JAMIN BVBA

Contactgegevens JAMIN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JAMIN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

JAMIN BVBA

Regio (region): Grobbendonk, België

Adres (address): Herentalse steenweg 41,2280, België

Telefoon (phone): 014 51 13 29 014 51 13 29

Fax (fax): 014 51 67 09 014 51 67 09

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JAMIN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JAMIN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JAMIN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JAMIN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JAMIN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JAMIN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JAMIN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JAMIN BVBA
Products information JAMIN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04503265380
Ondernemingsnummer: 9982971191
Hoofdstad (capital): 650,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 251,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in JAMIN BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JAMIN BVBA
(Get full report from official database of BE for JAMIN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor JAMIN BVBA
Addition kinds of activities for JAMIN BVBA

17310203. Installatie van de milieuzysteemregeling | Environmental system control installation
29110203. Jet brandstoffen | Jet fuels
35520206. Jacquard loom onderdelen en bijlagen | Jacquard loom parts and attachments
39150101. Gems, echt en imitatie: voorbereiding op instellingen | Gems, real and imitation: preparation for settings
73891407. Merchandise liquidators | Merchandise liquidators
79991112. Karate instructie | Karate instruction

Werken bij JAMIN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JAMIN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JAMIN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JAMIN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • HALFAUTOMAAT LASSER 7267375 / 463 C (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MANPOWER Manpower Sourcing Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze gekende klant, een vooraanstaand bedrijf in zijn sector zijn we op zoek naar een HALFAUTOMAAT LASSER in de regio van Oudenaarde. In deze leuke en afwisselende job, zal je instaan voor het lassen van stalen a.d.h.v. een technische tekening (halfautomaat). Bovendien zal je inspringen bij het boren, zagen en monteren van verschillende onderdelen. Je zorgt telkens voor een nette en aangename werkplaats.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vreren - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Agilitas Mechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Op zoek naar een flexibele job met aandacht voor jouw persoonlijke situatie? Bied je nu aan als huishoudhulp bij Agilitas. En profiteer van een degelijke opleiding en begeleiding.

  • Huishoudhulp in Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • HUISHOUDHULP (M/V) HANSBEKE (deeltijds - zelf te kiezen) (HANSBEKE)

    Regio: HANSBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student winkelmedewerker supermarkt (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Adecco Oudenaarde zoekt een student die als winkelmedewerker (m/v) aan de slag kan in een kleine supermarkt te Oudenaarde. Je werkt tijdens de eindejaarsperiode. Je werkt als student winkelmedewerker van 31 december tot en met 20 januari volgens onderstaand uurrooster: maandag: 13u30 - 20u30 dinsdag: 13u30 - 20u30 woensdag: 13u30 - 20u30 donderdag: / vrijdag: 14u30 - 20u30 zaterdag: / zondag: 13u30 - 20u30 (op 1 januari: 12u30 - 16u30) Je helpt klanten, vult rekken aan, ruimt op in de winkel en rekent boodschappen af aan de kassa.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Medewerk(st)er onthaal-receptie (weekendwerk) (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: DE TRIANGEL

    Type: Studentenjob

    Als medewerk(st)er van de receptie sta je in voor een vriendelijk en deskundig onthaal van iedereen die op onze dienstverlening een beroep doet.

  • Student(e) horeca nachtpost 18+ - M/V - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Studentenjob

    Onze klant, een bekende zaak in het nachtleven van Hasselt, is op zoek naar studenten (18+) voor in het weekend mee te helpen. Je zal instaan voor toogwerk, opdienen, afruimen, afwassen,... Het is belangrijk dat je klantvriendelijk bent, dat je een verzorgd voorkomen hebt én dat je geen problemen hebt met nachtwerk.

  • Netwerkinstallateur (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Voor een telecommunicatiebedrijf zoeken wij een kabelhersteller in koper en optisch vezelnetwerk. Je werkt vooral buiten in een job met fysieke inspanningen (zoals het openbreken van het wegdek, het maken van putten voor de realisatie van uitbreidings,-herstelling- en onderhoudswerk van het netwerk bij de klanten, het uitvoeren van een voorlopige bestrating). Je volgt veiligheids- en milieurichtlijnen op, voert metingen uit om storingen in het netwerk te lokaliseren en daarna los je, met aandacht voor een verzorgde en efficiënte service voor onze klanten, de storingen op.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Zelfstandige Parketplaatser (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: PARKET DE RYCK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als parketplaatser sta je in voor het leveren en plaatsen van massieve en legklare parketvloer, het renoveren van parket, het plaatsen van randafwerkingen en traptreden, alsook onderhoud en herstellingen van parketvloer. Je zorgt voor een prachtige parketvloer voor onze klanten. Wij werken voornamelijk voor klanten in de regio Brussel, Vlaams-Brabant en omgeving.

Zoek naar antwoorden van JAMIN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of JAMIN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor JAMIN BVBA. Laat een reactie achter voor JAMIN BVBA. JAMIN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JAMIN BVBA. Leave a respond for JAMIN BVBA. JAMIN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JAMIN BVBA op de google maps. Adres en contacten JAMIN BVBA
Location of JAMIN BVBA on the google maps. Address and contacts of JAMIN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come JAMIN BVBA JAMIN BVBA: Alarm Group Belgium NV | GODEFROID J-M SPRL | KELDERS VAN CUREGHEM | Delboo Interior BVBA | Sarrcom

Other related companies as JAMIN BVBA: Alarm Group Belgium NV | GODEFROID J-M SPRL | KELDERS VAN CUREGHEM | Delboo Interior BVBA | Sarrcom

JAMIN BVBA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Grobbendonk, België. De volledige naam van het bedrijf is JAMIN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04503265380. Het bedrijf JAMIN BVBA bevindt zich op het adres: Herentalse steenweg 41,2280. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 650,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 251,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in JAMIN BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JAMIN BVBA is Voedingswinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JAMIN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JAMIN BVBA, openstaande posities, locatie van JAMIN BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

JAMIN BVBA is a company, that was registered 1991 in Grobbendonk region, Belgium. Full name of company is JAMIN BVBA, company assigned to the tax number BE04503265380. The company JAMIN BVBA is located at the address: Herentalse steenweg 41,2280. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 650,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 251,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in JAMIN BVBA were not found.
The main activity of JAMIN BVBA is Food Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JAMIN BVBA is not available. You also can look at reviews of JAMIN BVBA, open positions, location of JAMIN BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over JAMIN BVBA, Grobbendonk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JAMIN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JAMIN BVBA, Grobbendonk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JAMIN BVBA, employees, financial statistics.