Controlec Construction NV

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • Controlec Construction NV
Private companiesOil and Gas Extraction • Controlec Construction NV

Contactgegevens Controlec Construction NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Controlec Construction NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Controlec Construction NV

Regio (region): Brecht (Sint-Job-in-'t Goor), België

Adres (address): Eikenlei 181,2960, België

Telefoon (phone): 03 633 92 50 03 633 92 50

Fax (fax): 03 633 92 55 03 633 92 55

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Controlec Construction NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Controlec Construction NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Controlec Construction NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Controlec Construction NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Controlec Construction NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Controlec Construction NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Controlec Construction NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Controlec Construction NV
Products information Controlec Construction NV

BTW identificatienummer (tax): BE04209106445
Ondernemingsnummer: 4671356201
Hoofdstad (capital): 261,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 100,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Controlec Construction NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Controlec Construction NV
(Get full report from official database of BE for Controlec Construction NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Controlec Construction NV
Addition kinds of activities for Controlec Construction NV

6515. Mobiele thuisbeheerders | Mobile home site operators
358506. Luchtbevochtigers en ontvochtigers | Humidifiers and dehumidifiers
28510208. Polyurethaan coatings | Polyurethane coatings
34990202. Strijkplaten, metaal | Ironing boards, metal
36510201. Televisie ontvangst sets | Television receiving sets
39499911. skateboards | Skateboards
50640203. Radios, nec | Radios, nec

Werken bij Controlec Construction NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Controlec Construction NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Controlec Construction NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Controlec Construction NV. Looking for open vacancies in other companies

  • BANDENMONTEUR (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor deze bandencentrale met vestigingen verspreid over gans Vlaanderen zijn we op zoek naar een gemotiveerde bandenmonteur voor Antwerpen. jouw taken -Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. -Je monteert, balanceert en herstelt banden van personenwagens en vrachtwagens.

  • Orderpicker - vast nacht (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het klaarzetten van de bestellingen aan de hand van voicepicking. Je doet dit tijdens de vaste nachtploeg en in een koele omgeving.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER INPAK AFWISSELEND DAG EN VROEGE PLOEG (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de vleessector zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Deze firma bestaat uit diverse subafdelingen zoals gehaktbereidingen, vleesbereidingen, slicing, salades, keuken,…  Je wordt tewerkgesteld in de afdeling Slicing. Hier ben je verantwoordelijk voor de inpak van de charcuterie. Kwaliteit en hygiëne draag je hoog in het vaandel. Je doet er alles aan zodat de werkwijze en de eindproducten aan de hoogste normen voldoen. Veiligheid is voor al onze medewerkers van het hoogste belang, ook daar leef je de voorschriften ten allen tijde correct na. Een sterk geautomatiseerd bedrijf, alle processen worden ingegeven; je werkt hieraan mee. Tracering is een ketting doorheen de ganse firma, alle gegevens correct ingeven is bijzonder belangrijk.

  • WEGENWERKER (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Schelle zijn we op zoek naar een arbeider wegenwerker voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: u maakt deel uit van een ploeg arbeiders u voert werkzaamheden uit aan diverse onderdelen van weg; aansluitingen kolken boordstenen funderingen afwerkingen.

  • HVAC-technieker regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een ervaren HVAC-technieker. Waaruit bestaat je takenpakket? Helpen bij de implementatie van preventieve onderhoudsprogramma's volgens een tijdschema die door de lijnmanager opgesteld werd om defecten en storingen te voorkomen. Bestellen van vervangmateriaal voor dringende interventies. Diverse reparaties uitvoeren om de goede werking van de installatie te verzekeren. Gedetailleerde rapporten opmaken de klanten informeren van de vooruitgangen de hiërarchische lijn op de hoogte brengen van eventuele aanpassingen aan de installatie of aan de planning om de communicatie te verbeteren. Dagelijks rapporteren aan de leidinggevende en aan de service desk. Oog hebben voor commerciële opportuniteiten bij de klanten en deze doorgeven aan de leidinggevende zodat de objectieven van de organisatie kunnen bereikt worden. De veiligheidsregels respecteren en de hiërarchische lijn verwittigen in geval van gevaarlijke situaties.

  • Ploegbaas wegenis- en infrastructuurwerken regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als meewerkend ploegbaas stuur je een vaste ploeg werknemers aan en je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de ploeg. Je assisteert de werfleider. Je kunt plan lezen, meten en uitzetten. Je controleert de kwaliteit en vooruitgang van het werk. Je werkt en bent verantwoordelijk voor je eigen machines, werfgereedschappen, camionette,…

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Bierbeek (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Bierbeek en omgeving

  • Merchandiser (ROUBAIX)

    Regio: ROUBAIX

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant actief in de grafische sector, met hoofdzetel in Roubaix is Konvert Office op zoek naar een Merchandiser (m/v). Onze klant is op zoek naar een tijdelijk medewerker voor 1 à 2 maanden om klanten in België en Wallonië te bezoeken en hun onderhoudsproducten voor de grafische machines voor te stellen en te demonstreren.

  • STUDENT WINKELBEDIENDE- FAMILIALE BAKKERIJ (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob? Steeds beschikbaar op zondag? Houd je ervan om de klanten te helpen? Dan hebben wij voor jou de ideale vacature! Voor één van onze klanten, een familiale bakkerij, zijn wij dringend op zoek naar een student winkelbediende voor het filiaal te Zottegem. Als verkoopsmedewerker zal jouw takenpakket onder andere bestaan uit: het vriendelijk ontvangen van de klanten het opnemen van de bestellingen het kassawerk de winkel netjes en hygiënisch houden de winkel openen en afsluiten Je werkt steeds op zondag. Uren zijn afhankelijk van de drukte (start rond 6 à 7u, je stopt rond 11u-12u).

  • Jobstudent Barman / Barvrouw (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: DE ENGEL

    Type: Studentenjob

    Je helpt de drankbestellingen klaarzetten. Je vult nadien de toog en de frigo's terug aan.

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio West-Vlaanderen (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk West-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

  • Metaal draaier (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: EURO-STRIKE

    Type: Werfreserve

    Metaal draaier met ervaring voor seriewerk (zowel CNC als conventioneel).

Zoek naar antwoorden van Controlec Construction NV in sociale netwerken
Look for responds of Controlec Construction NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Controlec Construction NV. Laat een reactie achter voor Controlec Construction NV. Controlec Construction NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Controlec Construction NV. Leave a respond for Controlec Construction NV. Controlec Construction NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Controlec Construction NV op de google maps. Adres en contacten Controlec Construction NV
Location of Controlec Construction NV on the google maps. Address and contacts of Controlec Construction NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Controlec Construction NV Controlec Construction NV: ICADIS BVBA | Tangway Graphic Machinery NV | Plexy Design | A tot Z | European Foundation for Management Development

Other related companies as Controlec Construction NV: ICADIS BVBA | Tangway Graphic Machinery NV | Plexy Design | A tot Z | European Foundation for Management Development

Controlec Construction NV is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Brecht (Sint-Job-in-'t Goor), België. De volledige naam van het bedrijf is Controlec Construction NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04209106445. Het bedrijf Controlec Construction NV bevindt zich op het adres: Eikenlei 181,2960. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 261,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 100,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Controlec Construction NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Controlec Construction NV is Olie- en gaswinning, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Controlec Construction NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Controlec Construction NV, openstaande posities, locatie van Controlec Construction NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Controlec Construction NV is a company, that was registered 1990 in Brecht (Sint-Job-in-'t Goor) region, Belgium. Full name of company is Controlec Construction NV, company assigned to the tax number BE04209106445. The company Controlec Construction NV is located at the address: Eikenlei 181,2960. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 261,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 100,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Controlec Construction NV were not found.
The main activity of Controlec Construction NV is Oil and Gas Extraction, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Controlec Construction NV is not available. You also can look at reviews of Controlec Construction NV, open positions, location of Controlec Construction NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Controlec Construction NV, Brecht (Sint-Job-in-'t Goor): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Controlec Construction NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Controlec Construction NV, Brecht (Sint-Job-in-'t Goor): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Controlec Construction NV, employees, financial statistics.