Dennis Landsbert-Noon

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Dennis Landsbert-Noon
Private companiesFood Stores • Dennis Landsbert-Noon

Contactgegevens Dennis Landsbert-Noon: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dennis Landsbert-Noon: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dennis Landsbert-Noon

Regio (region): Brussels, B-3080 - BE, België

Adres (address): Oppemstraat 32, België

Telefoon (phone): 026728909 026728909

Fax (fax): +32 (11) 410-53-62 +32 (11) 410-53-62

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dennis Landsbert-Noon: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dennis Landsbert-Noon"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dennis Landsbert-Noon"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dennis Landsbert-Noon, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dennis Landsbert-Noon. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dennis Landsbert-Noon, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dennis Landsbert-Noon. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dennis Landsbert-Noon
Products information Dennis Landsbert-Noon

BTW identificatienummer (tax): BE04750732421
Ondernemingsnummer: 9594329833
Hoofdstad (capital): 190,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 594,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Dennis Landsbert-Noon zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dennis Landsbert-Noon
(Get full report from official database of BE for Dennis Landsbert-Noon)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dennis Landsbert-Noon
Addition kinds of activities for Dennis Landsbert-Noon

13899908. Hydraulische fractureringsputten | Hydraulic fracturing wells
25190302. Meubels, huishoudelijk: glas, glasvezel en kunststof | Furniture, household: glass, fiberglass, and plastic
29110400. Zware distillaten | Heavy distillates
30690504. Bovenliften, rubberen | Top lift sheets, rubber
44899903. Bezienswaardigheden boten | Sightseeing boats

Werken bij Dennis Landsbert-Noon: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dennis Landsbert-Noon: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dennis Landsbert-Noon. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dennis Landsbert-Noon. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Medewerker Binnendienst (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Geel zijn we op zoek naar medewerkers om de binnendienst te versterken! Onze klant is gespecialiseerd in banden & rubber. Onze klant voorziet de nodige opleiding om in technische kennis voorzien te worden van specifieke productgerelateerde groepen. Geleidelijk aan krijg je bepaalde klanten en productgroepen toegewezen. Op termijn groei je hopelijk uit tot een product specialist en dan ben je medeverantwoordelijke voor het commercieel en aankoop beleid. De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: - Hét aanspreekpunt voor klanten inzake technische vragen en adviezen. - Je bepaalt samen met de klant het product, maakt offertes op en je verwerkt de orders voor optimale productie - en montageplanning. - Klanten & leveranciers opvolgen, oplossingen voorstellingen in geval van problemen. - Je registreert bestellingen en controleert voorwaarden zoals leveringstermijnen. Kortom, een technisch - commercieel bediende functie met de nodige uitdaging!

  • Winkelmedewerker Koksijde (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontvangt klanten met een glimlach en op een proactieve manier. Je helpt de klant met zijn vragen en informeert en adviseert hen. Je beschikt hierbij over een specifieke aanpak die bestaat uit 7 stappen en waarmee je gegarandeerd aan de behoeften van de klant zal voldoen. Je zet je in om op de hoogte te blijven van de verschillende toestellen in de telecomafdeling, alsook van de veranderingen en promoties van de organisatie. Tot slot sta je in voor een persoonlijke studie van het aanbod in het verkooppunt: tijdens de rustige momenten probeer je de zichtbaarheid van de producten te verhogen.

  • Expeditiemedewerker m/v/x (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons te Opglabbeek, zijn we nog op zoek naar expeditiemedewerk(st)ers. - Je staat in voor het klaarzetten van goederen aan de hand van een stapelaar. - Je helpt bij het laden en lossen van vrachtwagens

  • Huishoudhulp Dienstencheques Gavere - De Pinte (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Herzele (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Studenten (bachelor) voor administratief avondwerk op Brucargo (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE KUEHNE EN NAGEL

    Type: Studentenjob

    Voor Kuehne + Nagel op Brucargo zijn wij op zoek naar een gemotiveerde bachelorstudent om op weekavonden te helpen met de administratie. Ben jij één of meerdere avonden tijdens de week vrij om van 18u tot 22u een centje bij te verdienen? Doe je graag administratief werk (input van data in de PC, doorsturen van gegevens via e-mail, nakijken van documenten, enzovoort)? Wil je graag de logistieke wereld (luchtvracht & magazijn) beter leren kennen?

  • Student with excellent knowledge of Hindi (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of the Hindi language. The job requires to do data quality checks in Hindi. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that language because you will have to correct and control phonetic writings.

  • schoonmaker m/v (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: FIERS CLEANING SERVICES

    Type: Vaste Job

    Onderhoud van kantoren, burelen, woningen, gemeenschappelijke delen in residenties, ... Opkuis na nieuwbouw en renovatie

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES WISKUNDE REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een leerkracht WISKUNDE, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren. Onze leerkrachten werken op zelfstandige basis, doch via een heel eenvoudige en voordelige registratie bij een sociaal secretariaat.

  • iStorm - Projectleiders (Directieniveau) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Projectleider (min 10 jaar ervaring, NL/FR) gezocht voor een lange termijn opdracht voor een KMO, regio Izegem.     Functies   1) Nieuwe strategisch plan uitwerken Volledige Change uittekenen: andere manier van werken, sectorgericht, klantgericht Projectleider op 'directeurniveau', rapporteert aan CEO Planning, budgetten, kwaliteit, overleg met alle partijen    2) Nieuwe strategisch plan: volledige Change ook voor het software gedeelte. Volledige Change uittekenen: andere manier van werken, sectorgericht, klantgericht Projectleider op 'directeurniveau', rapporteert aan CEO Planning, budgetten, kwaliteit, overleg met alle partijen Ervaring met methodologiën: PMBOK, Prince II...   3) Nieuwe strategisch plan: volledige Change ook voor het software gedeelte. Volledige Change uittekenen: andere manier van werken, sectorgericht, klantgericht Projectleider op 'directeurniveau', rapporteert aan CEO Planning, budgetten, kwaliteit, overleg met alle partijen Ervaring met methodologiën: PMBOK, Prince II...   Freelance contract.

  • Kinderkinesitherapeut, kinesitherapeut pediatrie (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: DANIELS-BOEY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandig kinesitherapeut in onze groepspraktijk met baby's, peuters, kleuters, lagere school kinderen en tieners. Je geeft hen therapie omwille van neuromotorische, psychomotorische en/of respiratoire moeilijkheden. Hierbij is het belangrijk zelfstandig te kunnen werken, graag in team te werken en initiatief te kunnen nemen. Op regelmatige basis overleg je met je collega over de cliënten, agenda, behandeling, bijscholingen,... en zoeken we samen naar een zo goed mogelijk therapieplan voor onze cliënten.

  • FLEXIJOB keuken (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: ISLANDIA

    Type: Flexijob

    Voornaamste taak meehelpen met de voorbereidingen in de keuken en afwassen. Af en toe op zaterdagavond van 19h tot 22h en zondagmiddag van 12h tot 15h.

Zoek naar antwoorden van Dennis Landsbert-Noon in sociale netwerken
Look for responds of Dennis Landsbert-Noon in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dennis Landsbert-Noon. Laat een reactie achter voor Dennis Landsbert-Noon. Dennis Landsbert-Noon bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dennis Landsbert-Noon. Leave a respond for Dennis Landsbert-Noon. Dennis Landsbert-Noon on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dennis Landsbert-Noon op de google maps. Adres en contacten Dennis Landsbert-Noon
Location of Dennis Landsbert-Noon on the google maps. Address and contacts of Dennis Landsbert-Noon

Andere gerelateerde bedrijven als come Dennis Landsbert-Noon Dennis Landsbert-Noon: CD Concept SPRL | Long Life Toiture | Biesmans BVBA | Vandendriessche Zakenkantoor BVBA | Action Aid Alliance

Other related companies as Dennis Landsbert-Noon: CD Concept SPRL | Long Life Toiture | Biesmans BVBA | Vandendriessche Zakenkantoor BVBA | Action Aid Alliance

Dennis Landsbert-Noon is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Brussels, B-3080 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Dennis Landsbert-Noon, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04750732421. Het bedrijf Dennis Landsbert-Noon bevindt zich op het adres: Oppemstraat 32. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 190,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 594,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Dennis Landsbert-Noon zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dennis Landsbert-Noon is Voedingswinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dennis Landsbert-Noon is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dennis Landsbert-Noon, openstaande posities, locatie van Dennis Landsbert-Noon op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dennis Landsbert-Noon is a company, that was registered 2000 in Brussels, B-3080 - BE region, Belgium. Full name of company is Dennis Landsbert-Noon, company assigned to the tax number BE04750732421. The company Dennis Landsbert-Noon is located at the address: Oppemstraat 32. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 190,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 594,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Dennis Landsbert-Noon were not found.
The main activity of Dennis Landsbert-Noon is Food Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Dennis Landsbert-Noon is not available. You also can look at reviews of Dennis Landsbert-Noon, open positions, location of Dennis Landsbert-Noon on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dennis Landsbert-Noon, Brussels, B-3080 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dennis Landsbert-Noon, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dennis Landsbert-Noon, Brussels, B-3080 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dennis Landsbert-Noon, employees, financial statistics.