Desed-Sesam Systems NV

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Desed-Sesam Systems NV
Private companiesFood Stores • Desed-Sesam Systems NV

Contactgegevens Desed-Sesam Systems NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Desed-Sesam Systems NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Desed-Sesam Systems NV

Regio (region): Gooik (Oetingen), België

Adres (address): Blijkheerstraat 62,1755, België

Telefoon (phone): 054 56 83 04 054 56 83 04

Fax (fax): 054 56 83 03 054 56 83 03

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Desed-Sesam Systems NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Desed-Sesam Systems NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Desed-Sesam Systems NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Desed-Sesam Systems NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Desed-Sesam Systems NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Desed-Sesam Systems NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Desed-Sesam Systems NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Desed-Sesam Systems NV
Products information Desed-Sesam Systems NV

BTW identificatienummer (tax): BE05437103271
Ondernemingsnummer: 6988098144
Hoofdstad (capital): 496,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 412,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Desed-Sesam Systems NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Desed-Sesam Systems NV
(Get full report from official database of BE for Desed-Sesam Systems NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Desed-Sesam Systems NV
Addition kinds of activities for Desed-Sesam Systems NV

329100. Schuurproducten | Abrasive products
12229902. Ondergrondse mijnbouw, semibitumineuze | Underground mining, semibituminous
13899915. Pompen van olie- en gasputten | Pumping of oil and gas wells
20240103. Ijsmelk, bulk | Ice milk, bulk
32749904. Ongebluste kalk | Quicklime
50510203. Gietijzeren pijp | Cast iron pipe
51990410. Wollen en worsted garens | Woolen and worsted yarns
55619901. Stacaravans | Motor homes

Werken bij Desed-Sesam Systems NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Desed-Sesam Systems NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Desed-Sesam Systems NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Desed-Sesam Systems NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Technieker 2 ploegen (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een financieel sterk familiebedrijf zoeken wij een technieker. Je staat in voor het preventief, curatief onderhoud van de productiemachines. Daarnaast doe je een aantal lasopdrachten (halfautomaat, elektrode). Je werkt in 2 ploegen en houdt van de storingen aan de machines op te lossen.

 • Winkelbediende tankstation voltijds m/v (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: ADECCO DEINZE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb je ervaring als winkelmedewerker of in een broodjeszaak? Heb je interesse om te werken als medewerker in een tankstation? Dan is onderstaande vacature iets voor jou! Voor een tankstation in Nazareth zijn wij dringend op zoek naar een winkelbediende: Je zal de broodjes klaarmaken, klanten bedienen aan de kassa en zorgen dat de rekken aangevuld worden. Je zorgt ervoor dat de shop en de piste steeds netjes is en je helpt klanten op een vriendelijke manier verder. Je werkt in een variabel uurrooster. Je werkt zowel in de shop als aan de kassa

 • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Startpeople

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

 • Nazichter-kwaliteitscontroleur - Idustriële voertuigen (m/v) (KONINGSHOOIKT)

  Regio: KONINGSHOOIKT

  Bedrijf: Actief Interim Westmalle

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je taak bestaat erin onderdelen van wagens of volledige wagens te controleren op de kwaliteit van het uitgevoerde werk; Je duidt gemaakte fouten aan, herstelt ze eventueel zelf of laat ze herstellen; Je doet voorstellen of stelt maatregelen voor aan de productieverantwoordelijken om deze fouten in de toekomst te vermijden.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Tildonk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TILDONK)

  Regio: TILDONK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

 • STUDENT TELEFONIST (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Select HR Hasselt

  Type: Studentenjob

  Je volgt telefonisch offertes op je staat klanten te woord bij vragen je behandelt de bijhorende administratie Bedrijfsprofiel: Voor onze klant in Sint-Truiden zoeken we een student die graag belt en 8u per week kan werken.

 • Projectleider Bouw (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Konvert Office Hasselt

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor de algemene leiding van de bouwprojecten, zowel qua uitvoering als budget. Je staat in voor de werkvoorbereiding, ontwikkelt de nodige procedures om de efficiëntie en de veiligheid te verhogen en geeft leiding aan werfleiders en assistent projectleiders. Je onderhandelt met de klanten en beslist over de aankopen in overleg met de Aankoopdienst. Je rapporteert aan de Technisch Directeur Hasselt en wordt waar nodig bijgestaan door de Project Manager.

 • Verantwoordelijke nachtploeg (ZONNEBEKE)

  Regio: ZONNEBEKE

  Bedrijf: Talentus Ieper

  Type: Vaste Job

  Je werkt gedurende 4 nachten per week, van maandag- tem donderdagnacht. Jouw hoofdtaak omvat de verantwoordelijkheid te nemen voor het goed organiseren van het laden van de vrachtwagens. Hierbij neem je de leiding over een ploeg van 4 tot 8 mensen.  Bedrijfsprofiel: Onze klant, een gevestigd bedrijf regio Zonnebeke, is op zoek naar een verantwoordelijke voor de nachtploeg

 • Handlanger betonboorder/ervaren betonboorder (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Q.B. EUROPE

  Type: Vaste Job

  Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden zoeken wij ter versterking van ons team gemotiveerde betonboorders, zowel handlangers als ervaren boorders. Het boren en zagen van beton in zowel kleinschalige projecten als grote werven Ervaring in deze specifieke sector is niet verreist maar wel een mooie sollicitie troef Wij zoeken kandidaten die zelfstandig kunnen werken en oplossingen zoeken Minstens in bezit zijn van rijbewijs B Collegiaal en eerlijk zijn Samenwerken met collega's ongeacht nationaliteit Bewust zijn voor de veiligheid van hemzelf en zijn omstanders Respect voor klanten, collega's en materialen

 • keukenmedewerker (ZUIENKERKE)

  Regio: ZUIENKERKE

  Bedrijf: DE GROTE STOVE

  Type: Vaste Job

  Verzorgen van de koude kant in de keuken , voorbereidingen doen voor de feesten , hapjes maken ...................................

 • Diëtist(e) / voedingsdeskundige (TILDONK)

  Regio: TILDONK

  Bedrijf: SPORTKINELAB

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben je gepassioneerd door alles wat met voeding, gewichtsbeheersing, sportvoeding te maken heeft? Dan ben jij de persoon die wij zoeken.

 • CONSULENTEN (M/V) IN HEALTH & BEAUTY - EXTRA INKOMEN EIGEN REGIO (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: CARE AND GLAM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je hebt reeds een job maar je bent op zoek naar een extra inkomen? Je hebt affeniteit met de health en beauty sector Je geeft klanten het juiste advies en de juiste begeleiding zodat je een lange termijnrelatie opbouwt Je bent leergierig en weet van aanpakken Opleiding of ervaring spelen geen rol

Zoek naar antwoorden van Desed-Sesam Systems NV in sociale netwerken
Look for responds of Desed-Sesam Systems NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Desed-Sesam Systems NV. Laat een reactie achter voor Desed-Sesam Systems NV. Desed-Sesam Systems NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Desed-Sesam Systems NV. Leave a respond for Desed-Sesam Systems NV. Desed-Sesam Systems NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Desed-Sesam Systems NV op de google maps. Adres en contacten Desed-Sesam Systems NV
Location of Desed-Sesam Systems NV on the google maps. Address and contacts of Desed-Sesam Systems NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Desed-Sesam Systems NV Desed-Sesam Systems NV: JAMIN BVBA | J & S DESIGN | Indelpro bvba | Engels | Dekens Schoenboetiek NV

Other related companies as Desed-Sesam Systems NV: JAMIN BVBA | J & S DESIGN | Indelpro bvba | Engels | Dekens Schoenboetiek NV

Desed-Sesam Systems NV is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Gooik (Oetingen), België. De volledige naam van het bedrijf is Desed-Sesam Systems NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05437103271. Het bedrijf Desed-Sesam Systems NV bevindt zich op het adres: Blijkheerstraat 62,1755. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 496,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 412,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Desed-Sesam Systems NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Desed-Sesam Systems NV is Voedingswinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Desed-Sesam Systems NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Desed-Sesam Systems NV, openstaande posities, locatie van Desed-Sesam Systems NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Desed-Sesam Systems NV is a company, that was registered 2015 in Gooik (Oetingen) region, Belgium. Full name of company is Desed-Sesam Systems NV, company assigned to the tax number BE05437103271. The company Desed-Sesam Systems NV is located at the address: Blijkheerstraat 62,1755. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 496,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 412,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Desed-Sesam Systems NV were not found.
The main activity of Desed-Sesam Systems NV is Food Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Desed-Sesam Systems NV is not available. You also can look at reviews of Desed-Sesam Systems NV, open positions, location of Desed-Sesam Systems NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Desed-Sesam Systems NV, Gooik (Oetingen): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Desed-Sesam Systems NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Desed-Sesam Systems NV, Gooik (Oetingen): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Desed-Sesam Systems NV, employees, financial statistics.