Travieso Fres

Contactgegevens Travieso Fres: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Travieso Fres: address, phone, fax, email, website, opening hours

Travieso Fres

Regio (region): Ans (Alleur), België

Adres (address): Rue des Charrons 46,4432, België

Telefoon (phone): 04 247 98 47 04 247 98 47

Fax (fax): 04 247 98 49 04 247 98 49

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Travieso Fres: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Travieso Fres"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Travieso Fres"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Travieso Fres, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Travieso Fres. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Travieso Fres, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Travieso Fres. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Travieso Fres
Products information Travieso Fres

BTW identificatienummer (tax): BE07050994873
Ondernemingsnummer: 7709899902
Hoofdstad (capital): 666,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 526,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Travieso Fres zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Travieso Fres
(Get full report from official database of BE for Travieso Fres)

Aanvulling soorten activiteiten voor Travieso Fres
Addition kinds of activities for Travieso Fres

275905. Uitnodiging en briefpapier drukwerk en gravure | Invitation and stationery printing and engraving
511302. Wegwerpplaten, kopjes, servetten en eetgerei | Disposable plates, cups, napkins, and eating utensils
10110201. Ijzererts begunstigend | Iron ore beneficiating
14239900. Gebroken en gebroken graniet, nec | Crushed and broken granite, nec
28249903. Anidexvezels | Anidex fibers
37310100. Commerciële vrachtschepen, bouw en reparatie | Commercial cargo ships, building and repairing
60829902. Edge act corporations | Edge act corporations
75320400. Externe reparatiediensten | Exterior repair services

Werken bij Travieso Fres: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Travieso Fres: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Travieso Fres. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Travieso Fres. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker met commerciële skills (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Lokeren zijn wij op zoek naar een schrijnwerker die over commerciële skills beschikt. De bedoeling is om in eerste instantie op deeltijdse basis jouw capaciteiten in het atelier te tonen. Vervolgens kan je commercieel ingeschakeld worden. Hierbij is het de bedoeling om offertes te gaan opmaken bij klanten, telefonisch afspraken vastleggen, en dergelijke.

  • Ruwe ploegbaas - Ruwbouwwerken (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je geeft leiding aan een team van metsers en bekisters. Je staat in voor de voorbereiding,  coördinatie en controle van de werkzaamheden. Je beheert het materieel/materiaal. Je waakt over de veiligheid en kwaliteit op de werf in samenwerking met de werfleiding.

  • Orderpicker | 2 ploegen | Eindhout (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf met vestigingen in Geel en Eindhout zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers en magazijniers. Je pickt aan de hand van pickbonnen en voice picking.

  • Voorlader koerier (deeltijds) (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: RUNTIME HAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lummen zijn wij dringend op zoek naar een voorlader. U zal instaan voor de pakketjes van de band te nemen en op de juiste locatie te zetten. U zal de camionetten laden volgens de bonnen. U werkt van 03h tot 08h in de ochtend. U doet voornamelijk manueel pick en pack werk.

  • JOBSTUDENT VOOR SCHOONMAAKWERK OP ZATERDAG (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    We kijken dringend uit naar een kandidaat die een bijverdienste voor op zaterdag zoekt. Je werkt elke zaterdag van 5.30u tot 12.00u Je reinigt het machinepark in een fabriek. Je werkt in een team van een aantal mensen.

  • Jobstudent herfstvakantie (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar 3 student-enquêteurs voor de herfstvakantie De enquêtes worden afgenomen in het Shopping 1 te Genk, met behulp van Ipads. Je hebt bij voorkeur een marketing- of communicatie-achtergrond, en een goed besef van de belangrijkheid van enquêtes.

  • KELNER RESTAURANT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: RESTAURANT TER EYCKEN

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een zaalverantwoordelijke voor ons restaurant. Je onthaalt de klanten op een vriendelijke manier en wijst hen een tafel toe. Je serveert de gerechten en dranken aan tafel en ruimt de tafels ook af. Daarnaast beantwoord je ook telefoons en mails.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Roeselare.  Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Water & Energy expert (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je volgt de energieprestaties over de sites heen op. Je begeleidt de verantwoordelijken op de plant op vlak van energie, water, utilities. Je onderzoekt welke verbeteringen op vlak van energie, water, hergebruik, besparingen… mogelijk zijn en bundelt deze resultaten tot een plan van aanpak. Je volgt evoluties en nieuwe technieken op vlak van energie en water op. Je woont werkgroepen bij van de brancheverenigingen. Je staat in voor de coördinatie en rapportering van testen van nieuwe technologieën. Je zorgt dat er een actieve uitwisseling is van best practices over de plants heen. Je bent verantwoordelijk voor het opzetten van een ‘milieu opvolgsysteem’ of ‘milieuzorgsysteem’. Je houdt voeling met de operaties, waarbij je instaat voor de benchmarking van de verschillende plants. Je voert hier de nodige analyses op uit, legt voorstellen tot acties/ verbeteringen voor en voert deze ook uit indien van toepassing.

  • Lubrication Technician (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: I-CARE Group

    Type: Vaste Job

    Sinds 2004 is I-Care de internationale leider in Predictive Maintenance en Reliability Engineering. Met hoofdkantoor in België en meer dan 10 filialen in Europa, de VS en Azië kunnen onze ruim 250 engineers klanten wereldwijd ten dienste staan. We bieden een uitgebreid gamma high end producten, training en services aan om onze industriële klanten te adviseren en te begeleiden in het optimalizeren van hun maintenance plannen en de betrouwbaarheid van hun assets, kosten te controleren en ongeplande stilstanden te vermijden. Hiervoor gebruiken wij zowel onze expertise in Predictive Maintenance als Reliability Engineering, waarin Lubrication Excellence een prominente rol vervult. Dankzij onze continue groei zijn we voor de verdere uitbouw van ons team op zoek naar technicians om onze divisie Lubrication te versterken. Met andere woorden, we zoeken techniekers met een passie voor smeertechnisch onderhoud. Wat zijn jouw verantwoordelijkheden ? Onze Lubrication divisie bestaat uit een team van medewerkers die instaan voor de verdere uitbouw van alle I-Care activiteiten die te maken hebben met smeertechnisch onderhoud, gaande van puur operationeel uitvoerende activiteiten tot en met de adviesverlenende rol binnen Lubrication Excellence. Als Lubrication technician sta je dus in voor olie staalname, smering van industriële apparatuur, ultrasone smering, olieverversing, etc. Organisatie van de smeermiddelcontainers, opzetten / verbeteren van checklists voor visuele inspecties, opstellen van werkinstructies in het IPS-systeem, gegevensinvoer (bijv. Olie-analyse), opvolgen van smeerstatistieken. Onderlinge communicatie in het team, met leden van de trillingsdiagnose en met externe contactpersonen Advies over de selectie van smeermiddelen Ontwikkelen van workflows en algemene suggesties voor het optimaliseren van het smeerprogramma Verbeter softwaregegevens voor smeringsbeheer of ontwikkel suggesties hiervoor Overweging van fabrieksspecificaties (coördinatie met controlekamers, productie, opslag, onderhoud, ...) Vergaderingen houden om doelen, procedures en methoden te beoordelen

  • Osteopaat (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

  • Centric - Linux / Drupal Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Linux / Drupal engineer to join our team in order to provide support for the Linux/Drupal platform     Required knowledge Varnish (reverse proxy & caching) Apache2 (Webserver) PHP (Scripting Language) Galera (MySQL database cluster) Apache Solr (Indexing server) Puppet (config management) Aegir (Drupal deployment system) Jenkins (Automation server) GIT (Version Control) LDAP (user beheer) Syslog (logging) HAProxy (TCP loadbalancer) Memcached (distributed memory object caching) Bash scripting Languages : Dutch &/or French (mandatory) - English   Details   Start date : 02.11.18 End date  : 31.07.19

Zoek naar antwoorden van Travieso Fres in sociale netwerken
Look for responds of Travieso Fres in social networks

Lees alle opmerkingen voor Travieso Fres. Laat een reactie achter voor Travieso Fres. Travieso Fres bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Travieso Fres. Leave a respond for Travieso Fres. Travieso Fres on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Travieso Fres op de google maps. Adres en contacten Travieso Fres
Location of Travieso Fres on the google maps. Address and contacts of Travieso Fres

Andere gerelateerde bedrijven als come Travieso Fres Travieso Fres: Haniel Container Line BVBA | De Vry B.V.B.A. | Eldeco B.V.B.A. | De Toog Handelsmaatschap | Fernand Vermaut

Other related companies as Travieso Fres: Haniel Container Line BVBA | De Vry B.V.B.A. | Eldeco B.V.B.A. | De Toog Handelsmaatschap | Fernand Vermaut

Travieso Fres is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Ans (Alleur), België. De volledige naam van het bedrijf is Travieso Fres, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07050994873. Het bedrijf Travieso Fres bevindt zich op het adres: Rue des Charrons 46,4432. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 666,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 526,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Travieso Fres zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Travieso Fres is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Travieso Fres is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Travieso Fres, openstaande posities, locatie van Travieso Fres op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Travieso Fres is a company, that was registered 1995 in Ans (Alleur) region, Belgium. Full name of company is Travieso Fres, company assigned to the tax number BE07050994873. The company Travieso Fres is located at the address: Rue des Charrons 46,4432. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 666,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 526,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Travieso Fres were not found.
The main activity of Travieso Fres is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Travieso Fres is not available. You also can look at reviews of Travieso Fres, open positions, location of Travieso Fres on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Travieso Fres, Ans (Alleur): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Travieso Fres, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Travieso Fres, Ans (Alleur): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Travieso Fres, employees, financial statistics.