GPS NV

Contactgegevens GPS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GPS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

GPS NV

Regio (region): GENK, België

Adres (address): OOSTERRING 9 - GENK-ZUID ZONE 8,3600, België

Telefoon (phone): 089 62 04 40 089 62 04 40

Fax (fax): 089 61 32 98 089 61 32 98

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GPS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GPS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GPS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GPS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GPS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GPS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GPS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GPS NV
Products information GPS NV

BTW identificatienummer (tax): BE01605072021
Ondernemingsnummer: 6952941894
Hoofdstad (capital): 521,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 221,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in GPS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GPS NV
(Get full report from official database of BE for GPS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor GPS NV
Addition kinds of activities for GPS NV

25140600. Metaal gazon en tuinmeubilair | Metal lawn and garden furniture
28430300. Verwerkende assistenten | Processing assistants
32950107. Spar, gemalen of anderszins behandeld | Spar, ground or otherwise treated
33579905. Bouw draad en kabel, nonferrous | Building wire and cable, nonferrous
34430119. Tank torens, metalen plaat | Tank towers, metal plate
50640302. Ontvochtigers, draagbaar | Dehumidifiers, portable

Werken bij GPS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GPS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GPS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GPS NV. Looking for open vacancies in other companies

 • 2 TIJDELIJK BEDIENDEN MET KENNIS DUITS (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een internationaal voedingsbedrijf regio groot Kortrijk, zijn wij op zoek naar 2 tijdelijke krachten op customer service met kennis Duits. Er zijn 2 opties: - klachtenopvolging op customer service, opdracht van 3 maanden (met mogelijks verlenging van nog eens 3 maanden) - tijdelijke ondersteuning DUITSE markt, tot eind maart.

 • Medewerker Burgerking (MINDERHOUT)

  Regio: MINDERHOUT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een nieuw filiaal van Burger King in Minderhout zijn we op zoek naar medewerkers voor in de keuken en in de bediening. Je kan zowel voltijds als deeltijds tewerkgesteld worden. Het gaat over een functie met optie vast. Jouw takenpakket: je bedient de klanten je stelt de bestelling samen je rekent de bestelling af je helpt met het maken van de hamburgers: beleggen met groenten, hamburgers bakken, ... je bakt de frieten je maakt de werkplaats schoon

 • Copywriter (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Je hebt een enorme passie voor talen en dan vooral voor het Frans! Je bent verantwoordelijk voor zowel de online als offline content en dit zowel voor interne (eigen medewerkers) als externe doelgroepen (klanten of media): je maakt vertalingen van het Nederlands naar het Frans (70-80% van de job) je stelt artikels op voor het interne magazine: rapporten, interviews, nieuwsbrieven persberichten schrijven over winkelopeningen of nieuwe projecten doe je met plezier verhalen vertellen op verschillende websites is iets wat je ook enorm boeiend vindt sociale netwerken voeden met interessante posts vind je super je kan makkelijk korte video's maken en foto's bewerken: ervaring in fotografie is absoluut een pluspunt!

 • Productiemedewerkers 3 ploegen (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: jobmatch

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Lokeren zijn we op zoek naar losse arbeiders voor de kwaliteitscontrole. Het bedrijf is gespecialiseerd in het uitvoeren van kwaliteitscontroles in de automotive, meer bepaald het controleren van brandstoftanks. Als productiearbeider/ kwaliteitscontroleur ben je verantwoordelijk voor de volledige controle op het einde van de productielijn.

 • Monteur buitendienst (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Op verplaatsing: monteren van verschillende mechanisch elementen (cabines, ovens) bij de klant, montage in samenspraak met collega-monteur In het atelier: Assemblage van kanalen, panelen, lichtarmaturen, ventilatoren,...

 • Monteur (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: HE-CO

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor een kwaliteitsvolle plaatsing en afwerking van het eindproduct (of onderdelen ervan), binnen de vooropgestelde termijn, conform de plannen en de veiligheidsvoorschriften.

 • Project Manager E&I (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: Brunel

  Type: Vaste Job

  Voor een internationaal bedrijf is Brunel op zoek naar een Project Manager E&I. Ze zijn actief op het gebied van transmissie en distributie van elektriciteit, proces- en productieautomatisering, gebouwen, installaties, elektrische, elektronische en installatietechnische producten en systemen. Spreekt dit jouw helemaal aan? Lees dan zeker verder! Je coördineert alle operationele activiteiten met betrekking tot de realisatie van het project. Je volgt de budgetten (kostprijsbewaking, rentabiliteitsopvolging en garanties) nauw op. Je bewaakt de planning, om teneinde de gewenste deadline te verzekeren. Je bewaakt de veiligheid tijdens de uitvoering van de projecten. Jij selecteert de externe leveranciers en onderaannemers, en regelt de bijhorende contractonderhandelingen. Ook de projectdocumentatie behoort tot jouw takenpakket: het ter beschikking stellen van alle documentatie en technische specificaties aan de betrokken partijen en de correcte naleving hiervan opvolgen. Je onderhoudt de technisch-commerciële relaties met de klanten met het oog op klantentevredenheid en het onderhouden en uitbouwen van langetermijnrelaties. Je motiveert en stuur het projectteam aan. Dit team bestaat uit projectingenieurs en onderaannemer.

 • Medewerker kwaliteit betonlabo (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

  Type: Vaste Job

  Als medewerker kwaliteit van het betonlabo sta je dagelijks in voor de diverse analyses op stalen afkomstig van verschillende producten en grondstoffen, met het oog op kwaliteitscontrole en certificatie. Naast het uitvoeren van verschillende analyses en proeven (zeefanalyses, identificatieproeven, expertiseopdrachten, kalkstudies, drukproeven,….), is het voornamelijk jouw taak om regelmatig en eigenhandig stalen te nemen van de gebroken granulaten, gestabiliseerde mengsels , stortklaar beton en bodem. Dit gebeurt zowel op de eigen site(s) als op locatie.

 • Junior dossierbeheerder accountancy (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Le Grand & Associates

  Type: Vaste Job

  Sterke begeleiding Alle kansen Nauwe band met de klant Kwaliteit Work-life-balance Is dit de ideale samenvatting van jouw droomjob? Perfect! Onze klant is een groeiend en modern accountantskantoor in Aalst met een interessant en uiteenlopend cliënteel. Het kantoor plaatst een nauwe band met de cliënten op de eerste plaats. Het kantoor werd onlangs volledig vernieuwd waardoor er plaats is vrijgekomen om jou met open armen te ontvangen. Dit doe je: Als junior word je ingezet voor een aantal verschillende dossiers: kmo's, éénmanszaken, vrije beroepers,… . Je beheert dossiers van A-Y. Daarmee bedoelen wij: Algemene boekhoudkundige taken (inboeken van AKF & VKF, voorbereiden van de balansen) Fiscale aangiftes (PB, BTW, VENN.B) Indien jij er klaar voor bent, krijg je steeds meer taken toevertrouwd. In de toekomst kan je volledig zelfstandig je eigen dossiers beheren! Daarbij behoort uiteraard ook het klantenadvies.

 • TEAMCOACH 2 PLOEGEN (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Voor een automotive bedrijf zijn wij op zoek naar een TEAMCOACH. Je voornaamste taken zijn het borgen van de dagelijkse productie in aantal en kwaliteit volgens klantorders door middel van het zo efficiënt mogelijk inzetten van beschikbaar personeel met in acht name van de bedrijfsdoelstellingen en waarden en realiseren van korte termijn en year targets.

 • Junior Lawyer Real Estate (Brussel) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax en Legal profielen. Voor een groot advocatenkantoor zijn we op zoek naar een Junior Advocaat voor het Real Estate team. Het team bestaat uit een 25 tal advocaten die zich focussen op alle aspecten van het vastgoedrecht. Ze hanteren steeds een pragmatische en no-nonsense aanpak met het oog op een lange termijn oplossing voor de klant. Door blijvende groei zijn zij op zoek naar een enthousiaste advocaat-stagiair voor het kantoor in Brussel. ? Jouw takenpakket als Junior Advocaat Real Estate: Je adviseert en ondersteunt je cli?nteel bij alles aspecten van het vastgoedrecht Je werkt nauw samen met de andere departementen Je bent verantwoordelijk voor het opmaken en nalezen van contracten

 • Freelance Accountant (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1675485-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor een partner te Hasselt in de HR sector is Financial Talents op zoek naar een freelance Accountant.  Inboeken van aankoop en verkoopfacturen  Ondersteuning bieden tijdens de closing Opvolging onbepaalde facturen  Bijwerken database voor de verwerking van Intrastat   Voorbereiding BTW aangifte  Voorbereiding Intrastat aangifte  Voorbereiding klantenlijsten 

Zoek naar antwoorden van GPS NV in sociale netwerken
Look for responds of GPS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor GPS NV. Laat een reactie achter voor GPS NV. GPS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GPS NV. Leave a respond for GPS NV. GPS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GPS NV op de google maps. Adres en contacten GPS NV
Location of GPS NV on the google maps. Address and contacts of GPS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come GPS NV GPS NV: A. LOCAQUADS | Van Raak L BVBA | Actaphone SA | Henin Pascal SPRL | Bens NV

Other related companies as GPS NV: A. LOCAQUADS | Van Raak L BVBA | Actaphone SA | Henin Pascal SPRL | Bens NV

GPS NV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio GENK, België. De volledige naam van het bedrijf is GPS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01605072021. Het bedrijf GPS NV bevindt zich op het adres: OOSTERRING 9 - GENK-ZUID ZONE 8,3600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 521,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 221,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in GPS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GPS NV is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GPS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GPS NV, openstaande posities, locatie van GPS NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GPS NV is a company, that was registered 2008 in GENK region, Belgium. Full name of company is GPS NV, company assigned to the tax number BE01605072021. The company GPS NV is located at the address: OOSTERRING 9 - GENK-ZUID ZONE 8,3600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 521,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 221,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in GPS NV were not found.
The main activity of GPS NV is Printing, Publishing and Allied Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GPS NV is not available. You also can look at reviews of GPS NV, open positions, location of GPS NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GPS NV, GENK: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GPS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GPS NV, GENK: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GPS NV, employees, financial statistics.