I.B.S.-INTER BELGIUM SECURITY SPRL

Contactgegevens I.B.S.-INTER BELGIUM SECURITY SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data I.B.S.-INTER BELGIUM SECURITY SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

I.B.S.-INTER BELGIUM SECURITY SPRL

Regio (region): Wavre, België

Adres (address): Avenue Mercator 1,1300, België

Telefoon (phone): 010 22 56 22; 0800 201 99 010 22 56 22; 0800 201 99

Fax (fax): 070 22 22 00; 0800 201 99; 010 24 19 60 070 22 22 00; 0800 201 99; 010 24 19 60

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) I.B.S.-INTER BELGIUM SECURITY SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "I.B.S.-INTER BELGIUM SECURITY SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "I.B.S.-INTER BELGIUM SECURITY SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van I.B.S.-INTER BELGIUM SECURITY SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen I.B.S.-INTER BELGIUM SECURITY SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of I.B.S.-INTER BELGIUM SECURITY SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees I.B.S.-INTER BELGIUM SECURITY SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti I.B.S.-INTER BELGIUM SECURITY SPRL
Products information I.B.S.-INTER BELGIUM SECURITY SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06253936767
Ondernemingsnummer: 9191406250
Hoofdstad (capital): 866,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 659,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in I.B.S.-INTER BELGIUM SECURITY SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor I.B.S.-INTER BELGIUM SECURITY SPRL
(Get full report from official database of BE for I.B.S.-INTER BELGIUM SECURITY SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor I.B.S.-INTER BELGIUM SECURITY SPRL
Addition kinds of activities for I.B.S.-INTER BELGIUM SECURITY SPRL

20330203. Marmelade: verpakt in blikjes, potten, enz. | Marmalade: packaged in cans, jars, etc.
22810106. Spinning garen | Spinning yarn
30520102. Autoslang, rubber | Automobile hose, rubber
31310402. Linnen, schoen en laars: leer | Linings, shoe and boot: leather
32720307. Fonteinen, was: pre-terrazzo | Fountains, wash: precast terrazzo
51910403. zadelmakerij | Saddlery

Werken bij I.B.S.-INTER BELGIUM SECURITY SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in I.B.S.-INTER BELGIUM SECURITY SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor I.B.S.-INTER BELGIUM SECURITY SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for I.B.S.-INTER BELGIUM SECURITY SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Plaatser maatwerk (m/v) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je werkt als plaatser van maatwerk samen met 2 collega’s (je doet het niet op eigen houtje). Zo zijn jullie perfect op elkaar afgestemd! Dit gaat over zowel keukens als kasten, dressings, binnendeuren, trappen, constructies, meubels, … Noem maar op! Benieuwd hoe je dag er zal uitzien? Zo dus: Je komt toe op het atelier, slaat een babbel met de collega’s en bekijkt de planning waar je heen moet. Eenmaal vertrokken begint het echte werk. Aangekomen op de bestemming plaats je zorgvuldig en kwalitatief de profielen. Aangezien jij perfectionistisch ingesteld bent is dat peanuts! Je bent klaar of er is extra hulp nodig in het atelier? Dan help je graag een handje mee!

 • Schadebeheerder BRAND (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je komt als schadebeheerder terecht in het team BRAND. In deze functie bent je verantwoordelijk voor het beheer van schadedossiers van A tot Z Jouw taken; Je beheert de toegewezen schadedossiers en staat in voor een snelle, correcte en kwalitatieve afhandeling. Je bent een aanspreekpunt voor makelaars, klanten en slachtoffers en zorgt voor een duidelijke en correcte communicatie aan alle partijen. Binnen jouw regelingsvolmacht neem je juridisch onderbouwde en geargumenteerde standpunten in en werk je zelfstandig en op proactieve wijze je dossiers af. Je bouwt een goede samenwerking op met derde partijen en beheert autonoom je dossiers. Je past onze schadeprocessen toe en hebt een signaalfunctie i.v.m. mogelijke verbeteringen van procedures, werkwijzen en samenwerking met externe medewerkers. Desgevallend neem je deel aan projecten die bijdragen tot de implementatie van vernieuwings- en verbeteringstrajecten.

 • Slager (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: Go4Jobs Evergem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als slager ben je verantwoordelijk voor het bewerken en verwerken van vlees. Daarnaast bereid je ook kant-en-klare gerechten en salades. Je zorgt er voor dat de toonbank steeds aangevuld is. Je helpt bij het reinigen en schoonmaken van de materialen, de winkel en de keuken.

 • Customer Service Specialist (m/v) 1286433 (LAKEN (BRUSSEL-STAD))

  Regio: LAKEN (BRUSSEL-STAD)

  Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Customer Care Specialist sta je in voor een gevarieerd takenpakket. Enerzijds ga je ondersteuning bieden aan de accountmanagers en anderzijds aan de klanten. - Je bent verantwoordelijk voor de ondersteuning van een klantenportefeuille in België en Luxemburg; - Je bent volledig zelfstandig en kan de juiste klemtoon leggen op de nog te ondernemen actiepunten binnen je portefeuille en dit zowel naar binnen –en buitendienst, maar ook naar de klanten; - Je staat de klanten bij in geval van vragen of opmerkingen per telefoon en e-mail en neemt autonoom de juiste “call to action”; - Je onderhoudt nauwe contacten met het salesteam en de verschillende afdelingen binnen Professional; - Je maakt zelfstandig offertes/presentaties en controleert contracten op maat van de klant/prospect ; - Je staat in voor het opmaken/beheren van raamcontracten in nauw overleg met de National Account Manager; - Je staat in voor de communicatie naar klanten aangaande promo’s en assortimentswijzigingen; - Je bent verantwoordelijk voor het beheer van het netwerk (digitale data en informatie klant); - Je bent back-up voor de andere collega’s binnen de afdeling.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Zonhoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Enthousiaste Huishoudhulpen Regio Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: TRIXXO HOME HASSELT

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

 • Arbeider tuinaanleg M/ V (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  Als tuinarbeider is er een uitgebreid gevarieerd takenpakket: Hoofdtaken: aanleg terrassen aanleg tuin (opleiding voorzien) onderhoud tuinen (opleiding voorzien)

 • Junior JavaScript Developer (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Talentus

  Type: Vaste Job

  Dit bedrijf investeert in de ontwikkeling van software en mobiele apps om zijn operaties te ondersteunen en te verbeteren. Als deel van een klein team ontwikkel en ondersteun je applicaties.  Hun systemen bestaan voornamelijk uit Mean (MongoDB, Express, AngularJS en Node.js) applicaties en worden ontwikkeld volgens de principes van Scrum en Agile.  Als developer ben je verantwoordelijk voor: De ontwikkeling van systeem componenten, zowel front-end als back-end; De ondersteuning van de implementatie van deze componenten in de dagelijkse operaties. Waar nodig, zorg je voor veranderingen en oplossingen zodat de eindgebruikers een product in handen krijgen van hoge kwaliteit; Ondersteuning van eindgebruiker voor het oplossen van problemen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamisch en internationaal bedrijf dat business-to-business diensten aanbiedt.

 • Commercieel medewerker binnendienst (NL/FR) (ASSEBROEK)

  Regio: ASSEBROEK

  Bedrijf: Optelec

  Type: Vaste Job

  Als commercieel medewerker ben je werkzaam op de binnendienst verkoop in een klein gemotiveerd team. Onze klanten zijn mensen met een visuele beperking die een oplossing zoeken om hun beperking te compenseren. Vanuit de binnendienst doe je opvolging van offertes, verwerkt binnenkomende orders,houdt de websites actueel, verzorgt communicatie materiaal en gebruikt optimaal ons ERP en CRM systeem. Je vind het leuk om hulpmiddelen te demonstreren op beurzen en in onze demoruimte en adviseert over de producten en toepassingen. Je communiceert vlotjes in het Nederlands en Frans met onze relaties. Je hebt groot verantwoordelijkheids gevoel en houdt van de samenwerking met de tien directe collega's en de collega's in het buitenland.

 • System engineer voor groeiende IT-business afdeling (BELLEGEM)

  Regio: BELLEGEM

  Bedrijf: VIND! ICT

  Type: Vaste Job

  Je bent (mede)verantwoordelijk voor de volledige infrastructuur van klanten (kmo's). Je staat in voor de installatie, configuratie en onderhoud van hardware en software. De projectvoorbereiding gebeurt intern, vervolgens ga je ter plaatse bij de klant voor de installatie / configuratie. Je werkt tevens mee aan vernieuwingsprojecten en migraties.

 • Parallel Consulting - Java Developer (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  We are currently looking for a Medior or Senior Java developer for an exciting project with one of my main clients. They are looking for someone with at least 3 years experience with Java development to come and join one of their Cross functional teams on a long term freelance contract. This is is truly an exciting time to join this customer as they are rapidly expanding and really are changing the way things are done in the Media space. They use the following Tech Stack: Java8, Spring, Hibernate, Maven, MicroServices. Their DevOps Cloud teams are working hard to move all applications to the Cloud so experience with AWS is always welcome :-). They are willing to wait notice periods but immediate start is definitely available for the right candidate. Please apply below if this is something that interest you.

 • Ervaren snoeier / tuinman (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: XTRA INTERIM

  Type: Werfreserve

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een ervaren tuinman. Je zal instaan voor het onderhoud en aanleg van tuinen Je zal vaak instaan voor snoeiwerk Belangrijk: sluitingsperiode: januari - februari

Zoek naar antwoorden van I.B.S.-INTER BELGIUM SECURITY SPRL in sociale netwerken
Look for responds of I.B.S.-INTER BELGIUM SECURITY SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor I.B.S.-INTER BELGIUM SECURITY SPRL. Laat een reactie achter voor I.B.S.-INTER BELGIUM SECURITY SPRL. I.B.S.-INTER BELGIUM SECURITY SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for I.B.S.-INTER BELGIUM SECURITY SPRL. Leave a respond for I.B.S.-INTER BELGIUM SECURITY SPRL. I.B.S.-INTER BELGIUM SECURITY SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie I.B.S.-INTER BELGIUM SECURITY SPRL op de google maps. Adres en contacten I.B.S.-INTER BELGIUM SECURITY SPRL
Location of I.B.S.-INTER BELGIUM SECURITY SPRL on the google maps. Address and contacts of I.B.S.-INTER BELGIUM SECURITY SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come I.B.S.-INTER BELGIUM SECURITY SPRL I.B.S.-INTER BELGIUM SECURITY SPRL: ART & COM SPRL | Méthode Kostman | FORMAGEST | Lemmens Cablerie-Corderie | airodroom.bvba

Other related companies as I.B.S.-INTER BELGIUM SECURITY SPRL: ART & COM SPRL | Méthode Kostman | FORMAGEST | Lemmens Cablerie-Corderie | airodroom.bvba

I.B.S.-INTER BELGIUM SECURITY SPRL is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Wavre, België. De volledige naam van het bedrijf is I.B.S.-INTER BELGIUM SECURITY SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06253936767. Het bedrijf I.B.S.-INTER BELGIUM SECURITY SPRL bevindt zich op het adres: Avenue Mercator 1,1300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 866,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 659,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in I.B.S.-INTER BELGIUM SECURITY SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van I.B.S.-INTER BELGIUM SECURITY SPRL is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van I.B.S.-INTER BELGIUM SECURITY SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van I.B.S.-INTER BELGIUM SECURITY SPRL, openstaande posities, locatie van I.B.S.-INTER BELGIUM SECURITY SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

I.B.S.-INTER BELGIUM SECURITY SPRL is a company, that was registered 1989 in Wavre region, Belgium. Full name of company is I.B.S.-INTER BELGIUM SECURITY SPRL, company assigned to the tax number BE06253936767. The company I.B.S.-INTER BELGIUM SECURITY SPRL is located at the address: Avenue Mercator 1,1300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 866,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 659,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in I.B.S.-INTER BELGIUM SECURITY SPRL were not found.
The main activity of I.B.S.-INTER BELGIUM SECURITY SPRL is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of I.B.S.-INTER BELGIUM SECURITY SPRL is not available. You also can look at reviews of I.B.S.-INTER BELGIUM SECURITY SPRL, open positions, location of I.B.S.-INTER BELGIUM SECURITY SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over I.B.S.-INTER BELGIUM SECURITY SPRL, Wavre: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf I.B.S.-INTER BELGIUM SECURITY SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about I.B.S.-INTER BELGIUM SECURITY SPRL, Wavre: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company I.B.S.-INTER BELGIUM SECURITY SPRL, employees, financial statistics.