Technoland SPRL

Contactgegevens Technoland SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Technoland SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Technoland SPRL

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Hoogstraat 22-24,1000, België

Telefoon (phone): 02 511 51 04 02 511 51 04

Fax (fax): 02 511 82 27 02 511 82 27

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Technoland SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Technoland SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Technoland SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Technoland SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Technoland SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Technoland SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Technoland SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Technoland SPRL
Products information Technoland SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE08079589843
Ondernemingsnummer: 8871429443
Hoofdstad (capital): 246,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 274,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Technoland SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Technoland SPRL
(Get full report from official database of BE for Technoland SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Technoland SPRL
Addition kinds of activities for Technoland SPRL

673200. Vertrouwen: educatief, religieus, enz. | Trusts: educational, religious, etc.
873102. Commercieel fysisch onderzoek | Commercial physical research
14999912. Pipestone mining (catlinite) | Pipestone mining (catlinite)
16299905. Krachtcentrale constructie | Power plant construction
27419905. Patronen, papier: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Patterns, paper: publishing only, not printed on site
38250314. Meters: elektrisch, zak, draagbaar, paneelbord, enz. | Meters: electric, pocket, portable, panelboard, etc.
50399913. Wire hek, poorten en accessoires | Wire fence, gates, and accessories
51590100. Katoenhandelaars en producten | Cotton merchants and products
87110303. Petroleumtechniek | Petroleum engineering

Werken bij Technoland SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Technoland SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Technoland SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Technoland SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Management assistant deeltijds (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zoek je een job als assistente, organiseer je graag evenementen, en wil je terecht komen in de mediawereld? Grijp dan jouw kans want voor onze klant in Vilvoorde zoeken we een Management assistant deeltijds. Je zorgt voor het time management en het agendabeheer van de Manager en voorziet ruimte in de agenda om lopende projecten af te handelen en op te volgen, en plant de meetings van de Manager in. Verder overleg je zeer veel met andere afdelingen en beheer je de opleidingen en het opleidingsbudget van het team (inclusief bezoek aan congressen, inschrijvingen, reizen en hotels boeken, ...). Je bereidt ook meetings en presentaties voor en maakt verslagen van de meetings zelf. Verder organiseer je team evenementen zoals teambuildings, opleidingsdagen, nieuwjaarlunches, ... Je bent ook verantwoordelijk voor het behandelen van de mails en het klassement van de Manager. Verder maak je een canvas van jaarlijks terugkerende meetings en workflows (zoals bijvoorbeeld het jaarplan) en maak je een draaiboek voor ad hoc situaties aangaande collega's (bijvoorbeeld voor een verjaardag, geboorte, huwelijk, verhuis, ziekte collega, ...)

  • Chauffeur C- Bouw (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Ninove zjn wij dringend op zoek naar een chauffeur met geldig rijbewijs C. U vertrekt vanuit het magazijn en levert bouwmaterialen aan werven.

  • Kwaliteitscontroleur 2 ploegen m/v (PASSENDALE)

    Regio: PASSENDALE

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf te Passendale zoeken wij een kwaliteitscontroleur m/v om in 2 ploegen te werken je bent mede verantwoordelijk voor het kwaliteitssysteem in verpakking en productie toezicht HACCP-systeem : controle en verificatie van de kritische controle punten toezicht non-conformiteiten in het verpakkings- en productieproces controle diepvriesproducten, verpakte eindproducten en groenten tijdens productieproces

  • BOEKHOUDKUNDIG BEDIENDE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een allround bediende die vooral zal instaan voor de boekhouding. Het takenpakket: - inboeken van aankoopfacturen - verwerken financiële verrichtingen - debiteurenbeheer - facturatie - afpunten rekeningen - BTW-listings en aangiftes

  • ENTHOUSIASTE RECRUITER (GOEDE KENNIS FRANS) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor ons kantoor gelegen in hartje Roeselare, zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega. U komt terecht in een gepassioneerd team van 4 medewerkers waar collegialiteit centraal staat. Absolute Jobs is een uitzendkantoor , gespecialiseerd in het selecteren van zowel binnen- als buitenlandse bekwame talenten, met optie op een vast contract. We beschikken over selectiekantoren in Roemenië, Polen en Spanje die samen met Absolute Jobs België het perfecte team vormen om gespecialiseerde profielen tewerk te stellen. Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wil je een job met veel sociaal contract en veel variatie, dan is de job van uitzendconsulent waarschijnlijk wel iets voor jou! Wat zijn jouw taken? Je bent een krak in het zoeken én vinden van nieuw talent. Je belt heel graag en haalt voldoening uit het vastleggen van afspraken met werkzoekenden. Aan de hand van een persoonlijk gesprek ga je op zoek naar de sterktes en motivatie van jouw kandidaat. Het vinden van de perfecte match tussen kandidaten en bedrijven bezorgt jou een fantastisch gevoel. Je vindt het een uitdaging om elke dag opnieuw op zoek te gaan naar nieuwe vacatures. Zo help je mee jouw kantoor uitbouwen. Administratief ben je heel sterk want je beseft dat iedereen graag op een correcte manier verloond en behandeld wordt. Je kan er als geen ander voor zorgen dat zowel de kandidaat als de klant blindelings vertrouwen hebben in jouw kunnen.

  • Huishoudhulp regio Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor een uitgebreide job bij klanten in de regio Leuven. Je bent er verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en strijken, en kunnen ook aangevuld worden met wassen, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Poetshulp regio Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Destelbergen Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • Gedreven huishoudhulp regio Diksmuide gezocht! (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sarah en Eloise zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Wij bieden jou alles wat een superheld nodig heeft! een magisch uurrooster, eventueel door je gedachten te lezen! Jij beslist zelf welke dagen en hoeveel uren je werkt, wij passen ons aan aan jouw wensen! Je kan werken tot in de eeuwigheid door middel van een vast contract! We geven je opleidingen ins ons geheime hoofdkwartier om nieuwe bovenmenselijke krachten en poetsspreuken te leren kennen zodat je elk stofdeeltje op termijn kan wegtoveren. Als je graag held bent in je eigen regio, zorgen wij voor klanten waar je makkelijk naartoe kan vliegen We voorzien je van een welverdiend heldenloon Daarnaast verdient een helt uiteraard een aangepaste werkcape. Hiervoor zorgen wij OF we geven je een vergoeding om je kostuum zelf te kopen en te onderhouden Held zijn doe je niet elke dag! iedereen verdient eens verlof. Daarom geven we je vakantiegeld om eventueel op reis te gaan OF om je droomheldenpak te kunnen kunnen kopen Een eindejaarspremies om met je collega helden de feestdagen met een extraatje tegemoet te gaan Verplaatsingsvergoeding op jouw raketmobiel te financieren of een jaarabonnement van de Lijn dewelke je ook in het weekend en in vakantieperiodes kan en mag gebruiken supersympathieke collega's

  • Gemotiveerde huishoudhulp (m/v) regio BXL (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES BRUSSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Adecco Home Services biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. We bieden jobs aan over regio Anderlecht/Sint-Pieters-Leeuw/Brussel, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen, (m/v).

  • Student winkelbediende bakkerij (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen in het centrum van Diest zijn we op zoek naar een student verkoop (m/v) Je gaat de klanten bedienen. Je doet kassawerk. Je vult de winkel aan met brood, pistolets,... Je helpt af en toe mee de afwas doen. Je zorgt dat de winkel netjes is. Je noteert de bestellingen.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • hoofd laborant (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: MEDISCH LABO MEDINA

    Type: Vaste Job

    - coachen en ondersteunen van de medewerkers in het labo in hun dagelijkse werking analyse van ad hoc probleemsituaties en deze oplossen rapporteren van opportuniteiten om de labo werking te verbeteren beschikbaar voor de coördinatie en implementatie van verschillende projecten in de laboratoriumorganisatie toezicht op orde en netheid van de afdelingen implementatie van de toegewezen correctieve en preventieve acties die voortvloeien uit de resp. vergaderingen van directie, staf, afdelingshoofden en laboranten assistentie van de kwaliteitsmanager bij het onderhouden en verbeteren van het kwaliteitssysteem bijdrage tot de communicatie en samenwerking binnen de laboratorium organisatie Toezicht op de uitpak van de stalen

Zoek naar antwoorden van Technoland SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Technoland SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Technoland SPRL. Laat een reactie achter voor Technoland SPRL. Technoland SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Technoland SPRL. Leave a respond for Technoland SPRL. Technoland SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Technoland SPRL op de google maps. Adres en contacten Technoland SPRL
Location of Technoland SPRL on the google maps. Address and contacts of Technoland SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Technoland SPRL Technoland SPRL: Idewe VZW | VDB Metal Sheet | Jean-Pierre De Clercq | Le Tricotin | Orbi Chemicals

Other related companies as Technoland SPRL: Idewe VZW | VDB Metal Sheet | Jean-Pierre De Clercq | Le Tricotin | Orbi Chemicals

Technoland SPRL is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is Technoland SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08079589843. Het bedrijf Technoland SPRL bevindt zich op het adres: Hoogstraat 22-24,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 246,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 274,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Technoland SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Technoland SPRL is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Technoland SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Technoland SPRL, openstaande posities, locatie van Technoland SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Technoland SPRL is a company, that was registered 2002 in Brussel region, Belgium. Full name of company is Technoland SPRL, company assigned to the tax number BE08079589843. The company Technoland SPRL is located at the address: Hoogstraat 22-24,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 246,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 274,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Technoland SPRL were not found.
The main activity of Technoland SPRL is Automotive Repair, Services and Parking, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Technoland SPRL is not available. You also can look at reviews of Technoland SPRL, open positions, location of Technoland SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Technoland SPRL, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Technoland SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Technoland SPRL, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Technoland SPRL, employees, financial statistics.