Marian Desmet BVBA

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Marian Desmet BVBA
Private companiesFood Stores • Marian Desmet BVBA

Contactgegevens Marian Desmet BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Marian Desmet BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Marian Desmet BVBA

Regio (region): Alken B-3570 - BE, België

Adres (address): Lindestraat 29, België

Telefoon (phone): +32/11/59.29.04 +32/11/59.29.04

Fax (fax): +32/11/59.29.05 +32/11/59.29.05

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Marian Desmet BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Marian Desmet BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Marian Desmet BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Marian Desmet BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Marian Desmet BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Marian Desmet BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Marian Desmet BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Marian Desmet BVBA
Products information Marian Desmet BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07127624511
Ondernemingsnummer: 8488555908
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 498,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Marian Desmet BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Marian Desmet BVBA
(Get full report from official database of BE for Marian Desmet BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Marian Desmet BVBA
Addition kinds of activities for Marian Desmet BVBA

1382. Oplossingen voor olie en gas | Oil and gas exploration services
204604. Maaltijden bijproducten | Corn milling by-products
328100. Knip steen- en steenproducten | Cut stone and stone products
26211004. Perspulpproducten | Pressed pulp products
35310705. Posthole graafmachines, aangedreven | Posthole diggers, powered
86999905. Boerenbureau | Farm bureau

Werken bij Marian Desmet BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Marian Desmet BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Marian Desmet BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Marian Desmet BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • JUNIOR PRODUCTIE – EN KWALITEITSVERANTWOORDELIJKE (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de productieplanning. Je communiceert veelvuldig met aankoop, sales, productievoorbereiding en de planner van de plaatsingsploegen. Je zorgt voor een optimale personeelsbezetting van de verschillende werkposten. Je zorgt voor een optimale flow van de verschillende subassemblies. Je werkt dagelijks aan de efficiëntie van de verschillende processen. Je neemt initiatieven om de kwaliteit te optimaliseren Je bent veelvuldig aanwezig op de werkvloer. Continue verbetering maakt deel uit van jouw DNA. Je helpt met de implementatie van het ERP systeem Navision. Je staat in voor het veiligheidsbeleid van het bedrijf.

  • Monteur ventilatie (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ziekenhuizen, scholen, overheidsgebouwen,.... waar veel mensen samen komen is een goede luchtventilatie uitermate belangrijk. Voor een bedrijf gespecialiseerd in luchtbehandeling zijn we op zoek naar monteurs. Samen met uw ploegverantwoordelijke vertrek je vanop het depot naar de werf. Via verschillende plannen kan je zien hoe de ventilatiekanalen geplaatst moeten worden. Zwaar werk schrikt je niet af! Ventilatiekanalen worden meestal op het plafond geplaatst waardoor er vaak boven het hoofd moet gewerkt worden.

  • Bekister (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn steeds opzoek naar bekisters voor regio Mechelen / Lier / Heist-op-den-berg. Je beschikt over een eerste relevante ervaring of hebt de passende opleiding hiervoor achter de rug.

  • Elektricien (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze koeltechniekers de technieken op de werf in orde brengen; bekabeling verlichting zekeringskast (met schema's) domotica etc... Flexibiliteit naar uren en afstanden (soms verre werven) en jobinhoud (soms koeltechniekers helpen met hun leidingen soms in atelier tussen twee werven in.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • STUDENT Grafisch vormgever (VLIMMEREN)

    Regio: VLIMMEREN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het aankopen van kunst en antiek. Hij is op zoek naar een student die hem 1 dagen in de week (uitgezonderd weekend) kan bijstaan bij het bewerken van afbeeldingen en daarnaast wat administratieve taken wil uitvoeren. Bvb (facturen klasseren etc) Ben jij een persoon met passie voor ontwerpen en afbeeldingen bewerken, foto's trekken etc? Werken met Indesign, Photoshop is natuurlijk mooi meegenomen. Je kon hier gisteren al beginnen Je bent zo nauwkeurig dat een hartchirurg er jaloers van wordt Je weet wat leeft en bent helemaal mee met de nieuwste trends Je stort je helemaal op projecten en dat enthousiasme werkt aanstekelijk

  • Telefoondispatcher/studentenjob (RUISBROEK)

    Regio: RUISBROEK

    Bedrijf: RUPEL-TAXI

    Type: Studentenjob

    Telefonische oproepen beantwoorden en ritten verdelen. Ritverwerking via computersysteem. Planmatig kunnen werken. Weekendwerk/nachtdienst.Aangename manier om als student een centje bij te verdienen. U dient wel 18 jaar te zijn

  • Jobstudent zorgkundige Baronie van Boelare (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: BARONIE VAN BOELARE

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent zorgkundige maak je deel uit van een multidisciplinair team, en zorg je mee voor het welzijn van de bewoners.

  • Student verkoop kleding op zondag (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Studentenjob

    U werkt als jobstudent in een kledingszaak voor dames- en herenkleding. U helpt alles mee op orde houden, rekken aanvullen, kleding plooien, klanten verder helpen, ...

  • Design Engineer Sprinklers (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: JOBS IN MIND

    Type: Vaste Job

    Onze partner levert systemen, oplossingen en dienstverlening in verband met intelligente gebouwentechniek. Brandbeveiliging is hierin een cruciale discipline.Een specifieke opdracht hierin is het bouwen van blussystemen op basis van gas of watermist, om kritische infrastructuur niet alleen passief maar ook actief te beveiligen tegen brand. Functiebeschrijving De Design Engineer Sprinklers voert de technische studie en de projectering in 3D van het project uit in opdracht van de Project Manager. Taken: Autonoom uitwerken van een technisch dossier bestaande uit: - AutoCAD tekeningen van: De P&ID’s van het automatisch blussysteem (2D) De batterij met flessen blusgas of watermist (3D) Het piping netwerk van de batterij naar de sproeimonden (3D / ISO) De pneumatische controlekast van de blusinstallatie (2/3D) Het inplantingsplan (2D) - Een berekeningsdossier ter dimensionering van de installatie (aantal flessen, piping diameter, sproeimonden, ledigingstijden, enz.) in een VdS software gebaseerd op Siemens parameters, en rekening houdende met de gevraagde normering van: Synthetische blusgassen Inerte blusgassen Watermist systemen Uitwerken van het technisch dossier: - In offertefase, op basis van een lastenboek en tekeningen van de klant, de installateur of het studiebureau. - In uitvoeringsfase (“To Build”), waarbij aanpassingen aan het concept verwerkt worden. - Aan het einde van de projectfase (“As Built”) waarbij de dossiers in overeenkomst met de werkelijkheid worden gebracht. - Documenteren van aanpassingen en updates tijdens de uitbatingsfase van de installatie. Overdragen van de uitvoeringsdocumenten aan de technici, inbegrepen plaatsbezoeken op de werf om de voortgang, wijzigingen en technische vragen op te nemen. Bewaken van de technische voortgang en kwaliteit en daarover periodiek mondeling en schriftelijk rapporteren, zowel naar de eigen leidinggevende als naar de projectverantwoordelijke. Technische gesprekken met installatiebedrijven en/of eindklanten. Bijdragen aan het opstellen en actueel houden van procedures en standaarden. - Componentenbibliotheken in AutoCAD

  • collaborateur fast food (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    OKMEN, SARIAN située à Avenue Léon Mahillon 61, 1030 Schaerbeek recherche un collaborateur fast food*******Tâches: Recherche une personne motivée pour travailler 2-3 heures comme indépendant au sein d'une sandwicherie. Description de la fonction : Acceuil clientèle, préparation des sandwiches et aide au nettoyage.

  • Afwasser M/V (SCHELLEBELLE)

    Regio: SCHELLEBELLE

    Bedrijf: DRIEGHE - DE MULDER

    Type: Flexijob

    Voor onze brasserie 'de Plaetse' in Schellebelle, zijn wij op zoek naar een toffe nieuwe medewerker. Voor de afwas op vrijdagavond en zondag, in de drukkere periodes komt daar woensdag en donderdagavond bij. Zijn wij opzoek naar een medewerker die ordelijk en net hoog in het vaandel draagt. Iemand die zin heeft om in een toffe omgeving terecht te komen. Wij zoeken een flexijobber. Is afwassen jouw passie en wil je graag iets bijverdienen, aarzel niet en contacteer ons. Bekijk ook zeker even onze website www.deplaetse-schellebelle.be

Zoek naar antwoorden van Marian Desmet BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Marian Desmet BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Marian Desmet BVBA. Laat een reactie achter voor Marian Desmet BVBA. Marian Desmet BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Marian Desmet BVBA. Leave a respond for Marian Desmet BVBA. Marian Desmet BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Marian Desmet BVBA op de google maps. Adres en contacten Marian Desmet BVBA
Location of Marian Desmet BVBA on the google maps. Address and contacts of Marian Desmet BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Marian Desmet BVBA Marian Desmet BVBA: Geerts & Kinderen BVBA | Desmet Machinebouw Engineering NV | BUREAU NOEL | LAURENTY | Dennis Landsbert-Noon

Other related companies as Marian Desmet BVBA: Geerts & Kinderen BVBA | Desmet Machinebouw Engineering NV | BUREAU NOEL | LAURENTY | Dennis Landsbert-Noon

Marian Desmet BVBA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Alken B-3570 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Marian Desmet BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07127624511. Het bedrijf Marian Desmet BVBA bevindt zich op het adres: Lindestraat 29. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 498,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Marian Desmet BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Marian Desmet BVBA is Voedingswinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Marian Desmet BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Marian Desmet BVBA, openstaande posities, locatie van Marian Desmet BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Marian Desmet BVBA is a company, that was registered 2008 in Alken B-3570 - BE region, Belgium. Full name of company is Marian Desmet BVBA, company assigned to the tax number BE07127624511. The company Marian Desmet BVBA is located at the address: Lindestraat 29. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 498,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Marian Desmet BVBA were not found.
The main activity of Marian Desmet BVBA is Food Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Marian Desmet BVBA is not available. You also can look at reviews of Marian Desmet BVBA, open positions, location of Marian Desmet BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Marian Desmet BVBA, Alken B-3570 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Marian Desmet BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Marian Desmet BVBA, Alken B-3570 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Marian Desmet BVBA, employees, financial statistics.