WEL DEVELOPPEMENT Sprl

Contactgegevens WEL DEVELOPPEMENT Sprl: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WEL DEVELOPPEMENT Sprl: address, phone, fax, email, website, opening hours

WEL DEVELOPPEMENT Sprl

Regio (region): LIEGE 4000 - BE, België

Adres (address): Bd de la Sauvenire 144/012, België

Telefoon (phone): +32 264 99461 +32 264 99461

Fax (fax): +32 (84) 287-88-70 +32 (84) 287-88-70

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WEL DEVELOPPEMENT Sprl: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WEL DEVELOPPEMENT Sprl"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WEL DEVELOPPEMENT Sprl"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WEL DEVELOPPEMENT Sprl, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WEL DEVELOPPEMENT Sprl. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WEL DEVELOPPEMENT Sprl, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WEL DEVELOPPEMENT Sprl. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WEL DEVELOPPEMENT Sprl
Products information WEL DEVELOPPEMENT Sprl

BTW identificatienummer (tax): BE02588348388
Ondernemingsnummer: 4170104980
Hoofdstad (capital): 894,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 132,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in WEL DEVELOPPEMENT Sprl zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WEL DEVELOPPEMENT Sprl
(Get full report from official database of BE for WEL DEVELOPPEMENT Sprl)

Aanvulling soorten activiteiten voor WEL DEVELOPPEMENT Sprl
Addition kinds of activities for WEL DEVELOPPEMENT Sprl

274104. Muziek boek en bladmuziek publicatie | Music book and sheet music publishing
17529907. Vinyl vloertegel en lakinstallatie | Vinyl floor tile and sheet installation
17999901. Antenne installatie | Antenna installation
22210302. Crepe satijnen | Crepe satins
24991401. Gavels, hout | Gavels, wood
35360104. Hijsslangen | Hoisting slings

Werken bij WEL DEVELOPPEMENT Sprl: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WEL DEVELOPPEMENT Sprl: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WEL DEVELOPPEMENT Sprl. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WEL DEVELOPPEMENT Sprl. Looking for open vacancies in other companies

  • Ontbramer - 2 ploegen (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een gedreven arbeider, ervaring in metaalsector? Dan zoeken wij jou! Voor een metaalbedrijf regio Oostkamp zoeken wij een metaalarbeider / ontbramer Taken: ontbramen, balanceren, montage

  • Voltijdse winkelverantwoordelijke bakkerij regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij een grote verantwoordelijkheidszin, hou je van klantencontact en heb je affiniteit met voeding? Dan ben jij waarschijnlijk de kandidaat die wij zoeken! Wat kan jij verwachten? Je waakt over de algemene kwaliteit van jouw winkel en staat in voor de professionele en klantvriendelijke uitstraling ervan. Je zal instaan voor het goede verloop en optimalisatie van jouw winkel. Hieronder valt ook het plaatsen van winkelbestellingen, de dagelijkse kasafsluiting en stortingen. Je werkt naar vooropgestelde targets qua omzet, personeelskost en stock. Uiteraard krijg je hiervoor de nodige ondersteuning van interne diensten. Je coacht jouw team op een inspirerende manier en zorgt voor een goede taakverdeling binnen jouw team. Je maakt werkplanningen op en beheert het verlof. Je staat in voor opleiding, communicatie en coaching van nieuwe medewerkers. Als winkelverantwoordelijke ben jij dé schakel tussen de winkel en de regioverantwoordelijke en zorg je voor een vlotte en heldere communicatie.

  • Verpleegkundige Projectstaffing Revalidatie kust (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit mooie project zal je werken met cardiologische en locomotorische patiënten, en hen bijstaan tijdens hun revalidatie.  Jouw taken: - opvolging en ondersteuning patiënten - motiveren patiënten - vlotte overdracht garanderen - etc.  Ervaring in revalidatie, en kennis van cardio zijn een must.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • PRODUCTIEMEDEWERKER INPAK AFWISSELEND DAG EN VROEGE PLOEG (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de vleessector zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Deze firma bestaat uit diverse subafdelingen zoals gehaktbereidingen, vleesbereidingen, slicing, salades, keuken,…  Je wordt tewerkgesteld in de afdeling Slicing. Hier ben je verantwoordelijk voor de inpak van de charcuterie. Kwaliteit en hygiëne draag je hoog in het vaandel. Je doet er alles aan zodat de werkwijze en de eindproducten aan de hoogste normen voldoen. Veiligheid is voor al onze medewerkers van het hoogste belang, ook daar leef je de voorschriften ten allen tijde correct na. Een sterk geautomatiseerd bedrijf, alle processen worden ingegeven; je werkt hieraan mee. Tracering is een ketting doorheen de ganse firma, alle gegevens correct ingeven is bijzonder belangrijk.

  • Kelner (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bekende horecazaak in hartje Kortrijk zoekt Adecco een gedreven kelner. U staat in voor het opnemen van bestellingen, opdienen, afruimen, mise-en-place, orde en netheid van de zaal, onthaal klanten, uitleg geven over de gerechten,...

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZEDELGEM (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zedelgem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Commerciële Student gezocht voor Communicatiebureau (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een communicatiebureau gelegen in de regio Zele, zijn wij op zoek naar een student die telefonische prospectie en opvolging kan doen. Concreet neem je hiervoor volgend takenpakket voor je rekening: Het aanleggen van een database Het bedrijf telefonisch voorstellen bij prospecten Specifieke acties toelichten Afspraken inplannen Offertes opmaken en doorsturen Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Test Lead (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: BRIGHTEST

    Type: Vaste Job

    Waar wij in geloven: Bij Brightest hebben we allemaal een passie voor software ontwikkeling en kwaliteit. We willen onze klanten helpen door op een innovatieve manier kwaliteitsvolle software op te leveren en te onderhouden. Wat zal je doen? Je uitmuntende communicatieve vaardigheden gebruiken om een brug te bouwen tussen business & IT Een teststrategie uitwerken en opvolgen Testresultaten analyseren, documenteren en presenteren Een team leiden Je stelt je flexibel op en hebt een groot aanpassingsvermogen, waardoor je in wisselende werkomgevingen snel je meerwaarde kan aantonen

  • Zelfstandig uitbater Press Shop Knokke (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. Plaats tewerkstelling Kustlaan 137, 8300 Knokke-Heist Openingsuren hoogseizoen en paasvakantie: maandag tot zaterdag van 8u tot 21u, zon- en feestdagen van 8u tot 20u laagseizoen: maandag tot vrijdag van 8u tot 13u en van 14u tot 18u30, zaterdag van 8u tot 13u en van 14u tot 19u, zon-en feestdagen van 9u tot 13u (tijdens de krokus-, herfst- en kerstvakantie ook open op zon-en feestdagen van 8u tot 13u en van 14u tot 18u30) Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

  • Osteopaat (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Leerkracht Kapper (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: CVKO - Centrum voor Kappersonderwijs

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar de Herenkapper (M/V/X) met aantoonbare vakkennis en die de Nederlandse taal goed beheerst, zowel gesproken als geschreven. Je hoeft geen zelfstandig statuut te hebben want ook via payrolling kan je als freelance docent aan de slag gaan in één van onze leslocaties regio Antwerpen.

  • Gezocht: kinesist/osteopaat/manueel therapeut/massagetherapeut/... (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: KINE LAUREYS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken één of meerdere therapeuten om een praktijkruimte met parkeerplaatsen te huren in de gym van personal trainer “Personal Coach 4 U” te Deurne Zuid, dit vanaf februari-maart 2019. Sportmedische disciplines of kennis van manuele therapie zijn een pluspunt. De praktijk is zelf nog verder mee uit te bouwen. Exacte startperiode is bespreekbaar. Voor meer info contacteer: [email protected] of [email protected]

Zoek naar antwoorden van WEL DEVELOPPEMENT Sprl in sociale netwerken
Look for responds of WEL DEVELOPPEMENT Sprl in social networks

Lees alle opmerkingen voor WEL DEVELOPPEMENT Sprl. Laat een reactie achter voor WEL DEVELOPPEMENT Sprl. WEL DEVELOPPEMENT Sprl bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WEL DEVELOPPEMENT Sprl. Leave a respond for WEL DEVELOPPEMENT Sprl. WEL DEVELOPPEMENT Sprl on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WEL DEVELOPPEMENT Sprl op de google maps. Adres en contacten WEL DEVELOPPEMENT Sprl
Location of WEL DEVELOPPEMENT Sprl on the google maps. Address and contacts of WEL DEVELOPPEMENT Sprl

Andere gerelateerde bedrijven als come WEL DEVELOPPEMENT Sprl WEL DEVELOPPEMENT Sprl: Advocatenassociatie Daenen, Bijnens, Cox, Lenaerts | Van Steen Creaties | Comase Info SA | ONE Bouwmanagement BVBA | Kelchterhoef

Other related companies as WEL DEVELOPPEMENT Sprl: Advocatenassociatie Daenen, Bijnens, Cox, Lenaerts | Van Steen Creaties | Comase Info SA | ONE Bouwmanagement BVBA | Kelchterhoef

WEL DEVELOPPEMENT Sprl is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio LIEGE 4000 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is WEL DEVELOPPEMENT Sprl, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02588348388. Het bedrijf WEL DEVELOPPEMENT Sprl bevindt zich op het adres: Bd de la Sauvenire 144/012. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 894,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 132,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in WEL DEVELOPPEMENT Sprl zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WEL DEVELOPPEMENT Sprl is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WEL DEVELOPPEMENT Sprl is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WEL DEVELOPPEMENT Sprl, openstaande posities, locatie van WEL DEVELOPPEMENT Sprl op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

WEL DEVELOPPEMENT Sprl is a company, that was registered 1986 in LIEGE 4000 - BE region, Belgium. Full name of company is WEL DEVELOPPEMENT Sprl, company assigned to the tax number BE02588348388. The company WEL DEVELOPPEMENT Sprl is located at the address: Bd de la Sauvenire 144/012. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 894,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 132,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in WEL DEVELOPPEMENT Sprl were not found.
The main activity of WEL DEVELOPPEMENT Sprl is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of WEL DEVELOPPEMENT Sprl is not available. You also can look at reviews of WEL DEVELOPPEMENT Sprl, open positions, location of WEL DEVELOPPEMENT Sprl on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over WEL DEVELOPPEMENT Sprl, LIEGE 4000 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WEL DEVELOPPEMENT Sprl, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WEL DEVELOPPEMENT Sprl, LIEGE 4000 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WEL DEVELOPPEMENT Sprl, employees, financial statistics.