en maakt op 4 manieren een brug tussen stress-en burn-out preventie en de arbeidsmarkt. Om het team te versterken zoeken we vanaf 1 januari een jobcoach te Itegem, om te werken vanuit Groepspraktijk Tilia. Je begeleidt zelfstandig loopbaanvragen en draagt je steentje bij naar bekendmaking van zowel de praktijk als K-onsult toe. Je engageert je voor intervisiemomenten bij K-onsult om de drie maanden en maandelijks in de praktijk.

 • Target Recruitment - PM (Digital Projects) (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Opdracht in Zaventem tot zeker eind 2019!     Bedrijf   Dit bedrijf is een gekend internationaal bedrijf met meer dan 750 werknemers in de regio Zaventem. Ter ondersteuning van hun huidige team zijn ze nu op zoek naar een freelance Project Manager voor een opdracht op lange termijn (tot eind 2019).   De deadline voor het voorstellen van kandidaten is 22/10!     Taken   Als freelance PM digital projects word je ingeschakeld voor de invulling van verschillende projecten.  Je bent verantwoordelijk voor de projecten van opstart tot uitvoering. Je maakt daarbij de voorstellen en business cases op en vertaalt die naar concrete projecten. Je let daarbij op scope, planning, budgetten, timelines, resources en kwaliteit. Je stuurt de projecten bij waar nodig en speelt in op mogelijke risico's    Profiel   Als freelance Project Managervoldoe je aan volgende vereisten:  Minstens 5 jaar ervaring in een functie als PM in technische projecten Sterk in stakeholder management PMI methodologie - Agile/Scrum bij voorkeur Goede kennis van MS Office en MS projects Actief, hands-on, oplossingsgericht Je bent een sterke communicator op alle niveaus en kan goed prioriteiten bepalen in complexe en internationale omgevingen Drietalig (NL - FR - ENG)   Aanbod   Als freelance PM digital mag je je verwachten aan:  Een uitdagende opdracht met veel verantwoordelijkheid in regio Zaventem Een contract van lange duur - voorzien tot eind 2019 + mogelijke verlengingen Startdatum voorzien op 15/11/18   Opgelet: kandidaten moeten Voor 22/10 voorgesteld zijn, dus graag een snelle reactie.     Spreekt deze opportuniteit je aan of heb je hier nog vragen bij? Aarzel niet en stuur je CV via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van KABA BELGIUM NV in sociale netwerken
Look for responds of KABA BELGIUM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor KABA BELGIUM NV. Laat een reactie achter voor KABA BELGIUM NV. KABA BELGIUM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KABA BELGIUM NV. Leave a respond for KABA BELGIUM NV. KABA BELGIUM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KABA BELGIUM NV op de google maps. Adres en contacten KABA BELGIUM NV
Location of KABA BELGIUM NV on the google maps. Address and contacts of KABA BELGIUM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come KABA BELGIUM NV KABA BELGIUM NV: Neirynck M | Alka System | VAN LICHT GESPROKEN | Kinepolis NV | Freres DEMOORTEL sa

Other related companies as KABA BELGIUM NV: Neirynck M | Alka System | VAN LICHT GESPROKEN | Kinepolis NV | Freres DEMOORTEL sa

KABA BELGIUM NV is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Turnhout, België. De volledige naam van het bedrijf is KABA BELGIUM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08537445068. Het bedrijf KABA BELGIUM NV bevindt zich op het adres: Steenweg op Gierle 339F,2300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 958,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 147,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in KABA BELGIUM NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KABA BELGIUM NV is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KABA BELGIUM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KABA BELGIUM NV, openstaande posities, locatie van KABA BELGIUM NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

KABA BELGIUM NV is a company, that was registered 2012 in Turnhout region, Belgium. Full name of company is KABA BELGIUM NV, company assigned to the tax number BE08537445068. The company KABA BELGIUM NV is located at the address: Steenweg op Gierle 339F,2300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 958,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 147,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in KABA BELGIUM NV were not found.
The main activity of KABA BELGIUM NV is Eating and Drinking Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of KABA BELGIUM NV is not available. You also can look at reviews of KABA BELGIUM NV, open positions, location of KABA BELGIUM NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over KABA BELGIUM NV, Turnhout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KABA BELGIUM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KABA BELGIUM NV, Turnhout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KABA BELGIUM NV, employees, financial statistics.