COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME

Particuliere bedrijvenRubber en diverse plastic producten • COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME
Private companiesRubber and Miscellaneous Plastic Products • COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME

Contactgegevens COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME: address, phone, fax, email, website, opening hours

COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME

Regio (region): Brussel (Schaarbeek), België

Adres (address): Leuvensesteenweg 467,1030, België

Telefoon (phone): 02 733 13 03 02 733 13 03

Fax (fax): 02 733 13 25 02 733 13 25

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME
Products information COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME

BTW identificatienummer (tax): BE01110687255
Ondernemingsnummer: 4832580566
Hoofdstad (capital): 655,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 324,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME
(Get full report from official database of BE for COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME)

Aanvulling soorten activiteiten voor COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME
Addition kinds of activities for COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME

1382. Oplossingen voor olie en gas | Oil and gas exploration services
326499. Porselein-elektrische benodigdheden, nec | Porcelain electrical supplies, nec
344406. Markten en luifels | Awnings and canopies
495903. Verwijdering van giftige of gevaarlijke afvalstoffen | Toxic or hazardous waste cleanup
20839903. Malt bijproducten | Malt byproducts
34469902. Steigers, mobiel of stationair: metaal | Scaffolds, mobile or stationary: metal
34629904. Flens-, klep- en pijpbevestigings smeden, ferro | Flange, valve, and pipe fitting forgings, ferrous
38270102. Boroscopes | Boroscopes
42120302. Houthandel, lokaal | Timber trucking, local
50520105. Zilveren erts | Silver ore

Werken bij COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME. Looking for open vacancies in other companies

 • Technisch Commercieel Bediende (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Konvert Office Gent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Staat klantgerichtheid voor jou centraal en heb je reeds een eerste ervaring binnen een commerciële binnendienst ? Ben je hands-on ingesteld en wil je je verder verdiepen in de wondere wereld van hout ? In jouw functie als Technisch Commercieel Medewerker ben je de sleutelfiguur van de productie en jouw klanten. Enerzijds volg je elk schaaforder heel nauwgezet en administratief op. Met jouw commerciële flair ben je anderzijds de adviseur voor verkopers en onderaannemers om, samen met hen, tot een gepaste oplossing te komen.

 • CNC-draaier (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Het instellen en het bedienen van een CNC draaibank. Het ontbramen meten als ook controleren van reeds geproduceerde stukken. De operator gebruikt hiervoor de correcte gereedschappen. Om te starten moet de operator de tekening correct lezen. Op die manier weet hij zijn werkwijze en welk materiaal hiervoor gebruikt moet worden. (staal gietijzer koper brons messing en kunststoffen) Afhankelijk van de hoeveelheid zal dit een prototype / kleine of grote serie zijn. De operator moet ook het artikel ontbramen alvorens te meten.

 • Senior IT Field Support Officer NIGHT m/v (BRUCARGO)

  Regio: BRUCARGO

  Bedrijf: Start People Zaventem GT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een passie voor IT? Check ! Interesse om te werken in een logistieke en dynamische wereld? Check ! Dan ben jij misschien wel de Senior IT Field Support Officer NIGHT m/v die wij zoeken voor een internationale logistieke klant te Brucargo. Interesse? Lees dan zeker verder hoe jou dag er kan uitzien. Hoe ziet jouw uitdaging eruit ? DHL Aviation is het sorteercentrum van DHL Express in België. De zendingen van onze klanten worden per truck of per vliegtuig aangeleverd en vervolgens op destinatie uitgesorteerd waarna ze opnieuw op truck of vliegtuig richting bestemming worden geladen. Als IT Field Support Officer kom je terecht in een team van 6 personen. Je staat mee in voor de ondersteuning van de interne gebruikers, dit zowel in de kantoren als in het magazijn. We praten over ongeveer 700 pc’s, 150 printers, 500 handscanners en een 400-tal telefoons. Wat zijn jouw voornaamste taken ? Je werkt met een ticketing tool en je levert 1st en 2nd line support in geval van problemen met hardware, Active Directory, netwerk patching, Windows troubleshooting, MS Office en bedrijfsspecifieke applicaties. Dit kan remote, maar vaak ga je hiervoor langs bij de gebruikers op de werkvloer. Je voert ook preventief onderhoud uit op alle hardware. Je installeert en configureert nieuwe werkposten met de bijhorende software. Je escaleert problemen naar de betrokken diensten of teams en zorgt voor een accurate opvolging. Je werkt mee aan het verbeteren van de IT omgeving en aan het optimaliseren van de IT dienstverlening. Je verzorgt de administratie met betrekking tot je interventies.

 • Operator Extrusie vaste nacht (m/v) (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant, een internationaal gekend bedrijf te Lier, zoekt wegens uitbreiding nog een gemotiveerde en enthousiaste operator (m/v) voor in de extrusie. Op deze afdelingen worden korrels en slangen gemaakt. Jij zal werken met een vaste nacht en wordt ingeschakeld in het meetwerk en de PTFE extrusie. Hiervoor krijg je een uitgebreide en persoonlijke opleiding op de werkvloer zodat je het volledige proces grondig onder de knie krijgt. Takenpakket: - Je maakt mixen, preforms en bedient machines en staat in voor het meten en controleren van de slangen. Je maakt slangen door het bevoorraden van de productielijn. - Hierbij volg je instructies nauwgezet om een minimale afkeur te hebben (grondstof is duur). - Zodra de productie stabiel loopt bereid je een volgende productierun voor - Je houdt de hal proper - Je voert meetwerk uit - In beperkte mate houd je administratie bij: productieparameters, controlebladen bij het meetwerk

 • Poetshulp Keerbergen (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: PUUUR HAACHT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je.

 • Huishoudhulp Dienstencheques regio Hulshout (HULSHOUT)

  Regio: HULSHOUT

  Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

  Type: Dienstenchequebaan

  Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

 • Voltijdse huishoudhulp Anzegem M/V. (ANZEGEM)

  Regio: ANZEGEM

  Bedrijf: COMFORT GROEP

  Type: Dienstenchequebaan

  Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

 • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Ichtegem (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

 • Student administratie (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

  Type: Studentenjob

  Je bent verantwoordelijke voor de input van gegevens in excel.

 • Jobstudent tekenaar - 1 à 2 dagen per week te Temse (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Ben jij een student die graag ervaring wilt opdoen op vlak van technisch tekenen? Dan is deze functie dé ultieme kans voor jou!  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf, hoofdzakelijk op vlak van aluminium en inox, in Temse. Het is voor hen zeer belangrijk om kwalitatieve producten af te leveren, maar het is net zo belangrijk dat de werknemers zich goed in hun vel voelen.

 • COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER – Regio NEDERLAND (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: BARNEY STONES & TILES

  Type: Vaste Job

  U heeft regelmatig contact met de klanten, bezoekt en adviseert bestaande klanten en de uitbreiding ervan. U creëert een win-win situatie met de klant en weet met uw enthousiasme de klant te overtuigen. U werkt zelfstandig en volgt uw klantenbestand nauwkeurig op en rapporteert wekelijks aan het management.

 • Elektricien regio Bilzen/Hoeselt (HOESELT)

  Regio: HOESELT

  Bedrijf: NEA JOBS

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf in Hoeselt zijn we momenteel op zoek een elektricien met passie voor het vak. Functie: • Installeren van nieuwe elektrische (residentiële) installaties • Renovatie en/of uitbreiding van bestaande elektrische installaties volgens plan of schema • Uitvoeren van de nodige slijp- en kapwerken om de juiste sleuven te voorzien • Leggen van kanalisatie, kabels en buizen en monteren van rails • Plaatsen van inbouw- en opbouwmateriaal en verdeeldozen • Installatie, aansluiten, opstarten en herstellen of onderhouden van toestellen, bijvoorbeeld schakelaars, …

Zoek naar antwoorden van COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME in sociale netwerken
Look for responds of COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME in social networks

Lees alle opmerkingen voor COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME. Laat een reactie achter voor COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME. COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME. Leave a respond for COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME. COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME op de google maps. Adres en contacten COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME
Location of COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME on the google maps. Address and contacts of COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME

Andere gerelateerde bedrijven als come COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME: SIEMENS-NEC | Ferrière D | Merlijn Marketeer VZW | WEL DEVELOPPEMENT Sprl | astraform nv

Other related companies as COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME: SIEMENS-NEC | Ferrière D | Merlijn Marketeer VZW | WEL DEVELOPPEMENT Sprl | astraform nv

COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Brussel (Schaarbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01110687255. Het bedrijf COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME bevindt zich op het adres: Leuvensesteenweg 467,1030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 655,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 324,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME, openstaande posities, locatie van COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME is a company, that was registered 1990 in Brussel (Schaarbeek) region, Belgium. Full name of company is COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME, company assigned to the tax number BE01110687255. The company COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME is located at the address: Leuvensesteenweg 467,1030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 655,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 324,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME were not found.
The main activity of COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME is not available. You also can look at reviews of COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME, open positions, location of COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME, Brussel (Schaarbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME, Brussel (Schaarbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME, employees, financial statistics.