Flexsys

Contactgegevens Flexsys: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Flexsys: address, phone, fax, email, website, opening hours

Flexsys

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Helihavenlaan 34,1000, België

Telefoon (phone): 02 203 13 13 02 203 13 13

Fax (fax): 02 201 17 82 02 201 17 82

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Flexsys: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Flexsys"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Flexsys"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Flexsys, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Flexsys. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Flexsys, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Flexsys. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Flexsys
Products information Flexsys

BTW identificatienummer (tax): BE08046356201
Ondernemingsnummer: 4178894042
Hoofdstad (capital): 887,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 180,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Flexsys zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Flexsys
(Get full report from official database of BE for Flexsys)

Aanvulling soorten activiteiten voor Flexsys
Addition kinds of activities for Flexsys

6061. Federale kredietverenigingen | Federal credit unions
07219902. Plantendiensten | Planting services
20139903. Gekookte vlees, van gekocht vlees | Cooked meats, from purchased meat
24260101. Carvings, meubels: hout | Carvings, furniture: wood
32550301. Baksteen, klei vuurvast | Brick, clay refractory

Werken bij Flexsys: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Flexsys: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Flexsys. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Flexsys. Looking for open vacancies in other companies

 • Voltijdse winkelverantwoordelijke bakkerij regio Zottegem (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb jij een grote verantwoordelijkheidszin, hou jij van klantencontact en heb je affiniteit met voeding? Dan bij jij waarschijnlijk de kandidaat waar wij naar op zoek zijn! Wat kan jij verwachten? Je waakt over de algemene kwaliteit van jouw winkel en staat in voor de professionele en klantvriendelijke uitstraling ervan. Je zal instaan voor het goede verloop en optimalisatie van jouw winkel. Hieronder valt ook het plaatsen van winkelbestellingen, de dagelijkse kasafsluiting en stortingen. Je werkt naar vooropgestelde targets qua omzet, personeelskost en stock. Uiteraard krijg je hiervoor de nodige ondersteuning van interne diensten. Je coacht jouw team op een inspirerende manier en zorgt voor een goede taakverdeling binnen jouw team. Je maakt werkplanningen op en beheert het verlof. Je staat in voor opleiding, communicatie en coaching van nieuwe medewerkers. Als winkelverantwoordelijke ben jij dé schakel tussen de winkel en de regioverantwoordelijke en zorg je voor een vlotte en heldere communicatie.

 • Administratief ondersteunend medewerker bank (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als administratief bediende bank ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: - Je maakt een inventaris van alle documenten die we ontvangen van externe bronnen Je controleert dossiers op volledigheid en inhoud Je voert algemene administratief ondersteunende taken uit

 • Schrijnwerk atelier en opmeten bij de klant (m-v) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Synergie Waregem Careers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in poorten (particulieren en bedrijven) zijn we op zoek naar een bouwkundig profiel met sterke kennis hout. Jouw takenpakket is 2-ledig: 75% atelierwerk 25% opmeten en bijstand in de montage

 • HUISHOUDHULP VOOR LOVENDEGEM (LOVENDEGEM)

  Regio: LOVENDEGEM

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Lovendegem.

 • particuliere schoonma(a)k(st)er (LEBBEKE)

  Regio: LEBBEKE

  Bedrijf: DC LIMO

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor de schoonmaak bij particuliere klanten (geen bedrijven): Het schoonmaken van vloeren en meubilair. Het poetsen van het sanitair . Het wassen van ramen. Het afwassen en opbergen van de vaat. ... ...

 • Huishoudhulp regio Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: t-interim Geel

  Type: Dienstenchequebaan

  Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken bestaan voornamelijk uit het poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Breng je zelf een nieuwe klant aan dan krijg je bovendien een cadeaubon! Dus, zin in een job als poetshulp met dienstencheques? Kom langs en we bespreken jouw opties!

 • Exclusieve huishoudhulp ( M/V) te Schelderode 8u/week (SCHELDERODE)

  Regio: SCHELDERODE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Schelderode .U komt terecht in een gastgezin waar poetsen, strijken, huishoudeljke taken, deel uitmaken van het takenpakket. 8u/per week op vrijdag. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Magazijnier - student augustus (GRIMBERGEN)

  Regio: GRIMBERGEN

  Bedrijf: Start People Mechelen

  Type: Studentenjob

  Samen met de vaste medewerkers ga je op een bepaalde afdeling ingeschakeld worden. Je taken kunnen zijn: Inbound: controle van inkomende goederen en stockeren Orderpicking: samenstellen van bestellingen Outbound: uitgaande bestellingen controleren In- en verpakken van onderdelen Sorteren van onderdelen Je zal werken met een handscanner.

 • JOBSTUDENTEN ZORG - VERPLEGING voor weekendwerk (BORSBEEK)

  Regio: BORSBEEK

  Bedrijf: Woonzorgcentrum Compostela

  Type: Studentenjob

  Voor de weekends zijn we nog op zoek naar gemotiveerde jobstudenten verzorging / verpleging. Samen met de andere leden van het zorgteam staat u in voor de verzorging en begeleiding van de bewoners van het woonzorgcentrum.

 • Enthousiaste taaltrainers Frans - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: TinC

  Type: Zelfstandige activiteit

  TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Frans in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

 • PSYCHOLOOG / PSYCHOTHERAPEUT (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: PSYTEAM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Om aan de toegenomen vraag uit de regio en omstreken tegemoet te komen zoeken wij voor verdere uitbouw van onze groepspraktijk een psychotherapeut (psycholoog) (m/v) die als zelfstandige (in hoofd- of bijberoep) wil helpen praktijk en zorg in de streek verder uit te bouwen. Als aanvulling op het bestaande therapeutisch aanbod zoeken wij verder nog naar bijkomende gemotiveerde psycholoog/psychotherapeut (M/V) met specialisatie in de gedragstherapie.

 • IT Security Expert - ISO 27001 (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Are you an expert in IT Security ? ISO 27001 holds no secret for you ? You are a freelancer looking for a new challenging project ? Be sure to have a look at this amazing opportunity.     The Client   My client is a well-known Digital Company located in Brussels. They are currently looking for new talents to join their team.     The Mission Embed an ISO 27001 based ISMS into the organization Prepare the organization for ISO 27001 certification Implement and enforce security policies Develop and integrate security procedures in the organization Coordinate security projects with technical and non-technical teams, including IT security specialists Supply the security requirements for IT projects Develop security awareness activities to all layers of the organization Perform risk analysis Follow-up security incidents   Your Profile For at least 3 years you were passionate about information technologies and information security You have knowledge of security standards and frameworks such as ISO 27001 or NIST CyberSecurity framework, as well as a basic knowledge of GDPR and ITIL processes You are pragmatic, customer oriented, analytical and enterprising You have strong communication skills able to translate technical risks into business risks You have basic project management capabilities: showing leadership, create budgets, be a good listener, intervene in conflicts and build teams You are risk-oriented, able to solve security issues by providing a solution using people, new and existing technologies and embedding security processes You speak and write English fluently You are certified CISSP, CISM, CISA, GIAC or ISO 27001.   The Offer Long Term project : 3 years Attractive daily rate Fast Growing Company Great Location : Brussels   Interested ?   Don't hesitate to APPLY via the button below to discuss this opportunity !   I look forward to hearing from you.  Best regards, Vincent

Zoek naar antwoorden van Flexsys in sociale netwerken
Look for responds of Flexsys in social networks

Lees alle opmerkingen voor Flexsys. Laat een reactie achter voor Flexsys. Flexsys bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Flexsys. Leave a respond for Flexsys. Flexsys on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Flexsys op de google maps. Adres en contacten Flexsys
Location of Flexsys on the google maps. Address and contacts of Flexsys

Andere gerelateerde bedrijven als come Flexsys Flexsys: I.C.M. SA | Credeco | Controlec Construction NV | Altronik NV | De Kaaspoort

Other related companies as Flexsys: I.C.M. SA | Credeco | Controlec Construction NV | Altronik NV | De Kaaspoort

Flexsys is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is Flexsys, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08046356201. Het bedrijf Flexsys bevindt zich op het adres: Helihavenlaan 34,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 887,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 180,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Flexsys zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Flexsys is Olie- en gaswinning, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Flexsys is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Flexsys, openstaande posities, locatie van Flexsys op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

Flexsys is a company, that was registered 1988 in Brussel region, Belgium. Full name of company is Flexsys, company assigned to the tax number BE08046356201. The company Flexsys is located at the address: Helihavenlaan 34,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 887,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 180,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Flexsys were not found.
The main activity of Flexsys is Oil and Gas Extraction, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Flexsys is not available. You also can look at reviews of Flexsys, open positions, location of Flexsys on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Flexsys, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Flexsys, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Flexsys, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Flexsys, employees, financial statistics.