ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. NV

Contactgegevens ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. NV

Regio (region): Aartselaar, België

Adres (address): Kontichsesteenweg 25,2630, België

Telefoon (phone): 03 830 00 84; 03 870 12 11; 0496 58 14 64 03 830 00 84; 03 870 12 11; 0496 58 14 64

Fax (fax): 03 887 12 98; 03 877 08 76 03 887 12 98; 03 877 08 76

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. NV
Products information ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. NV

BTW identificatienummer (tax): BE05496429443
Ondernemingsnummer: 9042541503
Hoofdstad (capital): 408,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 752,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. NV
(Get full report from official database of BE for ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. NV
Addition kinds of activities for ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. NV

09130200. Vangst van schelpdieren | Catching of shellfish
26219904. Niet-bekleed papier | Uncoated paper
34430700. Metalen onderdelen | Metal parts
35930000. Vloeistofcilinders en actuatoren | Fluid power cylinders and actuators
36610202. Telegraaf kantoor schakelapparatuur | Telegraph office switching equipment
64110101. Adviesdiensten, verzekering | Advisory services, insurance
72130101. Tafelafdekking | Table cover supply

Werken bij ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Machine operator | 2 Ploegen | Overpelt | Sector: Metaal (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb je ervaring als operator in de metaalsector en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zoeken voor de regio Overpelt een machineoperator in 2 ploegen. Als operator ben je verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van de machines. Je verzorgt de kwaliteitscontrole en lost zelfstandig kleine storingen op. Je assisteert de onderhoudstechnicus en controleert de algemene toestand van de machine.

 • Autopoetser | Rijbewijs B | Regio Kontich (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is een onderneming gespecialiseerd in het reinigen en opfrissen van voertuigen, dit zowel van het interieur alsook van het koetswerk. Je takenpakket bestaat in hoofdzaak uit het industriëel reinigen van voertuigen. Autolak polieren, simoniseren, auto ontgeuren (ozon), interieurreiniging, stoomreiniging, lakverzegeling, Waxoyl, … Je draagt zorg voor de aanwezige apparatuur en verzorgt regelmatig het onderhoud

 • Medewerker technische ondersteuning (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent 1e lijnshulp voor zowel technische als procestechnische problemen/interventies en werkt hiervoor nauw samen met onze IT helpdesk en leveranciers Als medewerker technische ondersteuning ben je, samen met je 3 collega's, verantwoordelijk voor: - Interventies in het distributiecentrum (opslag, order picking, automatisch magazijn en - inpaksysteem,...) Indien nodig interventies in de snijafdeling (snijrobots, vouwmachines, stansmachines, moulding machines, plotters,...) Indien nodig interventies in het grondstoffenmagazijn (relaxtafels, inspectietafels,...) - Je bent verantwoordelijk voor het preventief onderhoud van onze machines in het distributiecentrum - Je staat in voor de proces-technische ondersteuning voor het distributiecentrum: Je zorgt voor een optimale output van onze kranen, pickingsystemen, shuttle,... Hiervoor verwachten we een bepaalde systeem-technische affiniteit

 • Elektromechanieker voor outsourcing! (m/v) (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: [email protected] bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als elektromechanieker sta je in voor het elektromechanisch onderhoud bij onze klanten zowel preventief als curatief. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, sensoren, frequentieomvormers, ... Je neemt ook zelf het initiatief om de machines efficiënter te laten werken. Op mechanisch vlak sta je in voor het preventief onderhoud aan het machinepark.

 • schrijnwerker atelier (NEERPELT)

  Regio: NEERPELT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een ervaren schrijnwerker. Je zal instaan voor het maken van houten meubels/stoelen ahv een plan. Hiervoor maak je gebruik van zaag- en cnc machines.

 • Back Office Medewerker (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Back Office Medewerker in Brussel ben je het eerste aanspreekpunt voor de dealers en eindgebruikers in de BeLux. Het is een echte allround functie op het gebied van klantenservice met een commercieel randje: Jij bent naast de administratieve orderverwerking verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen omtrent onze producten de orderstatus het maken van offertes het signaleren van klantbehoeften en het informeren en adviseren van klanten. Service staat hoog in het vaandel. De Customer Service plant de routes voor de monteurs en informeert de klanten over de gemaakte afspraken. Daarnaast is het in deze functie ook erg belangrijk verkoopkansen te bemerken en te benutten. Hiermee assisteert de Customer Service de Sales Afdeling in de BeLux.

 • chauffeur CE (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U staat in voor het vervoeren van veevoeders met een bulkwagen zowel internationaal als nationaal. U slaapt niet uit en werkt van maandag tot vrijdag.

 • Operator Chemie (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een operator chemie Mogelijke taken: Verzagen en verlijmen van producten Afpakken van het product Controleren van het product = visuele kwaliteitscontrole uitvoeren Stofvrij maken van het product Inpakken Bedienen van machines

 • Gepassioneerde Medewerker Food (Jobstudent) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SLIGRO-ISPC BELGIUM

  Type: Studentenjob

  Jij wordt samen met je collega's hét aanspreekpunt voor onze klanten op de afdeling Food. Jij zorgt ervoor dat de afdeling er piekfijn uitziet, controleert de prijskaartjes en past alle regels toe in verband met houdbaarheid, versheid en hygiëne. Daarnaast geef je foodprofessionals inspirerende demo’s en helpt hen de beste keuzes te maken aan de hand van jouw advies.

 • Monteur om bliksembeveiliging te plaatsen (MOERKERKE)

  Regio: MOERKERKE

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf zijn wij op zoek naar een monteur om bliksembeveiliging te plaatsen. Instaan voor een efficiënte, veilige, duurzame en technisch correcte montage van allerhande bliksembeveiligingsinstallaties uitgevoerd volgens de gegeven instructies en rekening houdend met deveiligheidsregels . Dit teneinde een tevreden klant en een positief imago van de onderneming te realiseren. Taken: Klaarleggen van het nodige materiaal voor de desbetreffende werf Laden camionette met het nodige materiaal specifiek voor de werf Registeren van de gebruikte materialen Registeren en stand van zaken bijhouden van de werfopdracht Nemen van foto's van de uitgevoerde werken op werf Bijwonen (en/of organiseren) van toolboxmeetings met werfleiders Installeren van allerhande bliksembeveiligingsinstallaties op hoogte Installeren van aarding & overspanningsbeveiliging Verrichten van de nodige grondwerken ( grond openbreken, aardingen kloppen, …) Spanningsvereffening van de klokken Plaatsen van daalgeleiders en plooien van basisprofielen Plaatsen van laagspanningsvereffening Plaatsen en besturen van hoogtewerkers Uitmeten van de aardingen zowel bij plaatsing als bij inspectie Controleren van materiaal alvorens aan de slag te gaan (LMRA uitvoeren) Controleren van installaties op eventuele fouten Aanpassen installaties op eventuele fouten/opmerkingen Aanduiden van gevarenzones Aantrekken van alle persoonlijke beschermingsmiddelen/ veiligheidsuitrusting Dagfiches invullen en bijhouden Briefen zaakvoerder(s) vóór en na de werkdag Contact onderhouden met werfleiders Het kan zijn dat je voor sommige projecten moet overnachten op locatie.

 • architect (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: ZEN ARCHITECTEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zen architecten met kantoor te Merelbeke is dringend op zoek naar een Zen collega. Een gemotiveerde architect met enige ervaring. Je begeleidt verschillende projecten van ontwerp, werf tot oplevering. Je hebt een passie voor zowel architectuur, interieur als grafische vormgeving . Je voelt je lekker in een klein team waarbij mens en omgeving en een goede balans werk privé centraal staan . Notie van vectorworks (2D) is gewenst . Samenwerkingsverband bespreekbaar. Tijdregeling bespreekbaar. Stuur uw sollicitatie met motivatie naar : [email protected]

 • BIJLESLEERKRACHTEN WISKUNDE (regio ROESELARE-IZEGEM/WEST-VLAANDEREN) (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: RI2018

Zoek naar antwoorden van ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. NV in sociale netwerken
Look for responds of ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. NV. Laat een reactie achter voor ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. NV. ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. NV. Leave a respond for ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. NV. ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. NV op de google maps. Adres en contacten ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. NV
Location of ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. NV on the google maps. Address and contacts of ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. NV ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. NV: Medico | Travieso Fres | Laurent Ingels | Van Tittelboom Filip | tom lokere

Other related companies as ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. NV: Medico | Travieso Fres | Laurent Ingels | Van Tittelboom Filip | tom lokere

ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. NV is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Aartselaar, België. De volledige naam van het bedrijf is ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05496429443. Het bedrijf ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. NV bevindt zich op het adres: Kontichsesteenweg 25,2630. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 408,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 752,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. NV is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. NV, openstaande posities, locatie van ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. NV is a company, that was registered 1987 in Aartselaar region, Belgium. Full name of company is ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. NV, company assigned to the tax number BE05496429443. The company ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. NV is located at the address: Kontichsesteenweg 25,2630. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 408,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 752,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. NV were not found.
The main activity of ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. NV is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. NV is not available. You also can look at reviews of ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. NV, open positions, location of ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. NV, Aartselaar: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. NV, Aartselaar: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. NV, employees, financial statistics.