Ceulemans Security

Contactgegevens Ceulemans Security: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ceulemans Security: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ceulemans Security

Regio (region): Halle, België

Adres (address): Steenstraat 27B,1500, België

Telefoon (phone): 02 346 52 05 02 346 52 05

Fax (fax): +32 (50) 768-69-36 +32 (50) 768-69-36

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ceulemans Security: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ceulemans Security"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ceulemans Security"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ceulemans Security, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ceulemans Security. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ceulemans Security, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ceulemans Security. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ceulemans Security
Products information Ceulemans Security

BTW identificatienummer (tax): BE08990356445
Ondernemingsnummer: 1577606201
Hoofdstad (capital): 627,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 125,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Ceulemans Security zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ceulemans Security
(Get full report from official database of BE for Ceulemans Security)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ceulemans Security
Addition kinds of activities for Ceulemans Security

349903. Metalen ladders | Metal ladders
12419904. Afvoer of pompen van bitumineuze of bruinkoolmijnen | Draining or pumping of bituminous or lignite mines
23929902. Mops, vloer en stof | Mops, floor and dust
50120307. Aanhangwagens voor personenauto's | Trailers for passenger vehicles
50490100. Wetenschappelijke en technische uitrusting en benodigdheden | Scientific and engineering equipment and supplies
79290107. Jazz muziekgroep of artiest | Jazz music group or artist
80210100. Gespecialiseerde tandartsen | Specialized dental practitioners
82210000. Hogescholen en universiteiten | Colleges and universities
86110301. Beter zakenbureau | Better business bureau

Werken bij Ceulemans Security: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ceulemans Security: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ceulemans Security. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ceulemans Security. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnmedewerker VASTE VROEGE SHIFT (m/v) (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf actief in fashion en lifestyle is Synergie op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde magazijnmedewerkers voor de vaste vroege shift. Je zal dus elke dag in hetzelfde uurrooster werken, namelijk van 6.00u tot 13.48u. Je zal instaan voor de goede werking van het magazijn: Controle en stockage van inkomende bestellingen Orderpicking (bestellingen klaarmaken aan de hand van picklijsten) Labelling en verzendklaar maken van de goederen Op orde houden van het magazijn

 • Facility Manager (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je begeleidt een extern team in de uitvoering en controleert de uitgevoerde werkzaamheden en zorgt voor verbetering van de werkorganisatie. - Zowel het curatief als preventief onderhoud aan machines en gebouwen vallen onder je verantwoordelijkheid. - Je bent verantwoordelijk voor de contacten met onderaannemers en de opvolging van hun werkzaamheden. - Je bent verantwoordelijk voor de technische aankoop en de aankoop door het magazijn.

 • KOK HEVERLEE (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant Umami catering, actief in de bedrijfscatering, is AGO JOBS & HR op zoek naar een kok in Leuven om een dynamisch team van keukenmedewerkers te leiden! Onze klant is niet de zoveelste cateraar maar staat voor het leveren van niet gewoon een mond vol, maar een heel buffet aan mogelijkheden. Een ware foodbeleving op maat van elke organisatie. En vooral: op maat van elk individu dat daar een plaats in heeft. Je hebt ervaring als kok in een (groot)keuken? Je bent gedreven, hebt een grote verantwoordelijkheidszin en beschikt over stabiele werkervaringen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Je staat in voor de menu\\\'s en stemt je voorraad en bestellingen hierop af. Als ervaren chef ben je een voorbeeld en referentie voor je medewerkers. Je stuurt ze bij waar nodig met de nodige tips en tricks maar steekt ook zelf je handen uit de mouwen. Je doet de mise-en-place voor alle warme en koude bereidingen. Je werkt de gerechten af en respecteert hierbij bepaalde tijdsplanning, receptuur, werkmethode …

 • Technieker Bus M/V (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in de regio van Asse zijn we momenteel op zoek naar een Technieker Bus M/V. Je voert onderhoud & herstellingen uit, je stelt diagnoses en werkt aan de elektronische systemen van bussen en voert softwareprogrammaties uit, je maakt nieuwe voertuigen klaar, doet depannages, zowel binnen als buiten de werkuren.

 • Procesoperator - 6-ploegen - regio Waregem - mooie verloning!! (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een procesoperator. (regio Waregem) Firma verwekt groene elektriciteit! U werkt steeds per 2, jullie wisselen elkaar af: Ene dag controlekamer 15 à 20 pc-schermen en camerabeelden om te controleren Andere dag in de productie bekijkt alles ter plaatse indien problemen, aanpassingen doen aan de parameters u communiceert via walkie-talkie met je collega in de controlekamer

 • WERKPLAATS COÖRDINATOR (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je belangrijkste focus ligt in het dagdagelijks leiden van de werkplaats waarbij je een 10tal medewerkers als techniekers en logistieke medewerkers begeleidt en aanstuurt in hun werk. Je bent dagdagelijks intensief aanwezig op de werkvloer en je biedt je team de nodige technische ondersteuning. Je zorgt eveneens voor een efficiënte werkplanning en werkverdeling van je team. Je bent verantwoordelijk voor de technische support naar de klanten en zorgt voor een correcte analyse bij een defect of storing. Daarbij treed je op als dé contactpersoon voor de klant waarbij je ofwel technische telefonische ondersteuning biedt ofwel een technieker ter plaatse stuurt. Mogelijks verzorg je ook de communicatie tussen de leverancier en de technieker bij de klant. Je staat in voor de administratieve verwerking zoals opvolging en input van de werkbonnen en de voorbereiding voor de facturatie. Je bent verantwoordelijk voor een goed beheer van het magazijn en zorgt voor het bestellen van de nodige wisselstukken en de opvolging hiervan. Je ziet toe op een geordende werkplaats en zorgt ervoor dat het werk uitgevoerd wordt volgens de geldende veiligheidsvoorschriften. In jouw functie rapporteer je aan de beide zaakvoerders.

 • Huishoudhulp - DCO De Bron Regio Brakel/Lierde (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: VZW DCO DE BRON

  Type: Dienstenchequebaan

  Wegens groot succes zijn wij op zoek naar nieuwe gemotiveerde medewerkers om ons team te versterken. Droom jij ervan om zelfstandig te werken? Om zelf je uren te bepalen? En genoeg tijd over te houden voor je gezin? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Roeselare 13 u , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Continuïteit & spontaniteit is hier heel belangrijk bij dit gezin.De uren zijn als volgt ; ma.di.woe van 16:00-19:00 & de vrijdag van 15:00-19:00.Bent u een betrouwbaar persoon , rustgevend & punctueel, dan ben je hier zeker aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Project Account Manager Keukens (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: Konvert Interim Maasmechelen

  Type: Studentenjob

  Dovy Keukens is een vooruitstrevende KMO, die reeds 37 jaar gespecialiseerd is in de productie van maatkeukens. Dovy heeft zowel de verkoop als de volledige productie in eigen beheer. Er werd over gans Vlaanderen en Wallonië een eigen netwerk uitgebouwd van 24 toonzalen. De uitbreiding is mogelijk dankzij 300 vakmensen die achter de waarden van Dovy staan: afleveren van kwalitatief hoogwaardige en betaalbare maatkeukens. Door de aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een verkoper/project- en accountmanager voor onze toonzaal te Maasmechelen en Hasselt. U beschikt over de gave om de dromen van potentiële klanten om te zetten in een keukenontwerp op maat van hun wensen. U geeft advies en weet als geen ander de kwaliteiten van een DOVY-keuken aan de juiste persoon over te brengen. Na het afronden van de verkoop staat u in voor het opmeten ter plaatse en de opvolging van uw dossiers.

 • Verkoopmedewerker - Roeselare (BEVEREN (ROESELARE))

  Regio: BEVEREN (ROESELARE)

  Bedrijf: JYSK

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor: De verkoop in de store, je draagt bij aan de algehele prestaties van de store en het team Je eigen productgebied in de store, inclusief het aanvullen en ordenen van producten op zo’n manier dat het gebied er altijd netjes en inspirerend uitziet Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Het overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opzetten van nieuwe acties en het maken van productpresentaties Kortom: Als enthousiaste verkoopmedewerker wil je elke dag het beste uit jezelf en uit je collega’s halen.

 • UX/UI Developer (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: FOREACH

  Type: Vaste Job

  Wijs developers en gebruikers de weg als onze nieuwe UX/UI expert. De complexe webapplicaties die we bouwen bij Foreach, hebben een intuïtieve gebruikersinterface nodig. Van belang hierbij is het efficiënt slicen van het design, zodat dit vlot ontwikkeld kan worden. Je maakt graag functionele designs die de gebruikers vlot door onze producten leiden. Maar je bent vooral technisch sterk en ziet vlot de achterliggende structuur van elk design. Dat kan je vervolgens vlot opdelen en doorgeven aan de developers. Je maakt even graag een strakke mock-up als een sprekende illustratie, en kan de behoeften van een klant omzetten naar concrete wireframes en strategieën. De eindgebruiker zit bij elke beslissing in je achterhoofd, en die beslissingen kan je ook goed uitleggen en verantwoorden aan zowel je team als aan de klant.

 • IT Security Expert - ISO 27001 (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Are you an expert in IT Security ? ISO 27001 holds no secret for you ? You are a freelancer looking for a new challenging project ? Be sure to have a look at this amazing opportunity.     The Client   My client is a well-known Digital Company located in Brussels. They are currently looking for new talents to join their team.     The Mission Embed an ISO 27001 based ISMS into the organization Prepare the organization for ISO 27001 certification Implement and enforce security policies Develop and integrate security procedures in the organization Coordinate security projects with technical and non-technical teams, including IT security specialists Supply the security requirements for IT projects Develop security awareness activities to all layers of the organization Perform risk analysis Follow-up security incidents   Your Profile For at least 3 years you were passionate about information technologies and information security You have knowledge of security standards and frameworks such as ISO 27001 or NIST CyberSecurity framework, as well as a basic knowledge of GDPR and ITIL processes You are pragmatic, customer oriented, analytical and enterprising You have strong communication skills able to translate technical risks into business risks You have basic project management capabilities: showing leadership, create budgets, be a good listener, intervene in conflicts and build teams You are risk-oriented, able to solve security issues by providing a solution using people, new and existing technologies and embedding security processes You speak and write English fluently You are certified CISSP, CISM, CISA, GIAC or ISO 27001.   The Offer Long Term project : 3 years Attractive daily rate Fast Growing Company Great Location : Brussels   Interested ?   Don't hesitate to APPLY via the button below to discuss this opportunity !   I look forward to hearing from you.  Best regards, Vincent

Zoek naar antwoorden van Ceulemans Security in sociale netwerken
Look for responds of Ceulemans Security in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ceulemans Security. Laat een reactie achter voor Ceulemans Security. Ceulemans Security bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ceulemans Security. Leave a respond for Ceulemans Security. Ceulemans Security on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ceulemans Security op de google maps. Adres en contacten Ceulemans Security
Location of Ceulemans Security on the google maps. Address and contacts of Ceulemans Security

Andere gerelateerde bedrijven als come Ceulemans Security Ceulemans Security: AUTHENTIC VISUAL COMMUNICATIONS | Institut Royal St-Exupéry | Jeugd en Seksualiteit VZW | Tournay, Jean-Louis | abstrait

Other related companies as Ceulemans Security: AUTHENTIC VISUAL COMMUNICATIONS | Institut Royal St-Exupéry | Jeugd en Seksualiteit VZW | Tournay, Jean-Louis | abstrait

Ceulemans Security is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Halle, België. De volledige naam van het bedrijf is Ceulemans Security, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08990356445. Het bedrijf Ceulemans Security bevindt zich op het adres: Steenstraat 27B,1500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 627,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 125,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Ceulemans Security zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ceulemans Security is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ceulemans Security is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ceulemans Security, openstaande posities, locatie van Ceulemans Security op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ceulemans Security is a company, that was registered 1995 in Halle region, Belgium. Full name of company is Ceulemans Security, company assigned to the tax number BE08990356445. The company Ceulemans Security is located at the address: Steenstraat 27B,1500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 627,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 125,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Ceulemans Security were not found.
The main activity of Ceulemans Security is Electric, Gas and Sanitary Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Ceulemans Security is not available. You also can look at reviews of Ceulemans Security, open positions, location of Ceulemans Security on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ceulemans Security, Halle: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ceulemans Security, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ceulemans Security, Halle: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ceulemans Security, employees, financial statistics.