Investeco BVBA

Contactgegevens Investeco BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Investeco BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Investeco BVBA

Regio (region): Waregem (Beveren-Leie), België

Adres (address): Kortrijkseweg 353,8791, België

Telefoon (phone): 056 71 17 36 056 71 17 36

Fax (fax): 056 70 55 31 056 70 55 31

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Investeco BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Investeco BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Investeco BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Investeco BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Investeco BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Investeco BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Investeco BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Investeco BVBA
Products information Investeco BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08301788330
Ondernemingsnummer: 6774414062
Hoofdstad (capital): 758,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 353,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Investeco BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Investeco BVBA
(Get full report from official database of BE for Investeco BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Investeco BVBA
Addition kinds of activities for Investeco BVBA

177199. Betonwerk, nec | Concrete work, nec
594901. Stof slaat stukgoed op | Fabric stores piece goods
596101. Eten, postorder | Food, mail order
17310304. Installatie van telefoon- en telefoonapparatuur | Telephone and telephone equipment installation
30690207. Traptreden, rubber | Stair treads, rubber
32990400. Nonmetallic minerale statuary en andere decoratieve producten | Nonmetallic mineral statuary and other decorative products
34690200. Huishoudelijke kook- en keukengerei, porselein geëmailleerd | Household cooking and kitchen utensils, porcelain enameled
34699907. Honeycombed metaal | Honeycombed metal
51310204. Haaraccessoires | Hair accessories
61530300. Afbetalingspapier | Installment paper

Werken bij Investeco BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Investeco BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Investeco BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Investeco BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Bilzen (regio Hasselt) zijn wij op zoek naar een ervaren chauffeur. Dit familiebedrijf is gespecialiseerd in het leveren van bouwmaterialen + stortklaar beton, de vrachtwagens zijn uitgerust met kranen van 17 meter - 21 meter en 25 meter. 

 • HUISHOUDHULP HEIST (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: DAOUST

  Type: Dienstenchequebaan

  - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

 • HULP IN HET HUISHOUDEN (REGIO KOEKELARE - ICHTEGEM) (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: VZW BLINK

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zoeken medewerkers die huishoudelijk werk doen bij gezinnen voornamelijk in de regio Veldegem - Zedelgem - Koekelare & Ichtegem. Vooral poetsen, maar ook eten klaarmaken, boodschappen doen en strijken. Tewerkstelling van maandag tot en met vrijdag, uurrooster is bespreekbaar. Woonachtig in de regio en die over een wagen beschikt.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Drongen, DRINGEND solliciteer via sms (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Student chauffeur B (ASSEBROEK)

  Regio: ASSEBROEK

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Studentenjob

  Voor een tof bedrijf zoeken wij een student chauffeur. Je gaat met de wagen en een kleine aanhangwagen op pad om op evenementen of feesten een photobooth af te leveren. Caravan plaatsen op de gewenste plaats, photobooth aansluiten en het decor in orde maken. Daarna blijf je als begeleider bij de photobooth gedurende het event. Je bent het rechtstreekse aanspreekpunt voor de klant en de gasten op het event.

 • Plaatser veranda’s, ramen en deuren te Alken (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: PRES - ALL REEKMANS

  Type: Vaste Job

  Plaatsen van ramen, deuren en hoogwaardige veranda's plaatsen en assembleren. Schrijnwerkerelementen verzagen volgens het plan. Elementen plaatsen en vastzetten met haken, geleiders, hoekijzers,..Het glaswerk op een drager plaatsen en vastzetten (glaslatten, neopreendichtingen, kit, stutten,...). De waterdichtheid en de isolatie controleren. Het geheel van drager en frame waterdicht maken en dichtingen ed plaatsen.

 • Werfleider Industriebouw (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: SPINDLE

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de opvolging van één of twee werven: staat in voor de studie, voorbereiding en opvolging van de werven. Je coördineert de bouwactiviteit, stuurt en motiveert ploegbazen en arbeiders op de werf. Je bewaakt de uitvoeringsplanning en de technische uitvoering op de werf in samenspraak met de projectleider en ploegbaas. Je bent verantwoordelijk voor het naleven van veiligheidsvoorschriften. Je ondersteunt de projectleider in administratieve aspecten van de werf: bijhouden van alle meerwerken en registratie van alle activiteiten met als doel een volledige vorderingsstaat op te stellen, opmaak technische fiche.

 • Technieker (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: TORMANS

  Type: Vaste Job

  - Je bent in staat om zelfstandig storingen op te lossen - Je voert het preventief onderhoud uit - Je doet aanpassingen aan en optimaliseert de productielijnen - Je begeleidt externe techniekers zodat de uitgevoerde werken overeenstemmen met de gewenste aanpassingen - Je begeleidt regelamtig projecten van ontwerp tot de uiteindelijke uitvoering - Je geeft input om het machinepark continu te verbeteren zodat de efficiëntiegraad hiervan stijgt

 • Reclame bedeler in Scherpenheuvel (SCHERPENHEUVEL-ZICHEM)

  Regio: SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

  Bedrijf: BD MYSHOPI

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • Modis - Senior Business Analist (Security) (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben je een ervaren Business Analist die ervaring (of affiniteit) heeft met projecten rond security, zoals gebruikersauthentificatie, digitale ondertekeningen, en identity management? Onze klant in Brussel-Zuid is op zoek naar zo iemand.      Context   Momenteel lopen er 3 projecten rond data security:  Het gebruikersauthentificatie project: de bedoeling is om future proof oplossingen (zowel front als back-end) te implementeren. Gebruikers moeten zonder problemen, veilig en efficiënt kunnen inloggen op de systemen. De nodige technische oplossingen moeten geïmplementeerd kunnen worden (WebSphere, Drupal, mainfraime, SharePoint, Web services, etc). De legacy logon methodes moeten geïntegreerd worden, On Premise oplossingen worden onderzocht en vergeleken met Cloud oplossingen en architectuur standaarden worden vastgelegd. Er wordt  ook een central governance opgezet. Voorts is er het platform voor elektronische handtekeningen. De klant wil zo'n platform opzetten en hiervoor moeten de nodige processen opgezet worden. Er wordt een marktconforme oplossing gekozen en geïmplementeerd. De nodige processen worden uitgewerkt & toegepast en er wordt een central governance opgezet.  Tot slot is er het Identity Management project waarmee men het beheer van verschillende gebruikers (personeel, leveranciers, zelfstandige ondernemers) wil centraliseren. Om eenvoudig de juiste toegangen te bepalen en toe te kennen, gaat men gebruik maken van het Role Based Access Control principe.    Wat we van jou verwachten Het is jouw taak om de verschillende business partners te ondersteunen en advies te geven ivm proces optimalisatie. Je brengt in teamverband de noden, ideeën en problemen (pro)actief in kaart. Je volgt uiteraard ook de marktevoluties op de voet en geeft strategisch advies over toekomstige mogelijkheden. Je deelt jouw kennis en expertise binnen het security domein. Tot slot waak je ook over de uitwerking van een oplossing die in lijn ligt met de verwachtingen van de business. Je werkt onder andere samen met solution analisten, IT architecten en ontwikkelaars.  Je bouwt een netwerk uit bij de zakenpartners, zodanig dat je noden en opportuniteiten tijdig kan capteren en dat je kan rapporteren over de evolutie ervan. Vanuit je rol werk je mee aan de projecten geïnitieerd vanuit roadmap informatieveiligheid. Je werkt mee aan de verdere uitbouw van het security domein.  Je beheerst vlot het Nederlands en het Engels en je hebt al een ruime ervaring als analist. Je hebt op zijn minst affiniteit met het aspect "security". Ervaring met één van bovenstaande projecten is een serieuze meerwaarde.    What's in it for you   Een voltijds project van minstens 6 maanden, waarschijnlijk veel langer. Marktconforme verloning. Je werkt voornamelijk in Brussel-Zuid maar kan ook 2 dagen per week vanuit Deinze of Haasrode werken.      Interesse. Wat nu?    Stuur meteen jouw CV via de knop hieronder.

 • Zaalmedewerker (flexijob) (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Velotel Brugge

  Type: Flexijob

  Binnen hotel Velotel zoeken wij een gemotiveerde zaalmedewerker om ons F&B-team mee te versterken! - Je verwelkomt de gasten met een glimlach - Je neemt bestellingen op en informeert de gasten over het assortiment dranken en het menu - Je verzorgt de bediening, ruimt af en rekent af - Je zorgt ervoor dat het restaurant proper en verzorgd is - Verder help je je team waar nodig

Zoek naar antwoorden van Investeco BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Investeco BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Investeco BVBA. Laat een reactie achter voor Investeco BVBA. Investeco BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Investeco BVBA. Leave a respond for Investeco BVBA. Investeco BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Investeco BVBA op de google maps. Adres en contacten Investeco BVBA
Location of Investeco BVBA on the google maps. Address and contacts of Investeco BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Investeco BVBA Investeco BVBA: KEUTGENS CHRISTIAN SPRL | Technoland SPRL | K.S.O. Glorieux | Nemegheer NV | TRIPLE-A-IMMO

Other related companies as Investeco BVBA: KEUTGENS CHRISTIAN SPRL | Technoland SPRL | K.S.O. Glorieux | Nemegheer NV | TRIPLE-A-IMMO

Investeco BVBA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Waregem (Beveren-Leie), België. De volledige naam van het bedrijf is Investeco BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08301788330. Het bedrijf Investeco BVBA bevindt zich op het adres: Kortrijkseweg 353,8791. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 758,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 353,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Investeco BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Investeco BVBA is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Investeco BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Investeco BVBA, openstaande posities, locatie van Investeco BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Investeco BVBA is a company, that was registered 2018 in Waregem (Beveren-Leie) region, Belgium. Full name of company is Investeco BVBA, company assigned to the tax number BE08301788330. The company Investeco BVBA is located at the address: Kortrijkseweg 353,8791. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 758,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 353,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Investeco BVBA were not found.
The main activity of Investeco BVBA is Automotive Repair, Services and Parking, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Investeco BVBA is not available. You also can look at reviews of Investeco BVBA, open positions, location of Investeco BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Investeco BVBA, Waregem (Beveren-Leie): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Investeco BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Investeco BVBA, Waregem (Beveren-Leie): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Investeco BVBA, employees, financial statistics.