Kinepolis NV

Contactgegevens Kinepolis NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kinepolis NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kinepolis NV

Regio (region): Brussel B-120 - BE, België

Adres (address): Kampioenschapslaan 1, België

Telefoon (phone): +32 2 474 27 81 +32 2 474 27 81

Fax (fax): +32 2 474 27 56 +32 2 474 27 56

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kinepolis NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kinepolis NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kinepolis NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kinepolis NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kinepolis NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kinepolis NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kinepolis NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kinepolis NV
Products information Kinepolis NV

BTW identificatienummer (tax): BE05216278076
Ondernemingsnummer: 1841003417
Hoofdstad (capital): 724,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 303,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Kinepolis NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kinepolis NV
(Get full report from official database of BE for Kinepolis NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kinepolis NV
Addition kinds of activities for Kinepolis NV

20449909. Gepolijst rijst | Polished rice
22530500. Blouses, shirts, broek en pakken | Blouses, shirts, pants, and suits
27410602. Technische handleidingen: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Technical manuals: publishing only, not printed on site
39990110. Vibrators, elektrisch: ontworpen voor kapper en schoonheidswinkels | Vibrators, electric: designed for barber and beauty shops
50840601. Motoren en onderdelen, luchtgekoeld | Engines and parts, air-cooled
50940301. Klokken | Clocks
79220303. Opera bedrijf | Opera company

Werken bij Kinepolis NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kinepolis NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kinepolis NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kinepolis NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende Facturatie Brandweerzone Centrum Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als medewerker facturatie kom je terecht in een team van 5 personen: - Jouw kerntaak ligt op de facturatie wespenverdelging en andere administratieve taken (vb datacontrole, telefoons beantwoorden) - Debiteurnummers opvragen in WEBBV (bevolkingstoepassing) en via interface opmaak facturen. - Uitrollen uit SAP en versturen naar de burger.

  • Magazijnarbeider (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant te Puurs zijn we op zoek naar een Lader-Losser. Je zal instaan voor het laden en lossen van pakketjes in een magazijn te Puurs. Er wordt altijd gewerkt van maandag tot en met vrijdag. Je kan tewerkgesteld worden in verschillende ploegen. Deeltijds Ochtendploeg: 3u30 tot 7u30 Deeltijds middagploeg: 16u tot 20u Voltijds middagploeg: 12u30 tot 20u Voltijds avondploeg: 20u tot 3u30 Voltijds nachtploeg: 23u tot 07u00 Is deze vacature op jouw lijf geschreven? Solliciteer dan als de bliksem via mail ([email protected]) of solliciteer online.

  • Customer Service Medewerker Ziekenfonds te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de interne klantendienst van onze klant, actief in de dienstensector, zijn we op zoek naar een customer service medewerker. Als eerstelijnshulp probeer je de klant ten aller tijde zo adequaat mogelijk te helpen. Aangezien het jou niet ontbreekt aan sociale vaardigheden, sta jij onze klant met raad en daad bij op een duidelijke manier. Je zal 90% van jouw tijd besteden aan het aannemen en verwerken van binnenkomende calls. De overige tijd wordt besteed aan het beantwoorden van klantenvragen via e-mail. Je rapporteert de indrukken die de klant had over de dienstverlening. Je verwerkt dus elke positieve en negatieve opmerking. Je probeert de klant op zo’n efficiënt mogelijke manier te helpen, indien nodig stuur je de vraag door naar de experts op de back office.

  • Televerkoper (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket bestaat uit het telefonisch contacteren van bestaande klanten en potentiële klanten. Als televerkoper ga je de personen die je opbelt overtuigen van de voordelen van je product. Je start standaard op het project van Test-Aankoop. Je gaat de mensen overhalen om een abonnement te nemen op Test-Aankoop.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Productiemedewerker (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE IZICO

    Type: Studentenjob

    Wist je dat de enige echte Bicky Burger in Bocholt wordt gemaakt? Izico is internationaal marktleider op het gebied van frikandellen, hamburges en frituursnacks. Voor dit bedrijf zijn we dringend op zoek naar medewerkers die 2 dagen (donderdag en vrijdag) per week willen werken. Dit voor de komende 6 weken. Heb je zin om je tanden te zetten in een smakelijke job in een supertoffe werkomgeving? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! Je zal instaan voor: Het op de band leggen van de mini frikandellen Het van de band halen van de mini frikandellen en in kratten tasten Opbouwen van palletten Labelen, temperatuur en de olie in de gaten houden Eventueel help je bij het reinigen van het olie bad Je werkt in de nacht of in de vaste morgenpost.

  • Jobstudent(e) kelner te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor residentie Ten Eeckhoute op zoek naar een enthousiaste jobstudent kelner die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je houdt de cafetaria open en bedient de klanten. Je ruimt de tafels af en reinigt de cafetaria. Je bereidt alles voor, je doet de afwas.

  • Jobstudent weekend & december Cook&Serve Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: KIDS CARE NV

    Type: Studentenjob

    Cook & Serve is een Belgische kook- & lifestyle keten gevestigd in hartje centrum. Voor onze winkel in Oostende zijn wij op zoek naar enthousiaste jobstudenten met een affiniteit voor koken en gastvrijheid. Hou je van het contact met klanten, draag je klantvriendelijkheid hoog in het vaandel en ben je bereid om je technische kennis op kookvlak door te geven aan onze klanten? Dan ben jij de jobstudent die wij zoeken. Vooral weekendwerk en ook in de week tijdens de maand december voor de eindejaarsperiode!

  • HOSTESS / HOST HORECABEURS (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student die beschikbaar is om te werken op de horecabeurs van 19/11 tot en met 22/11 Horecabeurs gaat door in Expo Gent. Taken : onthaal en bediening op de stand maandag starten om 12u, andere dagen om 13u, te werken tot maximum 19u

  • E&I Designer (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: Mercor

    Type: Vaste Job

    Je hebt ervaring als ontwerper van proces- en productie-installaties op gebied van elektriciteit en/of instrumentatie. Je voert elektrisch detailontwerp (middenspanning en laagspanning) uit en beschikt over kennis van alle recente regelgeving. Je hebt een goede kennis van alle moderne instrumentatietechnieken (field instrumentatie en analysesystemen) en bent in staat om zelfstandig dossiers samen te stellen.

  • freelancer voor het begeleiden van workshops, kampen (LEUPEGEM)

    Regio: LEUPEGEM

    Bedrijf: CREAFANT

    Type: Zelfstandige activiteit

    we zijn op zoek naar freelancers die op zelfstandige basis voor ons op pad kunnen gaan.

  • KEUKENMEDEWERKER (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: VANGROOTLOON

    Type: Flexijob

    Je staat in voor volgende taken: Tafels afruimen Onderhoud van de keuken Koffie zetten en belegde broodjes maken Afwassen

Zoek naar antwoorden van Kinepolis NV in sociale netwerken
Look for responds of Kinepolis NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kinepolis NV. Laat een reactie achter voor Kinepolis NV. Kinepolis NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kinepolis NV. Leave a respond for Kinepolis NV. Kinepolis NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kinepolis NV op de google maps. Adres en contacten Kinepolis NV
Location of Kinepolis NV on the google maps. Address and contacts of Kinepolis NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Kinepolis NV Kinepolis NV: Easy-Fixing BVBA | VAN RUYS sa Ets SA | Daewoo Motor Belgium NV | Petrus SA | Major Albert

Other related companies as Kinepolis NV: Easy-Fixing BVBA | VAN RUYS sa Ets SA | Daewoo Motor Belgium NV | Petrus SA | Major Albert

Kinepolis NV is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Brussel B-120 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Kinepolis NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05216278076. Het bedrijf Kinepolis NV bevindt zich op het adres: Kampioenschapslaan 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 724,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 303,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Kinepolis NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kinepolis NV is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kinepolis NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kinepolis NV, openstaande posities, locatie van Kinepolis NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Kinepolis NV is a company, that was registered 1997 in Brussel B-120 - BE region, Belgium. Full name of company is Kinepolis NV, company assigned to the tax number BE05216278076. The company Kinepolis NV is located at the address: Kampioenschapslaan 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 724,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 303,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Kinepolis NV were not found.
The main activity of Kinepolis NV is Eating and Drinking Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Kinepolis NV is not available. You also can look at reviews of Kinepolis NV, open positions, location of Kinepolis NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kinepolis NV, Brussel B-120 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kinepolis NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kinepolis NV, Brussel B-120 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kinepolis NV, employees, financial statistics.