Corona Print SPRL

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Corona Print SPRL
Private companiesFood Stores • Corona Print SPRL

Contactgegevens Corona Print SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Corona Print SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Corona Print SPRL

Regio (region): Brussel (Vorst), België

Adres (address): Van Volxemlaan 321,1190, België

Telefoon (phone): 02 343 27 25 02 343 27 25

Fax (fax): 02 343 47 30 02 343 47 30

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Corona Print SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Corona Print SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Corona Print SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Corona Print SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Corona Print SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Corona Print SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Corona Print SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Corona Print SPRL
Products information Corona Print SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06537933349
Ondernemingsnummer: 5109436035
Hoofdstad (capital): 461,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 225,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Corona Print SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Corona Print SPRL
(Get full report from official database of BE for Corona Print SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Corona Print SPRL
Addition kinds of activities for Corona Print SPRL

016102. Erwt- en boonplanten | Pea and bean farms
22980100. Kabels en vezelkabels | Ropes and fiber cables
25150303. Studio banken | Studio couches
32720602. Conduits, concrete | Conduits, concrete
34430405. Retorten, industrieel: smelten, enz. | Retorts, industrial: smelting, etc.
35310408. Betonplanten | Concrete plants
44990202. Scheepsreiniging | Ship cleaning
59619916. Postorder huis, nv | Mail order house, nec
79930301. Amusementshal | Amusement arcade

Werken bij Corona Print SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Corona Print SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Corona Print SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Corona Print SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Rioleringswerkers met of zonder ervaring gezocht ! regio Malle of Vorselaar (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een nieuw wegenbouwbedrijf in de kempen; zijn wij op zoek naar rioleringswerkers. Bij voorkeur heeft u reeds een eerste ervaring achter de rug als rioleringswerker, maar gemotiveerde personen die de job willen aanleren zijn ook zeker welkom. U heeft geen problemen met vroeg opstaan, fysiek en vuil werk (rioleringen) schrikt u zeker niet af. In ruil biedt onze klant u loon naar werk, maaltijdcheques en een vast contract na een positieve interimperiode.

 • Chauffeur CE (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De core business van de onderneming waar je voor rijdt bestaat uit de distributie van droge en vloeibare bulkstoffen. Dit zowel voor nationale als internationale wegtransport. Onze klant kijkt dan ook uit naar werkwillige en gemotiveerde chauffeurs die zeer goed op de hoogte zijn van het wegennetwerk in België en daarbuiten. Je wordt ingezet van maandag tot en met vrijdag overdag.

 • Bouwplaatmachinist/betonmixer M/V (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Om 7u30 begint jouw dag op de koer in Diksmuide. Vandaag zal jij in totaal 60m³ beton van de centrale naar de verschillende bekistingtafels in het atelier brengen. Dat is in totaal zo’n twintig keer op en af. Dit doe je met een compacte betonmixer die 3m³ beton transporteert. Niet te vergelijken met een grote betonmixer dus maar net de precisie van het werken vind jij leuk: meer bedieningselementen, de mengton die rond zijn vertikale as kan draaien en ook jouw bestuurderszetel die 180° draaien om een beter zicht te hebben op de plaats waar de beton moet worden gestort. Fijn werk is voor jou geen probleem! Jouw doel: het correct in vormen storten van allerhande types beton in verschillende kleuren. Hiervoor reinig je tussen de verschillende kleuren door ook jouw mixer Het leuke aan deze job voor jou is het feit dat je zelfstandig mag werken, maar toch niet helemaal alleen bent. Je hebt ook sociale contacten bij het afleveren aan de bekistingtafels. Om 16u30 zit jouw dag er al op. 60m³ beton afgeleverd, mission accomplished!

 • Medewerker Customer Experience (m/v) (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor 1 van onze klanten in de regio Beveren zijn wij op zoek naar een medewerker Customer Experience (m/v): - Heb je ervaring met klachtenbehandeling? - Heb je een goede kennis van het Frans en het Engels? - En kun je daarenboven goed overweg met Excel? Dan is deze job iets voor jou! Je bent verantwoordelijk voor het afhandelen van de klachten van de business unit. Je registreert en analyseert de klacht en onderhoudt contact met alle afdelingen van de organisatie om proactief en structureel de nodige informatie te krijgen om de klant op de hoogte te brengen van de resultaten van het onderzoek. Je onderhoudt contact met de klant over de voortgang van de afhandeling. Hierin werk je zelfstandig, neem je initiatieven en zorg je er voor dat er professioneel met het dossier wordt omgegaan. Met de kennis die je opdoet, denk je proactief mee aan de verbetering van de dienstverlening.

 • Tegelzetter (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in de regio van Hamont-Achel zijn we op zoek naar een gemotiveerde tegelzetter in atelier.

 • SCHRIJNWERKER PLAATSER TUINCONSTRUCTIES EN TOEBEHOREN (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Samen met jouw collega sta je in voor het plaatsen van allerhande tuinconstructies en toebehoren waaronder ook afsluitingen. Je vertrekt hiervoor steeds van bij de firma zelf en werkt in de streek.

 • Machine operator - Verfindustrie Machelen (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een grootschalige producent in coatings en chemicaliën zijn wij op zoek naar afvuloperatoren Je wordt ingeschakeld bij het afvullen van verf volgens de ingeplande opdrachten als ook het stickeren/etickeren van de potten Het afpakken van de verfpotten van de band en stapelen op paletten behoort ook tot jouw taken Je houdt je werkplek netjes en veilig Je bent tijdig aanwezig op je werkplek Je bent onmiddellijk beschikbaar

 • MACHINEBOUWER/MONTEUR - REGIO MENEN - OPTIE VAST (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant in de regio Menen, gespecialiseerd in speciale machinebouw, is op zoek naar een machinebouwer/monteur. Takenpakket? Maken van onderdelen en/of volledige prototype machines. Samenstellen van volledige machines: mechanisch, pneumatisch en elektrisch. Plaatsen van de machines bij klanten in binnen- en buitenland. Interventies bij klanten op bestaande machines.

 • keukenmedewerker (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Les Parisiennes

  Type: Studentenjob

  Voor een nieuw concept in Leuven, zijn wij op zoek naar keukenmedewerkers. - Deze heeft alle traditionele keukenhandelingen onder de knie, nl: voorbereiding en uitvoeren onderhoud en hygiëne binnen de keuken - Voert de mise en place uit van een duidelijk omschreven menukaart - Bereiden van gerechten van de vaste kaart, zowel warm als koud. - Uitvoeren van bestellingen voor take-away

 • Jobstudent (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Bewakingscoördinator depot Delhaize Zellik (ZELLIK)

  Regio: ZELLIK

  Bedrijf: Securitas

  Type: Vaste Job

  Securitas biedt veiligheidsoplossingen aan op het vlak van permanente bewaking, mobiele bewaking, luchthavenbewaking en alarmcentrales. Onze klanten zijn actief in de meest uiteenlopende domeinen en dankzij onze jarenlange ervaring behoren we tot de absolute top in onze sector. Elke dag maken onze mensen het verschil op het vlak van bewaking. Wil jij ook deel uitmaken van ons team? Momenteel kijken wij uit naar een medewerker bewakingscoordinatie Depot Delhaize Zellik. Taken De behandeling en opvolging van de rapporten van de bewakingsploeg (35agenten) Mede toezicht op de correcte naleving van de procedures( steeds in overleg met de teamleader) Meedenken aan het verbeteren van deze procedures Delen van nieuwe instructies met het team Deelname aan wekelijkse meetings van de verschillende interne diensten Het accrediteren van personeel en chauffeurs Behandeling, opvolging en klassering van dossiers die verband houden met fysieke integriteit van het bedrijfspatrimonium U rapporteert aan de postoverste/adjunct postoverste en de Manager Delhaize Security

 • MOBYUS: Docent Nederlands (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: MOBYUS CVO CAMPUS HERTOGSTRAAT

  Type: Werfreserve

  MOBYUS CVO staat binnen de context van UCLL ( University College Leuven Limburg) in voor de pijler levenslang leren. Met ruim 4200 inschrijvingen voor de opleidingen Nederlands voor Anderstaligen in 2017-2018 is MOBYUS CVO in Leuven een belangrijke speler op het gebied van Nederlands voor Anderstaligen in het volwassenenonderwijs. Voor verscheidene opdrachten zijn wij op korte termijn op zoek naar een: DOCENT Nederlands (M/V)

Zoek naar antwoorden van Corona Print SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Corona Print SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Corona Print SPRL. Laat een reactie achter voor Corona Print SPRL. Corona Print SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Corona Print SPRL. Leave a respond for Corona Print SPRL. Corona Print SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Corona Print SPRL op de google maps. Adres en contacten Corona Print SPRL
Location of Corona Print SPRL on the google maps. Address and contacts of Corona Print SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Corona Print SPRL Corona Print SPRL: Rocket Security Systems | TRANS EUROPE EXPRESS NV | Creabel | Marian Desmet BVBA | NA,NA

Other related companies as Corona Print SPRL: Rocket Security Systems | TRANS EUROPE EXPRESS NV | Creabel | Marian Desmet BVBA | NA,NA

Corona Print SPRL is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Brussel (Vorst), België. De volledige naam van het bedrijf is Corona Print SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06537933349. Het bedrijf Corona Print SPRL bevindt zich op het adres: Van Volxemlaan 321,1190. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 461,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 225,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Corona Print SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Corona Print SPRL is Voedingswinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Corona Print SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Corona Print SPRL, openstaande posities, locatie van Corona Print SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Corona Print SPRL is a company, that was registered 2007 in Brussel (Vorst) region, Belgium. Full name of company is Corona Print SPRL, company assigned to the tax number BE06537933349. The company Corona Print SPRL is located at the address: Van Volxemlaan 321,1190. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 461,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 225,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Corona Print SPRL were not found.
The main activity of Corona Print SPRL is Food Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Corona Print SPRL is not available. You also can look at reviews of Corona Print SPRL, open positions, location of Corona Print SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Corona Print SPRL, Brussel (Vorst): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Corona Print SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Corona Print SPRL, Brussel (Vorst): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Corona Print SPRL, employees, financial statistics.